Jump to content

Xiaomi Mi 9T Pro

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφήστε τώρα την τιμή... Η τιμή θα πέσει κατακόρυφα μέσα σε 1.5 - 2 μήνες το πολύ το ξέρουμε όλοι αυτό το θέμα είναι αν αξίζει σαν συσκευή τυχών προβλήματα με τον μηχανισμό της κάμερας, κάμερα, μπαταριά κ.τ.λ

Μόνο για το 8 γίγα θα κινηθώ εάν και εφόσον με ικανοποιήσει αφού δω κάποια hands on

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

ποιά έκδοση πιστεύεται αξίζει σαν κόστος προς απόδοση και για να μας κρατήσει περισσότερο 6/128 ; με τα 64 νομίζω δεν τραβάει γεμίζει για την πλάκα, τώρα 6 ή 8 μνήμη δεν ξέρω τι αξίζει και με τι κόστος
Καλά δεν γεμίζει και για πλάκα εκτός αν τραβάς διαρκώς βίντεο. 14 μήνες εχω 64 αρι δεν γέμισε πότε παρότι το χρησιμοποιώ και επαγγελματικά που σημαίνει ότι μπορεί να βγάλω και 300 φωτός σε μια μέρα. Πότε δεν το έχω αδειάσει από ανάγκη μόνο το ξεφορτωνω μερικές φορές για να τραβήξω κάποιες αυτοψίες. Είναι αρκετά τα 64 . Είμαι συνεχώς με 15 20 γιγα κενά. Τώρα το 6 ή 8 πιο πολύ μάρκετιγκ είναι και φυσικά έχει να κάνει και με την διαχείριση που γίνεται ανάλογα με το λογισμικό. Στο mi note 3 τα 6 είναι υπεραρκετά ποτέ δεν χρειάστηκαν παραπάνω.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by THANKIN

Σχετικά με την τιμή που φυσικά εκτός επισημης εισαγωγής θα πέσουν σύντομα δλδ γύρω στον Οκτώβρη θα είναι στα 350 ευρώ για τις τιμές infoquest το ότι ενώ έχει ίδια χαρακτηριστικά στο περίπου με τον προκάτοχό του και εμφανίζεται 6 μήνες μετά έχει την ίδια τιμή δλδ 499 είναι ένα θέμα. Θα περίμενα λόγω αργοπορίας χαμηλότερη τιμή.

Για όσους βιάζονται.

Φαίνεται να υπάρχει σε απόθεμα εδώ:

Xiaomi Mi 9T 4G Smartphone 6.39 Inch Snapdragon 855 Global Version με το κουπόνι: ROMi9TPro128 στα $439.99 (6GB+128GB)

https://gearvita.com/xiaomi-mi-9t-pro-4g-smartphone.html

Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί ; Με priority υπάρχει περίπτωση τελωνείου;

Επειδή βλέπω διαφορά τιμής στο K20 Pro με το Mi 9T Pro,πρακτικά εκτός από την 800αρα τι άλλο αρνητικό μπορεί να υπάρξει;

Εκτός από την έλλειψη της 800αρας έχει κινεζική ρομ και global πειραγμενη που σημαίνει έχει ότι έχει περάσει το κινεζομαγαζο και δεν θα παίρνει update. Αν ζεις με αυτά ή μπορείς να βάλεις χέρι στο κινητό δεν έχεις θέμα

Η διαφορά στην τιμή καθώς το κ20 προ κυκλοφορεί από τον Μάη είναι πάνω από 100 ευρώ καθώς το άλλο είναι ακόμα σε προπαραγγελια.

Edited by THANKIN

Εκτός από την έλλειψη της 800αρας έχει κινεζική ρομ και global πειραγμενη που σημαίνει έχει ότι έχει περάσει το κινεζομαγαζο και δεν θα παίρνει update. Αν ζεις με αυτά ή μπορείς να βάλεις χέρι στο κινητό δεν έχεις θέμα

Η διαφορά στην τιμή καθώς το κ20 προ κυκλοφορεί από τον Μάη είναι πάνω από 100 ευρώ καθώς το άλλο είναι ακόμα σε προπαραγγελια.

Οπότε καλύτερα αν είναι να πάρω κάποιο αργότερα να πάρω τη Global version.

Εγώ να σας πω την αλήθεια έχω αγοράσει εδώ και μερικές μέρες το κ20 pro το οποίο είναι με κινεζική global ROM και έκανε κανονικά το πρώτο update της rom. Εχει την 10.3.1 έκδοση. Οι 800 μπάντα είναι απούσα εγώ όμως εχω κανονικό σήμα 4G απλά δεν έχω το 4G+ και δεν ξέρω πόσο πρόβλημα μπορεί να μου δημιουργήσει αυτό. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι το τηλέφωνο δεν έχει ηχογράφηση κλήσης όπως έχει το mi 9, Σας παραθέτω ένα screenshot από τις πληροφορίες του τηλεφώνου.

Edited by hman
ilias mantzaris

Για να μαζεύουμε τις διαφορές σε σχέση με το mi9t.

Το προ εκτός από τον 855 αντί του 730 και gpu 640 αντί 618 χει επιπλέον:

Laser autofocus στην βασική κάμερα

Gorilla glass 5 στην πλάτη στο απλό δεν αναφέρει κατι

Έχει 4Κ στα 60 fps ενώ το απλό στα 30fps

Gps με dual band

Fast charging 27w vs 18

Αισθητά χαμηλότερο sar

1.34 W/kg (head) * * 1.51 W/kg (body) * *vs 1.03 W/kg (head) * * 0.72 W/kg (body

Τώρα αν αξίζει τα 130 επιπλέον ευρώ θεωρώ ότι αν κάποιος δεν είναι gamer δεν αξίζει. Είναι αρκετή η διαφορά τιμής που αν δεν είσαι gamer δεν αξίζει τα επιπλέον λεφτά εκτός αν κάποιος ενδιαφέρεται για το 4Κ 60 fps.

Edited by THANKIN

Gps με dual band

Fast charging 27w vs 18

Αισθητά χαμηλότερο sar

1.34 W/kg (head) * * 1.51 W/kg (body) * *vs 1.03 W/kg (head) * * 0.72 W/kg (body

Τώρα αν αξίζει τα 130 επιπλέον ευρώ θεωρώ ότι αν κάποιος δεν είναι gamer δεν αξίζει. Είναι αρκετή η διαφορά τιμής που αν δεν είσαι gamer δεν αξίζει τα επιπλέον λεφτά εκτός αν κάποιος ενδιαφέρεται για το 4Κ 60 fps.

Επίσης να προσθέσω κάτι σημαντικό που το βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν είναι ότι το προ έχει και άλλο αισθητήρα κάμερας έχει τον sony imx586 που υποστηρίζει και 4Κ 60fps ενώ το απλό έχει τον sony imx582 που κάνει εγγραφεί βίντεο μόνο στα 4Κ 30fps που σημαίνει οτι γενικά το Pro έχει πολύ ανώτερο αισθητήρα κάμερας.

firefox-q-HEi-VTAKMk.png

Το περίμενα καιρό και θα το χτυπήσω μόλις πέσει η τιμή του λίγο δηλαδή μέσα στον επόμενο μήνα... :D

To mi 9 έχει gorilla 6 ενώ το προ 5 έχει λίγο καλύτερες telephoto kai ultrawide καμερες δεν έχει 3.5 αρι τζακ έχει αισθητήρα υπέρυθρης αλλά δεν έχει ραδιόφωνο έχει 3300 αντί 4000 μπαταρία αλλά έχει ασύρματη φόρτιση και έχει υψηλότερο σαρ

1.03 W/kg (head) * * 0.72 W/kg (body) * *1.39 W/kg (head) * * 1.30 W/kg (body) **

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης να προσθέσω κάτι σημαντικό που το βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν είναι ότι το προ έχει και άλλο αισθητήρα κάμερας έχει τον sony imx586 που υποστηρίζει και 4Κ 60fps ενώ το απλό έχει τον sony imx582 που κάνει εγγραφεί βίντεο μόνο στα 4Κ 30fps που σημαίνει οτι γενικά το Pro έχει πολύ ανώτερο αισθητήρα κάμερας.

firefox-q-HEi-VTAKMk.png

Το περίμενα καιρό και θα το χτυπήσω μόλις πέσει η τιμή του λίγο δηλαδή μέσα στον επόμενο μήνα... :D

Το έγραψα αυτό για τα 60fps που δεν έχει το απλό. Αλλά γενικά οι διαφορές των αισθητήρων εκτός από αυτό δεν υπάρχουν είναι ίδιοι. Αν δεν είσαι gamer είναι υπερβολή να δώσεις τα +130 ευρώ δεν θα καταλάβεις διαφορά ή τέλος πάντων δεν θα δεις πιο γρήγορο κινητό από την διαφορά των επεξεργαστών ενώ από ότι έχω δει σε τεστ το απλό βγάζει και καμία μισή ώρα παραπάνω η μπαταρία

. Εγώ περιμένω να κυκλοφορήσει το προ για να πέσει λίγο ακόμα η τιμή του απλού για να το παρω

Edited by THANKIN

Από 26 Αυγούστου διαθέσιμο σε γερμανικό Amazon αλλά δεν αποστείλει Ελλάδα (ίσως βέβαια αλλάξει πολιτική αργότερα με την ευρεία κυκλοφορία του)

https://www.amazon.de/dp/B07WDJRNTK

https://www.amazon.de/dp/B07WMQWBVL

Και σε πολύ καλή τιμή στα 399 το 128αρι για προ παραγγελίες για λίγες ώρες από 449 που είναι η κανονική του τιμή

48ed933c26a58e1413f63ada9636aae2.jpg

Αντίθετα Στέλνει Ελλάδα το ισπανικό αλλά μόνο το 64αρι στα 399 χωρίς καμία έκπτωση όσο η κανονική του τιμή.

https://www.amazon.es/Xiaomi-Mi-9T-Pro-Full-Screen/dp/B07W6WJ24J/ref=sr_1_13?__mk_es_ES=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=Xiaomi%2BMi%2B9T%2BPro&qid=1566312609&s=gateway&sr=8-13&th=1

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

8γίγα δε θα βγει στα κοντά;

Gps με dual band

Fast charging 27w vs 18

Αισθητά χαμηλότερο sar

Το 9T έχει AMOLED οθόνη και το pro Super AMOLED.

Τι διαφορά έχει δλδ ; Γιατί στα χαρακτηριστικά είναι ίδιες; Μήπως μάρκετινγκ μόνο;

Τι διαφορά έχει δλδ ; Γιατί στα χαρακτηριστικά είναι ίδιες; Μήπως μάρκετινγκ μόνο;

https://www.samsung.com/in/support/mobile-devices/what-is-the-difference-between-amoled-and-super-amoled/

Το 9T έχει AMOLED οθόνη και το pro Super AMOLED.

Που το είδες αυτό ?

Κάπου διάβασα για Super AMOLED στο Redmi K20 Pro, αλλά ούτε για αυτό το πιστεύω!!!

Που το είδες αυτό ?

Κάπου διάβασα για Super AMOLED στο Redmi K20 Pro, αλλά ούτε για αυτό το πιστεύω!!!

Δες εδώb3cf4b01cb1fc4209ffa6301efa8d24e.jpg

Μου κάνει εντύπωση η διαφορά στο sar για σχεδόν ίδιο κινητό.

Μήπως γενικά οι μετρήσεις στο sar των εταιριών είναι κουκουρούκου;

Μην κολλάτε στις μετρήσεις των σαρ δεν ξέρω πόσο αξιόπιστες είναι αλλά γενικά το μόνο που κοιτώ είναι να είναι κάτω από τα ορια. Τπτ αλλο. Τι να το κάνω ένα κινητό με τελείως στον πάτο νούμερα το οποίο δεν έχει σήμα ή αγωνίζεται να βγάλει μια γραμμή όταν τα υπόλοιπα έχουν δύο και τρεις. Σε αυτή την περίπτωση το κινητό όταν δυσκολεύεται να πάρει σήμα ανεβάζει τα βατ και τότε μας "καίει"

Γνωστό ς γιουτοπερ το θάβει για την σελφι κάμερα του.είδατε το βίντεο;