baiosss Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Η μπαταρία του δεν κράταγε πάνω απο 12-13 ώρες. Πάντως και στο καινούριο που παρέλαβα,το δαχτυλικό αποτύπωμα πιάνει 1 στις 3 φορές.Μια χαρά δουλεύει το δαχτυλικο. Αρκεί να το σεταρεις και εσύ πιο σωστά. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 (edited) Προς ενημερωση, μην νομιζει κανεις οτι η συσκευη του εχει προβλημα και το στελνει πισω κλπ. https://www.gizmochina.com/2019/07/10/new-oneplus-7-pro-update-will-fix-random-shutdown-bug/ Edited July 11, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Έχεις κάνα νέο φίλε από αμαζον? Απεστάλη?Νοπ. Όχι ακόμα. Το ιταλικό δείχνει ότι δεν έχει σταλθεί. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Νοπ. Όχι ακόμα. Το ιταλικό δείχνει ότι δεν έχει σταλθεί. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Στον δικό μου το παραγγείλε τότε του ήρθε μήνυμα για παράδοση 1 Αυγούστου. Χέσε μέσα.! Το τρεναρουν όσο μπορούν για να μην στείλουν. Τσεκαρε και συ κ ενημέρωσε μας . Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Δεν έχω θέμα. Και Χριστούγεννα να πάει θα περιμένω. Δε βιάζομαι προσωπικά. Έχω αναπληρωματικό κινητό. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Στον δικό μου το παραγγείλε τότε του ήρθε μήνυμα για παράδοση 1 Αυγούστου. Χέσε μέσα.! Το τρεναρουν όσο μπορούν για να μην στείλουν. Τσεκαρε και συ κ ενημέρωσε μας . Τι κερδος εχουν να μην το στειλουν? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Τι κερδος εχουν να μην το στειλουν? :rolleyes: Κέρδος δεν έχουν σίγουρα. Ζημιά όμως? Με αυτή την τιμή...... Λογικό το βρίσκω να θέλουν να το αποφύγουν..! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Παίδες καλησπέρα.Νεος κάτοχος και εγώ, ινδικού μοντέλου λ, ξέρετε αν η νέα έκδοση υπάρχει για ινδικο Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Η ημερομηνια παραλαβης που μου δινει η παραγγελια,ισχυει ή τυχαινει να ερθει και νωριτερα ή αργοτερα? Με DHL express εγινε η αποστολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Η ημερομηνια παραλαβης που μου δινει η παραγγελια,ισχυει ή τυχαινει να ερθει και νωριτερα ή αργοτερα? Με DHL express εγινε η αποστολη Ποτε το πηρες?Απαξ και φυγει την επομενη μερα το εχεις στα χερια σου Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Χθες το απογευμα αργουτσικα το παρηγγειλα και πληρωσα. Στις παραγγελιες τωρα αναφερεται Shipment has been sent out. Αλλα δινουν ημερομηνια παραλαβης την 15/7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Μετά και την μέτρηση στην διάρκεια της μπαταρίας και στο δεύτερο Almond που μου έστειλε η Amazon,το συμπέρασμα που βγάζω είναι -εκτός αν έχουν πρόβλημα μόνο τα Almond- ότι όποιος θέλει να κρατάει ίσως το πιο όμορφο κινητό που κυκλοφορεί σήμερα,το αγοράζει με κλειστά μάτια. Αν κάποιος θέλει να έχει ένα κινητό που θα μπορεί να χρησιμοποιεί για αρκετή ώρα την οθόνη του,να έχει ανοιχτά το bluetooth,gps,data,με λίγα λόγια να έχει ένα smartphone,τότε το Almond είναι το τελευταίο που πρέπει να σκεφτεί να αγοράσει. Βγήκε από τον φορτιστή στο 100% στις 01:30 χθες βράδυ. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ στις 7 το πρωί και τώρα που γράφω-17:12 το απόγευμα-με 2 ώρες ανοιχτή οθόνη με πλοήγηση,3 κλήσεις διάρκειας 7 λεπτών και σερφάρισμα 20 λεπτά,είναι στο 25%. Βρε συ Άλεξ,δεν έρχεσαι να το πάρεις και να το συγκρίνεις με το δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Μετά και την μέτρηση στην διάρκεια της μπαταρίας και στο δεύτερο Almond που μου έστειλε η Amazon,το συμπέρασμα που βγάζω είναι -εκτός αν έχουν πρόβλημα μόνο τα Almond- ότι όποιος θέλει να κρατάει ίσως το πιο όμορφο κινητό που κυκλοφορεί σήμερα,το αγοράζει με κλειστά μάτια. Αν κάποιος θέλει να έχει ένα κινητό που θα μπορεί να χρησιμοποιεί για αρκετή ώρα την οθόνη του,να έχει ανοιχτά το bluetooth,gps,data,με λίγα λόγια να έχει ένα smartphone,τότε το Almond είναι το τελευταίο που πρέπει να σκεφτεί να αγοράσει. Βγήκε από τον φορτιστή στο 100% στις 01:30 χθες βράδυ. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ στις 7 το πρωί και τώρα που γράφω-17:12 το απόγευμα-με 2 ώρες ανοιχτή οθόνη με πλοήγηση,3 κλήσεις διάρκειας 7 λεπτών και σερφάρισμα 20 λεπτά,είναι στο 25%. Βρε συ Άλεξ,δεν έρχεσαι να το πάρεις και να το συγκρίνεις με το δικό σου;Δωστου χρόνο για να στρώσει. Θέλει τουλάχιστον μια βδομάδα το κινητό να μάθει την χρήση και πάνω από 10 φορτίσεις για να στρώσει η μπαταρία. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Βρε έτσι κι αλλιώς θα του δώσω χρόνο αφού δεν σκέφτομαι καν να το πουλήσω.Ειναι σκέτο κόσμημα το @#$¥π... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Χθες το απογευμα αργουτσικα το παρηγγειλα και πληρωσα. Στις παραγγελιες τωρα αναφερεται Shipment has been sent out. Αλλα δινουν ημερομηνια παραλαβης την 15/7 Και εγώ εχτες παράγγειλα. Τα ίδια μου γράφει αλλά λογικά αύριο θα είναι εδώ και όχι στις 15 Ιουλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Έσκασε μόλις SMS για πιθανή αυριανή παράδοση... Δε ζητούσα κανα εκατομμύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Έσκασε μόλις SMS για πιθανή αυριανή παράδοση... Δε ζητούσα κανα εκατομμύριο... Έλα ρε φίλε;; Εμενα ακόμα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Έλα ρε φίλε;; Εμενα ακόμα!!!! Τσέκαρε το site της DHL μήπως σου βγάλει καμια λεπτομερια παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Τσέκαρε το site της DHL μήπως σου βγάλει καμια λεπτομερια παραπανω Μόλις ήρθε και σε εμένα!! Εκτιμώμενη παράδοση αύριο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Με το καλό να παραλάβετε!! Αντε να μεγαλώνει η παρέα!! The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Με το καλό να παραλάβετε!! Αντε να μεγαλώνει η παρέα!! The Power of Oneplus 7 Pro be with you Με το καλό παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 το *#801# στην 9,5,9 δουλευει σε εσας?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Μετά και την μέτρηση στην διάρκεια της μπαταρίας και στο δεύτερο Almond που μου έστειλε η Amazon,το συμπέρασμα που βγάζω είναι -εκτός αν έχουν πρόβλημα μόνο τα Almond- ότι όποιος θέλει να κρατάει ίσως το πιο όμορφο κινητό που κυκλοφορεί σήμερα,το αγοράζει με κλειστά μάτια. Αν κάποιος θέλει να έχει ένα κινητό που θα μπορεί να χρησιμοποιεί για αρκετή ώρα την οθόνη του,να έχει ανοιχτά το bluetooth,gps,data,με λίγα λόγια να έχει ένα smartphone,τότε το Almond είναι το τελευταίο που πρέπει να σκεφτεί να αγοράσει. Βγήκε από τον φορτιστή στο 100% στις 01:30 χθες βράδυ. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ στις 7 το πρωί και τώρα που γράφω-17:12 το απόγευμα-με 2 ώρες ανοιχτή οθόνη με πλοήγηση,3 κλήσεις διάρκειας 7 λεπτών και σερφάρισμα 20 λεπτά,είναι στο 25%. Βρε συ Άλεξ,δεν έρχεσαι να το πάρεις και να το συγκρίνεις με το δικό σου; 3-4 φορτισεις απο 15% μεχρι 100% χωρις να το πειραζεις και καμια εβδομαδα - 10 μερες χρησης και θα αλλαξεις γνωμη. Τα περισσοτερα πλεον smartphone, ετσι "στρωνουν". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 το *#801# στην 9,5,9 δουλευει σε εσας??Απ' όσα έχω διαβάσει αριστερά και δεξιά, όχι δεν δουλεύει. Και εγώ το δοκίμασα απλά τίποτα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Απ' όσα έχω διαβάσει αριστερά και δεξιά, όχι δεν δουλεύει. Και εγώ το δοκίμασα απλά τίποτα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΟΠΟΤΕ ΧΑΣΑΜΕ WIFI-VOLTE στην 9,5,9.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts