Jump to content

Xiaomi Mi 9T

vagelis33
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείται ότι δεν αξίζει, 255€ Κίνα, 335€ skroutz αν δεν βιάζεσαι περίμενε να πάει στην σωστή τιμή.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μόνο αν αλλάξεις χώρα εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης, το wificall Kai volte λειτουργούν κανονικά,cosmote που έχω

σωστα ξεχασα να το αναφερω,

εχω δηλωσει σαν χωρα ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ και το εμφανισε

ΥΓ=μου εβγαλε ενημερωση το απογευμα την 10.3.9.0 σταθερη , την οποια και εβαλα ,

και τωρα δεν λειτουργει ουτε το WIFICALL+VOLTE... ενω τα εμφανιζει κανονικα στις ρυθμισεις ,

δεν λειτουργουν , εκανα επαναφορα, ξαναεβαλα τους κωδικους ,

εμφανιζονται κανονικα οι ρυθμισεις ,

αλλα δεν εμφανιζει τα αναλογα εικονιδια στην οθονη και φυσικα δεν λειτουργει κανενα απο τα 2

Ξενερωσα πολυ ασχημα τωρα για τον λογο οτι εδω δεν εχω σημα και πρεπει να το εχω σε σταθερο σημειο το τηλ για να δεχομαι κλησεις , ασε που ειναι σχεδον αδυνατο να μιλησεις κανονικα χωρις διακοπες , και πρεπει να βγω εξω απο το σπιτι..και με το WIFICALL ειχα λυσει ολα αυτα τα προβληματα ,

και ημουν μια χαρα ...αν δεν το φτιαξουν συντομα , να λειτουργει ξανα ..

θα παω να παρω αλλο ....πραγματικα τοσο πολυ με χαλασε αυτο

Φίλε και εμένα χθες δεν λειτουργούσε το vo.lte και το wifi call σε cosmote σε mi max 3.σημερα δουλεύει.μαλλον είχαν πρόβλημα χθές.δεν έκανα κανένα update
V10 for Vendetta

δεν ξερω αν εσενα σου εμφανιζε τα εικονιδια στην οθονη , και απλα δεν δουλευαν εξαιτιας του σεισμου..

.αλλα εμενα ουτε τα εικονιδια δεν εμφανιζονται , και φυσικα ακομα και τωρα που σου γραφω [σαββατο πρωι] δεν λειτουργουν...

ειναι φανερο οτι ειναι προβλημα της αναβαθμισης.. ελπιζω να το διορθωσουν γρηγορα

δεν ξερω αν εσενα σου εμφανιζε τα εικονιδια στην οθονη , και απλα δεν δουλευαν εξαιτιας του σεισμου..

.αλλα εμενα ουτε τα εικονιδια δεν εμφανιζονται , και φυσικα ακομα και τωρα που σου γραφω [σαββατο πρωι] δεν λειτουργουν...

ειναι φανερο οτι ειναι προβλημα της αναβαθμισης.. ελπιζω να το διορθωσουν γρηγορα

κάνε επανεκκινηση του κινητου σου. Η COTE είχε προβλημα από την στιγμή του σεισμού μέχρι τώρα που επανήλθε το VoLTE/VoWiFi

κάνε επανεκκινηση του κινητου σου. Η COTE είχε προβλημα από την στιγμή του σεισμού μέχρι τώρα που επανήλθε το VoLTE/VoWiFi
εκανα τωρα μεσημερι μια ακομα επανεκκινηση του κινητου ,

αφου πρωτα αλλαξα χωρα σε ΕΛΒΕΤΙΑ και οντως ολα αποκατασταθηκαν .

.τελικα μαλλον το ολο προβλημα ηταν οτι σχεδον την ιδια ωρα με τον σεισμο ,

ειχα κανει και την αναβαθμιση , και ισως ηταν προβλημα της COTE τελικα, αφου και αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα ,

.αρα κακως εριξα το φταιξιμο στην αναβαθμιση... .. ολα καλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθεια..

ΥΓ=εχω την υποψια οτι με την τελευταια αναβαθμιση παει καλυτερα η μπαταρια σε διαρκεια.

αλλα αυτο θα το απαντησω σιγουρα μετα απο 2-3 φορτισεις ακομα..

Όχι έχει Ολλανδικό tracking number. Και εγώ το περιμένω από Gearbest σε μερικές μέρες
αν μπορείς ενημέρωσε πόσο μέρες έκανε για να σου έρθει.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Ανάλογα με χρήση από 3 ώρες μέχρι 7

Μόνο;

Τόσες ώρες βγάζει το Mi9

Τα review λένε για 10-13 ώρες....:confused:

Ανάλογα με χρήση από 3 ώρες μέχρι 7

καλό θα ήταν να μας πεις και τι χρήση γιατί φαίνεται λίγο

Από θήκες τι έχετε πάρει?
αυτη ειναι σκληρη αλλα προστατευει

και την καμερα γιατι ειναι πιο μεσα, την χρησιμοποιω στο μπλε χρωμα https://www.banggood.com/Bakeey-3-in-1-Double-Dip-360-Hard-PC-Full-Protective-Case-For-Xiaomi-Mi9T-Xiaomi-Mi-9T-Pro-Xiaomi-Redmi-K20-Redmi-K20-Pro-p-1513770.html?rmmds=myorder&ID=48025&cur_warehouse=CN

Μόνο;

Τόσες ώρες βγάζει το Mi9

Τα review λένε για 10-13 ώρες....:confused:

ΜΙ 9 εχω τώρα (την δευτέρα βασικά φεύγει γιατί ηρθε η κανονική μου συσκευη απο αντικατάσταση) mi9 ειναι στα χειρότερα 2,5 με 5 ωρες

βέβαια αν δεν βάλεις 100% φως και είσαι με wifi βγαζεις και διπλά (αλλα εγω δεν εχω τέτοια πολυτέλεια)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλό θα ήταν να μας πεις και τι χρήση γιατί φαίνεται λίγο

αν εχω ολα ανοιχτα 4g/gps κλπ κλπ (ολα) και φως 100% και μετακινούμαι χοντρικά βγάζω 3 ώρες και κάτι ψιλα

αν είμαι με wifi και χαμηλό φως σε ενα σημείο (δεν μετακινούμαι ) κάνα 7 ώρες

πάντα μιλάω για browsing κλπ (κύριός χρήση browser- firefox )

Με ανοιχτό sync, gps, Bluetooth δεν έχω πέσει κάτω από 5 ώρες SOT.

Πολύ ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, η κάμερα όμως μέτρια.

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Από tempered glass τι να προτιμήσουμε; η nilkin βγάζει για το κινητό αυτό; επίσης τώρα με τις οθόνες που το δακτυλικό αποτύπωμα είναι πάνω, υπάρχει κανά θέμα αν βάλουμε οποιαδήποτε προστασία οθόνης ;

Από tempered glass τι να προτιμήσουμε; η nilkin βγάζει για το κινητό αυτό; επίσης τώρα με τις οθόνες που το δακτυλικό αποτύπωμα είναι πάνω, υπάρχει κανά θέμα αν βάλουμε οποιαδήποτε προστασία οθόνης ;
Η nilkin βγάζει για αυτό το κινητό αλλά προτίμησε το H+ PRO της nilkin , ότι πιο ποιοτικό υπάρχει. Όσο για το τζαμί πάνω στην οθόνη δεν υπάρχει θέμα.

Ανέβασε καμία φωτό συγκριτική με χαμηλό φωτισμό να δούμε κι εμείς που ψηνόμαστε!

Αυτό ακριβώς, ανεβάστε να δούμε και εμείς