baiosss Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Πάντως με oxygen updater και vpn τπτ ακόμη. Αναμονή! The Power of Oneplus 7 Pro be with youΝαι γιατί κυκλοφορούν σταδιακα. Μπορεί σε δύο μέρες να σου έρθει, μπορεί και σε μια εβδομάδα. Μπορεί να μην έχει βγει καν για τα EU ακόμα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Έχουμε κανένα link ? Εγώ δεν την βρίσκω πουθενά Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Έχουμε κανένα link ? Εγώ δεν την βρίσκω πουθενά Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέχρι στιγμής για Ινδία βλέπω μόνο The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 (edited) Έρχεται με VPN Γερμανίας. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 8, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Έρχεται... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέσω vpn? Αν ναι ποιας χώρας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Μέσω vpn? Αν ναι ποιας χώρας?Γερμανίας Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Μέσω vpn? Αν ναι ποιας χώρας? Vpn german Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Και εδω μέσω vpn Γερμανίας χωρίς ροοτ The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 (edited) Πολύ πιθανόν να ξεκίνησε το ota για EU και ίσως δε χρειάζεται VPN. Εδώ και link. https://otafsg1.h2os.com/patch...013_all_1907050211_b8852b6.zip Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 8, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Νομίζω δεν δουλεύει το διπλό tab για το άναμμα τις οθόνης με την τελευταία αναβάθμιση. Ενώ κλείνει με το διπλό. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Νομίζω δεν δουλεύει το διπλό tab για το άναμμα τις οθόνης με την τελευταία αναβάθμιση. Ενώ κλείνει με το διπλό.Εδώ δουλεύει κανονικά. Μόλις το δοκίμασα The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Δεν δουλεύει το *#801# Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 (edited) post 318 εχει και τα 2 zip αρχεια και για root και μη root συσκευές της 9.5.9 για EU(GM21BA) https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/discussion-feedback-oxygenos-9-5-3-ota-t3931090/page32 Τα κατέβασα να τα εχω όταν παραλάβω. Edited July 9, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 post 318 εχει και τα 2 zip αρχεια και για root και μη root συσκευές της 9.5.9 για EU(GM21BA) https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/discussion-feedback-oxygenos-9-5-3-ota-t3931090/page32 Τα κατέβασα να τα εχω όταν παραλάβω. δεν χρειαζονται αυτα .. μπες με fastboot boot recovery.img. φλασαρε αφου μπεις το ζιπ τι 3,35 τελευταιας stable recovery. κανε επανεκινηση σε ρεκοβερυ. φλασαρε magisk 19.3 .. κανε επανεκινση συσκευης και εισαι ετοιμος. ομορφος και ωραιος..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Έφυγε ? Έχει ξεκινήσει η αποστολη ?Νοπ. Δεν είναι ακόμα σεντ. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Νοπ. Δεν είναι ακόμα σεντ. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Δεν πιστεύω να στείλουν... δυστυχώς.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 post 318 εχει και τα 2 zip αρχεια και για root και μη root συσκευές της 9.5.9 για EU(GM21BA) https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/discussion-feedback-oxygenos-9-5-3-ota-t3931090/page32 Τα κατέβασα να τα εχω όταν παραλάβω.Πότε παραλαμβάνεις Alex; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Δεν πιστεύω να στείλουν... δυστυχώς.!Τι εννοείς;στην ώρα τους;ε οκ. Καθόλου δε νομίζω να μη στείλουν. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 (edited) δεν χρειαζονται αυτα .. μπες με fastboot boot recovery.img. φλασαρε αφου μπεις το ζιπ τι 3,35 τελευταιας stable recovery. κανε επανεκινηση σε ρεκοβερυ. φλασαρε magisk 19.3 .. κανε επανεκινση συσκευης και εισαι ετοιμος. ομορφος και ωραιος..!! Αυτά θα κάνω ναι. Απλά αφού περάσω την 9.5.9 διότι πιθανό να μην μου βγάζει άμεσα ΟΤΑ. Και έτσι να έχω τα αρχεία έτοιμα για manual εγκατάσταση. Πότε παραλαμβάνεις Alex; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από ώρα σε ώρα πρέπει να αποσταλεί αφού τα λεφτά ήδη τα έχουν δεσμεύει και αύριο παραλαβή,αλλιώς αν σταλεί αύριο Πέμπτη τότε παραλαβή στη χειρότερη. Το ένα γυαλί σήμερα θα παραλάβω αφού το στείλανε από εχθές μόνο του. Έχω μαζί με το κινητό 3-4 έξτρα πραγματάκια για αυτό ίσως αργεί λίγο η αποστολή. Τι εννοείς;στην ώρα τους;ε οκ. Καθόλου δε νομίζω να μη στείλουν. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Θα στείλουν σίγουρα και ας περίμενες 2-2.5 εβδομάδες για την τιμη του και εγώ θα έκανα υπομονή 670 το 12-256 είναι τιμή ευκαιρίας ξεκάθαρα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited July 9, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Τι εννοείς;στην ώρα τους;ε οκ. Καθόλου δε νομίζω να μη στείλουν. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Εννοώ πως θα το ακυρώσουν οι ίδιοι τους και δεν θα στείλουν πότε ... Έτσι πιστεύω..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Καλά που πήρα το τηλέφωνο από Amazon.de. Mε το που τους έστειλα email αναφέροντάς τους το πρόβλημα με την μπαταρία,μου απάντησαν στέλνοντας μου όλα τα απαραίτητα για replacement πληρώνοντάς μου μάλιστα και τα μεταφορικά. Άντε τώρα να το είχα πάρει από τίποτα Banggood,Gearbest κτλ. Θα είχα βαρεθεί να ανταλλάσω email που θα μου έλεγαν "sorry for any inconvenience caused..." και θα μου ζητούσαν βίντεο,φωτογραφίες,εξέταση ούρων κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Με επαναφορά εργοστασιακών χάνεται το VoLte παιδιά και το VoWifi ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 (edited) Με επαναφορά εργοστασιακών χάνεται το VoLte παιδιά και το VoWifi ;;Εννοείται Καλά που πήρα το τηλέφωνο από Amazon.de. Mε το που τους έστειλα email αναφέροντάς τους το πρόβλημα με την μπαταρία,μου απάντησαν στέλνοντας μου όλα τα απαραίτητα για replacement πληρώνοντάς μου μάλιστα και τα μεταφορικά. Άντε τώρα να το είχα πάρει από τίποτα Banggood,Gearbest κτλ. Θα είχα βαρεθεί να ανταλλάσω email που θα μου έλεγαν "sorry for any inconvenience caused..." και θα μου ζητούσαν βίντεο,φωτογραφίες,εξέταση ούρων κτλ.Έτσι είναι. Amazon εγγύηση. Έφυγε το δικό μου το replacement, αύριο θα παραλάβω. Sent from my V1821A using Tapatalk Edited July 9, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Υπάρχει κάποιο voucher για αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Υπάρχει κάποιο voucher για αγορά; https://www.oneplus.com/gr/invite#2OCANXGM5GQH0W Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts