truckman Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Φυσικά, και απόδειξη γι' αυτό που λες είναι ότι ακόμα και με 1500άρη φορτιστή να φορτίσεις ένα ΒΤ που έχει μια μπαταριούλα 150-200mAh στην καλύτερη των περιπτώσεων, με τον 1500άρη θα έπρεπε να φορτίζει σε 5-10 λεπτά, ενώ φορτίζει κανονικά σε όση ώρα προβλέπεται (1 με 1.5 ώρα). Άρα; Προφανώς τραβάει όσα ampere χρειάζεται. ;) Θεμελιωδεις νομοι του ηλεκτρισμου με βασικο αυτον του Ohm I=U/R οπου I=ρευμα U=ταση και R=αντισταση.Με σταθερη ταση και σταθερη αμεταβλητη εσωτερικη αντισταση της συσκευης, το ρευμα που θα διαπερνα το κυκλωμα (συσκευη) θα εχει παντα σταθερη τιμη. Μην κολλάτε στους φορτιστες, ξεπεραστε το αυτο, ειναι ενας μυθος και τιποτα παραπανω. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Αύριο θα πάρω το sbh 52. Πρέπει να προσέξω κάτι? Πχ να έχει κάρτα μνήμης ή όχι μέσα ? Τι πρέπει να περιλαμβάνει το κουτί. Ένα πράσινο είναι σωστά? Από skroutz. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι σε κουτί και σφραγισμένο? Edited August 1, 2014 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αύριο θα πάρω το sbh 52. Πρέπει να προσέξω κάτι? Πχ να έχει κάρτα μνήμης ή όχι μέσα ? Τι πρέπει να περιλαμβάνει το κουτί. Ένα πράσινο είναι σωστά? Από skroutz. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι σε κουτί και σφραγισμένο? Το 52 δεν παιρνει καρτα μνημης.. :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αύριο θα πάρω το sbh 52. Πρέπει να προσέξω κάτι? Πχ να έχει κάρτα μνήμης ή όχι μέσα ? Τι πρέπει να περιλαμβάνει το κουτί. Ένα πράσινο είναι σωστά? Από skroutz. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι σε κουτί και σφραγισμένο? Αν δεν είναι στο κουτί του και σφραγισμένο, απλα δεν το παίρνεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδια εχει κανεις αυτο το ακουστικο να μου πει εντυπωσεις γιατι εβνδιαφερομαι να το παρω? http://www.shop365.gr/hlektrikes-syskeyes-texnologia/kinhth-thlefonia/bluetooth/bluetooth-nokia-bh-118-black/ Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Το 52 δεν παιρνει καρτα μνημης.. :/ Αν δεν είναι στο κουτί του και σφραγισμένο, απλα δεν το παίρνεις ΟΚ παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, σας ενημερώνω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Κάτι κινέζικα ακουστικά με ~5 ευρώ αξίζουν? Είδα πριν λίγο στο geekbuying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σήμερα παρέλαβα το Sony SBH50. Καταπληκτικό ακουστικό, και τα συνοδευόμενα ακουστικά πολύ καλά τελικά, πολύ καλύτερα σε ήχο απ' αυτά που είχε το MW600 στο πακέτο. Ελπίζω να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μου και να μην έχω αποσυνδέσεις κλπ. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σήμερα παρέλαβα το Sony SBH50. Καταπληκτικό ακουστικό, και τα συνοδευόμενα ακουστικά πολύ καλά τελικά, πολύ καλύτερα σε ήχο απ' αυτά που είχε το MW600 στο πακέτο. Ελπίζω να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μου και να μην έχω αποσυνδέσεις κλπ. :) Ειναι μια χαρα.Εγω,ως παθων με το mw1,βρισκομαι σε νιρβανα με το 50άρι.:p Εχω το Note 3. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Ευτυχης κατοχος κι εγω απο σημερα του SBH52 στην τιμη των 71.99 ευρω απο skroutz. Θα ακολουθησω την διαδικασια του φιλο μας στη σελιδα 7012. Τον ευχαριστω πολυ τον truckman . Δεν βλεπω κανενα βιβλιαρακι για οδηγιες, γι αυτο να ρωτησω θελω, Ποση ωρα θελει φορτιση ? Θα υπαρξει καμια ενδειξη οτι φορτωσε? Περαν των οδηγιων που ακολουθησα πρεπει να κατεβασω αλλες εφαρμογες ? Πως βλεπω αν εχω την τελευταια ενημερωση του ακουστικου? Edited August 2, 2014 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ευτυχης κατοχος κι εγω απο σημερα του SBH52 στην τιμη των 71.99 ευρω απο skroutz. Θα ακολουθησω την διαδικασια του φιλο μας στη σελιδα 7012. Τον ευχαριστω πολυ τον truckman . Δεν βλεπω κανενα βιβλιαρακι για οδηγιες, γι αυτο να ρωτησω θελω, Ποση ωρα θελει φορτιση ? Θα υπαρξει καμια ενδειξη οτι φορτωσε? Περαν των οδηγιων που ακολουθησα πρεπει να κατεβασω αλλες εφαρμογες ? Πως βλεπω αν εχω την τελευταια ενημερωση του ακουστικου? Καλομιλητο :) Για την φόρτιση θα βλέπεις την ένδειξη της μπαταρίας στην οθόνη του ακουστικού, μόλις σταματήσει να ανεβοκατεβαίνει θα είσαι οκ.Γύρω στη μιάμιση ώρα περίπου θα σου πάρει.Όσο για τις εφαρμογές, ανάλογα τι θέλεις.Εγώ πχ έχω εγκαταστήσει για αναπάντητες κλήσεις, για μυνήματα και gmail. Για ενημέρωση, αν υπάρχει (και όποτε υπάρχει) θα σου πετάει αμέσως ειδοποίηση στην οθόνη του κινητού και με μια κίνηση θα την κάνεις πανεύκολα και απλά μέσω αυτού.Τώρα αν θέλεις να δεις και ποιά έκδοση έχεις, πας smart connect-> συσκευές->sbh52-> επεξεργασία ρυθμίσεων και στην κάρτα που θα σου ανοίξει, πάνω δεξιά στην γωνία έχει ένα μαύρο στρογγυλό εικονίδιο με το σύμβολο I. πάτησε το και θα δεις τις πληροφορίες για το bt σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια εχει κανεις αυτο το ακουστικο να μου πει εντυπωσεις γιατι εβνδιαφερομαι να το παρω? http://www.shop365.gr/hlektrikes-syskeyes-texnologia/kinhth-thlefonia/bluetooth/bluetooth-nokia-bh-118-black/ Μετα απο ενα χρονο λειτουργιας δεν μου κραταει παραπανω απο μια ωρα ομιλιας(και πολυ λεω) ,και πολλες φορες μπορει να με κρεμασει σβηνωντας ,χωρις προειδοποιηση απο την μπαταρια που εχει αδειασει τελειως,ειμαι και εγω fan των bluetooth με καλωδιο αλλα την υγεια μου την βρηκα με αυτο http://www.e-shop.gr/plantronics-ml18-r-bluetooth-headset-p-TEL.010979 11 ωρες ομιλια(το κανεις σκουλαρικι), ξεχνας να το φορτισεις,παναλαφρο ξεχνας οτι το εχεις στο αυτι σου ,και το κυριοτερο διακοπτη ον-οφ που οταν δεν το χρειαζεσαι το σβηνεις ...αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Καλομιλητο :) Για την φόρτιση θα βλέπεις την ένδειξη της μπαταρίας στην οθόνη του ακουστικού, μόλις σταματήσει να ανεβοκατεβαίνει θα είσαι οκ.Γύρω στη μιάμιση ώρα περίπου θα σου πάρει.Όσο για τις εφαρμογές, ανάλογα τι θέλεις.Εγώ πχ έχω εγκαταστήσει για αναπάντητες κλήσεις, για μυνήματα και gmail. Για ενημέρωση, αν υπάρχει (και όποτε υπάρχει) θα σου πετάει αμέσως ειδοποίηση στην οθόνη του κινητού και με μια κίνηση θα την κάνεις πανεύκολα και απλά μέσω αυτού.Τώρα αν θέλεις να δεις και ποιά έκδοση έχεις, πας smart connect-> συσκευές->sbh52-> επεξεργασία ρυθμίσεων και στην κάρτα που θα σου ανοίξει, πάνω δεξιά στην γωνία έχει ένα μαύρο στρογγυλό εικονίδιο με το σύμβολο I. πάτησε το και θα δεις τις πληροφορίες για το bt σου. Όσον αφορά την ενημέρωση, κατέβασα ένα πρόγραμμα της Sony και μάλλον πέρασε με κάποια βήματα που ακολούθησα το τελευταίο λογισμικό. Έκδοση αξεσουάρ :2.4.Α.0.2. Σήμερα που το σύνδεσα έκανε πάλι μια ενημέρωση. Σου είναι εύκολο να μου γράψεις το ακριβές όνομα των εφαρμογών αυτών που λες ότι έβαλες γιατί βρίσκω αρκετές στο playstore και δεν ξέρω ποιες είναι οι σωστές? Κατι που δεν μου αρέσει είναι ότι όταν αποσυνδεθεί λόγο απόστασης πχ, δεν συνδέεται πάλι μόνο του και πρέπει να πατήσω σύνδεση στο κινητό. Μήπως θέλει καμιά ρύθμιση, μέσω bluetooth το συνδέω. Edited August 3, 2014 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Αν πατήσεις το κεντρικό στρογγυλό κουμπί, δεν επανασυνδέεται ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Όσον αφορά την ενημέρωση, κατέβασα ένα πρόγραμμα της Sony και μάλλον πέρασε με κάποια βήματα που ακολούθησα το τελευταίο λογισμικό. Έκδοση αξεσουάρ :2.4.Α.0.2. Σήμερα που το σύνδεσα έκανε πάλι μια ενημέρωση. Σου είναι εύκολο να μου γράψεις το ακριβές όνομα των εφαρμογών αυτών που λες ότι έβαλες γιατί βρίσκω αρκετές στο playstore και δεν ξέρω ποιες είναι οι σωστές? Κατι που δεν μου αρέσει είναι ότι όταν αποσυνδεθεί λόγο απόστασης πχ, δεν συνδέεται πάλι μόνο του και πρέπει να πατήσω σύνδεση στο κινητό. Μήπως θέλει καμιά ρύθμιση, μέσω bluetooth το συνδέω. Μην κάνεις ποτέ ενημέρωση μέσω υπολογιστή, θα σου περνά πάντα την προηγούμενη έκδοση και στο καπάκι θα σου έρχεται μυνημα για update μεσω ΟΤΑ για να σου βάλει πάλι την τελευταία. Για την επανασυνδεση, οπως σου είπε και ο Αντώνης πριν, πατάς το κεντρικό κουμπί κλήσεων. Δυστυχώς μετά την πάροδο των 5 λεπτών περίπου σχεδόν όλα τα φορητά bt σταματάνε το scan οποτε θα πρέπει να κάνεις το παραπάνω. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 εγω εδωσα στον αδερφο το SBH52 και πηρα το SBH80 μου αρεσε ο διαφορετικο τροπος που το φορας το μειον που εχει ειναι οτι δεν εχει οθονη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 εγω εδωσα στον αδερφο το SBH52 και πηρα το SBH80 μου αρεσε ο διαφορετικο τροπος που το φορας το μειον που εχει ειναι οτι δεν εχει οθονη Επειδή με ενδιαφέρει το 80αρι μετά ακόμα μερικές μέρες χρήσης ποσταρε σε παρακαλώ να ενημερώσεις για αυτονομία χρηστικοτητα design και κυρίως αυτονομία. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Μην κάνεις ποτέ ενημέρωση μέσω υπολογιστή, θα σου περνά πάντα την προηγούμενη έκδοση και στο καπάκι θα σου έρχεται μυνημα για update μεσω ΟΤΑ για να σου βάλει πάλι την τελευταία. Για την επανασυνδεση, οπως σου είπε και ο Αντώνης πριν, πατάς το κεντρικό κουμπί κλήσεων. Δυστυχώς μετά την πάροδο των 5 λεπτών περίπου σχεδόν όλα τα φορητά bt σταματάνε το scan οποτε θα πρέπει να κάνεις το παραπάνω. Αυτή την στιγμή δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο, έχω να μιλήσω πάνω από μια ώρα και μόνο από την συσκευή μπορώ να μιλήσω. Το sbh52 δεν κάνει τίποτα. Πατάω το κεντρικό κουμπί του bluetooth και φωτίζει μόνο η οθόνη. Τίποτα άλλο. Ούτε τις κλήσεις βλέπω. Τίποτα. Έχει αποσυνδεθεί ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο. Για να συνδεθεί πάλι πρέπει να κάνω restart το bluetooth. Δηλαδή μετά από πέντε λεπτά αδράνειας και κάθε πέντε λεπτά θα πρέπει να το ανοιγοκλεινω για να είναι έτοιμο να δεχτεί κλήσεις? Edited August 3, 2014 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Αυτή την στιγμή δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο, έχω να μιλήσω πάνω από μια ώρα και μόνο από την συσκευή μπορώ να μιλήσω. Το sbh52 δεν κάνει τίποτα. Πατάω το κεντρικό κουμπί του bluetooth και φωτίζει μόνο η οθόνη. Τίποτα άλλο. Ούτε τις κλήσεις βλέπω. Τίποτα. Έχει αποσυνδεθεί ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο. Για να συνδεθεί πάλι πρέπει να κάνω restart το bluetooth. Δηλαδή μετά από πέντε λεπτά αδράνειας και κάθε πέντε λεπτά θα πρέπει να το ανοιγοκλεινω για να είναι έτοιμο να δεχτεί κλήσεις? Δοκίμασε να κάνεις reset το ακουστικό και να το διαγράψεις κι απ' το τηλέφωνό σου. Μετά κάνε ξανά pairing απ' την αρχή, αλλά όχι με NFC. Για πρώτη φορά ζευγάρωσέ τα με τον κλασικό τρόπο, με Bluetooth. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μου λες σε παρακαλώ πολύ πώς κάνω reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μου λες σε παρακαλώ πολύ πώς κάνω reset? Απόσπασμα από το manual, σελίδα 7: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ok το έκανα, ευχαριστώ, μένει τώρα να δω μετά από μια ώρα που δεν θα το χρησιμοποιησω, αν θα είναι ακόμα σε λειτουργία. Δηλαδή αν θα με πάρουν τηλ πχ και θα μπορέσω να μιλήσω κατευθείαν από το bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ok το έκανα, ευχαριστώ, μένει τώρα να δω μετά από μια ώρα που δεν θα το χρησιμοποιησω, αν θα είναι ακόμα σε λειτουργία. Δηλαδή αν θα με πάρουν τηλ πχ και θα μπορέσω να μιλήσω κατευθείαν από το bluetooth. Έχεις βάλει το ανάλογο software ;δηλαδή smart connect και sbh52 από το play store ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Επειδή με ενδιαφέρει το 80αρι μετά ακόμα μερικές μέρες χρήσης ποσταρε σε παρακαλώ να ενημερώσεις για αυτονομία χρηστικοτητα design και κυρίως αυτονομία. πολυ καλη αυτονομια κατα την γνωμη μου οπως προειπα με βολεψε πολυ το design του δες κανενα review για να εχεις αποψη πιο σφαιρικη μην σε παρω στον λαιμο μου Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Έχεις βάλει το ανάλογο software ;δηλαδή smart connect και sbh52 από το play store ; Ναι τα εχω βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts