Jump to content

Xiaomi Mi A3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όταν αργεί το πράγμα συνήθως δεν είναι για να βγει ακόμα πιο καλό, είναι γιατί μάλλον δεν ξέρουν πως να το φτιαξουν, ψεύτης να βγω βλέπω να γίνεται μεγάλη πατάτα με το 10 :cry:

Άσε που με την Xiaomi "android one θα έχεις αλλά θα είναι σαν μην έχεις" :lol::lol::lol:

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Καλησπέρα, έχει βάλει κάποιος την miui 11 custom rom από την miui.eu?

Θέλω να μάθω αν λειτουργεί με OTA update.

Τελικά μου λείπει το miui αλλά δεν μετανιώνω για την αγορά του a3 καθώς σε αυτό το μαζεμένο μέγεθος, με oled οθόνη και αυτά τα χαρακτηριστικά (και αυτή την τιμή) δεν έχεις και άλλες επιλογές.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Καλησπέρα, έχει βάλει κάποιος την miui 11 custom rom από την miui.eu?

Θέλω να μάθω αν λειτουργεί με OTA update.

Τελικά μου λείπει το miui αλλά δεν μετανιώνω για την αγορά του a3 καθώς σε αυτό το μαζεμένο μέγεθος, με oled οθόνη και αυτά τα χαρακτηριστικά (και αυτή την τιμή) δεν έχεις και άλλες επιλογές.

εισαι με στοκ launcher; αν ναι, θα προτεινα να πας πρώτα σε poco launcher μπας κ "ξεγελασεις" την διψα σου για miui.

Πάντα με nova launcher είμαι.

1. Με είχε βολεψει η εφαρμογή τηλεφώνου της miui γιατί έχει αναζητήσει και στις πρόσφατες κλήσεις και έχει πλήρες ιστορικό αν πατήσεις πάνω σε κάποιον αριθμό. Δεν έχω βρει κάποια αντίστοιχη.

2. Με βόλευε η εφαρμογή με τις φωτογραφίες γιατί κάνοντας pinch to zoom σου εμφανίζει όλο τον μήνα.

3. Θα ήθελα native aod, γιατί ότι δοκίμασα δεν με βόλεψε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Απόλυτα ευχαριστημένη η σύζυγος από το Α3 που τσιμπήσαμε στα 159 από Γερμανό στην προσφορά.

Μοναδική έλλειψη που ενοχλεί η έλλειψη led notification. (Η πολύ καλή εφαρμογή noled έχει αποσυρθεί από το playstore.)

Έχετε δει η να κυκλοφορεί από κάποια αλυσίδα ακόμα η εισαγόμενη από την infoquest έκδοση να πάρω ακόμα μια συσκευή;

στην 3η σελιδα του παροντος νηματος το γραφουν,οτι εχει led πανω αριστερα. Μαλλον θελει να το ενεργοποιησεις απο τις ειδοποιησεις για να παιξει.

Απόλυτα ευχαριστημένη η σύζυγος από το Α3 που τσιμπήσαμε στα 159 από Γερμανό στην προσφορά.

Μοναδική έλλειψη που ενοχλεί η έλλειψη led notification. (Η πολύ καλή εφαρμογή noled έχει αποσυρθεί από το playstore.)

Έχετε δει η να κυκλοφορεί από κάποια αλυσίδα ακόμα η εισαγόμενη από την infoquest έκδοση να πάρω ακόμα μια συσκευή;

Έχει led notification η συσκευή.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει led notification

στην 3η σελιδα του παροντος νηματος το γραφουν,οτι εχει led πανω αριστερα. Μαλλον θελει να το ενεργοποιησεις απο τις ειδοποιησεις για να παιξει.

το έχουμε ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις φυσικά.

Αλλά δεν...

Το βρήκα σε διάφορα μηνύματα ως πρόβλημα διότι μάλλον λειτουργεί μόνο όταν το κινητό είναι στο φορτιστή.

Εμένα δούλευε κανονικα πάντως,μου είχε κάνει εντύπωση ότι σε κάποιους δούλευε και σε άλλους όχι.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το έχουμε ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις φυσικά.

Αλλά δεν...

Το βρήκα σε διάφορα μηνύματα ως πρόβλημα διότι μάλλον λειτουργεί μόνο όταν το κινητό είναι στο φορτιστή.

Είναι όντως πρόβλημα σε πολλές συσκευές δεν λειτουργεί ανεξαρτήτου ρυθμίσεως. Αλλά όπως έχει γραφτεί, βάζεις αυτό και ξενοιάζεις:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlegacy&hl=el

Κατανάλωση μπαταρίας μηδέν, το ρυθμίζεις μια φορά για τις εφαρμογές που θέλεις και λειτουργεί άψογα (αρκεί να μην αλλάξεις χρώματα led στις επιλογές, μιας και έχει μόνο λευκό η συσκευή μας και δεν θα δουλέψει).

Είναι όντως πρόβλημα σε πολλές συσκευές δεν λειτουργεί ανεξαρτήτου ρυθμίσεως. Αλλά όπως έχει γραφτεί, βάζεις αυτό και ξενοιάζεις:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlegacy&hl=el

Κατανάλωση μπαταρίας μηδέν, το ρυθμίζεις μια φορά για τις εφαρμογές που θέλεις και λειτουργεί άψογα (αρκεί να μην αλλάξεις χρώματα led στις επιλογές, μιας και έχει μόνο λευκό η συσκευή μας και δεν θα δουλέψει).

πολλές αρνητικές βαθμολογίες όμως στο playstore δεν έχει;

Το noled ήταν πολύ χρήσιμο διότι είχες διαφορετικά χρώματα στα icons που εμφάνιζε στην οθόνη για χαμένα μηνύματα, κλήσεις κλπ και επίσης παρουσίαζε και τις φωτογραφίες των καλούντων σε μικρογραφία.

Edited by fonzi

Το noled είναι άλλου τύπου εφαρμογή, κυρίως απευθύνεται σε συσκευές που δεν έχουν led. Το Light Flow δεν είναι καμιά τρομερή εφαρμογή, απλά θα λύσεις το πρόβλημα με το συγκεκριμένο bug (ίσως λυθεί και με την 10). Μην κολλάς στις αξιολογήσεις, είμαι βέβαιος ότι θα το έχουν αξιολογήσει ακόμα και άτομα που η συσκευή τους δεν έχει led (δες αξιολογήσεις σε εφαρμογές τηλεκοντρόλ και θα καταλάβεις...βάζουν ένα αστέρι άτομα με συσκευές χωρίς υπέρυθρες...). Αν το βάλεις και δεν σου λειτουργεί, στείλε μου να σου κάνω screenshot τη ρύθμιση από κάποια εφαρμογή που την έβαλα να ανάβει, το έχω ενεργό για κλήσεις, μηνύματα, viber και skype.

Καλησπέρα. :)

Ερώτηση:

4G+

WifiCalling

VoLTE.

Δουλεύουν στην Cosmote;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Καλησπέρα. :)

Ερώτηση:

4G+

WifiCalling

VoLTE.

Δουλεύουν στην Cosmote;

Καλησπέρα, ναι.

Δουλεύουν.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Το volte κανονικά out of the box. Το vowifi αφού δώσεις *#*#869434#*#* στον dialer. Για το 4G+ δεν έχω βγάλει άκρη. Από τη μια το stock Android δεν σου έχει ένδειξη πέραν του 4G, και από την άλλη το μοναδικό πρόγραμμα που δείχνει ότι κάνει CA είναι το netmonster που το θεωρώ σκουπίδι εντελώς. Δηλαδή δείχνει πως κάνει 3CA ενώ βάσει προδιαγραφών υποστηρίζει 2CA. Δεν έχει τύχει να δω και πουθενά ταχύτητα μεγαλύτερη των 150mbps.

Sent from my Mi A3

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

(είμαι μεταξύ Redmi Note 8T και A3 και κοιτάω πρώτα από όλα να δώ εάν δουλεύουν τα "βασικά").

Πολύ σημαντικό εάν έχει 4G+ (?) και Volte.

Η ένδειξη + μπορεί να μην βγαίνει. Ούτε στα Pixel βγαίνει ούτε στα iPhone...αλλά + πιάνουν κανονικά.

Τελικά, δεν πιστεύω πως πιάνει 4G+.

Έχω διπλή Sim what's up και έχω τη μια στο Α3 και την άλλη στο s10e. Πρώτα στο S10 πάω στο κρυφό μενού που έχει και δείχνει τι πιάνει, και βλέπω b3+20. Τρέχω ένα τεστ. Μετά το βάζω σε flight mode, και ανοίγω το mi a3 και τρέχω το τεστ στον ίδιο server. Η διαφορά στην ταχύτητα είναι μεγάλη. Πολύ μεγαλύτερη από ότι θα δικαιολογούσε το καλύτερο modem του Samsung. Αν έπρεπε να ποντάρω κάπου, μάλλον θα έριχνα δαγκωτό στο ότι δεν υποστηρίζει 4G+.

a17fd3300e01c18f0f52575446191693.jpg

Για αυτή τη βδομάδα λένε το update

Το έχουν πει πρόσφατα ή από Ιανουάριο και πίσω?

και εγω αυτο πιστευω δεν πρεπει να εχει 4g+ αλλα γενικα μου φαινετε πολυ ποιο γρηγορο απο το redmi note 8 που εχει η κορη μου με ιδιο δικτυο και ιδια μερη

Γειά σου Φώτη.

Χρόνια και ζαμάνια...:-)

Το + είναι σημαντικό, αλλά να σου πώ την αλήθεια...με τις ταχύτητες που έχουμε στην Ελλάδα...τί είχαμε τί χάσαμε είναι.

Κυρίως με ενδιαφέρει να δουλεύει το VoLTE (να έχω data δηλαδή κατά την συνομιλίας) και δευτερευόντως το Wifi Calling.

Το έχουν πει πρόσφατα ή από Ιανουάριο και πίσω?

To ειχανε πει απο Ιανουαριο αλλα βλεπω υπαρχουν αμφιβολιες

https://piunikaweb.com/2020/02/12/mi-a3-android-10-update-timeline/

Αν δείτε κάπου να ξαναβγάζουν τη συσκευή (της επίσημης εισαγωγής) σε προσφορά στείλτε ένα PM να πάρω ακόμα μία (αλλιώς πάω για Mi-8 αλλά μου τη σπάει το sar και η μπαταρία του) ...

Είναι πραγματικά κρίμα μία τόσο καλή συσκευή με χαρακωνεται από τις γελοιότητες της xiaomi τι να κάνουμε τώρα θα το υποστούμε. Απλά έχω ψηθεί πολύ άσχημα να πάρω ένα mi 9 t να τελειώνει το παραμύθι