Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος που έχει το Note4 Octa (910C) με την 5.1.1 και χρησιμοποιεί ένα εκ των ERA/EDGE ώστε να δοκιμάσει το παρακάτω;

Το ΒΤ είναι κλειστό, και το κινητό δέχεται εισερχόμενη κλήση. Ανοίγουμε το ΒΤ να συνδεθεί (ενώ χτυπά το κινητό). Το ΒΤ συνδέεται και απαντάμε την κλήση. Ακούει αυτός που καλεί; Έχω το Μ165 και σε αυτή την περίπτωση δε με ακούει ο συνομιλητής. Για να με ακούσει πρέπει αφού συνδεθεί το ΒΤ και απαντήσω, να αποσυνδέσω το ΒΤ (πατώντας το πλήκτρο του ΒΤ στο κινητό) και να το επανασυνδέσω.

Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

για μουσική και κλήσεις ποιό από τα δύο??

sony sbh20

nokia bh111

καλό θα είναι να πιάνει καλά σε ρούχο γιατί διαβάζω ότι δεν πιάνουν καλά τα clips στα συγκεκριμένα..ισχύει κάτι τέτοιο?

(samsung galaxy s3)

σε λιγες μερες θα μου ερθει το sbh52 αν και ηθελα το 50 αλλα δεν ειναι διαθεσημα ελπιζω απο το μεγεθος να μην με χαλασουν πολυ ... με note edge παρεα!!!!

Πουθενά δεν φαίνεται ότι έχει τάπα αλλά αναφέρουν ότι είναι κάπως αδιάβροχο.

Για πες εντυπώσεις γιατί πιστεύω ότι είμαστε πολύ που μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο

Στέκεται πολύ καλά στο λαιμό χωρίς να κουράζει. Η ακουστική του είναι εξαιρετική. Στο ένα αυτί κάθεται καλά στο άλλο όχι... Υπάρχει σχετική εφαρμογή στο play store που σου δείχνει μπαταρία κλπ. Έχει και δόνηση που βολεύει αν έχεις το τηλέφωνο στο αθόρυβο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος

επειδή με τίποτα δεν μπορούσα να συνηθίσω το καλώδιο του -κατά τα άλλα τέλειας ακουστικής, δεν κατάλαβε κανείς ότι μιλούσα τόσους μήνες από hands-free! - νοκια 118, πήρα το plantronics M55 για να δούμε!

έχει τρεις εφαρμογές στο μάρκετ ποια να κατεβάσω για έλεγχο μπαταρίας, αναβαθμίσεις; plantronics hub, find my headset,,backbeat FIT...

Edited by ilka71

επειδή με τίποτα δεν μπορούσα να συνηθίσω το καλώδιο του -κατά τα άλλα τέλειας ακουστικής, δεν κατάλαβε κανείς ότι μιλούσα τόσους μήνες από hands-free! - νοκια 118, πήρα το plantronics M55 για να δούμε!

έχει τρεις εφαρμογές στο μάρκετ ποια να κατεβάσω για έλεγχο μπαταρίας, αναβαθμίσεις; plantronics hub, find my headset,,backbeat FIT...

Το hub κατέβασε. Είσαι σίγουρος ότι το M55 δέχεται ενημερώσεις? Νομίζω πως δεν...

Εχει παρει κανεις τα xiaomi piston 3? Αν ναι απο που για γρήγορη παράδοση?

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

πηρα Bluetooth για το κινητο.

Το καλωδιο φορτισης μπαινει σε μια τρυπουλα και δεν είναι στυλ USB. Ένα καρφακι μπαινει και από την άλλη εχει USB και μπαινει σε φορτιστη.

Επειδή δεν θελω να εxω 2-πλα καλωδια (κινητο-ΒΤ) στα διαφορα σημεια που κινουμαι (αυτοκινητο-δουλεια-σπιτι-εξοχικο) συν ότι ένα απλο καλωδιο USB είναι σχεδόν παντου προχειρο, μηπως ξερετε αν υπαρχει ανταπτορακι που να μπαινει στην τρυπουλα του ΒΤ και από την άλλη να βγαζει MINI USB?...

κατά προτιμηση μονο ανταπτορακι, χωρισ καλωδιο. Εψαξα στο δικτυο και δεν βρηκα κατι σχετικο. Καμμια ιδεα?

Τασος

πηρα Bluetooth για το κινητο.

Το καλωδιο φορτισης μπαινει σε μια τρυπουλα και δεν είναι στυλ USB. Ένα καρφακι μπαινει και από την άλλη εχει USB και μπαινει σε φορτιστη.

Επειδή δεν θελω να εxω 2-πλα καλωδια (κινητο-ΒΤ) στα διαφορα σημεια που κινουμαι (αυτοκινητο-δουλεια-σπιτι-εξοχικο) συν ότι ένα απλο καλωδιο USB είναι σχεδόν παντου προχειρο, μηπως ξερετε αν υπαρχει ανταπτορακι που να μπαινει στην τρυπουλα του ΒΤ και από την άλλη να βγαζει MINI USB?...

κατά προτιμηση μονο ανταπτορακι, χωρισ καλωδιο. Εψαξα στο δικτυο και δεν βρηκα κατι σχετικο. Καμμια ιδεα?

Τασος

Δε μας είπες καν το μοντέλο του handsfree... Εν γένει αυτό είναι και κάτι που μπορείς να φτιάξεις εύκολα, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει, εάν η αξία του handsfree είναι μικρή, τη στιγμή που βρίσκεις ολοκαίνουργιο που φορτίζει με micro USB για λιγότερα από 20€.

eνα noname κινεζικο ΒΤ των 7 ευρω είναι, αγορασθεν προ cc. Ειναι ένα απλο in ear μονοφωνικο, μονο ανοιγμα-κλεισιμο κλησης και επαναληψη.

Αυτό που πουλαει η WIND εχει 14.90 + volume+δονηση+κουδουνισμα + usb+ενδειξη μπαταριας+150 αναμονη / 6 ομιλια.

Αν δεν βρω ανταπτορακι με 1-2 ευρω, θα παρω αυτό της wind.

Ευχαριστω για ιδεα σου...(δεν το ειχα σκεφτει) / Τασος

Παίδες, επειδή σκέφτομαι για το SBH20, πείτε μου σας παρακαλώ πως τα πάει 1)Από ήχο και ένταση. 2) Από κατανάλωση μπαταρίας συσκευής αλλά και κινητού. 3) Συνδεσιμότητα και αποσυνδέσεις (Note 4 με KitKat)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ένα plantronics M165 και παρατηρώ ότι κατά την κλήση και ομιλία, ακούω τον συνομιλητή με παραμόρφωση. Δεν φταίει ο άλλος γιατί το ίδιο κάνει και όταν ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο όταν καλεί. Μάλλον κάτι έπαθε το ακουστικό.
:D

Παίδες, επειδή σκέφτομαι για το SBH20, πείτε μου σας παρακαλώ πως τα πάει 1)Από ήχο και ένταση. 2) Από κατανάλωση μπαταρίας συσκευής αλλά και κινητού. 3) Συνδεσιμότητα και αποσυνδέσεις (Note 4 με KitKat)

Με τόσα κινητά που έκανε παρέα σε σχεδόν καθημερινή βάση επί 2.5 ετη(g2/z2/z3/flex 2/m8/s6 edge) σε κανένα δεν αντιμετώπισα θέματα.

Προχωρα άφοβα!

Διαχρονική αξία :)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Με τόσα κινητά που έκανε παρέα σε σχεδόν καθημερινή βάση επί 2.5 ετη(g2/z2/z3/flex 2/m8/s6 edge) σε κανένα δεν αντιμετώπισα θέματα.

Προχωρα άφοβα!

Διαχρονική αξία :)

Εσένα περίμενα!

Πες μου τι γίνεται με την μπαταρία. Το θέλω κυρίως για μουσική. 1-2 ωρίτσες τη μέρα, σε πόσες μέρες θα το φορτίζω και ποσό θέλει να φορτίσει πλήρως;

Από ήχο είμαστε εντάξει; :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εσένα περίμενα!

Πες μου τι γίνεται με την μπαταρία. Το θέλω κυρίως για μουσική. 1-2 ωρίτσες τη μέρα, σε πόσες μέρες θα το φορτίζω και ποσό θέλει να φορτίσει πλήρως;

Από ήχο είμαστε εντάξει; :)

Καθε 2 ημέρες θα το φορτίζεις με 1-2 ώρες μουσικουλα.

Φόρτιση θελει περίπου 1 ώρα με τον δικό του φορτιστή όχι αλλο με μεγαλύτερη ισχύ.

Απο ήχο μια χαρά λίγο πανω απο average ποιότητα και ικανοποιητικά.

Αμα θες κατι πιο εξαιρετικό τότε πας σε τρίτα πιο ποιοτικά ακουστικά,αν και τα μαμισια δεν τα αλλάζω,με καλύπτουν.

Ουτε και εχει πέσει η αποδοση της μπαταρίας αυτα τα 2.5 ετη που τα εχω.

Έκατσε προσφορά στα 14 ευρω πριν κανα 10ημερο και τσίμπησα κυρίως για τα ακουστικά του,διοτι στα 2 που είχα ήδη τα είχαν παίξει απο την μια πλευρά και τα πέταξα.

Βέβαια δεν το πολυ πρόσεχα ειναι η αλήθεια αλλα πλέον το προσέχω περισσότερο το ενα και μοναδικό που εχω ετσι ώστε να κρατήσει μια 2-3 ετη πιο ικανοποιητικά.

Κυρίως προσεχείς να μην τα τραβάς απότομα η βιαστικά η με δύναμη ειτε απο την μια ειτε την αλλη πλευρά οταν τα φοράς γύρω απο το λαιμό αλλα με μαλακό τροπο και απαλά.

Ετσι κάνω πλέον για να αντέξουν πολυ περισσότερο.

Γεια σου Άλεξ με τα review σου. :p

Θα πάω να πάρω ένα λευκό στα 18 ευρώ που βρήκα να κάνει παρέα στο λευκό μου κινητό. Θα το πάρω σήμερα.

Δεν σκοπεύω να το δουλεύω με τα δικά του ακουστικά γιατί με ενοχλούν τα in-ear. Θα τα χρησιμοποιώ με τα senheizer που έχω. Αν ο συνδυασμός αυτός βγάζει ποιότητα και ένταση σαν του κινητού, δεν θέλω τίποτα άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει κανείς εμπειρία απο τα Jabra SPORT ή τα JayBird BlueBuds X να μας πει εντυπώσεις. Έχω Note 3 Edited by agriniopk

Αγόρασα το Sony SBH 20 τελικά.

Εξαιρετική επιλογή. Τα ακουστικά της Sony όντως είναι average αλλά με τα κύρια ακουστικά μου, τα Sennheiser MX365 ο ήχος είναι ΙΔΙΟΣ με αυτόν της συσκευής μου όταν τα έχω" καρφωμένα" πάνω της.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κλιπ του. Αντέχει άραγε; Επίσης, δεν ξέρω πως να βλέπω πόση μπαταρία έχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγόρασα το Sony SBH 20 τελικά.

Εξαιρετική επιλογή. Τα ακουστικά της Sony όντως είναι average αλλά με τα κύρια ακουστικά μου, τα Sennheiser MX365 ο ήχος είναι ΙΔΙΟΣ με αυτόν της συσκευής μου όταν τα έχω" καρφωμένα" πάνω της.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κλιπ του. Αντέχει άραγε; Επίσης, δεν ξέρω πως να βλέπω πόση μπαταρία έχει.

Αντέχει θα ελεγα.

Τωρα για ένδειξη μπαταρίας βάλε τις εφαρμογές του sbh 50/52 και ίσως σου βγάλει.

Με smart connect μονο στο sbh 80 μου εμφανίζει ένδειξη όχι στο 20.

Εχω το plantronic m70 , το πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν εμφανίζει την στάθμη μπαταρίας στην status bar, την εμφανίζει μια στις δέκα φορές, υπάρχει λύση ;

Σκεφτομαι να παραγγειλω αυριο το m165 plantronic για το note 3 που εχω.θα εχω κανενα θεμα με συνδεση;ειναι καλο για τα λεφτα τ;εχετε να προτεινετε κατι αλλο;διαβαζω πολλα σχολια για το sbh 20 ή το sbh 52 αλλα δεν θελω κατι τετοιο. Edited by arxontas2323

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Είχα το m165, το έδωσα και πήρα το m70 ,δε το μετάνιωσα καθόλου, απο θέμα ακουστικής πολύ καλύτερο