Lion Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Υπάρχει κάποιος που έχει το Note4 Octa (910C) με την 5.1.1 και χρησιμοποιεί ένα εκ των ERA/EDGE ώστε να δοκιμάσει το παρακάτω; Το ΒΤ είναι κλειστό, και το κινητό δέχεται εισερχόμενη κλήση. Ανοίγουμε το ΒΤ να συνδεθεί (ενώ χτυπά το κινητό). Το ΒΤ συνδέεται και απαντάμε την κλήση. Ακούει αυτός που καλεί; Έχω το Μ165 και σε αυτή την περίπτωση δε με ακούει ο συνομιλητής. Για να με ακούσει πρέπει αφού συνδεθεί το ΒΤ και απαντήσω, να αποσυνδέσω το ΒΤ (πατώντας το πλήκτρο του ΒΤ στο κινητό) και να το επανασυνδέσω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 για μουσική και κλήσεις ποιό από τα δύο?? sony sbh20 nokia bh111 καλό θα είναι να πιάνει καλά σε ρούχο γιατί διαβάζω ότι δεν πιάνουν καλά τα clips στα συγκεκριμένα..ισχύει κάτι τέτοιο? (samsung galaxy s3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 σε λιγες μερες θα μου ερθει το sbh52 αν και ηθελα το 50 αλλα δεν ειναι διαθεσημα ελπιζω απο το μεγεθος να μην με χαλασουν πολυ ... με note edge παρεα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μου ήρθε το sbh70. Λέει ότι είναι αδιάβροχο. Δεν θα έπρεπε να έχει τάπα στην usb υποδοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Πουθενά δεν φαίνεται ότι έχει τάπα αλλά αναφέρουν ότι είναι κάπως αδιάβροχο. Για πες εντυπώσεις γιατί πιστεύω ότι είμαστε πολύ που μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Στέκεται πολύ καλά στο λαιμό χωρίς να κουράζει. Η ακουστική του είναι εξαιρετική. Στο ένα αυτί κάθεται καλά στο άλλο όχι... Υπάρχει σχετική εφαρμογή στο play store που σου δείχνει μπαταρία κλπ. Έχει και δόνηση που βολεύει αν έχεις το τηλέφωνο στο αθόρυβο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) επειδή με τίποτα δεν μπορούσα να συνηθίσω το καλώδιο του -κατά τα άλλα τέλειας ακουστικής, δεν κατάλαβε κανείς ότι μιλούσα τόσους μήνες από hands-free! - νοκια 118, πήρα το plantronics M55 για να δούμε! έχει τρεις εφαρμογές στο μάρκετ ποια να κατεβάσω για έλεγχο μπαταρίας, αναβαθμίσεις; plantronics hub, find my headset,,backbeat FIT... Edited September 17, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 επειδή με τίποτα δεν μπορούσα να συνηθίσω το καλώδιο του -κατά τα άλλα τέλειας ακουστικής, δεν κατάλαβε κανείς ότι μιλούσα τόσους μήνες από hands-free! - νοκια 118, πήρα το plantronics M55 για να δούμε! έχει τρεις εφαρμογές στο μάρκετ ποια να κατεβάσω για έλεγχο μπαταρίας, αναβαθμίσεις; plantronics hub, find my headset,,backbeat FIT... Το hub κατέβασε. Είσαι σίγουρος ότι το M55 δέχεται ενημερώσεις? Νομίζω πως δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Εχει παρει κανεις τα xiaomi piston 3? Αν ναι απο που για γρήγορη παράδοση? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Εχει παρει κανεις τα xiaomi piston 3? Αν ναι απο που για γρήγορη παράδοση? Banggood ή Gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 πηρα Bluetooth για το κινητο. Το καλωδιο φορτισης μπαινει σε μια τρυπουλα και δεν είναι στυλ USB. Ένα καρφακι μπαινει και από την άλλη εχει USB και μπαινει σε φορτιστη. Επειδή δεν θελω να εxω 2-πλα καλωδια (κινητο-ΒΤ) στα διαφορα σημεια που κινουμαι (αυτοκινητο-δουλεια-σπιτι-εξοχικο) συν ότι ένα απλο καλωδιο USB είναι σχεδόν παντου προχειρο, μηπως ξερετε αν υπαρχει ανταπτορακι που να μπαινει στην τρυπουλα του ΒΤ και από την άλλη να βγαζει MINI USB?... κατά προτιμηση μονο ανταπτορακι, χωρισ καλωδιο. Εψαξα στο δικτυο και δεν βρηκα κατι σχετικο. Καμμια ιδεα? Τασος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 πηρα Bluetooth για το κινητο. Το καλωδιο φορτισης μπαινει σε μια τρυπουλα και δεν είναι στυλ USB. Ένα καρφακι μπαινει και από την άλλη εχει USB και μπαινει σε φορτιστη. Επειδή δεν θελω να εxω 2-πλα καλωδια (κινητο-ΒΤ) στα διαφορα σημεια που κινουμαι (αυτοκινητο-δουλεια-σπιτι-εξοχικο) συν ότι ένα απλο καλωδιο USB είναι σχεδόν παντου προχειρο, μηπως ξερετε αν υπαρχει ανταπτορακι που να μπαινει στην τρυπουλα του ΒΤ και από την άλλη να βγαζει MINI USB?... κατά προτιμηση μονο ανταπτορακι, χωρισ καλωδιο. Εψαξα στο δικτυο και δεν βρηκα κατι σχετικο. Καμμια ιδεα? Τασος Δε μας είπες καν το μοντέλο του handsfree... Εν γένει αυτό είναι και κάτι που μπορείς να φτιάξεις εύκολα, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει, εάν η αξία του handsfree είναι μικρή, τη στιγμή που βρίσκεις ολοκαίνουργιο που φορτίζει με micro USB για λιγότερα από 20€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 eνα noname κινεζικο ΒΤ των 7 ευρω είναι, αγορασθεν προ cc. Ειναι ένα απλο in ear μονοφωνικο, μονο ανοιγμα-κλεισιμο κλησης και επαναληψη. Αυτό που πουλαει η WIND εχει 14.90 + volume+δονηση+κουδουνισμα + usb+ενδειξη μπαταριας+150 αναμονη / 6 ομιλια. Αν δεν βρω ανταπτορακι με 1-2 ευρω, θα παρω αυτό της wind. Ευχαριστω για ιδεα σου...(δεν το ειχα σκεφτει) / Τασος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Παίδες, επειδή σκέφτομαι για το SBH20, πείτε μου σας παρακαλώ πως τα πάει 1)Από ήχο και ένταση. 2) Από κατανάλωση μπαταρίας συσκευής αλλά και κινητού. 3) Συνδεσιμότητα και αποσυνδέσεις (Note 4 με KitKat) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Έχω ένα plantronics M165 και παρατηρώ ότι κατά την κλήση και ομιλία, ακούω τον συνομιλητή με παραμόρφωση. Δεν φταίει ο άλλος γιατί το ίδιο κάνει και όταν ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο όταν καλεί. Μάλλον κάτι έπαθε το ακουστικό. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παίδες, επειδή σκέφτομαι για το SBH20, πείτε μου σας παρακαλώ πως τα πάει 1)Από ήχο και ένταση. 2) Από κατανάλωση μπαταρίας συσκευής αλλά και κινητού. 3) Συνδεσιμότητα και αποσυνδέσεις (Note 4 με KitKat) Με τόσα κινητά που έκανε παρέα σε σχεδόν καθημερινή βάση επί 2.5 ετη(g2/z2/z3/flex 2/m8/s6 edge) σε κανένα δεν αντιμετώπισα θέματα. Προχωρα άφοβα! Διαχρονική αξία :) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Με τόσα κινητά που έκανε παρέα σε σχεδόν καθημερινή βάση επί 2.5 ετη(g2/z2/z3/flex 2/m8/s6 edge) σε κανένα δεν αντιμετώπισα θέματα. Προχωρα άφοβα! Διαχρονική αξία :) Εσένα περίμενα! Πες μου τι γίνεται με την μπαταρία. Το θέλω κυρίως για μουσική. 1-2 ωρίτσες τη μέρα, σε πόσες μέρες θα το φορτίζω και ποσό θέλει να φορτίσει πλήρως; Από ήχο είμαστε εντάξει; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εσένα περίμενα! Πες μου τι γίνεται με την μπαταρία. Το θέλω κυρίως για μουσική. 1-2 ωρίτσες τη μέρα, σε πόσες μέρες θα το φορτίζω και ποσό θέλει να φορτίσει πλήρως; Από ήχο είμαστε εντάξει; :) Καθε 2 ημέρες θα το φορτίζεις με 1-2 ώρες μουσικουλα. Φόρτιση θελει περίπου 1 ώρα με τον δικό του φορτιστή όχι αλλο με μεγαλύτερη ισχύ. Απο ήχο μια χαρά λίγο πανω απο average ποιότητα και ικανοποιητικά. Αμα θες κατι πιο εξαιρετικό τότε πας σε τρίτα πιο ποιοτικά ακουστικά,αν και τα μαμισια δεν τα αλλάζω,με καλύπτουν. Ουτε και εχει πέσει η αποδοση της μπαταρίας αυτα τα 2.5 ετη που τα εχω. Έκατσε προσφορά στα 14 ευρω πριν κανα 10ημερο και τσίμπησα κυρίως για τα ακουστικά του,διοτι στα 2 που είχα ήδη τα είχαν παίξει απο την μια πλευρά και τα πέταξα. Βέβαια δεν το πολυ πρόσεχα ειναι η αλήθεια αλλα πλέον το προσέχω περισσότερο το ενα και μοναδικό που εχω ετσι ώστε να κρατήσει μια 2-3 ετη πιο ικανοποιητικά. Κυρίως προσεχείς να μην τα τραβάς απότομα η βιαστικά η με δύναμη ειτε απο την μια ειτε την αλλη πλευρά οταν τα φοράς γύρω απο το λαιμό αλλα με μαλακό τροπο και απαλά. Ετσι κάνω πλέον για να αντέξουν πολυ περισσότερο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Γεια σου Άλεξ με τα review σου. :p Θα πάω να πάρω ένα λευκό στα 18 ευρώ που βρήκα να κάνει παρέα στο λευκό μου κινητό. Θα το πάρω σήμερα. Δεν σκοπεύω να το δουλεύω με τα δικά του ακουστικά γιατί με ενοχλούν τα in-ear. Θα τα χρησιμοποιώ με τα senheizer που έχω. Αν ο συνδυασμός αυτός βγάζει ποιότητα και ένταση σαν του κινητού, δεν θέλω τίποτα άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Έχει κανείς εμπειρία απο τα Jabra SPORT ή τα JayBird BlueBuds X να μας πει εντυπώσεις. Έχω Note 3 Edited September 23, 2015 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Αγόρασα το Sony SBH 20 τελικά. Εξαιρετική επιλογή. Τα ακουστικά της Sony όντως είναι average αλλά με τα κύρια ακουστικά μου, τα Sennheiser MX365 ο ήχος είναι ΙΔΙΟΣ με αυτόν της συσκευής μου όταν τα έχω" καρφωμένα" πάνω της. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κλιπ του. Αντέχει άραγε; Επίσης, δεν ξέρω πως να βλέπω πόση μπαταρία έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Αγόρασα το Sony SBH 20 τελικά. Εξαιρετική επιλογή. Τα ακουστικά της Sony όντως είναι average αλλά με τα κύρια ακουστικά μου, τα Sennheiser MX365 ο ήχος είναι ΙΔΙΟΣ με αυτόν της συσκευής μου όταν τα έχω" καρφωμένα" πάνω της. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κλιπ του. Αντέχει άραγε; Επίσης, δεν ξέρω πως να βλέπω πόση μπαταρία έχει. Αντέχει θα ελεγα. Τωρα για ένδειξη μπαταρίας βάλε τις εφαρμογές του sbh 50/52 και ίσως σου βγάλει. Με smart connect μονο στο sbh 80 μου εμφανίζει ένδειξη όχι στο 20. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εχω το plantronic m70 , το πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν εμφανίζει την στάθμη μπαταρίας στην status bar, την εμφανίζει μια στις δέκα φορές, υπάρχει λύση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Σκεφτομαι να παραγγειλω αυριο το m165 plantronic για το note 3 που εχω.θα εχω κανενα θεμα με συνδεση;ειναι καλο για τα λεφτα τ;εχετε να προτεινετε κατι αλλο;διαβαζω πολλα σχολια για το sbh 20 ή το sbh 52 αλλα δεν θελω κατι τετοιο. Edited September 23, 2015 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Είχα το m165, το έδωσα και πήρα το m70 ,δε το μετάνιωσα καθόλου, απο θέμα ακουστικής πολύ καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts