zalaros Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Παρήγγειλα την θήκη φόρτισης από εδώ https://www.ebay.com/itm/Plantronics-Voyager-Edge-Bluetooth-Charge-Headset-Charging-Case-Charger-Black-/123912097333?_trksid=p2349624.m46890.l49292 στις 4/12/20 και παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ. Απλό δέμα ήρθε, όχι συστημένο, μου το άφησε ο ταχυδρόμος. Δεν είχε συσκευασία αλλά φαίνεται ολοκαίνουργιο. Σε σακουλάκι ήταν. Το φόρτισα, φόρτισα και το edge μία φορά και όλα φαίνονται οκ. 22,50€ μου βγήκε στο σύνολο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Μεγεια. Ενδιαφέρον. Κ από Αμερική και χωρίς τελωνείο κ σχετικά γρήγορα!!! Παρήγγειλα την θήκη φόρτισης από εδώ https://www.ebay.com/itm/Plantronics-Voyager-Edge-Bluetooth-Charge-Headset-Charging-Case-Charger-Black-/123912097333?_trksid=p2349624.m46890.l49292 στις 4/12/20 και παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ. Απλό δέμα ήρθε, όχι συστημένο, μου το άφησε ο ταχυδρόμος. Δεν είχε συσκευασία αλλά φαίνεται ολοκαίνουργιο. Σε σακουλάκι ήταν. Το φόρτισα, φόρτισα και το edge μία φορά και όλα φαίνονται οκ. 22,50€ μου βγήκε στο σύνολο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Ούτε τα buds+ το κάνουν. Μάλλον για να είμαι ακριβής συνδέονται με δύο συσκευές Samsung table τηλέφωνο galaxy πχ. Τα Huawei τα pro τα καινούρια το κάνουν αλλά έχουν 180 ευρώ. Ενώ τα buds+ είναι πιο φθηνά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Ενώ τα buds+ είναι πιο φθηνά;Είχα τα buds και τα buds + και τώρα τα live. Σε θέμα ομιλίας είναι και τα 3 χάλια. Σε ακούνε πολύ χειρότερα από ότι τα Huawei η τα airpods( ειχω και αυτά) . Μην λέτε ότι θέλετε και παρασερνετε τον κόσμο. Στάλθηκε από το MRX-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Όταν πάρεις τα buds pro (γιατί θα τα πάρεις) πες μας τη γνώμη σου. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Είχα τα buds και τα buds + και τώρα τα live. Σε θέμα ομιλίας είναι και τα 3 χάλια. Σε ακούνε πολύ χειρότερα από ότι τα Huawei η τα airpods( ειχω και αυτά) . Μην λέτε ότι θέλετε και παρασερνετε τον κόσμο. Στάλθηκε από το MRX-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα προτείνεις τα Buds+; Σκέφτομαι να τα πάρω τώρα που έχουν πέσει στα 100 Ευρώ. Προτιμώ να πάρω κάτι καλό και με εγγύηση που θα κρατήσει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Τα προτείνεις τα Buds+; Σκέφτομαι να τα πάρω τώρα που έχουν πέσει στα 100 Ευρώ. Προτιμώ να πάρω κάτι καλό και με εγγύηση που θα κρατήσει. Ευχαριστώ πολύ.Όχι βέβαια. Καλύτερα freebuds 3. Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Όχι βέβαια. Καλύτερα freebuds 3. Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα. Η χρήση που τα θέλω είναι κυρίως για μουσική όταν βγαίνω έξω και για το ποδήλατο. Θα βολέψουν τα freebuds; Αν έχεις και καμιά άλλη πρόταση περίπου 50-100 Ευρώ μπορείς να μου πεις. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ ενσύρματα Xiaomi τα οποία ένώ έχουν καλό ήχο χαλάει το καλώδιο και τα Xiaomi Mi Sport. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Είχα τα buds και τα buds + και τώρα τα live. Σε θέμα ομιλίας είναι και τα 3 χάλια. Σε ακούνε πολύ χειρότερα από ότι τα Huawei η τα airpods( ειχω και αυτά) . Μην λέτε ότι θέλετε και παρασερνετε τον κόσμο. Στάλθηκε από το MRX-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στην αρχη ειχα προβληματα , το ειχα γραψει και εδω τα πηγα smartec κατι αλλαξαν και απο τότε κανενα προβλημα, δεν παραπονιεται κανεις για το πως ακουγομαι , και στο τηλεφωνο ειμαι ολη μερα, πανω απο 4 ωρες συνολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Γενικά κάτι που δε προεξέχει πώς μπορεί να έχει πολύ καλή ομιλία.... Υπάρχει προσωπικά ένας προβληματισμός από μέρους μου Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Έχει κανένας εμπειρία από τα παρακάτω? Είναι για σχετικά απλή χρήση και κυρίως ομιλία. Πάντα σε σχέση με την τιμή τους. Ευχαριστώ https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile-accessories/bluetooth-headset/bluetooth-akoustika-sony-wi-c200/?productId=20386937&fname=skuColor&fvalue=-128022028068907036 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Τα έχει ένα συνάδελφος σε λευκο Το μόνο που μπορώ να μεταφέρω είναι ότι η μπαταρία είναι πολύ καλή και ότι δεν έχει αποσυνδέσεις απο όσο μου έχει πει! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Τα έχει ένα συνάδελφος σε λευκο Το μόνο που μπορώ να μεταφέρω είναι ότι η μπαταρία είναι πολύ καλή και ότι δεν έχει αποσυνδέσεις απο όσο μου έχει πει! Η μπαταρία είναι ένα μεγάλο ζητούμενο για το άτομο που προορίζονται. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 https://www.lagonika.gr/prosfores/edifier-tws200-truly-wireless-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-bluetooth-3990e-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%af%cf%83%ce%b9%ce%bf/ 40 ευρώ tws200 από πλαίσιο δε την λες και κακή προσφορά από Ελλάδα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 https://www.lagonika.gr/prosfores/edifier-tws200-truly-wireless-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-bluetooth-3990e-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%af%cf%83%ce%b9%ce%bf/ 40 ευρώ tws200 από πλαίσιο δε την λες και κακή προσφορά από Ελλάδα Αξίζουν; Σε σχέση με τα JBL tune 220 που τα έχει ο Γερμανός στα 59.9; Θα μου πεις 50% επάνω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Εχουν δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ακουστικά BT hands free, αλλά earbuds (όχι in-ear) ? Με ενδιαφέρουν κατά βάση για ομιλία να με ακούν και να τους ακούω καλά, αλλά θα ήθελα αν γίνεται να είναι και ικανοποιητικά (αν όχι καλά) και για μουσική. Ακούω προτάσεις ανεξαρτήτου τιμής βασικά! :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ακουστικά BT hands free, αλλά earbuds (όχι in-ear) ? Με ενδιαφέρουν κατά βάση για ομιλία να με ακούν και να τους ακούω καλά, αλλά θα ήθελα αν γίνεται να είναι και ικανοποιητικά (αν όχι καλά) και για μουσική. Ακούω προτάσεις ανεξαρτήτου τιμής βασικά! :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καλησπέρα. Προσωπικά πήρα τα Tronsmart Onyx Ace για χρήση ακουστικού ομιλίας.. Είμαι υπέρ ευχαριστημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Ένα περίεργο φαινόμενο έχω να παρατηρήσω. Όποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του, θα το εκτιμούσα. Είναι δυνατόν με χρήση ακουστικών true wireless που μπαίνουν πολύ βαθιά στο έσω αυτί (συγκεκριμένα τα Creative Outlier Gold), να επηρεαστεί το πόσο καλά εφαρμόζουν άλλα true wireless στο αυτί, όπως π.χ. τα Sony WF-1000XM3. Με κάποιες μέρες χρήση των Creative, πλέον τα Sony μου δεν εφαρμόζουν καλά και μου φεύγουν από τα αυτιά. Έχει αρκετό καιρό αυτό (αρκετά πριν την έναρξη της καραντίνας του Νοεμβρίου) και μάλιστα όταν άρχισα να χρησιμοποιώ τα Creative για 1-2 μέρες ένιωθα μερική έλλειψη ακοής απ' το ένα αυτί, και με επίσκεψη στον ΩΡΛ απλά παρατήρησε μετακίνηση κεριού και καμιά βλάβη. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Είμαι σε φάση του να αποφεύγω να φοράω τα αγαπημένα μου 1000XM3 όταν βγαίνω για περπάτημα, γιατί φοβάμαι μη μου πέσουν, ενώ πάντα είχαν πολύ καλή εφαρμογή. Το ίδιο παρατηρώ και στα Sony WF-SP800N. Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Έχω τα Sony WF-1000XM3 απο τον Ιούνιο. Τα χρησιμοποιώ κάθε ημέρα, όχι για τρέξιμο αλλά περπάτημα και κούνημα κεφαλιού όταν μιλάω σίγουρα. Δεν τα νιώθω πιο "λάσκα" και ότι θα πέσουν. Σίγουρα πιστεύω ότι τα βάζεις σωστά απο κάτω και το "σέρνεις" προς τα πάνω ενώ το έχεις ήδη το αυτί σου όπως λέει και στο manual. Αλλιώς δοκίμασε πιο μικρό μαξιλαράκι-προστατευτικό. Εγώ με τα πιο μικρά είμαι! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 μήπως να αλλάξεις μαξιλαράκι Πάντως η ένταση μπορεί να σε πειράξει Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Έχω περασμένα τα ίδια σιλικονάκια που χρησιμοποιούσα από την αρχή. Τα βεντουζώνω στο αυτί μου όπως έκανα πάντα (τα μεγαλύτερα), στρέφοντάς τα όπως πρέπει, κι εκεί που είμαι εντελώς ακίνητος, ακούω ένα κλικ και χάνεται η πρόσφυση με το αυτί και χάνεται το sealing. Τι ίδιο και με τα SP800N που έχουν και arc supporters. Είναι δυνατόν να έχουν ανοίξει οι οπές των αυτιών με τη χρήση των Outlier Gold που πάνε πιο μέσα στο έσω αυτί; Ο ΩΡΛ μου είπε ότι δεν είναι εφικτό αυτό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Γιατροί δεν είμαστε αλλά άλλαξε μαξιλαράκια και βάλε μεγαλύτερα Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Γιατροί δεν είμαστε αλλά άλλαξε μαξιλαράκια και βάλε μεγαλύτερα Τα μεγαλύτερα έχω βάλει από την αρχή. Δεν τα έχω αλλάξει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Καλημέρα σε όλους! Εχω τα Samsung Gear Icon X SM-R140. Στά ακούστικα αυτα ειχα ενα σετ ανταλλακτικές γριλλιες για τα ακουστικα.καθως και απο ενα σετ ανταλλακτικων πλαστικων.Επειδη τα εχασα γνωριζει άποιος που μπορώ να βρώ ανταλλακτικα,και οσον αφορα τις γριλλιες τι διαμετρο ή περιμετρο έχουν σε mm? ευχαριστώ πολυ προκαταβολικα. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts