_NikitaS_ Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Εμένα όταν ανοίγω να κάνω αναβάθμιση μου λέει να κάνω αναβάθμιση το hms core και όταν το πατάω μου βγάζει σφάλμα 102. Αναβάθμιση δεν έχω δει ακόμα. Επίσης δε περιμένω τρομερή διαφορά σε ένα κινητό δύο ετών περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Εμένα όταν ανοίγω να κάνω αναβάθμιση μου λέει να κάνω αναβάθμιση το hms core και όταν το πατάω μου βγάζει σφάλμα 102. Αναβάθμιση δεν έχω δει ακόμα. Επίσης δε περιμένω τρομερή διαφορά σε ένα κινητό δύο ετών περίπου. Ναι το ίδιο έκανε και σε εμένα, μετά από την αλλαγή που έκανε στο My Huawei, μετά την αναβάθμιση σε .159 το σταμάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ήρθε επιτέλους μετά από μήνες ενημέρωση ασφαλείας; Κάποιο θαύμα θα έγινε χαχα. Επειδή ακόμα παρακολουθώ τις εξελίξεις πολλά άλλα κινητά της, που έχουν ακόμα EMUI, έχουν πάρουν και την αναβάθμιση Ιουνίου. Η 159 έχει ποιού μήνα την αναβάθμιση ασφαλείας; Επίσης κάπου διάβασα ότι θα βγει και EMUI 12 αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο αφού προωθεί τόσο το Harmony OS αλλά ποτέ δεν ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Ήρθε επιτέλους μετά από μήνες ενημέρωση ασφαλείας; Κάποιο θαύμα θα έγινε χαχα. Επειδή ακόμα παρακολουθώ τις εξελίξεις πολλά άλλα κινητά της, που έχουν ακόμα EMUI, έχουν πάρουν και την αναβάθμιση Ιουνίου. Η 159 έχει ποιού μήνα την αναβάθμιση ασφαλείας; Επίσης κάπου διάβασα ότι θα βγει και EMUI 12 αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο αφού προωθεί τόσο το Harmony OS αλλά ποτέ δεν ξερεις. Καλησπέρα, η 159 ήρθε σήμερα και στο δικό μου με ασφάλεια Ιουνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Α ωραία. Εγώ ελέγχω συνέχεια για αναβάθμιση αλλά ακόμα δεν είναι διαθέσιμη για το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος. Για το p30 πήγαινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Το ίδιο και σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Μόλις μου βγήκε patch για τον ήχο στην 159. Καμιά φορά δεν είχα ήχο σε κάποια μηνύματα και μια δυο φορές ο ήχος του yt έβγαινε από το ακουστικό. Ίσως να έφτιαξαν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 και σε μένα ήρθε!!!υπάρχει ελπίδα θεωρώ να πάρουμε την 12 και θα είναι φυσικά και η τελευταία! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 (edited) Γεια σας παιδες!Μου εχει ξεμεινει ενα τζαμακι και ενα προστατευτικο πλαισιο καμερας. Αν καποιος το θελει και κανει τον κοπο να ερθει μεχρι το Ελληνικο ειναι δικο του,φυσικα δωρεαν! Edited August 31, 2021 by dalain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Μιας και το ανέφερε ο dalain έχει κάποιος να προτείνει κάποιο Τζαμακι καλό και οικονομικό; ψάχνω να βρω αλλά έχω μπερδευτεί.. Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Να ρωτήσω βρε παιδιά ..πιστεύετε ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι ανώτερο από το mate 20 pro ;; Σκεφτόμουν να κάνω την αλλαγή αυτήν ..και δεν ξέρω ..από ότι είδα σε βίντεο κλπ δεν είδα κάποια ανωτερότητα ....τι λέτε εσείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 4 hours ago, pantelis1971 said: Να ρωτήσω βρε παιδιά ..πιστεύετε ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι ανώτερο από το mate 20 pro ;; Σκεφτόμουν να κάνω την αλλαγή αυτήν ..και δεν ξέρω ..από ότι είδα σε βίντεο κλπ δεν είδα κάποια ανωτερότητα ....τι λέτε εσείς ; Δε θα δεις κάποια τρομερή διαφορά. Εξαρτάται βέβαια και τη διαφορά που σκοπεύεις να δώσεις για μια τέτοια αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Εγώ έκανα την αλλαγή πριν 1,5 χρόνο. Θα σου πω ότι κέρδισα λίγο σε νυχτερινή λήψη (όχι τπτ τρελό) αλλά έχασα το πολύ καλό ξεκλείδωμα προσώπου και το στερεοφωνικό ηχείο. Προσωπικά άνετα θα γύριζα στο Mate 20 pro αλλά πλέον έχω σταματήσει το χόμπι αγοραπωλησίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Ναι αυτό διαπίστωσα και εγώ ...ότι μάλλον δεν αξίζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 On 31/7/2021 at 4:40 ΜΜ, sharky1981 said: Το πάλεψα με όλα τα firmware αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο...έφαγα 2 ώρες για να γυρισω απο την 11 στην 9.1 αλλα για μπαταρία και κάμερα άποψη μου είναι μονόδρομος...τώρα για τους υπέρμαχους της ασφάλειας ας μείνουν στην 11.ο κάθε ένας αποφασίζει.Για το harmony απο ότι διαβάζω σε xda και άλλα forum κρατάει τα Google services,αλλά κάμερα και μπαταρία δεν αλλάζει κάτι Ποια βηματα ακολουθησες φιλε μου για να πας στην 9.1 απο την 11 μπορεις να μας πεις να το κανω και εγω? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 (edited) 1.συνδέουμε το κινητό με υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο από πριν το hisuite 2 τρέχει αυτόματα η ανοίγουμε εμείς το hisuite στον υπολογιστή και συνδέουμε το κινητό ώστε το hisuite να δει το κινητό(αν δεν δει το κινητό σου το hisuite πες μου να στο γράψω αναλυτικά) 3 στο hisuite παταμε ενημέρωση συστήματος και στην επόμενη καρτέλα switch to other version έτσι λοιπόν από την 11 θα πας στην 10 και μετά ξανά την ίδια διαδικασία για να πας στην 9... φτιάξε καφεδάκι😭 θέλει αρκετή ώρα... καλή τύχη 🤞 https://youtu.be/VBrtEfUyb_M και ένα βιντεάκι από ένα φίλος μας Ινδό που εξηγεί την διαδικασία σε άπταιστα αγγλικά😁 Υ.Γ κανε backup ολα σου τα αρχεία γιατι μετα θα με βριζεις😝.. αναγκαστικά γίνεται και φορματ🤕 στο κινητο.. Edited September 18, 2021 by sharky1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 8 ώρες πριν, sharky1981 said: 1.συνδέουμε το κινητό με υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο από πριν το hisuite 2 τρέχει αυτόματα η ανοίγουμε εμείς το hisuite στον υπολογιστή και συνδέουμε το κινητό ώστε το hisuite να δει το κινητό(αν δεν δει το κινητό σου το hisuite πες μου να στο γράψω αναλυτικά) 3 στο hisuite παταμε ενημέρωση συστήματος και στην επόμενη καρτέλα switch to other version έτσι λοιπόν από την 11 θα πας στην 10 και μετά ξανά την ίδια διαδικασία για να πας στην 9... φτιάξε καφεδάκι😭 θέλει αρκετή ώρα... καλή τύχη 🤞 https://youtu.be/VBrtEfUyb_M και ένα βιντεάκι από ένα φίλος μας Ινδό που εξηγεί την διαδικασία σε άπταιστα αγγλικά😁 Υ.Γ κανε backup ολα σου τα αρχεία γιατι μετα θα με βριζεις😝.. αναγκαστικά γίνεται και φορματ🤕 στο κινητο.. Μέχρι την ενημέρωση συστήματος όλα καλά αλλά δεν μου βγάζει switch to other version εμενα ομως γιατι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 5 minutes ago, GIANNAKIS75 said: Μέχρι την ενημέρωση συστήματος όλα καλά αλλά δεν μου βγάζει switch to other version εμενα ομως γιατι; Είναι με μπλε γράμματα όπου πατάς σε αυτά Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 (edited) 45 minutes ago, PapaDarxon said: Είναι με μπλε γράμματα όπου πατάς σε αυτά Edited September 19, 2021 by GIANNAKIS75 δεν μου βγαζει κατι αλλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 πιο μοντέλο p30 pro έχεις και ποια έκδοση hisuite ? ριξε μια ματια και εδώ https://forum.xda-developers.com/t/q-how-to-downgrade-huawei-p30-pro.4127615/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 11 minutes ago, sharky1981 said: πιο μοντέλο p30 pro έχεις και ποια έκδοση hisuite ? ριξε μια ματια και εδώ https://forum.xda-developers.com/t/q-how-to-downgrade-huawei-p30-pro.4127615/ 1 minute ago, GIANNAKIS75 said: 1 minute ago, GIANNAKIS75 said: 11.0.0.510.OVE HISUITE Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 (edited) λογικά φταίει η έκδοση το hisuite που χρησιμοποιείς..δοκίμασε να βάλεις καμία παλιότερη η να το ξανά εγκαταστήσεις..εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα.. επίσης μου κάνει εντύπωση που έχεις 6gb ram ενώ εγώ 8.. πάντως έχουμε το ίδιο μοντέλο και ίδια έκδοση hisuite Edited September 19, 2021 by sharky1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 ΕΧΩ ΤΟ 6/128GB ΦΙΛΕ ΜΟΥ 1 minute ago, GIANNAKIS75 said: ΕΧΩ ΤΟ 6/128GB ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΧΕΙς ΕΣΥ? HISUITE? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 (edited) όταν το αγόρασες τι emui είχε; την ίδια έκδοση έχουμε σε hisuite Edited September 19, 2021 by sharky1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts