rush2 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδιά υπάρχει κανένα στερεοφωνικό bluetooth που να συνδέεται με 2 κινητά ταυτόχρονα και όχι σε μία μόνο ήχος και την άλλη μόνο πολυμέσα όπως γίνετε στα περισσότερα. Να συνδέεται και με τα 2 για κλήσεις. Καμιά απάντηση γιατί ψάχνομαι να βρω τέτοιο ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 https://www.skroutz.gr/s/3797843/LG-HBS-730-Tone.html Μια πολυ καλη προταση σε αυτο που ψαχνεις. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα εντυπώσεις για το Sony Bluetooth Stereo SBH-80. Αν το έχει κάποιος ας πει αν αξίζει. Έχουν καλό ήχο και είναι πρακτικά; Edited October 26, 2014 by rush2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα εντυπώσεις για το Sony Bluetooth Stereo SBH-80. Αν το έχει κάποιος ας πει αν αξίζει. Έχουν καλό ήχο και είναι πρακτικά; Και πρακτικά αλλά και πολύ καλό ήχο. Συστήνεται Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το εχω εγω φιλε μου. Προσωπικα για τα χρηματα του οχι δεν ειμαι ικανονοποιημενος ...οταν εχει θορυβο στο περιβαλλον οχι κατι τραγικο λενε οτι δε με ακοθνε και επισης κανει πολλες αποσυνδεσεις . Τον τελευταιο καιρο δε τελειωνει και η μπαταρια του γρηγορα. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει που μπορει να βρω το software να το ξαναπερασω μηπως και συνελθει λιγακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδιά περιμένω το jabra stealth να μου έρθει.Πως πάει από noise cancelling και αυτονομία?Έχει εφαρμογή η jabra στο playstore που να δείχνει ας πούμε στάθμη μπαταρίας κλπ. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδιά περιμένω το jabra stealth να μου έρθει.Πως πάει από noise cancelling και αυτονομία?Έχει εφαρμογή η jabra στο playstore που να δείχνει ας πούμε στάθμη μπαταρίας κλπ. ? Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μου βγάζει 3 μέρες περίπου με άνω του μετρίου χρήση. Μιλάω καθημερινά αρκετά και κάνεις δεν μου έκανε παράπονο ακόμα και όταν μιλούσα μέσα από το αυτοκίνητο. Υπάρχει εφαρμογή και είναι μια χαρά με μερικές έξτρα λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Γεια χαρα. Εχω το νοτε 3 και εχω παρει το sony sbh 80 ομως τον τελευταιο καιρο μου κανει συνεχεια αποσυνδεσεις . Μπορειτε να μου πει που μπορω να βρω το τελευταιο firmware του bluetooth και πως μπορω να το ξαναβαλω μηπως και στρωσει η κατασταση? Ευχαριστω! Δεν αναβαθμίζεται το συγκεκριμένο(δεν έχω δει κάτι στο support της Sony) Εμένα με z2-z3-930-iPad και 2 windows tablet άψογο εδώ και πολλούς μήνες. Ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα εντυπώσεις για το Sony Bluetooth Stereo SBH-80. Αν το έχει κάποιος ας πει αν αξίζει. Έχουν καλό ήχο και είναι πρακτικά; 2 έχω από Απρίλιο και με βόλεψαν παρά πολύ. Έβγαλε και η Motorola-Samsung ψιλό παρόμοια stereo πάντα. http://www.expansys.com.gr/motorola-buds-stereo-bluetooth-headset-white-266283/ http://www.motorola.com/us/accessories-headphones-speakers/Motorola-Buds-Wireless-Headphones/Buds-Wireless-Headphones.html http://www.expansys.com.gr/samsung-gear-circle-blue-black-265148/ http://www.samsung.com/be_fr/consumer/mobile-phone/mobile-phones-accessories/mobile-phones-accessories/SM-R130NZBAPHN?subsubtype=earphones Ψυνομαι για ένα από τα 2 εξίσου :p Edited October 27, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μου βγάζει 3 μέρες περίπου με άνω του μετρίου χρήση. Μιλάω καθημερινά αρκετά και κάνεις δεν μου έκανε παράπονο ακόμα και όταν μιλούσα μέσα από το αυτοκίνητο. Υπάρχει εφαρμογή και είναι μια χαρά με μερικές έξτρα λειτουργίες. Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Να ρωτήσω επίσης ποιά είναι η εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Επειδή σκέφτομαι να πάρω το m70 ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα περιστατικό μη συμβατότητας με windowsphone. Έχω το lumia 630. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς με windowsphone; Και μια δεύτερη ερώτηση: Μ70 vs Μ90 ποιο είναι καλύτερο;;; Edited October 27, 2014 by topo85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Να ρωτήσω επίσης ποιά είναι η εφαρμογή? Jabra Assist λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδιά περιμένω το jabra stealth να μου έρθει.Πως πάει από noise cancelling και αυτονομία?Έχει εφαρμογή η jabra στο playstore που να δείχνει ας πούμε στάθμη μπαταρίας κλπ. ? Μιά χαρά ακουστικό είναι. Πολύ καλή εφαρμογή στο αυτί, ήχος πολύ καθαρός και στο μικρόφωνο και στο ακουστικό και καλή αυτονομία. Από ακύρωση θορύβου είναι στο μέσο όρο των ακουστικών δηλ. όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά όχι και τελείως απαράδεκτο. Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα την εφαρμογή για να δεις το ποσοστό μπαταρίας, αφού όταν είναι συνδεδεμένο στο τηλ. και πατήσεις το πλήκτρο κλήσης μια φορά, σου λέει το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας με αρκετή ακρίβεια. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Δεν αναβαθμίζεται το συγκεκριμένο(δεν έχω δει κάτι στο support της Sony) Εμένα με z2-z3-930-iPad και 2 windows tablet άψογο εδώ και πολλούς μήνες. 2 έχω από Απρίλιο και με βόλεψαν παρά πολύ. Έβγαλε και η Motorola-Samsung ψιλό παρόμοια stereo πάντα. http://www.expansys.com.gr/motorola-buds-stereo-bluetooth-headset-white-266283/ http://www.motorola.com/us/accessories-headphones-speakers/Motorola-Buds-Wireless-Headphones/Buds-Wireless-Headphones.html http://www.expansys.com.gr/samsung-gear-circle-blue-black-265148/ http://www.samsung.com/be_fr/consumer/mobile-phone/mobile-phones-accessories/mobile-phones-accessories/SM-R130NZBAPHN?subsubtype=earphones Ψυνομαι για ένα από τα 2 εξίσου :p Τουλαχιστον το ηδη υαρχον firm που φοραει να το ξαναπερασω που μπορω να το βρω? Το ειχα κανει παλιοτερα αλλα το εχω ξέχασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Bluetooth έχω αλλάξει αρκετά μιας και ή τα καταστρέφω (ξεχασμένο στη τσέπη > πλυντήριο ή συνηθέστερα τα χάνω. Το τελευταίο που έχασα ήταν το backbeat go (1) πριν κάνα χρόνο, πριν κάνα χρόνο ακόμα το marquee λίγο πριν το m50 ακόμα πιο πριν jawbone 2. Μετά το backbeat είπα τέλος τα ακριβά και έτσι πήρα ένα φτηνό samsung HM1700 και κάνω την δουλειά μου. Έχει τα απαραίτητα audio stream κουμπί για γρήγορο on-off και η ποιότητα του είναι στο μέσω όρο. Απαράδεκτο για εμένα με ένα πάτημα να παίρνει τελευταία κλήση . Επιπλέον με κουράζει στο αυτί (δεν έχει επιλογές σε buds) οπότε συνηθίζω να το κλείνω και να το βάζω στην τσέπη και τούμπαλην όταν χρειάζεται να μιλήσω. Γενικά δεν ξέρω αν μπορώ να ανεχτώ ακουστικό πολλές ώρες ! Το σίγουρο είναι οτι το χρησιμοποιώ όλη ημέρα σε τηλέφωνα (ελεύθερος επαγγελματίας , podcast, μουσική περισσότερο για παρέα και όχι τρελές απαιτήσεις , gps κτλ) και το έχω πάντα μαζί μου τσέπη ή backpack . Θέλω επιτέλους να τα σκάσω για να αναβαθμίσω την επικοινωνία μου γιατί δεν την παλεύω άλλο. Οι λύσεις που έχω καταλήξει είναι Plantronics Voyager edge ή Jawbone Era και στην άκρη του μυαλού μου είναι και το back beat go 2 . Και τα τρία έχουν θήκη μεταφοράς - φόρτισης άρα θα είναι πιο δύσκολα να τα χάσω μιας και θα μπούν με κρίκο κάπου πάνω μου - σακίδιο μου ! Ο αέρας είναι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω μιας και είμαι σε νησί οπότε από άποψη noise cancelation μάλλον το ERA θα είναι καλύτερο. Από την άλλη το plantronics edge έχει σίγουρα πολύ καλύτερη αυτονομία πράγμα που με ενδιαφέρει και το backbeat go 2 είναι πιο κοντά στο χαρακτήρα μου (πιο χαλαρό στύλ απο το τρελό επαγγελματικό με το bt στο αυτί όλη ημέρα , γυμναστήριο ποδήλατο κτλ) Προτείνεται κάτι άλλο ; Τα 130 € είναι ταβάνι είπαμε μην το μ@μίσουμε κιόλας :-) Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 See Bluetooth έχω αλλάξει αρκετά μιας και ή τα καταστρέφω (ξεχασμένο στη τσέπη > πλυντήριο ή συνηθέστερα τα χάνω. Το τελευταίο που έχασα ήταν το backbeat go (1) πριν κάνα χρόνο, πριν κάνα χρόνο ακόμα το marquee λίγο πριν το m50 ακόμα πιο πριν jawbone 2. Μετά το backbeat είπα τέλος τα ακριβά και έτσι πήρα ένα φτηνό samsung HM1700 και κάνω την δουλειά μου. Έχει τα απαραίτητα audio stream κουμπί για γρήγορο on-off και η ποιότητα του είναι στο μέσω όρο. Απαράδεκτο για εμένα με ένα πάτημα να παίρνει τελευταία κλήση . Επιπλέον με κουράζει στο αυτί (δεν έχει επιλογές σε buds) οπότε συνηθίζω να το κλείνω και να το βάζω στην τσέπη και τούμπαλην όταν χρειάζεται να μιλήσω. Γενικά δεν ξέρω αν μπορώ να ανεχτώ ακουστικό πολλές ώρες ! Το σίγουρο είναι οτι το χρησιμοποιώ όλη ημέρα σε τηλέφωνα (ελεύθερος επαγγελματίας , podcast, μουσική περισσότερο για παρέα και όχι τρελές απαιτήσεις , gps κτλ) και το έχω πάντα μαζί μου τσέπη ή backpack . Θέλω επιτέλους να τα σκάσω για να αναβαθμίσω την επικοινωνία μου γιατί δεν την παλεύω άλλο. Οι λύσεις που έχω καταλήξει είναι Plantronics Voyager edge ή Jawbone Era και στην άκρη του μυαλού μου είναι και το back beat go 2 . Και τα τρία έχουν θήκη μεταφοράς - φόρτισης άρα θα είναι πιο δύσκολα να τα χάσω μιας και θα μπούν με κρίκο κάπου πάνω μου - σακίδιο μου ! Ο αέρας είναι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω μιας και είμαι σε νησί οπότε από άποψη noise cancelation μάλλον το ERA θα είναι καλύτερο. Από την άλλη το plantronics edge έχει σίγουρα πολύ καλύτερη αυτονομία πράγμα που με ενδιαφέρει και το backbeat go 2 είναι πιο κοντά στο χαρακτήρα μου (πιο χαλαρό στύλ απο το τρελό επαγγελματικό με το bt στο αυτί όλη ημέρα , γυμναστήριο ποδήλατο κτλ) Προτείνεται κάτι άλλο ; Τα 130 € είναι ταβάνι είπαμε μην το μ@μίσουμε κιόλας :-) Μακρυά από backbeat. Δεν θα σε ακούνε. Με τα άλλα δύο για ομιλία μια χαρά θα είσαι. Καλύτερο ακουστικό (πιο δυνατό) και καλύτερο Noise cancelation το Era . Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τελικά κατέληξα στο edge...έχω και μια αδυναμία στα plantronics :-) Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες ! Τέλεια εφαρμογή δεν το νοιωθεις οτι το φοράς και πολύ καθαρή ακρόαση. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και το μέγεθος οκ είναι κάπως στην αρχή αλλά συνηθίζεται . Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σε δύσκολες συνθήκες οπότε θα ενημερώσω Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τελικά κατέληξα στο edge...έχω και μια αδυναμία στα plantronics :-) Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες ! Τέλεια εφαρμογή δεν το νοιωθεις οτι το φοράς και πολύ καθαρή ακρόαση. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και το μέγεθος οκ είναι κάπως στην αρχή αλλά συνηθίζεται . Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σε δύσκολες συνθήκες οπότε θα ενημερώσω Έκανες πολύ καλή επιλογή. Μεγειά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τελικά κατέληξα στο edge...έχω και μια αδυναμία στα plantronics :-) Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες ! Τέλεια εφαρμογή δεν το νοιωθεις οτι το φοράς και πολύ καθαρή ακρόαση. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και το μέγεθος οκ είναι κάπως στην αρχή αλλά συνηθίζεται . Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σε δύσκολες συνθήκες οπότε θα ενημερώσω Από που το αγόρασες αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Από play247... Ebay βρίσκεται 30 € φτηνότερα αλλά πρώτον με είχε πιάσει κάψα και δεύτερον είπα να είμαι καβαντζομένος με απόδειξη απο εδώ σε περίπτωση ζημιάς... Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Τουλαχιστον το ηδη υαρχον firm που φοραει να το ξαναπερασω που μπορω να το βρω? Το ειχα κανει παλιοτερα αλλα το εχω ξέχασει Με pc companion δοκίμασες; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει κάποιος που να είχε δουλέψει το 975 κ να πήρε το edge? Η ποιότητα συνομιλιας (ακουστικού μικροφώνου), ειναι στα ίδια ή καλύτερα επίπεδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Οι λύσεις που έχω καταλήξει είναι Plantronics Voyager edge ή Jawbone Era και εγώ ανάμεσα στα 2 και το σκέφτομαι ακόμη. χρήση σε περιβάλλον με πολύ φασαρία (εργοτάξιο) + οδήγηση. σύνδεση με 2 συσκευες και ομιλία 1-2 ώρες τη μέρα. Επίσης συνηθίζω να το φοράω το πρωί και να το βγάζω το βράδυ, αλλά το Μ50 με κούρασε και είναι και στα τελευταία του. Η βάση φόρτισης δεν με ενδιαφέρει και πολύ και ίσως να έριχνα και στην μάχη και το stealth, αλλά βλέπω ότι δεν έχει multipoint. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Με pc companion δοκίμασες; Τι ειναι αυτο φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 PC Companion http://www.sonymobile.com/gr/tools/pc-companion/ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 PC Companion http://www.sonymobile.com/gr/tools/pc-companion/ Τι ακριβώς κανεις? Εγω το φιρμ ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts