morrison86 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Όταν έρχεται μια ειδοποίηση δεν γίνεται με κάποιο τρόπο εκτός του ήχου, να μας ενημερώνει? Δεν μου αρέσει να ανάβει το φλάς. Θα προτιμούσα να ανάβε η οθόνη αλλά δε βλέπω να γίνεται κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Συγνωμη αλλα δεν εχω το μενου στα ελληνικα. Settings>Accessibility>Advanced settings>Flash notification>Screen flash...on. Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Καλημέρα! Το έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν ανάβει η οθόνη. Μόνο το φλας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Καλημέρα! Το έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν ανάβει η οθόνη. Μόνο το φλας.. αυτη η ρυθμιση ειναι για να αναβοσβηνει το πισω η μπροστα φλας (αν υπαρχει). οχι η οθονη Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Ok. Έτσι βγάζει νόημα. Δλδ όταν θα έρχεται μια ειδοποίηση , ο μόνος τρόπος να την καταλαβαίνω εκτός του ήχου είναι το φλάς πίσω. Οκ.τι να κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Ok. Έτσι βγάζει νόημα. Δλδ όταν θα έρχεται μια ειδοποίηση , ο μόνος τρόπος να την καταλαβαίνω εκτός του ήχου είναι το φλάς πίσω. Οκ.τι να κάνουμε?Κατέβασε την παρακάτω εφαρμογή για τις ειδοποιήσεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.used.aoe Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 64 χαρακτήρες αν γράψεις στα ελληνικά , 146 αν γράψεις στα αγγλικά όλο το κείμενοΔεν υπάρχει κάποια λύση η εφαρμογή για να μπορούμε να γράφουμε στα ελληνικά με 146 χαρακτήρες? Enviado desde mi SM-A505FN mediante Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Θα πας στα μηνύματα ρυθμίσεις περισσότερες ρυθμίσεις,sms,κωδικοποίηση και επιλέγεις αλφάβητο gsm. Κλείνεις την εφαρμογή για να δεχτεί τις ρυθμίσεις και ολα καλα. Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Θα πας στα μηνύματα ρυθμίσεις περισσότερες ρυθμίσεις,sms,κωδικοποίηση και επιλέγεις αλφάβητο gsm. Κλείνεις την εφαρμογή για να δεχτεί τις ρυθμίσεις και ολα καλα. Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 μια out of the box ερωτηση. τι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησω για την προστασια του κινητου μου? nano liquid screen protector η tempered glass?? με το nano liquid μπορω να περασω και την πισω πλευρα του κινητου?? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Μιας και θα το παρω μαλλον αυριο η υποδοχη φορτισης ειναι ιδια με τα παλαι οπως το Α7 που εχω ? Εχω 2-3 καλωδια για το Α7 και δεν ξερω αν κανουν Θα παρει την εκδοση 10 ? ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Μιας και θα το παρω μαλλον αυριο η υποδοχη φορτισης ειναι ιδια με τα παλαι οπως το Α7 που εχω ? Εχω 2-3 καλωδια για το Α7 και δεν ξερω αν κανουν Θα παρει την εκδοση 10 ? ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 To A7 του 2018 έχεις; Αν ναι, τότε είναι διαφορετικά τα καλώδια. Το Α50 έχει usb type c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ευχαριστω.Τελκα πηρα το Α51 Διαφορετικα καλωδια Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaluga Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Καλημέρα, σήμερα το πρωί αντιλήφθηκα ότι το wifi του Α50 δεν εντοπίζει ασύρματα δίκτυα. Το wifi είναι ανοικτό και λέει ότι κάνει σάρωση για δίκτυα wifi. Ανοιγόκλεισα το wifi, έκανα restart τον router και το κινητό αλλά συνεχίζει να μην εντοπίζει ασύρματα δίκτυα. Εχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 δες αν δουλεύει το bluetooth. συνήθως είναι στο ίδιο κύκλωμα. Αν δεν δουλεύει, πας για service. Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Δοκίμασε και reset network settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Καινούργιο update σήμερα Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Στο Device Care, tab Storage, που πήγε η επιλογή για διαγραφή προσωρινών αρχείων & cache ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Παιδιά καλημέρα, πήρα το Α50 δώρο στη σύζυγό μου και παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις τις κύριας κάμερας δεν υπάρχει το πεδίο επιλογής ανάλυσης φωτογραφιών, ενώ για τα βίντεο υπάρχει. Το παρατήρησε κάποιος άλλος; Δηλαδή όλοι έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την ανάλυση των φωτογραφιών της πίσω κάμερας; Επειδή εγώ μόνο για τα βίντεο μπορώ να επιλέξω ανάλυση... Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Δε βλέπω επιλογή resolution για τις φωτογραφίες , δε θυμάμαι αν υπήρχε παλιότερα και αφαιρέθηκε με update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Δε βλέπω επιλογή resolution για τις φωτογραφίες , δε θυμάμαι αν υπήρχε παλιότερα και αφαιρέθηκε με update Εγώ από την πρώτη στιγμή που το πήρα, δεν είχα επιλογή αλλαγής ανάλυσης για τις φωτογραφίες, παρά μόνο για βίντεο. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση πάντως. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με το wifi ; Γινονται διακοπές στην σύνδεση ενω φαίνεται να είναι συνδεμένο αυτό συμβαίνει στο wifi του σπιτιού και μόνο στο δικό μου κινητό γιατί υπάρχουν και άλλα κινητά στο σπίτι διαφορετικές μάρκες και δεν έχουν κανένα πρόβλημα ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Σήμερα μου ήρθε η 10αρα Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanhsp Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Ναι η γυναίκα όλο μου διαμαρτυρείτε για το wifi που μπαίνει από το σπίτι ότι ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο κόβεται η σύνδεση τουλάχιστον 1-2 φορές μέσα στην ημέρα και ελπίζω με την αναβάθμιση android 10 να αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts