Jump to content

iordanhsp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iordanhsp

  1. Λοιπόν παιδιά επειδή χαθήκατε ξεκινάω πρώτο θέμα 2021 !! Ακούω γνώμες για το android 11 έχει κανένα θέμα αξίζει να το βάλουμε ? Εμένα μου ήρθε σήμερα !!
  2. Ναι η γυναίκα όλο μου διαμαρτυρείτε για το wifi που μπαίνει από το σπίτι ότι ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο κόβεται η σύνδεση τουλάχιστον 1-2 φορές μέσα στην ημέρα και ελπίζω με την αναβάθμιση android 10 να αλλάξει.
  3. Λοιπόν Παιδιά έβαλα στο κινητό τζαμακι απο το irepair που είναι με νανοτεχνολογία αλλά ενώ φενεται ωραίο και χωρίς να γρατσουνιεται εκεί στην κάμερα έκαναν μια τρύπα αλλά είναι μικρότερη από το δαχτυλίδι και όταν βάζεις φλας στην μπροστινή φενεται μια ασπριλα χαμηλά που δεν με άρεσε. Και κάτι άλλο κατέβασα την εφαρμογή phone info και βλέπω ότι στο firmware csc code είναι το dbt αυτό σημαίνει ότι είναι από Γερμανία το λογισμικό; με συμβουλεύεται να κατεβάσω από Γερμανία το android 10 η το ελληνικό. Έχω την εντύπωση πως δεν έχει νόημα Ε; Γενικά με τις φωτογραφίες που λέτε βγάζει πολύ ωραίες την ημέρα.
  4. Έγινε σε ευχαριστώ θα το κάνω αν είναι. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών και εγκατάσταση χωρίς σιμ αλλάζει κάτι ;
  5. Ευχαριστω για την απάντηση Ναι με κάρτα σιμ έκανα την εγκατασταση. Σε όλα μου τα κινητά με sim καμω και δεν είχα θέμα. Μέσω Odin έχω κανένα θέμα με την εγγυηση; θα κάνει format η κατευθείαν αναβάθμιση;
  6. Παιδια να ρωτήσω λίγο εμενα γιατι δεν βγαζει τις ενημερωσεις καθε μηνα ? οταν παω στην ενημερωση λογισμικου λει το λογισμικο ειναι ενημερωμένο επιπεδο επιδιορθωσης ασφαλειας 1 μαιου 2019 . ξερει κανεις ? κινητο αγορασμενο απο σκρουτζ και απο οτι ρωτησα την samsung το εφεραν απο Ιταλία
  7. Καλησπέρα παιδιά σας παρακολουθώ τι γράφετε απο την αρχή της συζήτησης. Ειμαι κάτοχος εδω και δύο μηνες και ειμαι ευχαριστημένος απο την αγορα του. Το εχω απο αρχή σε θήκη πορτοφόλι και η ζελατίνα που έχει μπροστα γρατσουνιέται χωρίς ποτε να ακουμπίσει με κατι μεταλικό και κάπως στεναχωριέμαι οταν το βλέπω. Ειμαι ευχαριστημένος απο την κάμερα του πηγα ταξίδι και εβγαλε πολυ καλες φωτο την ημέρα. Για το βραδυ ειναι μετριο αλλα και παλι αξίζει. Ακομα καταλαβα εκει την σημασια του ευρυγονικού φακού. το βιντεο που εβγαζε τελειο. Μου βγάζει και εμενα της τελιτσα εκει κοντα στην ωρα οταν μιλαω στο τηλεφωνο και δεν ξεκλιδώνει χωρις λόγο οπως μερικους απο εσας. το κουμπι bixby και ολα τα σχετικα δεν με αρεσαν καθόλου. Μου προτείνετε τιποτα για το τζαμακι ? να βαλω ενα της spigen που εχω αγοράσει η να το αφήσω έτσι και να στεναχωριεμαι ? ;)
  8. Ξέρει κανεις γιατί δεν δουλέυουν τα samsung bluetooth headset hm 1500 στο bada 2.0 ; Δεν τα αναγνωρίζει το bluetooth σαν συσκευη ξερετε γιατι ?
  9. Οχι το 1,2 έχω δεν το ήξερα οτι το 2 το έχει σε touch .. Καλα θα ρωτήσω πόσο έχει να μου το κάνουν το κουμπι και αμα ειναι ακριβο θα βαλω το 2 !! Σε ευχαριστω παρα πολυ !! Να κάνω και μια άλλη ερώτηση μέσα εχω το 1,2 που ειχα κατεβασει απο καπου και το περασα για να εχει και τα ελληνικα και αυτο τι ειχα κανει πριν πολυ καιρο.. και θυμαμαι οτι απο Kies δεν μπωρει να ανανεωσει σε 2 . γινεται να μου πειτε τελικα αν αξίζει να βάλω την 2 η οχι ? γιατι οπως βλεπω στα προηγουμενα σχολια γινετε πανικος... σας ευχαριστω εκ τον προτέρων ποιο firmware να κατεβάσω με ελληνικό csc ? --------------------------------------------------------------------------------- Εντάξει έβαλα το bada 2,0 ύστερα απο τόσο καιρό και εχω να πώ οτι ειναι ομορφουλικό δυσταζα να το βάλω επειδη σας εβλεπα εδω να το κατηγορείτε ολοι επειδη το συγκρινατε μαλλων με καποιο αλλο android και ζητουσατε πολλα απο αυτο.... Η μπαταρια δεν έχει τοσο τραγικο προβλημα που λέτε δουλεβουν ολα ιντερνετ οπερα samsung apps.. Το μονο μειωνεκτημα ειναι οτι το κινητο δεν έχει πολλες εφαρμογες αλλα εμενα με καλυπτει... Επισης εχω να συμπληρωσω οτι καθως εβαλα το bada 2.0 ηθελε και το fota ως τελευτεο βημα... έχει προβλημα το κουμπακι της φοτογραφικης εμενα αλλα με το 2 υπάρχει σε touch αυτο δεν το ηξερα και ευχαριστω πολυ τον john_shadow που με βοηθησε να ειστε καλα !!
  10. touch δεν εχει δλδ να το πατησεις και να βγαλει με το δαχτυλο 'η έχει ?
  11. Καλημέρα εχω το s8500 αλλα έχει χαλάσει το κουμί του βγάζει φωτογραφίες έχετε να μου προτεινετε καποια λυση ? θεσσαλονικη μένω το πατας και βγάζει με παρα πολυ δυσκολια υστερα απο 5 λεπτα που το πιέζεις... ξερετε καποιο μαγαζι ή κάπου να πάρω τηλ ?
  12. ξερεται κανενα προγραμμα που να μπορεις να διαχειριζεσε μηνηματα μεσω bluetooth απο το pc ?
  13. το βρήκα ... Οσοι θέλουν να κατεβασουν το nova http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=921.0 για το samsung θα πανε εδω http://thepiratebay.org/torrent/5965215/Bada_applications_for_Samsung_S8500_Wave και θα το κατεβασουν ασ επιλεξουν απο το τορρεντ μονο αυτο η και οτι αλλο θελετε .... θα ενωσετε το pc me το κινητο στην λειτουργια kies και θα κατεβασετε το ARDefender application. Πιο πριν πρεπει να εχετε επιλεξει απο τις ρυθμισεις να κανει την εγκατασταση στην καρτα. θα το κανετε install και θα αποσυνδεσετε το κινητο.. θα κατεβασετε ενα προγραμμα επηδει δεν μπορειτε να δειτε τα κρυφα αρχεια κανονικα .. αυτο το pc programm ειναι το Total Commander το οποιο θα το βρειτε στο internet (http://cloudfront.ghisler.com/tcmd756a.exe?Expires=1292939175&Signature=CsLHG4BjxHrNawU5fN40jJ3cJ3gRHRiw0IRxwRJJB4KlduVINjOhXjSzBk9s4OdQD9R5OLmPY7HISe3WJkKI0a7qb4g-4IB0tA9cd8k4fWf29VZJBelkoTqVnQ-2UuLZ-4p1Rh420w~e6fTIJXAMDY01qS~OLVjxp9HEJR8dLV4_&Key-Pair-Id=APKAJCNIJBVVJZZE336Q για 30 μερες ομως η΄ βρειτε το απο αλλου) ωραια τωρα συνδεετε το κινητο με pc στην λειτουργια μεσο αποθικευσης... θα ανοιξετε το total comander θα μπειτε στην καρτα σας Other - @ bada applications @ - fy7tnltk5e εδω ειναι που αποθικευτικε το ARDefender ... ωραια θα κανετε extract τον rar του nova... θα πατε στο Info folder και θα αντιγραψετε appSign.sys και signerCert.sys μαζι με το *.htb και θα τα επικολησετε στον αντισοιχο info folder της καρτας μνημης θα πατε στον φακελο bin και θα επικολησετε το αρχειο.exe του bin απο τον φακελο που κανατε extract θα το ονομασετε οπως το αλλο δλδ ARDefender.exe και θα σβησετε το original ARDefender.exe μετα θα πατε στον φακελο res kai data της καρτας μνημης και θα σβησετε οτι εχει μεσα και θα επικολησετε τα αντιστοιχα απο το φακελο που εχετε στο pc σας μονο που στον φακελο data θα ονομασετε τις fhoto png Οπως τις ειχε εκει.. ωραια τρεξτε τωρα την συντομευση του ARDefender και θα πεξει το νοβα.. για να μεταονομασετε τωρα την συντομευση θα σας πω σε λιγο γιατι βιαζομαι τωρα.. Καλη επιτυχία !!!
  14. makiman : http://thepiratebay.org/torrent/5965215/Bada_applications_for_Samsung_S8500_Wave ειναι για πειρατικες εφαρμογες αν ξες πες μου τον τροπω εγκαταστισω μια απο αυτη...... ειχει read file μεσα
  15. δεν εχει κανενα αρχειο jad μεσα.. γνωριζει κανεις την διαδικασια ... θελω πολυ να παιξω αυτο το nova
  16. κυκλοφορουν κατι εφαρμογες μες τορρεντ με το ονομα samsung apps... και εχει ενα read me για το πως το κανεις install αλλα δεν τα καταφερνω...
  17. Παιδιά ελληνικούς χάρτες για το route66 που μπορω να βρώ ?? Εμένα εχει μονο για ιταλία και οταν το βαζω με λει οτι ειμαι στην ελλαδα οχι την οδο.. (ενταξυ βρικα το κατεβαζεις απο το κινητο ειναι ξεκλιδωτο...)
  18. kotsianis7 ευχαριστω πολυ φιλε ... τα καταφερα τελικα!!
  19. εκανα αυτο με το multiloader και τωρα το τηλεφωνο ανοιγωκλεινη κατεβασα firmware απο εδω http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-updates/all-firmwares-s8500xx***-download/ πειτε μου τι να κανω επειγων... μπικαν τα ελληνικα αλλα οταν ανοιγει δηχνει εκει την fhoto και μετα ξαναανοιγει...
  20. παιδια που να μπω να κατεβασω κανενα firmware ... http://www.samsungfirmwareworld.com εδω δεν με αφηνει να κανω register
  21. παταω volume down lock και power και δεν με βγαζει download mode γιατι ?
  22. μπορει καποιος να με βοηθεηση παιδια με την ελληνικη γλωσσα ??
  23. Μια ερωτηση παιδια πηρα το s8500 αλλα δεν εχει μεσα την ελληνικη γλωσσα.. μπορω καπως να την βαλω... ? ευχαριστω
  24. μαγκες ειμουν ενα χρονο σαλονικα και εκανα σερβις στον μερεμετσακη τωρα που ηρθα γιαννιτσα που μπορω να κανω σερβις ωστε να εχω και εγγυηση ? αντιπρωσοπεια yamaha δεν εχει..
×
×
  • Create New...