Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Προσωπικά, δεν έχω μάθει κάτι τέτοιο.

Καταρχάς υπάρχει διαθέσιμη μπαταρία για να την αλλάξεις?

Στο SONY MW 600 αλλάζει.;) Εγώ δεν αλλάζω BLUETOOTH. Είμαι ερωτευμένος με το MW600 και δεν το αλλάζω με τίποτε. Μέχρι τώρα έχω πάρει 4 στα 5-6 χρόνια! Το πρώτο μου έπεσε στην θάλασσα κάποια στιγμή, μετά πήρα το 2ο, έσπασε όμως το μανταλάκι (εκεί θέλει λίγο προσοχή) σε σημείο που δεν σήκωνε επιδιόρθωση, πήρα 3ο το οποίο και αυτό κάτι είχε πάθει (σπάσιμο μάλλον) και τώρα έχω το 4ο εδώ και πολύ καιρό. Έχω και το SBH 50(μου φαίνεται) για την γυναίκα μου που δεν το χρησιμοποιεί, αλλά μου τη δίνει γιατί δεν κάνει φωνητική κλήση όταν πατώ το κουμπί κλήσης όπως κάνει MW600 και το έχω στην άκρη αχρησιμοποίητο.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παίδες προτείνετε μου ένα bluetooth μέχρι 50 ευρώ!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει ανάλογη εφαρμογή στο store? πχ αυτή που ονομάζεται ΜΙΚΡΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ δεν μου εντοπιζει το jabra classic .

Jabra assist και jabra service είναι οι 2 εφαρμογές που θα χρειαστείς. Σε εμένα στο Note 3 δεν λειτουργούν όπως πρέπει. Σε μια άλλη συσκευή Note 8 3G δουλεύει. Ίσως είναι κάποια ασυμβατότητα. Κατά τα λοιπά όλα καλά με τα classic

Προσωπικά, δεν έχω μάθει κάτι τέτοιο.

Καταρχάς υπάρχει διαθέσιμη μπαταρία για να την αλλάξεις?

ευκολη η αντικατασταση της αλλα μπαταρια δεν υπαρχει π ο υ θ ε ν α

Jabra assist και jabra service είναι οι 2 εφαρμογές που θα χρειαστείς. Σε εμένα στο Note 3 δεν λειτουργούν όπως πρέπει. Σε μια άλλη συσκευή Note 8 3G δουλεύει. Ίσως είναι κάποια ασυμβατότητα. Κατά τα λοιπά όλα καλά με τα classic

Eυχαριστώ αλλά δυστυχώς δεν είναι για Windows phone.

Στο SONY MW 600 αλλάζει.;) Εγώ δεν αλλάζω BLUETOOTH. Είμαι ερωτευμένος με το MW600 και δεν το αλλάζω με τίποτε. Μέχρι τώρα έχω πάρει 4 στα 5-6 χρόνια! Το πρώτο μου έπεσε στην θάλασσα κάποια στιγμή, μετά πήρα το 2ο, έσπασε όμως το μανταλάκι (εκεί θέλει λίγο προσοχή) σε σημείο που δεν σήκωνε επιδιόρθωση, πήρα 3ο το οποίο και αυτό κάτι είχε πάθει (σπάσιμο μάλλον) και τώρα έχω το 4ο εδώ και πολύ καιρό. Έχω και το SBH 50(μου φαίνεται) για την γυναίκα μου που δεν το χρησιμοποιεί, αλλά μου τη δίνει γιατί δεν κάνει φωνητική κλήση όταν πατώ το κουμπί κλήσης όπως κάνει MW600 και το έχω στην άκρη αχρησιμοποίητο.

Αν σκεφτείς να πουλήσεις το SBH50 εδώ είμαι.:D

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Έχει κανείς χρησιμοποιήσει τα Samsung level u και level u pro?

Ειδικά το δεύτερο είναι μόνο ακουστικό η έχει και μικρόφωνο για ομιλίες?

Δεν έχω βγάλει άκρη και ψήνομαι...

βρε παιδια ανταλακτικα για το SONY MW 600 που μπορουμε να βρουμε; για ελλαδα μιλαω.

Ελλάδα δύσκολο νομίζω. ebay σίγουρα. Να υποθέσω ότι ψάχνεις μανταλάκι!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

το μανταλακι ανοιξε και εχασα το ελατηριο.:wacko:

στο ebay βρηκα αλλα δεν μπορω να το παρω απο εκει για τεχνικους λόγους...:(

το μανταλακι ανοιξε και εχασα το ελατηριο.:wacko:

στο ebay βρηκα αλλα δεν μπορω να το παρω απο εκει για τεχνικους λόγους...:(

Τι τεχνικούς λόγους; πόσο έχει;

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Εγώ έκανα δουλειά με κάτι μίνι μανταλάκια από eBay. Είχα πάρει καμμιά εκατοστή με 1 ευρώ για να χρησιμοποιήσω ένα ελατήριο. Πάντως ταίριαξε μια χαρά κι αντέχει μέχρι τώρα.

Έχει κανείς χρησιμοποιήσει τα Samsung level u και level u pro?

Ειδικά το δεύτερο είναι μόνο ακουστικό η έχει και μικρόφωνο για ομιλίες?

Δεν έχω βγάλει άκρη και ψήνομαι...

+1 και εγώ ψήνομαι για το συγκεκριμένα.Τι γνώμη έχετε; τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Ζεις μονάχα μια φορά..

Γεια σας , ψάχνω μπαταρία (3.7V 170mAh Replacement GP0836L17 Battery for Sony Ericsson MW600) για το sony mw600. Έχω βρει στο Amazon αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα . Ξέρετε κάποιο κατάστημα φυσικό ή ηλεκτρονικό που να μπορέσει να με καλύψει ?

http://www.ebay.com/itm/GP0836L17-CP-MH100-Battery-for-Sony-Ericsson-MW600-MH100-Wireless-Bluetooth-/252526399838?hash=item3acbbf115e:g:89cAAOSwFdtXz8sc

Προς ενημέρωση με ένα Sony sbh 54 που είχα, με πρόβλημα στο να μην με ακούνε και να μην ακούω καθαρά.

Μετά από αποστολή στην αρβατο και αναμονή δέκα ημερών μου το αντικατεστησαν και πλέον ακούω και ακούγομαι πολύ καθαρά.

kountouraN

Προς ενημέρωση με ένα Sony sbh 54 που είχα, με πρόβλημα στο να μην με ακούνε και να μην ακούω καθαρά.

Μετά από αποστολή στην αρβατο και αναμονή δέκα ημερών μου το αντικατεστησαν και πλέον ακούω και ακούγομαι πολύ καθαρά.

Καλημέρα:) σου έδωσαν καινούργιο σε κουτί; το είχα στείλει και εγώ το δικό μου για δυο τρια θέματα που είχε, παρέλαβα μετά από μια εβδομάδα το ίδιο και μάλιστα με γρατζουνιές στην φόρτιση, μου είπαν ότι έκαναν αντικατάσταση αλλά εκεί στην sony είναι για κλωτσιές:mad:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημέρα:) σου έδωσαν καινούργιο σε κουτί; το είχα στείλει και εγώ το δικό μου για δυο τρια θέματα που είχε, παρέλαβα μετά από μια εβδομάδα το ίδιο και μάλιστα με γρατζουνιές στην φόρτιση, μου είπαν ότι έκαναν αντικατάσταση αλλά εκεί στην sony είναι για κλωτσιές:mad:

Εγώ είχα στείλει το Bluetooth με τα ακουστικά και την απόδειξη σε ένα φάκελο.

Δεν είχα στείλει κουτί κτλ.

Μου έστειλαν Bluetooth ακουστικά και ένα παραστατικό αντικατάστασης.

Λες να μου έστειλαν το ίδιο? Πάνω στο Bluetooth γράφει κάποιον σειριακό αριθμό?

Να τσεκάρω αν είναι ίδιος με αυτόν που γράφει το κουτί που έχω?

Τώρα είναι στο αυτοκίνητο με την πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω.

kountouraN

Ένα bluetooth παίδες μέχρι 50 ευρώ;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδη δεν εβγαζα ακρη απο ελληνικα μαγαζιά και αξιόπιστα μοντέλα (δεν εβγαλα ακρη με το αν χαλανε ευκολα τα level u , ουτε υπάρχουν πλεον τα sbh50/52) παράγγειλα απο amazon uk τα παρακάτω και τα περιμένω.

LG Electronics Tone Ultra HBS-800

TaoTronics Bluetooth 4.1

Και τα δύο με εξαιρετικές κριτικές και σε σουπερ τιμες.

Οταν ερθουν θα δωσω feedback

Εγώ είχα στείλει το Bluetooth με τα ακουστικά και την απόδειξη σε ένα φάκελο.

Δεν είχα στείλει κουτί κτλ.

Μου έστειλαν Bluetooth ακουστικά και ένα παραστατικό αντικατάστασης.

Λες να μου έστειλαν το ίδιο? Πάνω στο Bluetooth γράφει κάποιον σειριακό αριθμό?

Να τσεκάρω αν είναι ίδιος με αυτόν που γράφει το κουτί που έχω?

Τώρα είναι στο αυτοκίνητο με την πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω.

Μάλλον το ίδιο σου έδωσαν φίλε μου, εγώ όταν επέστρεψα σπίτι και είδα τον ίδιο σειριακό κατάλαβα ότι έφαγα παραμύθι, το χειρότερο βέβαια είναι ότι μετά από λίγες ημέρες παρουσίασε πάλι τα προβλήματα τα οποία υποτίθεται λύθηκαν....το έστειλα διότι δεν είχα άλλο χρόνο να ασχοληθώ, τσέκαρε το και ενημέρωσε.:happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλησπέρα στην παρέα..

Τι προτείνετε για bluetooth σε στυλ "μανταλάκι", οπωσδήποτε με δόνηση και να μπορώ να ακούω και μουσική από αυτό;

Μου άρεσε πολύ το sasmung level link rg920 τα οποίο ειναι και αμφίδρομο, αλλά μάλλον δεν έχει δόνηση..

Επίσης η χρήση του θα είναι σε θορυβώδες περιβάλλον εργοστασίου με μηχανήματα..για αυτό θέλω και την δονηση

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Use your Illusions..

Καλησπέρα στην παρέα..

Τι προτείνετε για bluetooth σε στυλ "μανταλάκι", οπωσδήποτε με δόνηση και να μπορώ να ακούω και μουσική από αυτό;

Μου άρεσε πολύ το sasmung level link rg920 τα οποίο ειναι και αμφίδρομο, αλλά μάλλον δεν έχει δόνηση..

Επίσης η χρήση του θα είναι σε θορυβώδες περιβάλλον εργοστασίου με μηχανήματα..για αυτό θέλω και την δονηση

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Το μονο που ξερω με δονηση και καταλληλο για μουσικη, ειναι το sbh 70 της σονυ, το οποιο εχω και ειμαι ικανοποιημενος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το μονο που ξερω με δονηση και καταλληλο για μουσικη, ειναι το sbh 70 της σονυ, το οποιο εχω και ειμαι ικανοποιημενος.

Έχω δει και αυτό, αλλά όπως είπα προτιμώ με κλιπ (μανταλάκι)

Maktheo

Use your Illusions..

Επειδη δεν εβγαζα ακρη απο ελληνικα μαγαζιά και αξιόπιστα μοντέλα (δεν εβγαλα ακρη με το αν χαλανε ευκολα τα level u , ουτε υπάρχουν πλεον τα sbh50/52) παράγγειλα απο amazon uk τα παρακάτω και τα περιμένω.

LG Electronics Tone Ultra HBS-800

TaoTronics Bluetooth 4.1

Και τα δύο με εξαιρετικές κριτικές και σε σουπερ τιμες.

Οταν ερθουν θα δωσω feedback

ΤΑ hbs 800 τα εχω περιπου ενα χρονο και ειναι εξαιρετικα,καλη μπαταρια πολυ καλος ηχος και noise canseling