Papchris Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 (edited) Εχθές παρέλαβα και εγώ, όλα καλά. Δύο ερωτήσεις θέλω να κανω, είμαι ακόμα με την 9.πως δουλεύει η AI του κινητου και που την ενεργοποιουμαι;;; και σήμερα ήμουν με 20 τις εκατό μπαταρία και μετά από 5 ώρες χωρίς μεγάλη χρήση μου έκλεισε το κινητό; είναι φισιολογικο;;;; Και μενα μου έκλεισε από μπαταρία. Χθες παρέλαβα και γω. Περίμενα να πάει χαμηλά για να το βάλω να φορτίσει και ενώ κράταγε πολύ καλά η μπαταρία όταν έφτασε στο 15% την ρούφηξε σφαίρα. Εγώ βιάστικα και έκανα όλες τις ενημερώσεις. Η μπαταρία προς το παρόν δεν είναι στα επίπεδα που περίμενα. Βέβαια έχω κάνει μόνο 2 φορτίσεις ακόμα. Δεν ξέρω αν φταίει κάποιο update ή η 10ρα. Πες μου μες τις επόμενες μέρες πως τα πηγαίνει η μπαταρία σου. Εγώ γύρω στις 6 ώρες sot είμαι με WiFi μόνο. Κατά τ'αλλα χωρίς να κάνω factory reset δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την 10αρα. Edited April 8, 2020 by Papchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Καλησπέρα! Εγώ δεν έχω κάρτα, για να το επιβεβαιώσω, αλλά μπορώ να πω ότι μετά την ενημέρωση σε 180 νομίζω (τώρα τρέχω την 190 σε 10, την ακριβώς προηγουμενη) ο file manager που χρησιμοποιώ σαν βασικό εργαλείο (es file explorer pro) δεν με αφήνει να κάνω install κανένα app. Μόνο ο προεγκατεστημένος της Huawei. Δεν είχα αναφέρει κάτι νωρίτερα γιατί όλες οι αναβαθμίσεις που έχω κάνει από το 9 μέχρι τώρα ήταν βρώμικες και θεωρούσα ότι ίσως φταίει αυτό. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Οπότε όντως κάποια μακακια έχουν κάνει όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω. Το δοκίμασα και εγώ από third-party file explorer και Μου βγάζει σφάλμα. Μικρό το κακό αυτό όμως... Το χειρότερο είναι να μη δίνουν άδεια αποθήκευσης στη κάρτα μνήμης σε εφαρμογές τρίτων. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Και μενα μου έκλεισε από μπαταρία. Χθες παρέλαβα και γω. Περίμενα να πάει χαμηλά για να το βάλω να φορτίσει και ενώ κράταγε πολύ καλά η μπαταρία όταν έφτασε στο 15% την ρούφηξε σφαίρα. Εγώ βιάστικα και έκανα όλες τις ενημερώσεις. Η μπαταρία προς το παρόν δεν είναι στα επίπεδα που περίμενα. Βέβαια έχω κάνει μόνο 2 φορτίσεις ακόμα. Δεν ξέρω αν φταίει κάποιο update ή η 10ρα. Πες μου μες τις επόμενες μέρες πως τα πηγαίνει η μπαταρία σου. Εγώ γύρω στις 6 ώρες sot είμαι με WiFi μόνο. Κατά τ'αλλα χωρίς να κάνω factory reset δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την 10αρα. Κάτι για την AI που ανέφερα ξέρεις κάτι; γιατί έχω ακούσει ότι κλείνει το WiFi το βράδυ χαμηλώνει την φωτεινότητα και τέτοια διαφορά και ήθελα να την χρησιμοποιήσω αν μπορώ να το κάνω εγώ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papchris Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Κάτι για την AI που ανέφερα ξέρεις κάτι; γιατί έχω ακούσει ότι κλείνει το WiFi το βράδυ χαμηλώνει την φωτεινότητα και τέτοια διαφορά και ήθελα να την χρησιμοποιήσω αν μπορώ να το κάνω εγώ;;;;; Όχι μόνο στην κάμερα το χω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Οπότε όντως κάποια μακακια έχουν κάνει όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω. Το δοκίμασα και εγώ από third-party file explorer και Μου βγάζει σφάλμα. Μικρό το κακό αυτό όμως... Το χειρότερο είναι να μη δίνουν άδεια αποθήκευσης στη κάρτα μνήμης σε εφαρμογές τρίτων. Παίζει να είναι εντελώς χαζή ερώτηση, αλλά όταν λέτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε install μιας εφαρμογής με 3rd-party explorer ποια ακριβώς διαδικασία ακολουθείτε; Απλά κάνοντας tap πάνω σε ένα .apk για να εγκατασταθεί; Ρωτάω διότι εγώ π.χ. με τον MixPlorer (με τον οποίο δεν μπορώ, όπως ανέφερα να μετακινήσω αρχείο από την internal στην memory card, κλπ) αν πάω και πατήσω για παράδειγμα ένα .apk για το Instagram Lite που έχω (και μάλιστα το έχω στην memory card...) μου βγάζει επιλογή για τον Package Installer και το εγκαθιστά κανονικά. Το δοκίμασα και επιλέγοντας απλά το αρχείο και μετά επιλέγοντας από το μενού του MixPlorer το "Install" και φαίνεται να γίνεται κανονικά. Εννοείτε κάτι άλλο εσείς μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Sorry που ξαναρωτά πάλι, ξέρει κάποιος για την AI κάτι να μου απαντήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Sorry που ξαναρωτά πάλι, ξέρει κάποιος για την AI κάτι να μου απαντήσει; Είναι ήδη ενεργοποιημένη. Δεν την ανοίγεις και την κλείνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Παίζει να είναι εντελώς χαζή ερώτηση, αλλά όταν λέτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε install μιας εφαρμογής με 3rd-party explorer ποια ακριβώς διαδικασία ακολουθείτε; Απλά κάνοντας tap πάνω σε ένα .apk για να εγκατασταθεί; Ρωτάω διότι εγώ π.χ. με τον MixPlorer (με τον οποίο δεν μπορώ, όπως ανέφερα να μετακινήσω αρχείο από την internal στην memory card, κλπ) αν πάω και πατήσω για παράδειγμα ένα .apk για το Instagram Lite που έχω (και μάλιστα το έχω στην memory card...) μου βγάζει επιλογή για τον Package Installer και το εγκαθιστά κανονικά. Το δοκίμασα και επιλέγοντας απλά το αρχείο και μετά επιλέγοντας από το μενού του MixPlorer το "Install" και φαίνεται να γίνεται κανονικά. Εννοείτε κάτι άλλο εσείς μήπως; Όχι εμένα δε μου βγάζει κάτι τέτοιο. Πατάω πάνω στο apk αρχείο αλλά μου βγάζει σφάλμα αδύνατο το άνοιγμα αρχείου. Μόνο με τον default explorer προχωράει η εγκατάσταση. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Είναι ήδη ενεργοποιημένη. Δεν την ανοίγεις και την κλείνεις Ααααα. Γιατί εχθές παρέλαβα και ξέχασα το wifi όλοι νύχτα ανοιχτό και δεν είδα να το κλείνει, γιαυτό ρωτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Ααααα. Γιατί εχθές παρέλαβα και ξέχασα το wifi όλοι νύχτα ανοιχτό και δεν είδα να το κλείνει, γιαυτό ρωτησα Ούτε εγώ έχω δει να μου το κλείνει. Μόνο να μου το ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Να ρωτήσω και κάτι χαζό, τώρα που περασα την 10 και κατεβάζω την μπάρα τα εικονίδια είναι μεγάλα, υπάρχει κάποιο θέμα για να τα κάνω πάλι όπως πριν μικρά;;; όσα έχω κατεβάσει θέματα μου γράφουν ότι δεν υποστηριζονται εκατό τις εκατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Κατέβασε κάποιο θέμα από τον theme της huawei.. Kαι εγώ εγκατηστω κανονικά με τον solid explorer Και μάλιστα με τον δικό του installer και όχι της huawei εφαρμογές... Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Struggler Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Να πω κ εγώ την συντομη εμπειρία μου με την μπαταρία,sim δεν εχω βάλει ακόμη αυριο μπαινει. Οπότε χωρίς sim με wifi συνεχεια ανοιχτό κράτησε 1 ημερα και 7 ώρες, εκ των οποίων 8.5 sot με 6.5 ώρες παιχνίδι, Fifa Mobile20 τώρα κάνω την 3η φόρτιση μου, λογικά οταν θα μπεί η κάρτα sim θα πέσει αυτό το νούμερο αλλά με τις φορτίσεις αφού στρώσει ίσως κ να μείνει σταθερό, δεν ξέρω. θα ήθελα την άποψη σας. Εχω την 10αρα (190) έκδοση Παράθεση Ο Επιμένων Νικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9192 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Παιδια καλημερα θελω να επανορθωσω γιατι μερικους μπορει να τους ανγχωσα επειδη μετα απο πολυ χρηση εβγαλα πολλες φωτο απο τοτε που παρελαβα το κινητο απο το service και θελω να πω οτι συνεχιζει να μου κανει στο night mode αυτο που μου εκανε απλως το κανει αναλογα την ληψη και αναλογα των φωτισμο που εχει ο ουρανος οποτε μαλλον δεν ειναι θεμα καμερας, ειναι θεμα επεξεργασιας της φωτο, ειναι θεμα λογισμικου δεν ξερω, στο service που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι μαλλον θελει καποια ρυθμηση στην καμερα και οτι η καμερα δεν εχει θεμα ουτε το λογισμικο, γνωριζει κανεις καμια καλη ρυθμιση στην καμερα για night mode? Παράθεση p30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Struggler Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 (edited) Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Το κινητό το έβγαλα από τη φόρτιση τα ξημερώματα στις 1:30, σήμερα πριν 5 λεπτά του έβαλα την κάρτα sim, πηγαίνοντας στην μπαταρία μου δείχνει γενικά τα λεπτά (6 περιπου) που άρχισα να το χρησιμοποιώ. Που μπορώ να δω ότι είναι φορτισμένο από τις 1:30,κανονικά στο idle όπως στο xiaomi που χα πριν έλεγε από την ώρα που το βγαζες από τον φορτιστή. Όχι από όταν ξεκίναγες να το πρώτο χρησιμοποιείς μετά την φόρτιση Και τώρα που του κάνα επανεκκίνηση δείχνει από το άνοιγμα κ μετά ότι χρόνο μετράει Edited April 9, 2020 by Struggler Παράθεση Ο Επιμένων Νικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καλησπέρα σε όλους, με τρώει μια απορία εδώ και μέρες και θα ήθελα την γνώμη σας. One plus 7 Pro ή P30 Pro? Ας πούμε ότι έχουν ίδια τιμή, δεν συγκρίνουμε κάμερες αλλά μας ενδιαφέρουν όλα τα άλλα και κυρίως η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καλησπέρα σε όλους, με τρώει μια απορία εδώ και μέρες και θα ήθελα την γνώμη σας. One plus 7 Pro ή P30 Pro? Ας πούμε ότι έχουν ίδια τιμή, δεν συγκρίνουμε κάμερες αλλά μας ενδιαφέρουν όλα τα άλλα και κυρίως η μπαταρία. Μπαταρία έχει λιγο καλύτερη το p30 pro γιατί είναι και μεγαλύτερη και το one plus έχει μεγαλύτερη οθονη και μς μεγαλύτερη αναλυση αρα μεγαλύτερη κατανάλωση. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 (edited) Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Το κινητό το έβγαλα από τη φόρτιση τα ξημερώματα στις 1:30, σήμερα πριν 5 λεπτά του έβαλα την κάρτα sim, πηγαίνοντας στην μπαταρία μου δείχνει γενικά τα λεπτά (6 περιπου) που άρχισα να το χρησιμοποιώ. Που μπορώ να δω ότι είναι φορτισμένο από τις 1:30,κανονικά στο idle όπως στο xiaomi που χα πριν έλεγε από την ώρα που το βγαζες από τον φορτιστή. Όχι από όταν ξεκίναγες να το πρώτο χρησιμοποιείς μετά την φόρτιση Και τώρα που του κάνα επανεκκίνηση δείχνει από το άνοιγμα κ μετά ότι χρόνο μετράει Πας αναλυτικά στοιχεία για τη κατανάλωση ενέργειας και από το μενού πάνω διαλέγεις λογισμικό. Εκεί θα δεις ένα γράφημα με τη φθηνουσα ενέργεια της μπαταρίας σου. Πάνω στο γράφημα έχει μια μπάρα με την ώρα και τη μετακινείς όπου θες πάνω στο γράφημα για να δεις το ποσοστό σου ανά πάσα ώρα της κατανάλωσης σου. Για να δεις τη ώρα το έβγαλες από το φορτιστή σου μετακινείς απλά τη μπάρα τέρμα αριστερά στο γράφημα. Edited April 9, 2020 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Μπαταρία έχει λιγο καλύτερη το p30 pro γιατί είναι και μεγαλύτερη και το one plus έχει μεγαλύτερη οθονη και μς μεγαλύτερη αναλυση αρα μεγαλύτερη κατανάλωση.Ναι συμφωνώ μαζί σου, έχω το P30 Pro και γενικά σκέφτομαι αν αξίζει η μετάβαση στο One plus η οχι. Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για το θέμα "αντιπροσωπεία". Ερχόμενος από Smartec / Samsung με άψογη εξυπηρέτηση, καλές τιμές, αλλαγή μπαταρίας τσάμπα μέσα στον πρώτο χρόνο εγγύησης, κλπ, ισχύουν τα ίδια και για την αντιπροσωπεία της Huawei στην Αθήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Ναι συμφωνώ μαζί σου, έχω το P30 Pro και γενικά σκέφτομαι αν αξίζει η μετάβαση στο One plus η οχι. Ευχαριστώ πάντως Δεν βλέπω το λόγο. Είναι πολύ κοντά οι συσκευές. Καλυτερα να περιμένεις κάτι πιο καινούριο. One plus 8 Samsung s20. Προσωπικά περιμένω Note 20 Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Struggler Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Πας αναλυτικά στοιχεία για τη κατανάλωση ενέργειας και από το μενού πάνω διαλέγεις λογισμικό. Εκεί θα δεις ένα γράφημα με τη φθηνουσα ενέργεια της μπαταρίας σου. Πάνω στο γράφημα έχει μια μπάρα με την ώρα και τη μετακινείς όπου θες πάνω στο γράφημα για να δεις το ποσοστό σου ανά πάσα ώρα της κατανάλωσης σου. Για να δεις τη ώρα το έβγαλες από το φορτιστή σου μετακινείς απλά τη μπάρα τέρμα αριστερά στο γράφημα. σε ευχαριστώ το βρήκα αυτό, το θεμα είναι αν κανεις επανεκινηση χανεται η ωρα που βγηκε απο τον φορτιστη ή δεν το χρησιμοποιησεις για καποιες ωρες αφοτου βγει απο τον φορτιστη Παράθεση Ο Επιμένων Νικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9192 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για το θέμα "αντιπροσωπεία". Ερχόμενος από Smartec / Samsung με άψογη εξυπηρέτηση, καλές τιμές, αλλαγή μπαταρίας τσάμπα μέσα στον πρώτο χρόνο εγγύησης, κλπ, ισχύουν τα ίδια και για την αντιπροσωπεία της Huawei στην Αθήνα; Φιλαρακι το εστειλα πριν μια εμβδομαδα το κινητο για αλλαγη καμερας ειναι πολυ καλη αντιπροσωπεια απο τις καλυτερες σε θεμα κινητου Παράθεση p30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το p30 pro έρχεται με screen proector περασμένο?Είχα πριν καιρό p30 pro και δεν είχε περασμένο και λέω μήπως τώρα το βάζουν γιατί σκέφτομαι να το πάρω τώρα που έπεσε η τιμή του Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το p30 pro έρχεται με screen proector περασμένο?Είχα πριν καιρό p30 pro και δεν είχε περασμένο και λέω μήπως τώρα το βάζουν γιατί σκέφτομαι να το πάρω τώρα που έπεσε η τιμή τουΈχει περασμένο Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts