Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση,σε σχέση με Ν8-Ν9 μέγεθος και βάρος πως είναι,γιατί διαβάζω πολλά...Εμένα π.χ δεν με ενοχλούν καθόλου,ούτε το βάρος ούτε το μέγεθος,και έχω συνηθίσει να δουλεύω το Ν8 με ένα χέρι...Δεν έχω μεγάλα χέρια,αλλά το θεωρώ εύκολο να το χειρίζομαι με το ένα χέρι....Εκτός φυσικά οπότε βγάζω πενάκι...

Αν δε σε χαλάει το βάρος, το τηλέφωνο είναι παράδεισος.

Στο note ανεχομουν το έξτρα βάρος λόγω spen...

Μια ερώτηση,σε σχέση με Ν8-Ν9 μέγεθος και βάρος πως είναι,γιατί διαβάζω πολλά...Εμένα π.χ δεν με ενοχλούν καθόλου,ούτε το βάρος ούτε το μέγεθος,και έχω συνηθίσει να δουλεύω το Ν8 με ένα χέρι...Δεν έχω μεγάλα χέρια,αλλά το θεωρώ εύκολο να το χειρίζομαι με το ένα χέρι....Εκτός φυσικά οπότε βγάζω πενάκι...

Χωρίς να έχω στα χέρια μου τις συσκευές, από εδώ https://www.phonearena.com/phones/compare/OnePlus-7-Pro,Samsung-Galaxy-Note-9,Samsung-Galaxy-Note-8/phones/11168,10857,10478 φαίνεται πως πάνω κάτω είναι τα ίδια, ιδίως με το Ν9.

Ίσως καποιος που έχει και τα δυο μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Edited by depmode

Χωρίς να έχω στα χέρια μου τις συσκευές, από εδώ https://www.phonearena.com/phones/compare/OnePlus-7-Pro,Samsung-Galaxy-Note-9,Samsung-Galaxy-Note-8/phones/11168,10857,10478 φαίνεται πως πάνω κάτω είναι τα ίδια, ιδίως με το Ν9.

Ίσως καποιος που έχει και τα δυο μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Έχουν περάσει μπόλικα note 9 από τα χέρια μου. Ίδια στην πράξη, ναι...

Εγώ το παρήγγειλα (12/256) και το περιμένω στις 19 του μηνός και η αλήθεια είναι ότι τα επιπλέον 30 γραμμαρια απο το Note4 που έχω συνηθίσει τόσα χρόνια (και μου φαίνεται και βαρύ ώρες-ωρες) με τρομάζουν, αλλά είναι μια θυσία που δέχομαι να κάνω :)

Από εχθές το μεσημέρι και εγώ κάτοχος ερχόμενος από OnePlus 6 και s10 plus που είχα για 1 μήνα περιπου. παραθέτω τις πρώτες εντυπώσεις μου λοιπόν.

-Ποιότητα κατασκευής άριστη!είναι λίγο βαρύ και μεγάλο αλλά το συνήθισα ήδη!

-Vibration feedback πλησιάζει πλέον επικίνδυνα αυτό του iPhone. Χαίρεσαι να αλληλεπιδρας με το κινητό.

- οποίος δεν δει από κοντά την οθόνη και τα 90hz δεν μπορεί να έχει άποψη! Τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης. Δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω!

- τα πάντα γίνονται και εκτελούνται ακαριαία.

-η κάμερα αρκετά καλή! Μπορεί να μην είναι στα επίπεδα του pixel αλλα ειδικά μετά το τελευταίo update πλησιάζει αρκετά!

- δαχτυλικο ταχύτατο και ακριβεστατο!

- η εγκοπή που βγαίνει προς τα έξω για την κάμερα ειναι πολύ απότομη! Θα την ήθελα λίγο πιο ομαλή γιατί έτσι τραβάει πολύ χνούδι!

Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε με!

Συγνώμη βρε παιδιά αν είμαι off topic αλλά πότε φαίνεται η τιμή χωρίς ΦΠΑ στο amazon.de που κοιτάζω τώρα.

Έχω κάνει εγγραφή το ΑΦΜ μου και μου ήρθε απάντηση πως έγινε αποδεκτό.

Μόνο μετά την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σου δίνει επιλογή για invoice;

Χρειάζεται και κάποια άλλη διαδικασία;

Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk

Συγνώμη βρε παιδιά αν είμαι off topic αλλά πότε φαίνεται η τιμή χωρίς ΦΠΑ στο amazon.de που κοιτάζω τώρα.

Μόνο μετά την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σου δίνει επιλογή για invoice;

Στο τομείο στο καλάθι στο τέλος.

Γιατί δυσκολευεσαι τόσο πολύ η διαδικασία είναι απλούστατη.

Κάνε και την καταχώρηση της κάρτας αφού ούτως ή αλλιώς με κάρτα ψωνίζεις αποκλειστικά

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κατά την διαδικασία των βημάτων προς την αγορά του προϊόντος θα δεις ότι σε ένα από τα βήματα, σου αφαιρεί το ΦΠΑ.

Από εχθές το μεσημέρι και εγώ κάτοχος ερχόμενος από OnePlus 6 και s10 plus που είχα για 1 μήνα περιπου. παραθέτω τις πρώτες εντυπώσεις μου λοιπόν.

-Ποιότητα κατασκευής άριστη!είναι λίγο βαρύ και μεγάλο αλλά το συνήθισα ήδη!

-Vibration feedback πλησιάζει πλέον επικίνδυνα αυτό του iPhone. Χαίρεσαι να αλληλεπιδρας με το κινητό.

- οποίος δεν δει από κοντά την οθόνη και τα 90hz δεν μπορεί να έχει άποψη! Τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης. Δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω!

- τα πάντα γίνονται και εκτελούνται ακαριαία.

-η κάμερα αρκετά καλή! Μπορεί να μην είναι στα επίπεδα του pixel αλλα ειδικά μετά το τελευταίo update πλησιάζει αρκετά!

- δαχτυλικο ταχύτατο και ακριβεστατο!

- η εγκοπή που βγαίνει προς τα έξω για την κάμερα ειναι πολύ απότομη! Θα την ήθελα λίγο πιο ομαλή γιατί έτσι τραβάει πολύ χνούδι!

Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε με!

Καλησπέρα, θα μπορούσες μήπως να μου πεις πως σου φαίνεται σε σχέση με το s10 plus? Πόση διαφορά έχουν δηλαδή στην κάμερα, στην οθόνη και πρώτα δείγματα από την μπαταρία του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πήρε πόδι ήδη το 7 προ. Όπως είπα, ήταν η καλύτερη συσκευή που είδα μέχρι τέλος , αλλά το βάρος του και ο όγκος ήταν μη αποδεκτός στο ξεκίνημα του καλοκαιριού...

Καλησπέρα, θα μπορούσες μήπως να μου πεις πως σου φαίνεται σε σχέση με το s10 plus? Πόση διαφορά έχουν δηλαδή στην κάμερα, στην οθόνη και πρώτα δείγματα από την μπαταρία του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Την ημέρα σε πολύ λίγες περιπτώσεις κυρίως στον ευρυγώνιο φακό έχει πλεονεκτήμα το s10. Βραδυνές λήψεις θα έλεγα καλύτερο OnePlus. Οθόνη είναι λιιιγο πιο φωτεινή του s10 χωρίς να σημαίνει όμως ότι με το 7 θα έχεις θέμα με την ήλιο! Ξεκάθαρα όμως γενικά πολύ ανώτερη του 7. Μόνο τα 90hz αρκούν για να σε πεισουν! Μπαταρία δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη εικόνα.

Πήρε πόδι ήδη το 7 προ. Όπως είπα, ήταν η καλύτερη συσκευή που είδα μέχρι τέλος , αλλά το βάρος του και ο όγκος ήταν μη αποδεκτός στο ξεκίνημα του καλοκαιριού...

Θέλει λίγες μέρες να το συνηθίσεις. Και εμένα μου κακοφάνηκε στην αρχή σε σχέση με το s10+ αλλά τώρα δεν δίνω σημασία. Δεν το αισθάνομαι βαρύ.

Την ημέρα σε πολύ λίγες περιπτώσεις κυρίως στον ευρυγώνιο φακό έχει πλεονεκτήμα το s10. Βραδυνές λήψεις θα έλεγα καλύτερο OnePlus. Οθόνη είναι λιιιγο πιο φωτεινή του s10 χωρίς να σημαίνει όμως ότι με το 7 θα έχεις θέμα με την ήλιο! Ξεκάθαρα όμως γενικά πολύ ανώτερη του 7. Μόνο τα 90hz αρκούν για να σε πεισουν! Μπαταρία δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη εικόνα.

Μπαταρια ξεκαθαρα καλύτερη στο 7pro σε σχεση με s10+

Edited by teosard

Τα έχουμε πει και εδώ, μπορείς να επιστρέψεις την συσκευή μέσα σε 15μερες ακόμα και αν αλλάξεις γνώμη. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιο θέμα δηλαδή. Παίρνεις και τα λεφτά σου πίσω χωρίς καθυστερήσεις.

πραγματικα δεν βρισκω κανεναν λογο επιστροφης. οσοι το πιασουν στο χερι τους θα το νιωσουν. ! ουετ βαρυ ειναι. και μια χαρα φωτος βγαζει. και τουμπανο πυραυλοκινητο ειναι..!! αα ειναι και στερεο.!!χαχαα

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

πραγματικα δεν βρισκω κανεναν λογο επιστροφης. οσοι το πιασουν στο χερι τους θα το νιωσουν. ! ουετ βαρυ ειναι. και μια χαρα φωτος βγαζει. και τουμπανο πυραυλοκινητο ειναι..!! αα ειναι και στερεο.!!χαχαα

Είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Έχω και εγώ φίλο που του φαίνεται τεράστιο ακόμα και το s10+ και πήρε το s10 (και οι παλάμες του είναι αρκετά πιο μεγάλες από τις δικές μου). Εγώ προσωπικά πούλησα το s9+ τον Μάρτιο και έμεινα 3 μήνες με το Redmi 5a. Από την πρώτη ημέρα που έπιασα το oneplus 7 pro, το συνήθισα από το πρώτο λεπτό και στο βάρος και στο μέγεθος.

Μια συμβουλή προς τα άτομα που σκέφτονται ακόμα αν θα πάρουν το 7 προ η όχι! Ο 855 με την γρηγορότερη μνήμη και το oxygen os σε συνδιασμό με τα 90hz της οθόνης είναι πράγμα game changer! Δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο κινητό καλύτερη εμπειρία χρήσης!

Καλησπέρα σε όλη την ομαδα!

Έπειτα απο 4 χρόνια συμβίωσης με το Oneplus 1 (2014-2018), και ένα πέρασμα από PocophoneF1 (πολύ αξιόλογη συσκευή αλλά δε νομιζω να ξαναπάρω xiaomi. Αυτό το miui δε μπόρεσα να το συνηθίσω καθόλου), ετοιμάζομαι να κάνω δυναμική επάνοδο με το 7pro 8/256 blue.:cool:

2 ερωτησεις (αν μου επιτρέπεται):

- Συμφέρει να προσθέσω μαζί και θήκη από τα επίσημα accessories ή να πάρω κάποια πιο φθηνή από το ebay ξερωγω?

- Συμφέρει να χρεωθώ με τις ασφάλειες on-guard 12 μηνές που με προτρέπει το επίσημο site? Εννοώ, όσοι το έχετε αγοράσει, προσθέσατε κάποια από τις 3, κι αν ναι ποια?

Μια συμβουλή προς τα άτομα που σκέφτονται ακόμα αν θα πάρουν το 7 προ η όχι! Ο 855 με την γρηγορότερη μνήμη και το oxygen os σε συνδιασμό με τα 90hz της οθόνης είναι πράγμα game changer! Δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο κινητό καλύτερη εμπειρία χρήσης!

Πω ρε φιλε εισαι πολυ μπριζας.

Οντως διαβαζεται πολυ δυνατος συνδιασμος.

Βεβαια με note 10 προ των πυλων ειναι απλα θεμα χρονου και χρηματων. Αν επειγεται καποιος για κινητο ή αν τα 750 ευρω ειναι ταβανι σαν budget συμφωνω οτι το 7αρι τα σπαει.

Ολα αυτα αν και εφοσον μετα την γκρινια για τις διαφορες μεταξυ exynos και snap 855 το note 10 εχει για πρωτη φορα βελτιωμενο exynos σε σχεση με τη σειρα s (7nm αντι για 8mm). Γιατι αν φοραει τον ιδιο επεξεργαστη με το s10 τοτε 7 pro με χιλια. Οχι οτι στην καθημερινοτητα εχει τρελη διαφορα αλλα αρνουμαι τα αμερικανακια και τα κινεζακια να παιζουν με 7nm και εμεις με 8 nm, εχοντας δωσει τα ιδια και παραπανω χρηματα.

πριν NOKIA E72, ΝΟΚΙΑ Ν8, LUMIA 1020, Samsung Galaxy S7, S10+ ceramic, τώρα S23 ULTRA

σε games στα 120 hz μόνο το xperia 1,απλή αναφορά κάνω.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Το ΑΦΜ το Ελληνικό ή το ευρωπαικό χρειάζεται το amazon.de??

nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

Αν εννοείς να βάλεις το πρόθεμα EL όχι επιλέγεις χώρα Greece και βάζεις τα 9 ψηφία του ΑΦΜ σου , σου στέλνουν email πως θα το ελέγξουν και μετά σου στέλνουν την τελική επιβεβαίωση.

Δεν ειναι τίποτα το δύσκολο να ελεγχθεί , υπάρχει βάση δεδομένων για όλη την ΕΕ και αμέσως βλέπουν αν είσαι επιχείρηση.

Αν εννοείς να βάλεις το πρόθεμα EL όχι επιλέγεις χώρα Greece και βάζεις τα 9 ψηφία του ΑΦΜ σου , σου στέλνουν email πως θα το ελέγξουν και μετά σου στέλνουν την τελική επιβεβαίωση.

Δεν ειναι τίποτα το δύσκολο να ελεγχθεί , υπάρχει βάση δεδομένων για όλη την ΕΕ και αμέσως βλέπουν αν είσαι επιχείρηση.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια άλλη επιβάρυνση αν κάνεις ενδοκοινοτικές συναλλαγές; Επιπλέον η επιχείρηση πρέπει να είναι στο όνομά σου; Στην περίπτωσή μου ανήκει στη σύζυγο

Και μιας που είμαστε στο εν λόγω off topic, ο υπάρχων λογαριασμός μας μετατρέπεται σε εταιρικός ή πρέπει να κάνουμε καινούργιο? Επίσης, το shipping address πρέπει να είναι η έδρα της εταιρείας υποχρεωτικά?

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ρε παιδιά πως γίνεται το 6 και το 7 προ να έχουν τελείως διαφορετική διαχείριση ram? Και τα 2 με 8 gb...στο 6 έκλειναν όλα μετα από κάποια ωρα με την pie πάντα...ενώ με το 7 προ μένουν όλα ανοιχτά ακόμα και μετά από μια μερα

• The title was changed to OnePlus 7 Pro