montoya_42 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Είναι ένα πρόβλημα που είχε αναφερθεί παλιά και λύθηκε με το τελευταίο update. Μήπως έχει αξιόπιστα μέρη και για κάποιο λόγο προστέθηκε κι αυτό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matinee Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Καλημέρα σας, βγήκε η 10η έκδοση. Ποιος θα είναι ο τολμηρός να μας πει να μπορούμε και οι υπόλοιποι να προχωρήσουμε άφοβα; :p Παράθεση But for chips and for freedom I could die NOMBRE D'OR JEWELRY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Νομίζω κάποιοι την έχουν ήδη περάσει. Την κατεβάζω τώρα, και μετά θα κάνω factory reset για clean install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Την έχω περάσει εγώ,χειρότερη διαχείριση μπαταρίας αλλά όλα καλά δεν έχει θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 factory reset για clean install θα ήθελα να το αποφύγω. Νομίζετε ότι πρέπει να γίνει? Θα υπάρξει διαφορά αν δεν γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Εγώ έκανα, αλλά δεν βλέπω διαφορά με το drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Εσείς που κάνατε "clean install" μπορείτε να μας πείτε τα βήματα?? Δηλ: 1.κάνουμε λήψη της αναβάθμισης 2.κάνουμε την αναβάθμιση 3. κάνουμε factory reset Η κάπως αλλιώς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Μπορείς να κάνεις και factory reset κατευθείαν αν περνάς την αναβάθμιση μέσω Odin. Αλλιώς ναι αυτός είναι ο τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Εσείς που κάνατε "clean install" μπορείτε να μας πείτε τα βήματα?? Δηλ: 1.κάνουμε λήψη της αναβάθμισης 2.κάνουμε την αναβάθμιση 3. κάνουμε factory reset Η κάπως αλλιώς?? Έτσι το έκανα και εγώ. Όπως είπε ο paanos νομίζω οτι το battery drain έχει αυξηθεί αλλά θα το παρακολουθήσω για να το επιβεβαιώσω (χθες το σκάλισα πολύ να δω αλλαγές σε ρυθμίσεις κτλ). Κατά τα άλλα, δουλεύει μια χαρά, νομίζω ελαφρώς καλύτερη απόκριση στην λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Την εκανα και εγω βιαστηκα το μετανιωσα ..Η μπαταρια φευγει σαν νερακι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Αν δε γίνει το clean install, τι επιπτώσεις έχει? Την έκανα κι εγώ χθες το βράδυ την αναβάθμιση στο v.10 δείχνει ότι δουλεύει καλά η συσκευή με καλύτερη απόκριση όπως είπατε παραπάνω. Με clean install από την αρχή θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένο? Η Samsung τι προτείνει? Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Δεν είδα διαφορά, το ειχα 1 εβδομαδα χωρίς και 2-3 μέρες μετα το reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Το κατεβαζω,ΔΕΝ θα κανω factory reset , θα δω πως παει,και μετα βλεπουμε...Αντε καλορίζικη Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Θα πατε ρυθμισεις ,απορρητο,και θα τα βαλετε off ΟΛΑ Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Για ποιο λόγο θα πρέπει να γίνει το παραπάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Νομιζω οτι τραβουσαν μπαταρια.Αυτο τσεκαρω Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Χθες πρόσθεσα αρκετές εφαρμογές να μπαίνουν σε sleep mode από το μενού της μπαταρίας. Ακόμα το παρακολουθώ, αλλά δείχνει πως σε κατάσταση αναμονής τουλάχιστον, το drain έχει μειωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Καλησπέρα. Νομίζω ότι στην φροντίδα συσκευής, στην καρτέλα αποθήκευση είχε παλιά μια επιλογή που μπορούσαμε να διαγράφουμε τα αρχεία cashe και τα περιττά αρχεία, αν δε κάνω λάθος. Τώρα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, ούτε μετά την αναβάθμιση σε android 10. Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να το επαναφέρουμε με κάποιον τρόπο; Κάτι σα να πήρε το μάτι μου ότι πρέπει να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να επανέλθει αυτή η επιλογή. Αν δε γίνεται, υπάρχει κάποια εφαρμογή να το κάνει αυτόματα; Γιατί χειροκίνητα είναι μπελάς!Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Καντε μου μια χαρη.Βρειτε την "ηχογραφηση φωνης" και καντε μια.Δουλευει? Εμενα μου λεει απετυχε Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Καντε μου μια χαρη.Βρειτε την "ηχογραφηση φωνης" και καντε μια.Δουλευει? Εμενα μου λεει απετυχε Opto Καλημέρα! Σε μένα δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Καλημέρα! Σε μένα δουλεύει κανονικά.[/QUOT Το ιδιο... κανονικα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Ok.δε δουλευε ωσπου ειδα οτι θελει και καλα update.Το εκανα και δουλευει.Ευχαριστω πολυ παιδια Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
worksat Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 καλημέρα και από μένα,εγώ πρόσεξα ότι αργή παρα πολύ να φόρτιση σε σύγκριση με το android 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Εννοειται πως δεν σε αμφισβητω αλλα νομιζω οτι φορτιζει αρκετα γρηγορα Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Alert: Galaxy A70 Android 10 update has a hardware-breaking bug https://www.sammobile.com/news/galaxy-a70-android-10-update-hardware-breaking-bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts