Jump to content

Papchris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Papchris

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Papchris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Πέρσι που πήρα το κινητό, πήγα στα media markt και του έβαλα προστατευτική μεμβράνη. Κράτησε έναν χρόνο και τώρα έχει κάνει φουσκάλες. Πήγα σήμερα να ξανά βάλω αλλά μου είπαν ότι τις έχουν αλλάξει πλέον και δεν καλύπτουν τις edge οθόνες, οπότε αποφάσισα να μη την βάλω. Ξέρετε αν μπορώ να πάω κάπου αλλού που να μπορούν να μου βάλουν μεμβράνη που να εφαρμόζει καλά σε όλη την οθόνη;
  2. Καλά άμα δεν είχα φβ και ινστα θα μου βγαζε 2 μέρες μπαταρία χαλαρά.
  3. Εγώ το κάνα downgrade γιατί πήγαινε η μπαταρία περίπατο.
  4. Όχι μόνο στην κάμερα το χω βρει.
  5. Και μενα μου έκλεισε από μπαταρία. Χθες παρέλαβα και γω. Περίμενα να πάει χαμηλά για να το βάλω να φορτίσει και ενώ κράταγε πολύ καλά η μπαταρία όταν έφτασε στο 15% την ρούφηξε σφαίρα. Εγώ βιάστικα και έκανα όλες τις ενημερώσεις. Η μπαταρία προς το παρόν δεν είναι στα επίπεδα που περίμενα. Βέβαια έχω κάνει μόνο 2 φορτίσεις ακόμα. Δεν ξέρω αν φταίει κάποιο update ή η 10ρα. Πες μου μες τις επόμενες μέρες πως τα πηγαίνει η μπαταρία σου. Εγώ γύρω στις 6 ώρες sot είμαι με WiFi μόνο. Κατά τ'αλλα χωρίς να κάνω factory reset δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την 10αρα.
  6. Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα μου ρθε το κινητό. Έκανα κάποιες ενημερώσεις. Να προχωρήσω στην 10αρα? Υπάρχουν θέματα με την μπαταρία η την κάμερα μετά την αναβάθμιση?
  7. Papchris

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα. Όσοι έχετε καιρό το κινητό, (πάνω από 6 μήνες) έχετε παρατηρήσει πτώση στην αυτονομία ή πηγαίνει ακόμα άψογα;
  8. Ρε παιδιά μου ρθε καινούργιο update να το κάνω ή θα την κλαίω την μπαταρία; Τελευταία έχει πέσει πολύ (1 χρόνο το χω το κινητό)
  9. Για αρχή πήγαινε στις ρυθμίσεις, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και πάτα εκεί που λέει λειτουργία δικτύου και δοκίμασε να αλλάξεις από 3g σε 4g ή το ανάποδο ανάλογα που το χες πριν για να δεις αν σου κάνει πάλι το ίδιο. Μετά δοκίμασε μια άλλη sim να δεις αν σου κάνει το ίδιο πάλι. Τέλος δοκίμασε με hands free, άμα δουλεύουν τα hands free μάλλον θα ναι θέμα ηχείου τότε οπότε το πας κατευθείαν για σέρβις εφόσον έχεις εγγύηση!
  10. Δεν ξέρω και τα δικά μου το κάνουν τελευταία (Xiaomi-Mi-Quantie-Hybrid.) Όχι συνέχεια αλλά είναι ενοχλητικό. Επίσης παρατήρησα ότι το κάνουν κυρίως όταν τα συνδέω με υπολογιστή.
  11. GeorgeHtz Λοιπόν η καλύτερη ανάλυση προφανώς και είναι uhd. Την σταθεροποίηση μπορεις να την ενεργοποιήσεις μόνο άμα βάλεις το μέγεθος της μπροστινής κάμερας σε fhd (μόνο σε αυτό αξίζει να τραβάς με την μπροστινή αλλιώς τα βίντεο θα βγαίνουν πολύ κουνημένα). Η πίσω κάμερα έχει αυτόματα σταθεροποίηση. Άμα θες να τραβήξεις κάποιο τοπίο και γενικά δεν χρειάζεται να κινηθείς τράβα σε 4Κ (uhd) άμα θες να τραβήξεις βίντεο την ώρα που περπατάς ή να τραβήξεις κάτι που κινείται γρήγορα, πχ ένα αμάξι ή έναν σκύλο που τρέχει εκεί βάλτο σε fhd (60fps) και θα δεις ότι το βίντεο θα ναι πιο σμουθ και ωραίο. Επίσης την νύχτα το uhd δίνει λίγο περισσότερο φως στην εικόνα οπότε είναι και προτιμότερο.
  12. Έχοντας το κινητό απ τον Μάρτη αυτό που παρατήρησα είναι ότι η μπαταρία έφτασε στη μέγιστη απόδοσή της τον Μάιο, 2 μήνες μετά δηλαδή και το καλοκαίρι έπεσε ένα 20% περίπου μάλλον επειδή ξεκίνησα να το φορτώνω με εφαρμογές. Πάντως πιστεύω ότι γενικά η ζέστη ειδικά το καλοκαίρι κάνει το κινητό να θερμένεται πιο εύκολα και μειώνει την απόδοση της μπαταρίας. Από τότε που δρόσισε ο καιρός έχει σταματήσει να ζεσταίνεται ακόμα και με βαριά χρήση παραμένει συνήθως δροσερό και 2 μήνες τώρα η διάρκεια της μπαταρίας έχει μείνει ίδια.
  13. Κατέβασε το snapseed μπορείς να κάνεις τα πάντα από κει
  14. Γιώργο ή θα βάλεις την παλιά σου κάρτα στην καινούργια συσκευή και θα περάσεις εκεί και μετά από κει στην καινούργια κάρτα. Αλλιώς άμα δεν χωράνε όλα τα περνάς στο pc και μετά στην καινούργια.
×
×
  • Create New...