pan82 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Στο gearbest το 128αρι βγαινει πανω απο 350. Δεν ισχυει το κουπονι που δινει GBMI9T800 Μια χαρά ισχύει βλέπω και αφαιρεί -75$ βγαίνοντας τελική 319,99$. Δηλαδή στα 285€. Τιμή πειρασμός η αλήθεια ειναι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Μια χαρά ισχύει βλέπω και αφαιρεί -75$ βγαίνοντας τελική 319,99$. Δηλαδή στα 285€. Τιμή πειρασμός η αλήθεια ειναι Πάμε σφαίρα για το 250άρι παιδιά...όποιος αντέχει να περιμένει. Σ' αυτή την τιμή αξίζει το 128άρι. Βλέπω και ο καυμός ο δικός μου το Redmi Note 7 Pro έχει πέσει κοντά στα 200 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. July 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Καθαρά σε θέμα CPU και απόκριση στη χρήση του τηλεφώνου έχει τόσο μεγάλη διαφορά το k20 με το k20 pro (730 vs 855) όπως φαίνεται στο antutu? Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα γραφικά μιας και δεν παίζω games στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Πάμε σφαίρα για το 250άρι παιδιά...όποιος αντέχει να περιμένει. Σ' αυτή την τιμή αξίζει το 128άρι. Βλέπω και ο καυμός ο δικός μου το Redmi Note 7 Pro έχει πέσει κοντά στα 200 € Όσοι θα περιμένουμε ως Σεπτέμβρη κάπου εκεί θα το πάρουμε περί τα 250€ αν και με 285€ ήδη μπορεί να δούμε και πιο κάτω τιμή αν κυκλοφορήσει ως τότε και η pro έκδοση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. July 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Όσοι θα περιμένουμε ως Σεπτέμβρη κάπου εκεί θα το πάρουμε περί τα 250€ αν και με 285€ ήδη μπορεί να δούμε και πιο κάτω τιμή αν κυκλοφορήσει ως τότε και η pro έκδοση https://gr.gizchina.com/2019/07/10/xiaomi-mi-9t-now-available-gear-2-2/ 257 gearbest:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Το πηρα απο Banggood με Priority στα 282€ το 6/128. Μιας και ερχομαι απο OnePlus 5T με φοβιζει μονο το MIUI σε σχεση με Oxygen. Θα δειξει. Καιρο ειχα να δοκιμασω Xiaomi, ελπιζω να μην με απογοητευσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Κάποια δείγματα από φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω να βάλω και σύγκριση με Huawei P20 pro. https://m.imgur.com/a/ACgWHif H Σιγκαπουρη ειναι εξαιρετικη,οι φωτο οχι και τοσο,ειδικα οι βραδυνες με αρκετο θορυβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Το πηρα απο Banggood με Priority στα 282€ το 6/128. Μιας και ερχομαι απο OnePlus 5T με φοβιζει μονο το MIUI σε σχεση με Oxygen. Θα δειξει. Καιρο ειχα να δοκιμασω Xiaomi, ελπιζω να μην με απογοητευσει. Με το καλό και να το χαρεις. Πάντως βλέπω ότι στο skroutz η τιμή κατεβαίνει γρήγορα. Έφτασε 354 & 378 δηλαδή χωρίς ΦΠΑ 285 & 305. Μια χαρά πάει το πράγμα. Πιστέυω προς το τέλος του καλοκαιριού θα έχει πέσει τουλάχιστον ένα 50άρικο. Και προφανώς αξίζει η αγορά του 128 για 20 ευρώ διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Κάποιος που έχει παραλάβει από banggood ή gearbest μπορεί να μας πει αν έχουν μέσα ευρωπαϊκους φορτιστές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladimir360 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Από gearbest θα πληρώσω τελωνείο; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Από gearbest θα πληρώσω τελωνείο; Ευχαριστώ πολύ Όχι έχει Ολλανδικό tracking number. Και εγώ το περιμένω από Gearbest σε μερικές μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Με το pro έχει τις ίδιες κάμερες; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Ενημερωτικά, το GearBest έχει βγάλει το 128άρι στα 271 ευρώ, για όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται. Εγώ γμτ παρήγγειλα χθες το 64άρι στα 264... που να το ξερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Με το pro έχει τις ίδιες κάμερες; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν έχω καταλάβει καλά ναι απλά το Mi 9T δεν υποστηρίζει 4K 60fps λόγω SoC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Ενημερωτικά, το GearBest έχει βγάλει το 128άρι στα 271 ευρώ, για όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται. Εγώ γμτ παρήγγειλα χθες το 64άρι στα 264... που να το ξερα! Και εγώ την πάτησα έτσι ρε μαν :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Αν έχω καταλάβει καλά ναι απλά το Mi 9T δεν υποστηρίζει 4K 60fps λόγω SoC. Οι διαφορές με το pro αναφέρονται στην πρώτη σελίδα. Παρόμοια κάμερα έχουν (Sony imx 582 που διαφέρει με τον 586 του pro στο 4κ 60fps -που δεν υποστηρίζει το soc ούτως ή άλλως). Από τιμή θα πέσει πολυ όταν υπάρχει διαθεσιμότητα και ανταγωνισμός (από Σεπτέμβρη). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Και εγώ την πάτησα έτσι ρε μαν :rolleyes: τι την πατήσατε ρε παιδιά,μετα απο 1-2 μηνες θα εχει 240 .....αυτο γινετε παντα και σε ολα τα κινητά.Οποιος δεν βιάζετε κερδίζει,είναι γνωστό. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 τι την πατήσατε ρε παιδιά,μετα απο 1-2 μηνες θα εχει 240 .....αυτο γινετε παντα και σε ολα τα κινητά.Οποιος δεν βιάζετε κερδίζει,είναι γνωστό. Σωστά, είναι γνωστό, αλλά άλλο πτώση τιμής 15 ευρώ σε 1-2 μήνες, κι άλλο πτώση τιμής 20 ευρώ μέσα σε λίγες ώρες. Όπως και να'χει, για μένα που συνήθως κρατάω τις συσκευές μου περίπου 3 χρόνια, καλή τιμή μου φαίνεται τα 260 με μεταφορικά/ασφάλεια που μου ήρθε το 64άρι. Προέρχομαι απο Redmi 3 Pro, οπότε ελπίζω να δω σημαντική βελτίωση, πρωτίστως στην κάμερα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Σωστά, είναι γνωστό, αλλά άλλο πτώση τιμής 15 ευρώ σε 1-2 μήνες, κι άλλο πτώση τιμής 20 ευρώ μέσα σε λίγες ώρες. Όπως και να'χει, για μένα που συνήθως κρατάω τις συσκευές μου περίπου 3 χρόνια, καλή τιμή μου φαίνεται τα 260 με μεταφορικά/ασφάλεια που μου ήρθε το 64άρι. Προέρχομαι απο Redmi 3 Pro, οπότε ελπίζω να δω σημαντική βελτίωση, πρωτίστως στην κάμερα. :) Ειναι γνωστο οτι στην αρχη ολα εχουν μεγαλη πτωση και μετα απο ενα χρονικο διαστημα δεν αξιζει να περιμενεις. πχ το note 7 στα 200 και στα 180 αξιζε να περιμενεις,τωρα στα 150/140 το παιρνεις ,γιατι απο εδω και περα δεν αξιζει να περιμενεις 3 μηνες για 10 ευρω. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Ενημερωτικά, το GearBest έχει βγάλει το 128άρι στα 271 ευρώ, για όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται. Εγώ γμτ παρήγγειλα χθες το 64άρι στα 264... που να το ξερα! Πριν το βγάλει στα 271€ έπαιζε κουπόνι στα 282€ το 6/128. Δηλαδη με +18€ παιρνεις διπλάσιο αποθηκευτικό. Μικρή η διαφορά στα €, τεράστια στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 βίντεο από τον σπεσιαλιστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Σωστά, είναι γνωστό, αλλά άλλο πτώση τιμής 15 ευρώ σε 1-2 μήνες, κι άλλο πτώση τιμής 20 ευρώ μέσα σε λίγες ώρες. Όπως και να'χει, για μένα που συνήθως κρατάω τις συσκευές μου περίπου 3 χρόνια, καλή τιμή μου φαίνεται τα 260 με μεταφορικά/ασφάλεια που μου ήρθε το 64άρι. Προέρχομαι απο Redmi 3 Pro, οπότε ελπίζω να δω σημαντική βελτίωση, πρωτίστως στην κάμερα. :)Σε 2 μήνες θα έχει ανακοινώσει Ιδη αντικατάσταση.. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 εκτος απο WIFI CALL + VOLTE λειτουργει και το MI MESSAGE για οσους τ ξερουν τι κανει αυτο.., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 εκτος απο WIFI CALL + VOLTE λειτουργει και το MI MESSAGE για οσους τ ξερουν τι κανει αυτο..,Μόνο αν αλλάξεις χώρα εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης, το wificall Kai volte λειτουργούν κανονικά,cosmote που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Παιδιά το βρήκα το κινητό στην έκδοση 64 γιγα στα 399 από το eshop.λογικα δεν αξίζει σε αυτή την τιμή ε... Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts