Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ι

Ποιο κρατα καλυτερα ως αναφορα την μπαταρια του ?

MW600

Bluetooth Προδιαγραφή: v2.1

Bluetooth Προφίλ: handsfree (HFP), Headset (HSP), A2DP, AVRCP.

Χρόνος Ομιλίας: έως 11 ώρες.

Χρόνος Αναμονής: έως 500 ώρες.

Χρόνος αναπαραγωγής ραδιοφώνου FM: έως 11 ώρες.

Διαστάσεις: 62 x 17.5 x 15 mm.

Βάρος: 13 γρ.

MW1

Χρόνος αναπαραγωγής φορητού ραδιοφώνου FM (έως και) 11 ώρες

Χρόνος αναμονής (έως και) 650 ώρες

Χρόνος ομιλίας (έως και) 11 ώρες

Χρόνος streaming MP3 (έως και) 12 ώρες

Streaming BT A2DP (έως και) 8,5 ώρες

Υποδοχή φόρτισης: Micro USB

Bluetooth SBH20

Χρόνος αναμονής: 200 ώρες (μέγιστος)

Χρόνος ομιλίας: 6 ώρες (μέγιστος)

Χρόνος streaming: 6 ώρες

Μπαταρία: 110 mAh

Λογικα το MW1 αλλα στην πραξη ειναι οντως καλυτερο ? Αυτο θελω να μαθω.

Σ'εμένα πάντως, που χρησιμοποιώ πολλές ώρες Ραδιόφωνο καθημερινά, το mw600 μου βγάζει άνετα μια εργάσιμη ημέρα, σε αντίθεση με το mw1, στο οποίο επιπλέον

η ειδοποίηση της δεύτερης γραμμής επικαλύπτει τον ήχο της συνομιλίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Από μένα που έχω και τα 2 (και έχω παρατήσει το mw1 στο συρτάρι) το mw1 όχι απλά δεν αξίζει τα λεφτά του αλλά δεν ικανοποιεί ούτε καν την απλή καθημερινή χρήση για την οποία το προορίζω. Για bt με Ραδιόφωνο το mw600 είναι μονόδρομος.

Αντώνης.

Ι

Σ'εμένα πάντως, που χρησιμοποιώ πολλές ώρες Ραδιόφωνο καθημερινά, το mw600 μου βγάζει άνετα μια εργάσιμη ημέρα, σε αντίθεση με το mw1, στο οποίο επιπλέον

η ειδοποίηση της δεύτερης γραμμής επικαλύπτει τον ήχο της συνομιλίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Από μένα που έχω και τα 2 (και έχω παρατήσει το mw1 στο συρτάρι) το mw1 όχι απλά δεν αξίζει τα λεφτά του αλλά δεν ικανοποιεί ούτε καν την απλή καθημερινή χρήση για την οποία το προορίζω. Για bt με Ραδιόφωνο το mw600 είναι μονόδρομος.

Να σε ρωτησω, επειδη με ενδιαφερει πολυ η αναγνωριση κλησης, οταν βρισκεσαι σε εξωτερικο χωρο φαινεται ευδιακριτα το ονομα του καλουντα η υπαρχει θεμα? Μιλαω για το mw600

Sony mw1.

Νεα εκδοση firmware. Ε.1.6

Υπαρχει αναβαθμιση της εφαρμογης στο πλει και μετα απο αυτη βγαζει την αναβαθμιση στο ακουστικό. Εννοειται πως δεν ολοκληρωνεται και μπαινει σε ατερμονο λουπ για πανω απο μιση ωρα. Ευτυχως η εφαρμογη του υπολογιστή πλεον εχει την νεα εκδοση και γινεται απο εκει κανονικα. Προς το παρον ολα δουλευουν καλα που ουτως η αλλως δουλευανε οκ με την ε.1.5.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Sony mw1.

Υπαρχει αναβαθμιση της εφαρμογης στο πλει και μετα απο αυτη βγαζει την αναβαθμιση στο ακουστικό. Εννοειται πως δεν ολοκληρωνεται και μπαινει σε ατερμονο λουπ για πανω απο μιση ωρα. Ευτυχως η εφαρμογη του υπολογιστή πλεον εχει την νεα εκδοση και γινεται απο εκει κανονικα. Προς το παρον ολα δουλευουν καλα που ουτως η αλλως δουλευανε οκ με την ε.1.5.

Aνοιξα το wifi,και κατεβασε την αναβαθμιση στο κινητο ,αλλα δε βλεπω κινηση στο ακουστικο,τη μπαρα να κινειται δηλαδη.Χρειαζεται να κανω τιποτα αλλο εγω;

Edit.

Mετα απο λιγη ωρα,το κινητο με ενημερωσε οτι ειναι ετοιμο να αναβαθμισει το ακουστικο,οποτε με το τελευταιο συνδεδεμενο,πατησα το ενημερωση στο κινητο,και αρχισε να προχωραει η μπαρα,πραγμα που κρατησε κανα λεπτο.

Τωρα,πηρε την 1.6.

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Sony mw1.

Με nexus 4 έγινε χωρίς προβλήματα η ανάβθμιση, αν και δε ξέρω τι άλλαξε... :confused:

Με nexus 4 έγινε χωρίς προβλήματα η ανάβθμιση, αν και δε ξέρω τι άλλαξε... :confused:

Το call log σου δουλεύει σωστά; εννοώ πως όταν το χρησιμοποιείς κάνει τίποτα περίεργα κολλήματα;

Πάντως και σε μένα η ενημέρωση έγινε χωρίς πρόβλημα.

Edited by cb600f

Παιδια το sony sw600 εχει και αναβαθμησεις λογισμικου σαν bluetooth stereo handsfree????

Αν ναι απο που τις κατεβαζεις?

Αν ναι πως ακριβως τις κανουμε και τι ακριβως διορθωνουν σε καθε εκδοση firmware για αυτα τα ακουστικα βluetooth????

Να σε ρωτησω, επειδη με ενδιαφερει πολυ η αναγνωριση κλησης, οταν βρισκεσαι σε εξωτερικο χωρο φαινεται ευδιακριτα το ονομα του καλουντα η υπαρχει θεμα? Μιλαω για το mw600

Το mw600 δεν δείχνει το όνομα της επαφής αλλά μόνο τον αριθμό του καλούντος. Όσο για την ευκρίνεια, ούτε αυτή είναι πολύ καλή. Ειδικά ένα τελευταίο λευκό που χρησιμοποιώ, δε φαίνεται σχεδόν καθόλου η ένδειξη στην οθόνη. (Αν θυμάμαι καλά στα 3 μαύρα που χρησιμοποιούσα παλαιότερα, ήταν πιο φωτεινή η οθόνη αν και μπορεί να είναι η ιδέα μου και να μην ισχύει κάτι τέτοιο)

Αντίθετα το mw1 σου δείχνει κανονικά το όνομα της επαφής και είναι και αρκετά ευδιάκριτο ακόμα και σε εξωτερικό χώρο.

Αντώνης.

Το mw600 δεν δείχνει το όνομα της επαφής αλλά μόνο τον αριθμό του καλούντος. Όσο για την ευκρίνεια, ούτε αυτή είναι πολύ καλή. Ειδικά ένα τελευταίο λευκό που χρησιμοποιώ, δε φαίνεται σχεδόν καθόλου η ένδειξη στην οθόνη. (Αν θυμάμαι καλά στα 3 μαύρα που χρησιμοποιούσα παλαιότερα, ήταν πιο φωτεινή η οθόνη αν και μπορεί να είναι η ιδέα μου και να μην ισχύει κάτι τέτοιο)

Αντίθετα το mw1 σου δείχνει κανονικά το όνομα της επαφής και είναι και αρκετά ευδιάκριτο ακόμα και σε εξωτερικό χώρο.

καταλαβα, σε ευχαριστω φιλε μου.Το mw1 απο την αλλη ειναι πολυ ακριβο γι αυτα που προσφέρει σα συνολο.Νταλκας ειναι αυτα τα bt τελικα

ειμαι κατοχος ενος bluetooth samsung hm 1000 το εχω χρονια αλλα το χρησιμοποιουσα οταν οδηγουσα, τωρα το θελω καθε μερα αλλα εχω ενα προβλημα βαζω το κινητο κ το bluetooth στη τσεπη στο παντελονι κ καλει σε τηλεφωνα! τι θα μπορουσα να κανω να το εχω κ να μη καλει; μηπως εχει αντιμετωπισει κανενας το ιδιο προβλημα κ εχει καποια λυση;

ευχαριστω για το χρονο σας!

Sony mw1.

Πήγα και εγώ να κάνω την αναβάθμιση και έχει κολλήσει απο το πρωί η μπάρα και δεν γεμίζει. Ούτε κλείνει, ούτε νιώθει....Προσπάθησα και μέσω pc αλλά μάταια. Τι κάνω τώρα; Περιμένω να τελειώσει η μπαταρία του, και να το κάνω απ'ευθείας απο το pc;

EDIT: Τελικα συνδέθηκε μόνο του με το κινητό και έκανε την αναβάθμιση, χωρίς να κάνω κάτι εγώ.

Edited by sakissalonika

Χαιρετω.

Εμενα,εκανε αμεσως την αναβαθμιση,και απο ο,τι ειδα,αυτο που βελτιωθηκε σιγουρα,ειναι το ανοιγμα και το κλεισιμο της συσκευης με το κουμπι στο πλαι.

Με την 1.5 δηλαδη,δυσκολευοταν και να ανοιξει,και να κλεισει,και ηθελε πολλα πατηματα για να το κανει,ενω με την 1.6 το κανει αμεσως.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Παιδια ειναι ευκολο σε καποιον να πει τα αρνητικα μια και καλη του MW1 και οχι μετα απο μια αναβαθμιση να λεμε , να... πριν μου εκανε αυτο , εκεινο αλλα τωρα ειναι οκ?

Να ξερουμε τι γινετε με το ατιμο, αν αξιζει τοσα λεφτα.

Εγω,δεν εχω εμπειρια απο αλλη μαρκα,αλλα μονον απο παλια ΣΟΝΥ παλι,αλλα μπορω να πω οτι δουλευει καλα,δεν αποσυνδεεται,(μια φορα μονον δεν χτυπησε),δειχνει καθαρα η οθονη του,και ακομη και τα μηνυματα,για σας τους νεους,γιατι οσο και να το κανουμε,μικρα γραμματακια εχει.

Οσο για την τιμη,δεν μπορω να πω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Παιδια ειναι ευκολο σε καποιον να πει τα αρνητικα μια και καλη του MW1 και οχι μετα απο μια αναβαθμιση να λεμε , να... πριν μου εκανε αυτο , εκεινο αλλα τωρα ειναι οκ?

Να ξερουμε τι γινετε με το ατιμο, αν αξιζει τοσα λεφτα.

Κοίτα, εγώ το είχα πάρει πρώτη φορά, και μετά απο λίγο καιρό το έδωσα σε έναν συνάδελφό μου, γιατί τότε είχα το Nexus και μου έκανε πολλές αποσυνδέσεις. Είδα όμως οτι αυτός το δούλευε καθημερινά και του έλυνε τα χέρια κάποιες στιγμές. Έτσι, το ξαναπήρα :)

Θεωρώ οτι μετά απο τις τελευταίες αναβαθμίσεις, λειτουργεί άψογα χωρίς καμία αποσύνδεση (Note 2) και εμένα προσωπικά με βολεύει πάρα πολύ το οτι μπορώ να διαχειριστώ την λίστα κλήσεων απο το MW1 χωρίς να χρειάζεται να βγάλω απο την τσέπη το κινητό κτλ κτλ. Επίσης με βολεύει πολύ που μπορώ να διαβάσω ένα μήνυμα.

Έχω βάλει στην καρτούλα του μερικά τραγούδια, έχει και το ραδιόφωνο. Η οθόνη του είναι ευδιάκριτη σε όλες τις συνθήκες. Η ακουστική του είναι μια χαρά. Αν βρείς και κάποιο ζευγάρι ακουστικών που να σε καλύπτουν, τότε δεν νομίζω να σε προβληματίσει κάπου.

Απο την πλευρά μου, το μόνο αρνητικό του είναι το μέγεθος, και το κλιπ του που δεν κάθεται όταν φοράς απλό T-shirt χωρίς τσεπούλες, κουμπάκια, γιακάδες κτλ :)

Κοίτα, εγώ το είχα πάρει πρώτη φορά, και μετά απο λίγο καιρό το έδωσα σε έναν συνάδελφό μου, γιατί τότε είχα το Nexus και μου έκανε πολλές αποσυνδέσεις. Είδα όμως οτι αυτός το δούλευε καθημερινά και του έλυνε τα χέρια κάποιες στιγμές. Έτσι, το ξαναπήρα :)

Θεωρώ οτι μετά απο τις τελευταίες αναβαθμίσεις, λειτουργεί άψογα χωρίς καμία αποσύνδεση (Note 2) και εμένα προσωπικά με βολεύει πάρα πολύ το οτι μπορώ να διαχειριστώ την λίστα κλήσεων απο το MW1 χωρίς να χρειάζεται να βγάλω απο την τσέπη το κινητό κτλ κτλ. Επίσης με βολεύει πολύ που μπορώ να διαβάσω ένα μήνυμα.

Έχω βάλει στην καρτούλα του μερικά τραγούδια, έχει και το ραδιόφωνο. Η οθόνη του είναι ευδιάκριτη σε όλες τις συνθήκες. Η ακουστική του είναι μια χαρά. Αν βρείς και κάποιο ζευγάρι ακουστικών που να σε καλύπτουν, τότε δεν νομίζω να σε προβληματίσει κάπου.

Απο την πλευρά μου, το μόνο αρνητικό του είναι το μέγεθος, και το κλιπ του που δεν κάθεται όταν φοράς απλό T-shirt χωρίς τσεπούλες, κουμπάκια, γιακάδες κτλ :)

H διαφορα ποιοτητος του ακουστικου μετα απο τις αναβαθμισεις που εκανε η ΣΟΝΥ,ειναι πολυ καλη,ειδικα στο ραδιοφωνο,που παλια,εχανε το Σταθμο για πλακα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Όσοι δηλαδή χρησιμοποιείτε το mw1 όταν έχετε δεύτερη γραμμή η ειδοποίηση δε σας κόβει τον ήχο της συνομιλίας που βρίσκεται σε εξέλιξη; Αυτο είναι το βασικό μου πρόβλημα καθώς και η μικρότερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με το mw600.
Αντώνης.

Παιδιά υπάρχει κανείς που έχει το Plantronics M55 να πει εντυπώσεις;

Το πήρα για ένα φεγγάρι και το έδωσα. Μην με παρεξηγήσεις το bt είναι μια χαρά αλλά για εμένα ήταν no go το glossy φινίρισμα του. Γεμίζει δαχτυλιές αμέσως.

Προσωπικά θα πήγαινα είτε στο M25, το οποίο είναι φθηνότερο με τα ίδια χαρακτηριστικά, είτε στο Marque 2 που έχω.

Το πήρα για ένα φεγγάρι και το έδωσα. Μην με παρεξηγήσεις το bt είναι μια χαρά αλλά για εμένα ήταν no go το glossy φινίρισμα του. Γεμίζει δαχτυλιές αμέσως.

Προσωπικά θα πήγαινα είτε στο M25, το οποίο είναι φθηνότερο με τα ίδια χαρακτηριστικά, είτε στο Marque 2 που έχω.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα και η ένταση του ήχου. Σε σχέση με το τωρινό που κυμαίνεται (από ποιότητα και ένταση πάντα);

Καλήμερα σε όλοι την κοινότητα μια μικρή βοήθεια έχω ένα plantronics 975 και τώρα τελευταία μου "περνάει"θόρυβο από το μικρόφωνο,έχει βγει καμία αναβάθμιση?και κάτι τελευταίο αν ξέρετε κάποιο σέρβις να το πάω
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/