lio14 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Μου φαίνεται αδιανόητο να πρέπει να ανοιγοκλείνω τα δεδομένα για να μπαίνω κάθε φορά στο διαδίκτυο. Μιας και το διαδίκτυο μπαίνω κάθε 5 με 10 λεπτά. Επίσης κάνω πάρα πολύ χρήση GPS καθώς και επίσης το bluetooth μαζί με το WiFi είναι μόνιμα ανάμενα. Άρα έχω μόνιμα ανάμενα τα πάντα και τη μία μέρα με αρκετά σκληρή χρήση τη βγάζω άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 (edited) Μου φαίνεται αδιανόητο να πρέπει να ανοιγοκλείνω τα δεδομένα για να μπαίνω κάθε φορά στο διαδίκτυο. Μιας και το διαδίκτυο μπαίνω κάθε 5 με 10 λεπτά. Επίσης κάνω πάρα πολύ χρήση GPS καθώς και επίσης το bluetooth μαζί με το WiFi είναι μόνιμα ανάμενα. Άρα έχω μόνιμα ανάμενα τα πάντα και τη μία μέρα με αρκετά σκληρή χρήση τη βγάζω άνετα. Εννοείς ότι έχεις τα δεδομένα μονίμως ανοιχτά, για να μην κάνεις αυτή τη διαδικασία συνέχεια, οκ το καταλαβαίνω. Και ναι,με την 10, με τα πάντα στο φουλ μια μέρα την βγάζεις άνετα. Επίσης υπάρχει μια επιλογη στον τομέα : μπαταρία και απόδοση ,όπου μπορείς να βάλεις το κινητό με όριο χρόνου όταν είναι κλειστό από 5,10 και 30 λεπτά να σβήνει τα δεδομένα κινητής και να κάνει clear cache, εγώ έχω το clear cache στα 30 λεπτά με σβηστη οθόνη Edited February 25, 2020 by gambitzx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Αναζήτηση επαφών σε στυλ T9 - σε Ελληνικά και Αγγλικά. Από τότε που το πρωτο-είδα στον dialer της HTC σε Windows Mobile, δεν ξαναγύρισα ποτέ σε κάτι που να μην το είχε. Και η Google ποτέ δεν έφτιαξε κάτι απολύτως ανάλογο (ούτε η Xiaomi, ούτε κανένας άλλος, απ' ό,τι έχω δει). . Και εγω τον exdialer χρησιμοποιώ για τον ίδιο λόγο. Έχε υπόψη σου όμως πως πχ στα κινητά της Huawei ο dialer τους υποστηρίζει αυτήν την δυνατότητα. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα χρησιμοποιήσω τον exdialer σε κινητό μου μετά από πολλά χρόνια Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εννοείς ότι δε θα τον χρησιμοποιήσεις επειδή πας σε Huawei...; Εν τω μεταξύ δε βρίσκω άκρη με τον exDialer στο καινούριο miui... Μια μου ανοίγει τον μαμά dialer (για να καθαρίσει τις χαμένες κλήσεις) και τον ξανακλείνει αμέσως (ως ώφειλε), μια τον ανοίγει αλλά μένει ανοιχτός και πρέπει εγώ να τον κλείσω για να επιστρέψω στον ex, και μια δεν τον ανοίγει καθόλου! Όλα εννοείται με τις ίδιες ρυθμίσεις, χωρίς να αλλάζω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Εννοείς ότι δε θα τον χρησιμοποιήσεις επειδή πας σε Huawei...; . Ναι αυτό εννοώ. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 (edited) Καλημέρα! Το πήρα κι εγώ τελικά σήμερα! Οπότε θα σας ζαλίζω στις ερωτήσεις, την υπομονή σας παρακαλώ καθώς πρώτη φορά με xiaomi και miui! Πρώτη ερώτηση! Μπορούμε να σβήσουμε συντομεύσεις εφαρμογών που δε θέλουμε να είναι στο home screen? Edited February 27, 2020 by chriszamanis Παρακαλώ να διαγραφεί, απο λάθος μπήκε εδω Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Καλημέρα! Το πήρα κι εγώ τελικά σήμερα! Οπότε θα σας ζαλίζω στις ερωτήσεις, την υπομονή σας παρακαλώ καθώς πρώτη φορά με xiaomi και miui! Πρώτη ερώτηση! Μπορούμε να σβήσουμε συντομεύσεις εφαρμογών που δε θέλουμε να είναι στο home screen?Εννοειται ισχυει οτι μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Εννοειται ισχυει οτι μπορειςΜε ποιον τρόπο; Ως τώρα τις βάζαμε σε φακέλους η τις ρίχναμε σε διπλανή οθόνη. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μην φαίνονται καθόλου; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 αν και εξαρτάτε από ποιόν εκκινητή χρησιμοπειής (Launcher) στους περισότερους κρτάς πατημένη την εφαρμογή και στο πάνω μέρος βλέπεις επιλογή είτε για απεγκατάσταση είτε για διαγραφή αν δεις μόνο επιλογή απεγκατάστασεις(unistall) τότε δεν είναι συντόμευση Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 αν και εξαρτάτε από ποιόν εκκινητή χρησιμοπειής (Launcher) στους περισότερους κρτάς πατημένη την εφαρμογή και στο πάνω μέρος βλέπεις επιλογή είτε για απεγκατάσταση είτε για διαγραφή αν δεις μόνο επιλογή απεγκατάστασεις(unistall) τότε δεν είναι συντόμευση Αυτό ειναι! Ευχαριστώ! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Αυτό ειναι! Ευχαριστώ! Απλα απο περιεργεια,με τι συσκευη ησουν πριν το 9? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 huawei p9 lite με nova launcher Απλά αν δεις στο αρχικό μου μήνυμα επειδή ηθελα να το σβήσω και δεν μπορούσα εχω κάνει τροποποίηση με μήνυμα για διαγραφή. Γιατί είναι απο λάθος στο νήμα αυτο (στου 9τ pro ήθελα να το βάλω), αλλά ετσι κι αλλιώς βρέθηκε λύση!! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Το πήρα και εγώ μιας και το mi5 μου παρέδωσε πνεύμα την προηγούμενη βδομάδα ξαφνικά (του έκανα reboot και δεν άνοιξε ποτέ.. συνδυασμοί πλήκτρων δεν δούλεψαν μπας και..anyway) To χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα. Έχω συνηθίσει τα μυστήρια κόλπα του miui 5 χρόνια τώρα οπότε τα παραβλέπω και το πήρα έχοντας γνώση. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω, είναι το βάρος του. Ένα μήνυμα πας να γράψεις και σου βγαίνει το χέρι! Σε συνδυασμό με το μέγεθος οθόνης, έχω βρεθεί να χρειάζεται οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω και το άλλο χέρι..! Κατά τ'άλλα πανέμορφο, πήρα το μαύρο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Το πήρα και εγώ μιας και το mi5 μου παρέδωσε πνεύμα την προηγούμενη βδομάδα ξαφνικά (του έκανα reboot και δεν άνοιξε ποτέ.. συνδυασμοί πλήκτρων δεν δούλεψαν μπας και..anyway) To χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα. Έχω συνηθίσει τα μυστήρια κόλπα του miui 5 χρόνια τώρα οπότε τα παραβλέπω και το πήρα έχοντας γνώση. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω, είναι το βάρος του. Ένα μήνυμα πας να γράψεις και σου βγαίνει το χέρι! Σε συνδυασμό με το μέγεθος οθόνης, έχω βρεθεί να χρειάζεται οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω και το άλλο χέρι..! Κατά τ'άλλα πανέμορφο, πήρα το μαύρο! :D Θα κάνεις μπράτσα, μόνο να αλλάζεις χέρια για να μοιράζονται τα σετ! Και μένα carbon είναι γενικά μου αρέσει αυτό. Ωραίο είναι γενικά,αν δεν είχε τα κολλήματα με το λογισμικό όλα καλά. Κοίτα να το χαρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Θα κάνεις μπράτσα, μόνο να αλλάζεις χέρια για να μοιράζονται τα σετ! Και μένα carbon είναι γενικά μου αρέσει αυτό. Ωραίο είναι γενικά,αν δεν είχε τα κολλήματα με το λογισμικό όλα καλά. Κοίτα να το χαρείς. :lol::lol::lol::lol::lol: ωραίος γέλασα πολύ χαχαχααχ Το λογισμικό είναι αυτό που είναι. Δεν είναι κακό, απλά αποπνέει πάντα έναν αέρα...beta. Είτε κάποιο μικροκολληματάκι θα φάει στο άσχετο, κάποιο notification θα κολλήσει, κάποιο restart θα κάνει κλπ... Προσωπικά αυτό που με ενοχλεί στην καθημερινή χρήση του miui είναι πως α) δεν βάζει τα apps σε αλφαβητική σειρά :p β) δεν έχει search για app, δεν θέλω να κάνω μισή ώρα scrolling για να βρω κάποια που δεν χρησιμοποιώ συχνά. Σε συνδυασμό με το α) δε, το χάος. Βέβαια Nova launcher Prime και λύνονται όλα αυτά - απλά μου φαίνεται σαν να μην "κουμπώνει" καλά ο nova στα xiaomi. Τέλος πάντων, προσωπικά παίρνω xiaomi για το καλό hardware σε καλή τιμή. Το software είναι αποδεκτό, με πολλά περιθώρια βελτίωσης αν και μετά από τόσα χρόνια δεν περιμένω δραματικές αλλαγές ποτέ. Αν δεν είχα bank apps κλπ στο κινητό θα έτρωγε πόδι από την πρώτη μέρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Βέβαια Nova launcher Prime και λύνονται όλα αυτά - απλά μου φαίνεται σαν να μην "κουμπώνει" καλά ο nova στα xiaomi. Το έχω ακούσει κι από άλλους αυτό για τον Nova και τα xiaomi. Εγώ εδώ και πολλά χρόνια είμαι οπαδός του Holo Launcher, και μάλιστα -όσο κι αν αυτό σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να φανεί λίγο περίεργο- του Holo Launcher for ICS, κατά προτίμηση βεβαίως στην έκδοση "Plus" (ό,τι και το Prime για τον Nova). Παρά το ότι έχει να ανανεωθεί από το '18, παίζει ακόμα άψογα σε όλες μου τις συσκευές - και στο (κάπως ιδιότροπο, ίσως) Xiaomi. Ίδιας φιλοσοφίας με τον Nova, μικρός και πανάλαφρος και εξαιρετικά παραμετροποιήσιμος (πολύ περισσότερο και από τον Nova, θεωρώ). Αν έχετε τα κέφια, ρίχτε του μια ματιά - και αφιερώστε λίγο χρόνο να τον φέρετε στα μέτρα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Το πήρα και εγώ μιας και το mi5 μου παρέδωσε πνεύμα την προηγούμενη βδομάδα ξαφνικά (του έκανα reboot και δεν άνοιξε ποτέ.. συνδυασμοί πλήκτρων δεν δούλεψαν μπας και..anyway) To χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα. Έχω συνηθίσει τα μυστήρια κόλπα του miui 5 χρόνια τώρα οπότε τα παραβλέπω και το πήρα έχοντας γνώση. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω, είναι το βάρος του. Ένα μήνυμα πας να γράψεις και σου βγαίνει το χέρι! Σε συνδυασμό με το μέγεθος οθόνης, έχω βρεθεί να χρειάζεται οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω και το άλλο χέρι..! Κατά τ'άλλα πανέμορφο, πήρα το μαύρο! :D Τηλέφωνο πούπουλο σαν το Mi 5 δύσκολα θα υπάρξει ξανά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 :lol::lol::lol::lol::lol: ωραίος γέλασα πολύ χαχαχααχ Το λογισμικό είναι αυτό που είναι. Δεν είναι κακό, απλά αποπνέει πάντα έναν αέρα...beta. Είτε κάποιο μικροκολληματάκι θα φάει στο άσχετο, κάποιο notification θα κολλήσει, κάποιο restart θα κάνει κλπ... Προσωπικά αυτό που με ενοχλεί στην καθημερινή χρήση του miui είναι πως α) δεν βάζει τα apps σε αλφαβητική σειρά :p β) δεν έχει search για app, δεν θέλω να κάνω μισή ώρα scrolling για να βρω κάποια που δεν χρησιμοποιώ συχνά. Σε συνδυασμό με το α) δε, το χάος. Βέβαια Nova launcher Prime και λύνονται όλα αυτά - απλά μου φαίνεται σαν να μην "κουμπώνει" καλά ο nova στα xiaomi. Τέλος πάντων, προσωπικά παίρνω xiaomi για το καλό hardware σε καλή τιμή. Το software είναι αποδεκτό, με πολλά περιθώρια βελτίωσης αν και μετά από τόσα χρόνια δεν περιμένω δραματικές αλλαγές ποτέ. Αν δεν είχα bank apps κλπ στο κινητό θα έτρωγε πόδι από την πρώτη μέρα :lol: Οοοολα αυτά που αναφέρεις, τα εχει ο poco launcher της "μαμας" xiaomi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 (edited) Και το Μ9Τ το έχει με το MIUI 11 , αλλάζεις από τις ρυθμίσεις να είναι σε app draw οι εφαρμογές και όχι στην κεντρική οθόνη όλες χύμα , τις έχει αλφαβητικά και έχει και search bar . :) Edited February 29, 2020 by memix Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ποια gcam παιδιά,έκανα αναζήτηση αλλά έχουν βγει πολλές.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Ποια gcam παιδιά,έκανα αναζήτηση αλλά έχουν βγει πολλές....Burial va την τελευταία έκδοση Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Οοοολα αυτά που αναφέρεις, τα εχει ο poco launcher της "μαμας" xiaomi..επειδή έχεις ένα premium ύφος μήπως έχει και φωτό όταν κάποιος σου στέλνει μήνυμα στο εικονίδιο του messenger ένα απλό παράδειγμα δίνω υπεροχής του Nova Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 επειδή έχεις ένα premium ύφος μήπως έχει και φωτό όταν κάποιος σου στέλνει μήνυμα στο εικονίδιο του messenger ένα απλό παράδειγμα δίνω υπεροχής του Nova Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Φίλε ότι βολεύει τον καθένα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Και το Μ9Τ το έχει με το MIUI 11 , αλλάζεις από τις ρυθμίσεις να είναι σε app draw οι εφαρμογές και όχι στην κεντρική οθόνη όλες χύμα , τις έχει αλφαβητικά και έχει και search bar . :) Τέλεια, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Σε ποια έκδοση έρχεται αυτό το feature? Eίμαι σε ΜUI11.0.4.0 (QFJEUXM) και το μενού μου δεν είναι είναι ίδιο με το δικό σου. Σε εμένα δεν έχει το Συρτάρι εφαρμογών σαν επιλογή. Έχει μόνο το Αποθήκη Εφαρμογών. :wacko: Ίσως είμαι κάποια έκδοση πίσω; System Updates δεν βρίσκει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Καλημέρα πήγενε ρυθμίσεις. Αρχική οθόνη.ξανα αρχική οθόνη.με συρτάρι εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts