Jump to content

Seattheodore

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Seattheodore

  1. Wallpaper and style -> πάτα πάνω στην lockscreen-> πάτα πάνω στο ρολόι και διάλεξε χρώμα γενικά έχουν αλλάξει κάποια πράγματα με τα ρολόγια σε lock screen και aod ας πούμε κατάργησαν το side clock στην aod που μου άρεσε πολύ
  2. συμφωνώ με τους παραπάνω, έχει άλλη και αν δεν έχει είναι θέμα χρόνου να βρει έχει βαρεθεί και στο δείχνει με χίλιους τρόπους, απλά είναι κότα και δεν στο εξηγεί όμορφα
  3. εγώ με cosmote το σαββατο το πρωί σε πλοιο στο Σαρωνικό έκανα browsing κανονικό και συγχρονως έβλεπα και τηλεόραση σε cosmote tv σε όλο το ταξίδι, διπλα μου η φίλη μου με redmi note 11 pro 5g δικαρτο vodafone και cosmote δεν είχε σημα για internet σχεδόν πουθενά, μόλις βγαίναμε απο λιμάνι έπεφταν όλα
  4. καλορίζικες οι συσκευες παιδιά περιεργο αυτό με τη θερμοκρασία ειδικά με snap2, ισως βελτιωθεί με κάποιο update Εδώ που τα λέμε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πέφτει στην κάμερα και στα applications επεξεργασίας που έχει δώσει η sony Όποτε μπορέσετε ανεβάστε ενα δυο φωτογραφικά δείγματα με ήλιο και με νυχτερινές να πάρουμε ιδέα τι κάνει (έστω και στο auto)
  5. ακριβως τα ιδια σκεφτομαι και εγώ, αλλαζω κινητο καθε 4 χρονια, η έλλειψη 5G και το αν θα μπορω να χρησιμοποιησω google pay με προβληματίζουν πάρα πολύ γιατι κατα τα άλλα φαινεται πως ειναι κινηταρα
  6. συμφωνώ με όσους έγραψαν για setup από την αρχή.3 φορές που έτυχε σε δικούς μου ανθρώπους με καινούριές συσκευές S10+ και S20+ να έχουν πρόβλημα με θερμοκρασία και μπαταρία,έφταιγε το στησιμο με backup.Έκαναν καθαρό σετάρισμα με εγκατασταση των εφαρμογών από το μηδέν και λύθηκε αμέσως το πρόβλημα. Το καθαρό σετάρισμα είναι βασικό
  7. κιτρινισε σε 2 μήνες; οντως πολυ γρηγορα
  8. Παντως με την 2.1 το κινητο παει σφαιρα και γενικα δουλευει πολυ καλά, επισης απο μια δοκιμη που εκανα στη νυκτερινη φωτογραφικη λειτουργια ειδα πως βελτιωθηκε και εκει η ποιοτητα :)
  9. αδυνατο να δουλευει, και δε νομιζω να ρισκαρω την προσπαθεια οταν μου ερθει η 2.1
  10. φιλε δεν ξερω ποσοι συμφωνουν, αλλα για μενα τα ειπες ολα, εγω με S10+ σε συνεχομενη χρηση βγαζω 6:30+ ωρες οθονης, οταν ομως το εχω stand by πολλες ωρες οι ωρες οθονης πεφτουν στο 5. το βραδυ που πεφτει σε deep sleep την παλευει αλλα το πρωι ειδικα αν δεν ειμαι στο γραφειο εχει θεμα.
  11. οντως κατι γινεται και εγω το παρατηρησα, μαλλον φταιει οτι ειμαστε ολοι κλεισμενοι και πολλοι δουλευουμε απο το σπιτι, οποτε κινητα και λαπτοπ εχουν παρει φωτια και το δικτυο την εχει ακουσει.
  12. τις τελευταιες 2 μερες και μενα αργουν τα sms που στελνω (cosmote) Διαβασα αυτο που γραψατε για το voip αλλα λογω πολυ κακου σηματος στο σπιτι μου, πραγματικα το χρειαζομαι. Ξερουμε τι εχει συμβει; Επισης ειχα την εντυπωση οτι το voip βοηθαει και τα sms, λαθος;
  13. Υπάρχουν χώρες που έχουν κυκλοφορήσει τα snap και exynos S20; πως ξέρουν ότι θα έχουν διαφορές στην απόδοση; Μιλάνε για τα δείγματα που έχουν μοιραστεί στους δημοσιογράφους; γιατι προσωπικά δεν θα έβγαζα συμπέρασμα απο αυτά, θα περίμενα πρώτα τη μαζική κυκλοφορία.
  14. Για να ξεκινησεις με 50% τη δευτερη μερα και να σε κραταγε μεχρι το βραδυ, λογικα εκανες χρηση του τηλεφωνου μονο για ομιλια, μηνυματα, email και λιγο browsing. Γιατι αν αρχιζες τα youtube και τη μουσικη οχι μεχρι το βραδυ ουτε μεχρι τις 3 το μεσημερι δεν θα σε εβγαζε. Εμενα το s10+ κραταει ακριβως 1 μερα με 5,5 ωρες οθονη. Εννοειται ολες οι ρυθμισεις στο φουλ, οθονη, επεξεργαστης, λειτουργια υψηλης αποδοσης, aod κτλ και φωτεινοτητα μονιμα στο 50% Η αληθεια ειναι οτι με το android 9 ήμουν λιγο καλυτερα απο οτι με το 10.
  15. ηρθε και σε μενα, ψιλοφρικαρα αλλα λογω φορτου εργασιας το ξεχασα. Δηλαδη ήταν απλα ένα λαθος; δουλεμα ψιλογαζι μου φαινεται πως γινεται. Τελοσπαντων..
  16. ειναι εντελως υποκειμενικο αλλα το να δωσω τοσα χρηματα και να μην ειναι 5G το επόμενο μου κινητό για μενα δεν παίζει, βέβαια είχα την εντύπωση ότι καπου μέσα στη χρονιά θα υπάρξουν και σε μας εξελιξεις, αν τώρα δεν δουμε 5g στην Αθήνα μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο τότε έχεις δίκιο, δεν θα παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο. όπως και να έχει αν δεν το πιάσω με τα χέρια μου να το δω δεν μπορω να πω αν αξίζει η μετάβαση, μπορεί η αίσθηση να είναι απλά οκ, αλλά μπορεί να είναι και ουαου. Θα δούμε.
  17. Αν δεν δουμε απο κοντα την οθονη και την καμερα και δεν το πιασουμε στα χερια μας δεν νομιζω οτι μπορουμε να πουμε αν αξιζει η μεταβαση ή οχι. όπως και να έχει προσωπικα μιλαω μόνο για το ultra. Για μενα η καμερα του ultra συν το 5G ειναι μεγαλη αναβαθμιση, μεγαλύτερη από οτι ηταν απο S8 σε S9 ή από S9 σε S10. Αλλα όπως και να έχει μιλάμε για πολλά χρήματα ειδικά τους πρώτους μήνες κυκλοφοριας.
  18. φιλε, πολυ καλη ιδεα, εγω εβαλα με μονο κλικ να ανοιγει η καμερα, για να δουμε αν θα το συνηθισω...
  19. Ευχαριστω πολυ, τα εχω κανει ολα αυτα αλλα φαινεται να λειτουργει ακομα η ψηφιακη ευεξια. Για παραδειγμα στο android 9 οι μετρητες ηταν ολοι στο μηδεν, τωρα συνεχιζει να μετραει.
  20. επισης μηπως ξερει κανει πως γινεται στο android 10 να σταματησουν οι καταγραφες ψηφιακης ευεξιας; Εχω απενεργοποιησει απο εφαρμογες-ειδικη προσβαση την προσβαση σε δεδομενα χρησης απο την εφαρμογη ψηφιακη ευεξια και γονικοι ελεγχοι αλλα συνεχιζει και μετραει ξεκλειδωματα, ειδοποιησεις κτλ(εχω κανει restart) κατι χανω;
  21. Μηπως ξερεις πως γινεται να απενεργοποιηθει εντελως; εννοω να μη λειτουργει ουτε το κουμπι. καπου το ειχα διαβασει παλιοτερα στο forum και το ειχα κανει αλλα τωρα εβαλα το android 10 και ξαναενεργοποιηθηκε. Ψαχνω μεσω αναζητησης, σε παλιοτερα ποστ, ψαχνω σε αλλα θεματα και στον οδηγο του wind αλλα δεν μπορω να το βρω.
×
×
  • Create New...