Jump to content

StefM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by StefM

  1. Εγώ το έχω περίπου 2-3 βδομάδες, μόνιμα δύο σίμ (η μία γυρισμένη σε 2G μόνιμα), συχνά BT και μουσική, περισσότερο Wi-Fi παρά ανοικτά δεδομένα, και κακό σήμα στο σπίτι, και χθες μου έβγαλε 7,5 ώρες οθόνη, σε 49 ώρες λειτουργίας. Είναι η περισσότερη sot που μου έχει βγάλει προς το παρόν. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά αναρωτιέμαι, ίσως στρώνει ακόμα;;
  2. Ανέβασε καμία φωτό συγκριτική με χαμηλό φωτισμό να δούμε κι εμείς που ψηνόμαστε!
  3. Σωστά, είναι γνωστό, αλλά άλλο πτώση τιμής 15 ευρώ σε 1-2 μήνες, κι άλλο πτώση τιμής 20 ευρώ μέσα σε λίγες ώρες. Όπως και να'χει, για μένα που συνήθως κρατάω τις συσκευές μου περίπου 3 χρόνια, καλή τιμή μου φαίνεται τα 260 με μεταφορικά/ασφάλεια που μου ήρθε το 64άρι. Προέρχομαι απο Redmi 3 Pro, οπότε ελπίζω να δω σημαντική βελτίωση, πρωτίστως στην κάμερα. :)
  4. Ενημερωτικά, το GearBest έχει βγάλει το 128άρι στα 271 ευρώ, για όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται. Εγώ γμτ παρήγγειλα χθες το 64άρι στα 264... που να το ξερα!
  5. Εάν μπορέσεις να ανεβάσεις κάποιο λινκ με σύγκριση P20 Pro vs. Mi 9T σε νυχτερινές, θα ήταν πολύ καλό! Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα παιδιά, βλέπω οτι κάποιοι αναφέρεστε σε Άμαζον κλπ. Καθώς ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη συσκευή (ανανέωση απο Redmi 3 Pro CN), η αγορά ενός Xiaomi global edition απο Κίνα/Χονγκ-Κονγκ (π.χ., gearbest, aliexpress, κλπ), έχει κάποια διαφορά σε σχέση με αγορά απο Άμαζον ή άλλα μαγαζιά; Σημειωτέον οτι θα παραλάβω στην Ολλανδία, όχι στην Ελλάδα, οπότε το τελωνείο δεν παίζει σαν θέμα. Σε γενικές γραμμές, έχει κανείς να μου κάνει καμία άλλη πρόταση για ανανέωση συσκευής; Με ενδιαφέρουν σαφώς περισσότερο απ' όλα η κάμερα, η αυτονομία, και δευτερευόντως πλάτος κάτω απο 75χιλ., και τιμή κάτω απο 300 ευρώ. Ο επεξεργαστής σχεδόν δεν με απασχολεί καθόλου ως προς το θέμα ισχύος, καθώς σε ό,τι θέλω και χρειάζομαι ακόμα και ο 616 του Redmi 3 Pro με καλύπτει, βασικά. Απ'ότι έχω δει, το Mi 9T μου φαίνεται η πιο ολοκληρωμένη συσκευή μέχρι τώρα. Ευχαριστώ!
  7. Κι όμως έπαιξε! Δεν το πιστεύω! Είχα φάει τέτοιο ξενέρωμα.... Είχα δοκιμάσει και volume + και volume -, αλλά προφανώς όχι για αρκετά δευτερόλεπτα... Σ' ευχαριστώ πολύ, διότι θα το έστελνα πίσω και τρέχα γύρευε.. Εν τω μεταξύ, γιατί είπες οτι η εύκολη λύση είναι να το στείλω πίσω και η δύσκολη να κάνω fast boot? Μόλις άνοιξε φαίνεται να λειτουργούν όλα όπως ήταν κανονικά πριν. Δεν έχει χάσει ούτε δεδομένα. Το περίεργο είναι οτι δεν έπαιρνε καν ρεύμα, σε διαφορετικές πρίζες, και με δυο διαφορετικούς φορτιστές (ο άλλος ήταν του απλού redmi 3 που είναι εντελώς ίδιοι).... Πώς εξηγείται αυτό;
  8. Καλησπέρα, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και νομίζω οτι ήδη τα δοκίμασα (π.χ. πατώντας ταυτόχρονα το κουμπί λειτουργίας και την αύξηση ήχου). Αυτό εννοείς; Πώς μπαίνει σε fast boot κλπ? Επίσης, στο περίπου πόσο χρόνο θέλει η διαδικασία του να το στείλω, να το δουν και να μου το ξαναστείλουν πίσω, ξέρει κανείς εδώ μέσα; Έχετε υπόψη κι άλλες περιπτώσεις καψίματος τέτοιου της συσκευής;
  9. Καλημέρα! Χρειάζομαι τα φώτα σας. Μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα το κινητό, και χθες, ακριβώς μια εβδομάδα μετά απο την παραλαβή του, πέθανε. Το είχα για φόρτιση, μετά απο κανά πεντάλεπτο το άνοιξα, άνοιξε κανονικά κι όταν πήγα να δω κάτι μηνύματα έσβησε. Σταμάτησε να παίρνει ρεύμα (το Led σταμάτησε να είναι αναμμένο στη διάρκεια της φόρτισης) ενώ δεν ανοίγει πια. Προφανώς κάηκε εντελώς η πλακέτα? Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Η γκαντεμιά είναι οτι είναι το δεύτερο το οποίο είχα παραγγείλει. Το πρώτο "έπεσε" στη φουρνιά του Απριλίου με SG για Ελλάδα που μου είπαν οτι αρκετά χάθηκαν. Δεν έφτασε ποτέ, αλλά ευτυχώς πήρα τα λεφτά μου πίσω απο το Paypal.
  10. Παιδιά καλημέρα! Ψάχνω στο αναθεματισμένο PayPal να δω πώς μπορώ να προσθέσω screenshots για το claim που έχω κάνει για αγορά κινητού απο Vickmall απο 10 Απριλίου 2016 (δεν ήρθε ποτέ το κινητό) και δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Έκανα dispute --> escalate to a claim --> μετά υποτίθεται οτι έπρεπε να επιβεβαιώσω το tracking number ή κάτι τέτοιο. Τώρα θέλω να προσθέσω screenshots που φαίνεται οτι δεν έχει φτάσει και δεν μπορώ να βρώ πώς τα ανεβάζω. Το Help Center του PayPal δεν με βοήθησε καθόλου να καταλάβω ΠΟΥ είναι τα "Claim Details" --> "Resolve Complaint" --> I will provide other evidence for this dispute by fax, file attachment, or note. Καμιά βοήθεια κανείς; Ευχαριστώ!
  11. StefM

    Redmi 3

    Το link που έβαλες δεν με οδηγεί στο σωστό thread. Θα μπορούσες να μου το ξαναστείλεις; Ευχαριστώ.
  12. StefM

    Redmi 3

    Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα λίγο τα φώτα σας σχετικά με διαδικαστικά της παραγγελίας. Παρήγγειλα ένα redmi στις 10 Απριλίου απο Vickmall, μου έδωσαν tracking number και στις 15 Απριλίου έφυγε απο Σινγκαπούρη. Το http://www.17track.net δείχνει οτι στις 18 Απριλίου έφτασε στην Ελλάδα, κι απο εκεί και πέρα τα ίχνη του αναζητούνται. Στο site των ΕΛΤΑ φαίνεται απλά να έχει φύγει απο Σινγκαπούρη στις 15/4, δεν αναφέρεται άφιξη στην Ελλάδα. Τηλεφωνικά τα ΕΛΤΑ μου είπαν οτι μπορεί να έχει κολλήσει σε κάποια ενδιάμεση χώρα. Επικοινώνησα με το vickmall και μου είπαν να κάνω Dispute μέσω Paypal, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ. Τι μπορώ να κάνω σ' αυτήν την περίπτωση, που να κοιτάξω, και ποιες είναι οι προοπτικές; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  13. StefM

    Redmi 3

    Σου έστειλα πμ. Σ' ευχαριστώ! την καλημέρα μου σε όλους.
  14. StefM

    Redmi 3

    Καλησπέρα! Μήπως έχει κανένας/καμία απο εδώ μέσα κανά "περισσευούμενο" tempered glass, να το αγοράσω; Δυστυχώς είμαι μεταξύ ταξιδιών και δεν προλαβαίνω να παραλάβω απο εξωτερικό. Όποιος/-α έχει ας μου στείλει pm παρακαλώ. Ευχαριστώ!
  15. Το vickmall πάντως το έχει στα 177 δολάρια (δηλαδή περίπου στα 155 ευρώ): εδώ Χάνω κάτι;
  16. StefM

    Redmi 3

    Καλημέρα! Εγώ ένα παρόμοιο θέμα που αντιμετώπιζα είναι οτι ενώ εντόπιζε κανονικά τη θέση και γρήγορα, όταν έβαζα την επιλογή να κάνει καταγραφή της διαδρομής μου (π.χ. πεζοπορία ή ποδήλατο), έχανε το στίγμα κάποιες φορές και το εντόπιζε ξανά αρκετά αργότερα, με αποτέλεσμα να συνδέει με μια ευθεία όλην την ενδιάμεση πορεία. Είχα το ίδιο θέμα με Xperia M, αλλά όχι με το Galaxy Ace II. Λογικά η λύγη είναι αυτή που αναφέρεις εσύ! Θα το δοκιμάσω όταν ξαναβγώ :) Γενικά, σε σχέση με το κινητό, το παραπάνω ήταν/είναι το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει. Κατά τ'άλλα το κινητό ρολάρει τέλεια, η Miui για εμένα είναι μια χαρά, δεν έχει κολλήσει καθόλου προς το παρόν, όλες οι εφαρμογές παίζουν και εναλλάσσονται μια χαρά! Μπαταρία, μετά την τρίτη πλήρη φόρτιση (το έχω 10 μέρες το κινητό...): 75 ώρες συνολικής λειτουργίας, 35 ώρες wifi, 15 ώρες data ανοικτά, 40 λεπτά τηλεφωνικές κλήσεις, 1,5 ώρα κλήσεις μέσω viber, whatsapp κλπ, σταθερά δύο κάρτες σιμ μέσα, bluetooth ανοικτό κανά 50ωρο, και τελικά 8 ώρες και κάτι ψιλά SOT. Πάρα πολύ καλά, κατά τη γνώμη μου.
  17. StefM

    Redmi 3

    Καλημέρα! Αν και δε νομίζω να προσφέρω κάτι παραπάνω σε σχέση με ό,τι έχουν ήδη πει άλλοι κάτοχοι θα συνοψίσω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μετά απο 3 μέρες χρήσης. Σημειωτέον οτι έρχομαι απο ένα παλιό κινητό, το Samsung Galaxy Ace 2, οπότε είναι λογικό η σύγκριση να είναι πάντα υπέρ του Redmi 3: 1. Η μπαταρία απο την πρώτη πλήρη φόρτιση τώρα τελειώνει. Συνολική διάρκεια 80 ώρες dual-sim λειτουργίας, SOT 9,5 ώρες, wifi περίπου 40 ώρες ανοικτό, δίκτυο (δηλαδή όχι airplane mode) περίπου 55 ώρες, δεδομένα ανοικτά περίπου 5-10 ώρες, αρκετή ομιλία μέσω whatsapp και skype, και 30λεπτά κανονικής ομιλίας. 2. Κάμερα: αρκετά γρήγορη και αρκετά καλή ποιοτικά. Δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να την τεστάρω σε πολλές συνθήκες, αλλά ακόμα και σε συνθήκες δωματίου με χαμηλό φωτισμό οι φωτογραφίες είναι αξιοπρεπέστατες. Στον χαμηλό φωτισμό υπάρχει θόρυβος, αλλά οι φωτό είναι αξιοπρεπέστατες. Κατά τη γνώμη μου, οι φωτό που έχει τραβήξει στο τεστ του το gsmarena (και που κάποιος φίλος παρέθεσε παραπάνω για σύγκριση με Samsung A5) είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές. 3. Οθόνη: για τα δεδομένα μου απροβλημάτιστη - καλύτερη απο αυτήν του προηγούμενου κινητού μου. Πολύ καλή φωτεινότητα. 4. Ταχύτητα επεξεργαστή: δεν παίζω ποτέ παιχνίδια. Για εμένα το πιο βαρύ πρόγραμμα είναι το skype που στο προηγούμενο κινητό αργούσε τραγικά. Σ' αυτό ανοίγει πολύ άνετα, σαν σε υπολογιστή. Επίσης, η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι πολύ γρήγορη - χρησιμοποιώ firefox. 5. Το notification led είναι ευχάριστο. 6. Το GPS δείχνει να λειτουργεί άψογα, αν και δεν κατάφερα να το δοκιμάσω σε "τυπική" προσωπική μου δραστηριότητα - τρέξιμο στο δάσος. Μου φαίνεται πάντως οτι κλειδώνει πολύ γρήγορα. 7. Δεν εχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα ή πρόβλημα μέχρι τώρα. 8. Σε σχέση με το SAR, μέσα στο κουτί υπάρχει χαρτάκι στα κινέζικα που λέει οτι το SAR είναι κάτω απο το όριο του 2.0W/Kg. 9. Σκεφτόμουν να πάω σε 5.5 ίντσες (π.χ. Xiaomi Redmi Note 3 Pro), αλλά χαίρομαι που δεν το έκανα - το μέγεθος του Redmi 3 είναι οκ για τα δεδομένα μου - καθώς προτιμώ τη χρήση με το ένα χέρι, έχω ήδη βρει πολλές φορές χρήσιμη τη λειτουργία one-handed mode. Αυτά απο εμένα! Καλή αγορά σε όσους το σκέφτονται!
  18. StefM

    Redmi 3

    Μόλις παρέλαβα! Μέσα σε 12 μέρες (!) απο Vickmall μέσω NL post - μένω στην Ολλανδία, όμως. Θα κάτσω να το σενιάρω (με Play store, updates κλπ) και τις επόμενες μέρες θα γράψω εντυπώσεις!
  19. Για δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, ενδιαφέρουσα φαίνεται η είδηση! http://www.gsmarena.com/xiaomis_european_rollout_of_the_mi_5_and_mi_4s_will_begin_with_poland-news-17107.php
  20. StefM

    Redmi 3

    Ωραίος! Ευχαριστούμε!
  21. Παιδιά, έχει κάποιου τύπου προστασία οθόνης το Mi5, διότι δεν έχω δει πουθενά σχετική αναφορά. Αν ναι, τι έχει;
  22. StefM

    Redmi 3

    OK, σ'ευχαριστώ για την εξήγηση, νομίζω κατάλαβα. Ξέρουμε, λοιπόν, πώς είναι χωρισμένη η μνήμη του Redmi 3? πόσος χώρος είναι για το partition του συστήματος?
  23. StefM

    Redmi 3

    Δεν είμαι σίγουρος οτι ξέρω τις διαφορές του "γενικά" που λες με το παρτίσιον. 2GB είναι η μνήμη που μου εμφανίζεται στη συσκευή (μετά είναι άλλο πράμα η κάρτα μνήμης). Οπότε νομίζω οτι 2GB είναι στο παρτίσιον του συστήματος, όπως το λες. Απο αυτά είναι ελεύθερα περί τα 200MB, όπως πολύ σωστά λες, ε, και συνέχεια έχω μήνυμα να σβήσω κάτι. Πολύ εκνευριστικό. Σημειωτέον οτι δεν έχω φωτό και μουσική μέσα στη μνήμη κινητού, αλλά στην κάρτα SD. Αυτό ελπίζω να αποφύγω στο Redmi 3. Υπολογίζω, δηλαδή, να έχω κανά 5άρι γίγα για φωτό και μουσική, και περί τα 3,5-4 για εφαρμογές, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για κανά χρόνο. Ελπίζω, δηλαδή, αυτά να φτάνουν.
  24. StefM

    Redmi 3

    Τώρα εγώ θα κάνω πάλι την ερώτησή μου για τη μνήμη (μιας και το θέλω δίκαρτο, οπότε ξεχνάω την SD): οι ενημερώσεις πιάνουν κανονικά όσο χώρο λες (εν προκειμένω 716MB) οπότε ο διαθέσιμος χώρος συνεχώς θα μειώνεται, ή μήπως σβήνουν προηγούμενα αντίστοιχα αρχεία με την εγκατάστασή τους;; Σ' αυτό που έχω τώρα (Samsung Galaxy ACE 2), με 2GB ελεύθερα για εφαρμογές, έχω βαρεθεί να βλέπω μηνύματα οτι κάτι δεν λειτουργεί γιατί δεν έχω ελεύθερο χώρο - δε θέλω το ίδιο να συμβεί και στο Redmi 3...
×
×
  • Create New...