Jim30 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Ίσως δίνουν σα καταστήμα 1 χρόνο παραπάνω αλλά πρέπει να ρωτήσεις τρελό deal πάντως vfm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Ίσως δίνουν σα καταστήμα 1 χρόνο παραπάνω αλλά πρέπει να ρωτήσεις τρελό deal πάντως vfm ναι εννοείται γι αυτο και το τσίμπησα.. ήθελα απο καιρό να δοκιμάσω τη συσκευή και τώρα έκατσε κουτί αύριο που θα παραλάβω θα ενημερώσω τι παίζει με τον εναν επιπλέον χρόνο εγγύησης Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Η urnyx για νυχτα https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/ Δοκίμασε τις ρυθμίσεις αυτές https://t.me/hellasmobiles/40607 Δοκίμασα την τελευταία 2.1 με το xml σου. Και ενώ έχει πολύ καλή λεπτομέρεια σε σχέση με την μαμά και με άλλη μια που έχω, μου έκανε όμως crash στο slow motion και μαύριζε η οθόνη σε σελφι-πορτρετο.:( Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Η urnyx για νυχτα https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/ Δοκίμασε τις ρυθμίσεις αυτές https://t.me/hellasmobiles/40607 Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Καλησπέρα παιδιά :) Το αγόρασα χθες από το Γερμανό στα 159, για δώρο. Εξαιρετικό κινητό τελικά, και η οθόνη δεν με ενοχλεί οπότε λέω να τσιμπήσω κι εγώ ένα xD Ερώτηξη: κάποιο καλό δοκιμασμένο τζαμάκι να κάθεται σωστά χωρίς halo; Μην δίνω τσάμπα 10-15 ευρώ... :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Καλησπέρα παιδιά :) Το αγόρασα χθες από το Γερμανό στα 159, για δώρο. Εξαιρετικό κινητό τελικά, και η οθόνη δεν με ενοχλεί οπότε λέω να τσιμπήσω κι εγώ ένα xD Ερώτηξη: κάποιο καλό δοκιμασμένο τζαμάκι να κάθεται σωστά χωρίς halo; Μην δίνω τσάμπα 10-15 ευρώ... :) Καλοριζικο φιλε μας και καλως ηρθες στην παρεα.Εγω απο Ebay.UK παιρνω και δεν εχω θεμα κανενα Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά :) Το αγόρασα χθες από το Γερμανό στα 159, για δώρο. Εξαιρετικό κινητό τελικά, και η οθόνη δεν με ενοχλεί οπότε λέω να τσιμπήσω κι εγώ ένα xD Ερώτηξη: κάποιο καλό δοκιμασμένο τζαμάκι να κάθεται σωστά χωρίς halo; Μην δίνω τσάμπα 10-15 ευρώ... :)Δοκίμασα 5-6 τζαμακια από ali και μακράν το καλύτερο ήταν αυτο #Aliexpress € 1,34 31%OFF | 2 in 1 Full Cover Tempered Glass For Xiaomi Mi A3 Lite Back Camera Lens Screen Protector Glass For Xiaomi Mi A3 Camera Lens Film https://a.aliexpress.com/_sFyA3k Δεν αφήνει κενά σχεδόν καθόλου, 2 τεμάχια 1.80€ Καμιά flip θήκη της προκοπής έχει βρει κανένας; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 24, 2020 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 (edited) Sos βρε παιδιά! Είμαι έτοιμος να τσιμπήσω το κινητό για τη γυναίκα, ενώ έχω ήδη ένα Μi 8 για μένα. Είναι τόσο χάλι η οθόνη; Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά που είδα στα Public σε σχέση με τα Redmi Note 7 & 8 που είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του. Η κάμερα είναι παρόμοια με τα παραπάνω αν πετάξω μια gcam, σωστά; Μια γνώμη βρε παιδιά γρήγορα, μην εξαντληθούν. Ήδη στα υπόλοιπα μεγάλα καταστήματα δεν υπάρχει ονλάιν, παρά μόνο σε φυσικά καταστήματα. Τα -60 ευρώ με 2 έτη εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και στοκ Android είναι τρομερά δελεαστική πρόταση. Σκαλώνω στην οθόνη και στην απόδοση κάμερας (vs RN 7 & 8). Edited January 24, 2020 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Η οθόνη του είναι μια χαρά, προχώρα άφοβα, εγώ θα έδινα στην γυναίκα το τραγικό mi8 και θα κρατούσα Α3, απόλυση το κινητό, νερό τρέχει Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Η οθόνη του είναι μια χαρά, προχώρα άφοβα, εγώ θα έδινα στην γυναίκα το τραγικό mi8 και θα κρατούσα Α3, απόλυση το κινητό, νερό τρέχει Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σούπερ! οφτοπικ. Τραγικό το 8? Λόγω μπαταρίας? Διότι ρολάρει τρελά και έχει σούπερ κάμερα. Τι συνέβη στο δικό σου? Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Μπαταρία, audio Jack, radio, sd card, αν εσένα σε καλύπτει ΟΚ. Δεν θα αγόραζα ποτέ τηλέφωνο χωρίς αυτά και βασικά χωρίς μεγάλη μπαταρία. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Μπαταρία, audio Jack, radio, sd card, αν εσένα σε καλύπτει ΟΚ. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ, κατάλαβα. :) Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Άντε πάλι με το "τραγικό" Mi 8 και την μπαταρία του. Τέλος πάντων, on topic τώρα, γράφω από το μόλις αγορασμένο A3 της συζύγου, ενώ κατεβαίνει και η ενημέρωση του λογισμικού. Μια χαρά φαίνεται (φυσικά είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα). Και εγώ με Mi 8 είμαι τους τελευταίους 16 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Sos βρε παιδιά! Είμαι έτοιμος να τσιμπήσω το κινητό για τη γυναίκα, ενώ έχω ήδη ένα Μi 8 για μένα. Είναι τόσο χάλι η οθόνη; Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά που είδα στα Public σε σχέση με τα Redmi Note 7 & 8 που είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του. Η κάμερα είναι παρόμοια με τα παραπάνω αν πετάξω μια gcam, σωστά; Μια γνώμη βρε παιδιά γρήγορα, μην εξαντληθούν. Ήδη στα υπόλοιπα μεγάλα καταστήματα δεν υπάρχει ονλάιν, παρά μόνο σε φυσικά καταστήματα. Τα -60 ευρώ με 2 έτη εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και στοκ Android είναι τρομερά δελεαστική πρόταση. Σκαλώνω στην οθόνη και στην απόδοση κάμερας (vs RN 7 & 8). Καμερα έχει εξαιρετική . Δεν έχει σχέση με rn7 8 κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Sos βρε παιδιά! Είμαι έτοιμος να τσιμπήσω το κινητό για τη γυναίκα, ενώ έχω ήδη ένα Μi 8 για μένα. Είναι τόσο χάλι η οθόνη; Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά που είδα στα Public σε σχέση με τα Redmi Note 7 & 8 που είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του. Η κάμερα είναι παρόμοια με τα παραπάνω αν πετάξω μια gcam, σωστά; Μια γνώμη βρε παιδιά γρήγορα, μην εξαντληθούν. Ήδη στα υπόλοιπα μεγάλα καταστήματα δεν υπάρχει ονλάιν, παρά μόνο σε φυσικά καταστήματα. Τα -60 ευρώ με 2 έτη εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και στοκ Android είναι τρομερά δελεαστική πρόταση. Σκαλώνω στην οθόνη και στην απόδοση κάμερας (vs RN 7 & 8). Σε αυτή τη τιμή και με επίσημη εγγύηση,δεν το συζητάω καν...Αξίζει με 1000.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Παιδιά ερώτηση. Πήρε κάποιος από Γερμανό - COSMOTE να μου πει αν βγάζει κανένα logo της cosmote; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Πήρα από Γερμανο δε βγάζει κάνενα logo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Πήρα από Γερμανο δε βγάζει κάνενα logo Ωραία! Ευχαριστώ πολύ!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Urnyx vs Hypercam IMG_20200124_195245 by Vag Man, on Flickr IMG_20200124_195406_null by Vag Man, on Flickr Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Urnyx vs Hypercam IMG_20200124_195245 by Vag Man, on Flickr IMG_20200124_195406_null by Vag Man, on Flickr hypercam νομιζω ειναι καλυτερη. ποια εκδοση? εβαλες και καποιες ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Υπαρχει περιπτωση η ενημερωση του ιανουαριου να επηρεασε την καμερα;Οσο παει γινεται χειροτερα .Η μια ειναι στοκ HDR και η αλλη gcam.https://photos.google.com/search/_tra_ Ουσιαστικα ειμαι χωρις καμερα.Αναγκαστικα ψαχνω απο δω και απο κει οτι γκουγλοκαμ υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 (edited) hypercam νομιζω ειναι καλυτερη. ποια εκδοση? εβαλες και καποιες ρυθμισεις? Ναι έχει πιο πολύ λεπτομέρεια με λίγο παραπάνω θορυβο Εχω βάλει την τελευταία έκδοση με clean ρυθμίσεις του Αντρέα που είχε δώσει παραπάνω για την xcam https://gofile.io/?c=S61dAs https://mega.nz/#!hgRxgaLJ!xHQUfYkvCMTOVngTcS7Tz4mMDxGmju4VaoMezHIKYzU Edited January 25, 2020 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Κάποιο άλλο σχόλιο για το update Ιανουαρίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Update ασφαλείας είναι. Παίζει να μην έχει καμία αλλαγή για την οποία μπορείς να σχολιάσεις κάτι... Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Δε νομίζω πως ισχύει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts