Jump to content

john_15

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by john_15

  1. john_15

    Huawei P30 Pro

    Μιας και το ανέφερε ο dalain έχει κάποιος να προτείνει κάποιο Τζαμακι καλό και οικονομικό; ψάχνω να βρω αλλά έχω μπερδευτεί..
  2. john_15

    Huawei P30 Pro

    Για πιο λόγο να θες το Google pay οι τράπεζες έχουν τις δικές τους εφαρμογές που δουλεύουν με nfc και πληρώνεις κανονικά. Εγώ χρησιμοποιώ της eurobank.
  3. john_15

    Huawei P30 Pro

    Κάποιος που να έχει βρει λύση στο gmail icon;
  4. john_15

    Huawei P30 Pro

    Οκ. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι με το gmail που δεν εμφανίζει ότι έχεις μήνυμα στην αρχική.. Έκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ και βρήκα μια απάντηση να βάλουμε άλλο client η του emui με καθυστέρηση 10 λεπτά.. Μήπως κάποιος έχει βγει άλλη λύση;
  5. john_15

    Huawei P30 Pro

    Καλησπέρα παιδιά πριν λίγες μέρες πήρα το κινητό και θέλω να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να ανοίγω την κουρτίνα αντί για το AI SEARCH όταν κάνω το δάκτυλο προς τα κάτω από την μέση της οθόνης;
  6. οχι δεν εχει κατι τετοιο. γενικα δουλευει καλα.. να μην κατελουσε τοσο ευκολα την μπαταρια.. εμενα μου κραταει 1,5 - 2 μερες. ξερω φιλους μου που δεν χρησιμοποιουν δεδομενα και 4g που τους παει 3 -4.
  7. Υπάρχει κανονικά σε Γερμανό.
  8. Ρε παιδια με την μπαταρια τι γινεται; δεν μου κραταει μιαμιση μερα.. υπαρχει μεγαλυτερη απο 1800mah;
  9. κοιτα πιστευω οτι οσοι ασχολουται ακομα με το symbian και δεν εγκαταλοιπουν δεν ειναι ο μεσος χρηστης. οσο και αν ακουγετε περιεργο πιστευω οτι ειναι απαιτητικοι χρηστες γιατι τουλαχιστον οσοι ξερω.. θελουν καλη καμερα, καλη συνδεσημοτητα και ελευθερια και το μενου που ολοι αγαπησαμε.. Ο μεσος χρηστης θελει facebook internet και παιχνιδια.. και σιγουρα την εχει κανει πολυ νωριτερα.. εννοειτε οτι συμφωνω απολυτα με την απογοητευση σου για την υποστηρηξη περισσοτερο των εφαρμογων απλα οτι και να πουμε οι εταιρειες κοιτανε τον "μεσο"χρηστη.. δεν μας υπολογησε κανεις εμας αν θα ξαναπερναμε symbian βελτιομενο, αποφασησαν την ταφοπλακα και την ριξανε. Εγω παντως 2 προηποθεσεις να ισχυαν καινουριο hardware και καμια εφαρμογη απο τους devs δεν θα με ενοιαζε και ετσι να εμενε για παντα.. Τα λεω αυτα γιατι και εγω εφυγα απο το κουσουριασμενο πριν απο 2 βδομαδες. πηρα galaxy ace 3. καλη συσκευη η μπαταρια της ειναι ψηλο απογοητευση. ακομα ομως χρησιμοποιω το καημενο το c7 με 2η sim. Ειναι δυσκολο να αποχωρηστω ακομα. Το android σε καποια πραγματα μου την σπαει.. :p
  10. ναι δυστυχως ηταν μεχρι τις 31/12. απο δευτερα ομως ξεκινανε οι εκπτωσεις κατι θα πεξει..εχε το νου σου.. που μπορω να βρω την απαντηση στο ερωτημα για τα μαιλ να το βαλω σε καποιο θεμα για android;
  11. καλησπερα παιδια, Απλα για ενημερωση ηταν οντως σε καταστηματα γερμανος η προσφορα απο 280 σε 155.(το πηρα γιαυτο το ξερω!) Για την συσκευη τωρα. ειναι απροσδοκητα γρηγορο το ιντερνετ ειδικα με 4g η καμερα ειναι καλη για 5 mp γενικα εχει καλα χαρακτηριστικα οπως nfc με wifi direct 8gb εσ μνημη 5.5 διαθεσημα αλλα το καλο ειναι οτι ειναι ενιαια χωρις διαχωρισμο οπως τα παλιοτερα android. εχει καλη ευκρινεια η οθονη και γενικα δεν με εχει προβληματισει η ταχυτητα καθολου προς το παρον.. ενα σημαντικο μειον ειναι η διαρκεια της μπαταριας μου κραταει 1 με 1,5 μερα.. αλλα απ'οσο φενεται ολοι εκει το πανε μεγαλες καταναλωσεις απο τις οθονες και τους επεξεργαστες και ταχυφορτιστες για να φορτιζεις γρηγορα καθε μερα.. Ενα προβλημμα που εχω με το exchange mail ειναι σημαντικο για μενα, καποια mail με εικονες και γραμματα τα δειχνει με τετραγωνα σα να μην αναγνωριζει την γραμματοσειρα, επισης σε ενα με πινακα οταν το κανω προωθηση δεν μπορω να γραψω στα σημεια του πινακα που ειναι κενα μονο στα κατυλημενα παει ο κερσορας σε αυτο θα ηθελα αν μπορει καποιος να βοηθησει.. υπαρχουν καποια προγραμματα mail για download αλλα ειναι αξιοπιστα; εχει δοκιμασει κανεις; και μπορω να εμπιστευτω εταιρικα mail σε δωρεαν εφαρμογη τριτου; Αυτα απο μενα οποιαδηποτε απορια ειμαι διαθεσιμος..
  12. Σε ευχαριστω για την βοηθεια! μου δουλεψε το hotmail με την ρυθμιση νεο γραμματοκιβωτιο-αλλο και στο τελος δεν επελεξα το νοκια mail αλλα τυπικη. Για τον exchange δεν βρηκα λυση δυστυχως, και ειναι το κυριο προβλημα μου! Μηπως ξερει κανεις εναλακτικο exchange mail client για symbian?
  13. Το οτι επειδή το i-phone εβαλε γυαλι στο πισω μερος σημαινει οτι ειναι και ποιοτικο δεν το καταλαβα... ποσα i-phone εχω δει να ειναι σπασμενα πισω δεν θυμαμαι.. για μενα καλυτερα αλουμηνιο η καλο πλαστικο.
  14. Μηπως εχεις gmail?στο gmail μου δουλευει στο hotmail και στον exchange δεν δουλευει... εν το μεταξυ εχω κανει 3 format το κινητο και εχω αρχισει να απογοητευομαι.. αν μπορει καποιος φιλος να δοκιμασει να προωθησει και να επεξεργαστει μηνυμα απο hotmail(στο κομματι του προωθημενου). Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια! τι εννοεις "δεν μπορώ να το φτιάξω να μου δείχνει τι γράφω"
  15. Λες να εχει προβλημα το firmware που κατεβασα; στο θεμα και τον αποστολεα μπορω να γραψω. Στο παλιο κειμενο που προωθησα δεν μπορω να τροποποιησω-σβησω. Κανε μου μια χαρη και δοκιμασε μην κανω τσαμπα φορματ. Ευχαριστω!
  16. ουτε στα αλλα δουλευει κανονικα.. Εσυ δοκιμασες να προωθησεις mail και να γραψεις στο προωθημενο μηνυμα; εν το μεταξυ εκανα firmware refubrish. Ειναι καθαρο το τηλ. Και κατι αλλο τα mail στον exchange δεν φαινονται κανονικα δηλαδη ενα μαιλ με στηλες σαν του excel το δειχνει μονο το κειμενο το ενα κατω απο το αλλο.
  17. το πρωτο δεν το ξερω. για το δευτερο μπορεις να χρησιμοποιησεις το x-plore επιλεγεις τα αρχεια που θες πηγαινεις file artitubes και βαζεις hiden. Ρε παιδια κανενας χρηστης δεν εχει προωθησει mail απο exchange; μηπως αν το εγγραφα στο N8 αποριες θα μου απαντουσε καποιος;
  18. Παιδια καησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το mail exchange active sync. εχω C7 belle refresh και οταν κανω προωθηση ένα mail δεν μπορω να τροποποιησω το προωθημενο κομματι. παταω πανω στην οθονη και δεν βγαζει πληκτρολογιο. και καμια φορα που βγαζει δεν δουλευει... υπαρχει τροπος να το φτιαξω? η καποιο αλλο exchange mail σε εφαρμογη? Ειναι πολυ σημαντικό αν μπορειτε βοηθηστε... ευχαριστώ!
  19. Καλησπερα παιδια και καλη χρονια! κατεβασα νο nokia internet radio και προσπαθουσα να βαλω εναν σταθμο που δεν υπηρχε στην αναζητηση. Ξερω οτι μπορει να παιξει .pls αρχεια (winamp) απο σταθμους, πως μπορει να παιξει καποιον που δεν υπαρχει στην λιστα και δεν εχει τετοιο αρχειο για download πχ τον kiss 92.9 ευχαριστω!
  20. καλό από specs αλλά δεν είναι καν κινητό ούτε καν σήμα gsm δεν έχει..
  21. Για το τ9 δεν ξέρω οποίο έχω πιάσει στα χέρια μου δεν το είχε δεν είμαι σίγουρος. Για το task manager όντως χρήσιμο αυτό απλά δεν το ήξερα ότι γίνεται έτσι. Τώρα για τον διπυρηνο δεν ξερω καποιο μοντελο με 200 ευρώ που να χει αξιοπρεπείς κάμερα με φλας οθόνη και εσωτερική μνήμη για να μην σε πριζει και αυτονομία ανεκτή. Πχ gs3 mini 400ευρω. Και θα συμβιβαστείς σε αρκετά. Αν έχεις κάποιο άλλο στο μυαλό σου πες να το ψαξω. Να ξαναπώ ότι δεν λέω δεν υπάρχει καλύτερο.. Λέω αφού έχεις τόσα γιατί να μην το κρατήσεις; η γιατί για μερικούς είσαι ο παλιός και τι να μας πεις; κουσουριασμενο.. :)
  22. Ετσι, αυτα λεω και για να βρεις επαφες στο android πρεπει να θυμασαι ποιους εχεις ελληνικα και ποιους αγγλικα το ιδιο και σε iphone. για μενου αν θες να κλεισεις οτι τρεχει πρεπει να πας ρυθμισεις-->εφαρμογες-->εφαρμογες που εκτελουνται. γενικα αν ειχαμε 700 ευρω ακομη και οι symbian fans νομιζω οτι δεν θα γινοταν η συζητηση αφου τα περισσοτερα ισως και ολα εκτος μενου και καμερας τα κανει ενα galaxy s3 αλλα με 200+ ευρω παιρνεις ενα ace και για να εγκαταστησεις εφαρμογες θες app2sd, (οσοι εχουν καταλαβαινουν. Μαλλον γιαυτο γινεται η συζητηση με 200-300 ευρω τι μπορεις να κανεις ευκολα.. κατι που εχουν οσοι κρατουν symbian 3 συσκευη. αληθεια αξιζει να παρεις android με 250 ευρω αν εχεις για παραδειγμα ενα κουσουριασμενο c7 2 ετων?
  23. Ωραιος ο φιλος! να καποιοι λογοι για να παρεις symbian, να προσθεσω κι εγω μερικους φωνητικη κληση ολο τον καταλογο χωρις προσθηκες, πολυ ευκολη αναζητηση επαφων, παραμετροποιηση και κατι ακομα δεν ξερω αν ειμαι τρελος αλλα απο θεμα εφαρμογων και δυνατοτητων ειμαι καλυμενος.. παραθετω μερικες: dukto(αποστολη-ληψη με wifi απο τον καναπε αψογο),nokiα play to, opera,dropian(dropbox), joikuspot(hotspot), YouTube downloader pro απο km(κατεβαζεις mp3,mp4,flv απο youtube) mp3cut, antsnes(snes emu) symtorrent(τορρεντ απο το κινητο) swype για γρηγορη γραφη και εχω ακομα πολλα να πω για να ρωτησω γιατι όχι, σιγουρα κι εγω που ειμαι "οπαδος" του symbian θα ηθελα ενα κινητο να παιζω.. η διασκεδαση ομως ειναι δευτερη μπρος στην χρηστικοτητα. βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου αλλος θελει μεγαλυτερη ποικιλια και λιγοτερη χρηστικοτητα δεν το κρινω. παντως αν ηταν να παρω κινητο τωρα θα το σκεφτομουν παρα πολυ αλλα λογικα θα επαιρνα symbian. Symbian dead and i like it!!!
  24. Την βρηκα την λυση χαρις την βοηθεια του φιλου panosz75 και επιτελους swype και παλι.. Με βλεπω να αργω να εγκαταλειψω το καραβι που βυθιζεται..:lol: symbian dead and i like it!
  25. Αληθεια μετα το symbian τι? Πραγματικα ποιο χρηστικο τηλεφωνο απο το symbian belle δεν εχω πιασει. Τον 12/2010 πηρα ενα N8 και εφαγα σκαλωμα οπως πολλοι εδω μεσα. μετα απο ενα χρονο το εκανα μπανιο και πηρα ενα c7 που εχω και σημερα, σε αυτο με τραβηξαν 2 πραγματα που δεν ειχε το Ν8 οπως το 2πλο led που γινεται φακος με παρατεταμενο πατημα του κλειδωματος και το κουμπι για φωνητικη κληση(πρασινο η το κοyμπι αναμεσα στης εντασης). μεχρι προχθες δεν σκεφτομουν να αλλαξω συσκευη,το θεμα των εφαρμογων στυλ φυσσαω και κρυωνει με αφηνει αδειαφορο ακομα και οι και καλα χρησιμες..πχ ελεγχος υπολοιπου η καποιο site σε app μπορω να στειλω υπ στο 1314 η να μπω στο site... αλλα μετα το θεμα του swype ξενερωσα ασχημα, με το ζορι να το πεθανουν. Δεν λεω οτι ειναι τελειο, (αργος browser παρατημενο απο νοκια συμφωνω) απλα iphone και windows χωρις micro sd bluetooth fm τα αποκλειω το android ειναι ποιο κοντα, και αυτο πρεπει να πας σε καλη κατηγορια για να πεις οτι εισαι ικανοποιημενος οπως galaxy s3. ξερω οτι σας ζαλησα αλλα αυτοι ειναι οι λογοι που θα κρατησω το symbian οσο αντεξει(αν βρω λυση με swype) μετα μαλλον ανδροιδ.
×
×
  • Create New...