Dimis39 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Καλησπέρα από Γερμανία Εδώ ακόμη δεν ξεκίνησε από ότι διάβασα σε γερμανικά φόρουμ είναι η Beta Version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifoke Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 καλημερα μια γνωμη ειμαι αναμεσα σε p30 pro kai xiaomi mi 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manowar1908 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Καλημέρα σε όλους. Αξίζει ακόμα και σήμερα να το αγοράσει κάποιος σαν κινητό παρόλο που κοντεύουν σε λίγο καιρό δύο χρόνια από τότε που βγήκε; Υπάρχει πιθανότητα να μπει gcam; Αλλάζει κάτι σημαντικά στην ποιότητα των φωτογραφιών; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Ειχα το ίδιο δίλημμα με εσας πριν από ένα μήνα. Τελικά το αγόρασα στα 425 ευρώ από τον Γερμανό και δεν το εχω μετανιώσει καθόλου. Τα μειονέκτημα του σε σχέση με τις φετινές ναυαρχιδες ειναι η έλλειψη 5G, στερεοφωνικων ηχειων και τα λιγότερα hz στην οθόνη, χαρακτηριστικά που δεν με ενδιέφεραν καθόλου. Επίσης πολλά από τα δυνατά φετινά μοντέλα έχουν μεγαλωσει σε μέγεθος και βάρος πάρα πολύ για τα δικά μου τα γούστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Οι φωτογραφίες βγαίνουν το ίδιο φοβερά όπως στην αρχή; Γιατί διαβάζω με τα τελευταία update έχουν χαλάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Έχει ξεκινήσει η διανομή του emui 11 . . ? ? Σε άλλες χώρες έχει ξεκινήσει και κανείς δεν αναφέρει κάποιο optimization της κάμερας . . ! ! Ελπίζουμε στο τι είναι beta version huawei ποτε μα ποτέ δεν έδινε optimization σε κάμερα στης παλιότερες συσκευές με updates (το αντίθετο συνήθως) για να τραβήξει τον κόσμο στης ποιο καινούργιες συσκευές (καλά όχι μόνο huawei να λαμε την αλήθεια καθώς ετσι δουλεύει η αγορά) ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι φωτογραφίες βγαίνουν το ίδιο φοβερά όπως στην αρχή; Γιατί διαβάζω με τα τελευταία update έχουν χαλάσει. αν τα βλεπεις στην οθονη του κινιτο η τα ανεβάζεις σε κάνα instagramm facebook κλπ μπορει να ειναι και καλύτερες (ποιο εντυπωσιακές) αν τα περνάς στο pc κλπ θα απογοητευτείς πολύ (ανάλογα με την χρήση με λίγα λόγια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Καλημέρα σε όλους. Αξίζει ακόμα και σήμερα να το αγοράσει κάποιος σαν κινητό παρόλο που κοντεύουν σε λίγο καιρό δύο χρόνια από τότε που βγήκε; Υπάρχει πιθανότητα να μπει gcam; Αλλάζει κάτι σημαντικά στην ποιότητα των φωτογραφιών; ΕυχαριστώGcam δεν δέχεται λόγω επεξεργαστή. Και να την περάσεις δεν θα δουλέψει ποτέ σωστά όπως σε snapdragon Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 αν τα βλεπεις στην οθονη του κινιτο η τα ανεβάζεις σε κάνα instagramm facebook κλπ μπορει να ειναι και καλύτερες (ποιο εντυπωσιακές) αν τα περνάς στο pc κλπ θα απογοητευτείς πολύ (ανάλογα με την χρήση με λίγα λόγια) Καλά σοβαρά μιλάς;Το κινητό είναι γνωστό για την φοβερή κάμερα του και εσύ μου λες θα απογοητευτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 αν τα βλεπεις στην οθονη του κινιτο η τα ανεβάζεις σε κάνα instagramm facebook κλπ μπορει να ειναι και καλύτερες (ποιο εντυπωσιακές) αν τα περνάς στο pc κλπ θα απογοητευτείς πολύ (ανάλογα με την χρήση με λίγα λόγια) Καλά σοβαρά μιλάς;Το κινητό είναι γνωστό για την φοβερή κάμερα του και εσύ μου λες θα απογοητευτω; Σου λέει την πραγματικότητα. Για να μην απογοητευτείς. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Καλά σοβαρά μιλάς;Το κινητό είναι γνωστό για την φοβερή κάμερα του και εσύ μου λες θα απογοητευτω; Σου λέει την πραγματικότητα. Για να μην απογοητευτείς. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Οκ αν είναι έτσι τότε κρατάω το poco f2 μου και είμαι μια χαρά πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 αν τα βλεπεις στην οθονη του κινιτο η τα ανεβάζεις σε κάνα instagramm facebook κλπ μπορει να ειναι και καλύτερες (ποιο εντυπωσιακές) αν τα περνάς στο pc κλπ θα απογοητευτείς πολύ (ανάλογα με την χρήση με λίγα λόγια) Καλά σοβαρά μιλάς;Το κινητό είναι γνωστό για την φοβερή κάμερα του και εσύ μου λες θα απογοητευτω; οτι σου έγραψα......... αν θέλεις camera (να βλέπεις και να επεξεργάζεσαι της φώτο σε pc) τοτε πας στο android 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Καλά σοβαρά μιλάς;Το κινητό είναι γνωστό για την φοβερή κάμερα του και εσύ μου λες θα απογοητευτω; οτι σου έγραψα......... αν θέλεις camera (να βλέπεις και να επεξεργάζεσαι της φώτο σε pc) τοτε πας στο android 9 Σε ευχαριστώ πολύ με γλύτωσες από βλακεία που θα έκανα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 οτι σου έγραψα......... αν θέλεις camera (να βλέπεις και να επεξεργάζεσαι της φώτο σε pc) τοτε πας στο android 9 Σε ευχαριστώ πολύ με γλύτωσες από βλακεία που θα έκανα!! τόσα και τόσα post το γράφουν ποιο πάνω αν θέλεις camera πας android 9 αν θέλεις φώτο για social πας android 10 αν θες και τα δυο δεν υπάρχει επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Επειδή εδώ δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες φωτογράφοι,πειτε μας οι "ειδικοί" ποιο κινητο να πάρει τότε κάποιος. Και επίσης γιατί αναφέρεστε όλοι ότι "χάλασε" η κάμερα και δεν αναφέρεστε στα υπόλοιπα του κινητου(μπαταρια, σταθερότητα, γρηγοράδα). Και επιτέλους σταματήστε την καραμέλα ότι το κινητό είναι άχρηστο στις φωτογραφίες. Έλεος πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Καλησπερα.εγω λογο της σταθεροτητας,της μπαταριας και της ταχυτητας το κραταω.απο φωτογραφια πλεον ειναι αστα να πανε.χθες το βραδι προσπαθουσα απεγνωσμενα να βγαλω μια φωτο της προκοπης σε ενα περιβαλλον που πριν σκαρτεψουν την καμερα εβγαζε τελειες φωτο.τραβηξα 10 φωτο με καθε πιθανη ρυθμιση η προγραμμα και τελικα δεν κρατησα καμια.τραγικες απλα.α και δεν ειμαι "ειδικος".απλα βλεπω τι ειχα παρει πριν εναμιση χρονο και τι εχω τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Εγώ πάντως και βράδυ που βγάζω τις βλέπω αψογες.Μπορεί να μην είμαι και τόσο απαιτητικός.Και πιστεύω ότι τα κινητά σε αυτή τη κατηγορία πάνω κάτω τις ίδιες φώτο βγάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Gcam δεν δέχεται λόγω επεξεργαστή. Και να την περάσεις δεν θα δουλέψει ποτέ σωστά όπως σε snapdragon Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα διαβάσει ότι βγήκε για kirin 980, αυτό είναι fake; https://www.cyanogenmods.org/downloads/gcam-apk-5-1-018-kirin-980-p30-pro/ Δεν έχω Huawei για να το δοκιμάσω, τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Εγώ πάντως και βράδυ που βγάζω τις βλέπω αψογες.Μπορεί να μην είμαι και τόσο απαιτητικός.Και πιστεύω ότι τα κινητά σε αυτή τη κατηγορία πάνω κάτω τις ίδιες φώτο βγάζουν. Καλημερα.αν θες στειλε μου σε προσωπικο μηνυμα το τηλεφωνο σου να σου στειλω στο βαιμπερ.μερικες.πριν και μετα την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Επειδή εδώ δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες φωτογράφοι,πειτε μας οι "ειδικοί" ποιο κινητο να πάρει τότε κάποιος. Και επίσης γιατί αναφέρεστε όλοι ότι "χάλασε" η κάμερα και δεν αναφέρεστε στα υπόλοιπα του κινητου(μπαταρια, σταθερότητα, γρηγοράδα). Και επιτέλους σταματήστε την καραμέλα ότι το κινητό είναι άχρηστο στις φωτογραφίες. Έλεος πια. Ναι και γω θα ήθελα να μάθω ποιο φωτογραφικό κινητό android με google services θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος με τα χαρακτηριστικά του p30pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Ναι και γω θα ήθελα να μάθω ποιο φωτογραφικό κινητό android με google services θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος με τα χαρακτηριστικά του p30pro. Γιωργο εισαι απο τους τυχερους.εγω εκανα παλι τις αναβαθμισεις για διαφορους λογους και αυτο που ειχαμε δει εκει στην φωτογραφηση στα ψηλα αλωνια πιστεψε δεν υπαρχει παλι.....ειπαμε σε μπαταρια ταχυτητα και απουσια κολληματων εινα κορυφη ακομα το κινητο.απλα δεν μπορω παλι να αποδεχτω οτι τραβηξα 10 φωτο βραδινες προχθες και δεν κραρησα καμια.σαβουρες.... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρεπει να ξεθαψω την dslr μου παλι.και δεν εχει σχεση ποιο κινητο θα βρω για να αναπληρωσω το κενο της καμερας.ουτε ποσο εξειδικευμενος φωτογραφος ειμαι(γιατι δεν ειμαι) ομως πλεον το θεμα ειναι πρακτικο και ουσιαστικο.προσπαθησα να φωτογραφισω κατι σημαντικο και απλα δεν τα καταφερα.φιλη που ηταν μαζι μου (φορουσαμε μασκες ������) με φθηνο xiaomi ειχε καλυτερο αποτελεσμα.οσο και να με χαλαει αυτη ηταν η οραγματικοτητα που αντιμετωπισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Γιωργο εισαι απο τους τυχερους.εγω εκανα παλι τις αναβαθμισεις για διαφορους λογους και αυτο που ειχαμε δει εκει στην φωτογραφηση στα ψηλα αλωνια πιστεψε δεν υπαρχει παλι.....ειπαμε σε μπαταρια ταχυτητα και απουσια κολληματων εινα κορυφη ακομα το κινητο.απλα δεν μπορω παλι να αποδεχτω οτι τραβηξα 10 φωτο βραδινες προχθες και δεν κραρησα καμια.σαβουρες.... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρεπει να ξεθαψω την dslr μου παλι.και δεν εχει σχεση ποιο κινητο θα βρω για να αναπληρωσω το κενο της καμερας.ουτε ποσο εξειδικευμενος φωτογραφος ειμαι(γιατι δεν ειμαι) ομως πλεον το θεμα ειναι πρακτικο και ουσιαστικο.προσπαθησα να φωτογραφισω κατι σημαντικο και απλα δεν τα καταφερα.φιλη που ηταν μαζι μου (φορουσαμε μασκες ������) με φθηνο xiaomi ειχε καλυτερο αποτελεσμα.οσο και να με χαλαει αυτη ηταν η οραγματικοτητα που αντιμετωπισα Εγώ παλαιότερα είχα κατεβάσει το κινητό στην 9.1 αλλά για ψυχολογικούς λόγους (ασφαλείας) και λογους ομορφιάς το ξαναέκανα 10.1. Ε, μπορώ να δηλώσω ότι ναι, θα χάσω ένα ακόμα απόγευμα μου να το κάνω 9.1 . Δε γίνεται να τραβάω 50 φωτογραφίες για να κρατήσω μία δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Εγώ παλαιότερα είχα κατεβάσει το κινητό στην 9.1 αλλά για ψυχολογικούς λόγους (ασφαλείας) και λογους ομορφιάς το ξαναέκανα 10.1. Ε, μπορώ να δηλώσω ότι ναι, θα χάσω ένα ακόμα απόγευμα μου να το κάνω 9.1 . Δε γίνεται να τραβάω 50 φωτογραφίες για να κρατήσω μία δύο. Ακριβως το ιδιο και εγω.οριακα ειμαι να γυρισω στην 9.ισως μεσα στις γιορτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Είχα διαβάσει ότι βγήκε για kirin 980, αυτό είναι fake; https://www.cyanogenmods.org/downloads/gcam-apk-5-1-018-kirin-980-p30-pro/ Δεν έχω Huawei για να το δοκιμάσω, τι λέει; δεν λειτουργεί σωστά το night mode δεν λειτουργεί σωστά hdr+ και κάποια άλλα πράγματα που απαιτούν πρόσβαση στο hardware (ουσιαστικά δεν ειναι θέμα εφαρμογής απλά huawei εχει κλειδωμένη πρόσβαση στο hardware ετσι καμία εφαρμογή δεν μπορει να κάνει μαγικά καθώς δεν έχει πρόσβαση στο hardware πέρα απο κάποια βασικά πράγματα Εγώ πάντως και βράδυ που βγάζω τις βλέπω αψογες.Μπορεί να μην είμαι και τόσο απαιτητικός.Και πιστεύω ότι τα κινητά σε αυτή τη κατηγορία πάνω κάτω τις ίδιες φώτο βγάζουν. μπορείς να ανεβάσεις μερικές αν επιτρέπετε? ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι και γω θα ήθελα να μάθω ποιο φωτογραφικό κινητό android με google services θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος με τα χαρακτηριστικά του p30pro. αυτο που πήρα εγω μετά το p30 pro (άσχετα που χρυσοπλήρωσα) Oppo Find X2 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Καλό το oppo find x2 αλλά καλό θα είναι να το συγκρίνεις με φετινό κινητό (p40 pro) και όχι με περυσινο(p30 pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Μπορώ να πω και εγώ ότι έχω ξενερώσει πάρα πολύ με την κάμερα του κινητού στις τελευταίες εκδόσεις. Έχει χαλάσει σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα το βράδυ προσπαθούσα να βγάλω φωτό σε μέτριο φωτισμό μέσα στο σπίτι και ενώ αν κάποιος δεν κάνει ζουμ φαίνονται μια χαρα, μόλις κάνεις ζουμ ή τις περάσεις στον υπολογιστή είναι χάλια. Σαν ελαιογραφία ένα πράγμα. Δεν το πιστεύα μέχρι που διάβασα το νήμα και είδα να το αναφέρουν και οι υπόλοιποι.... Στα υπόλοιπα, η μπαταρία ακόμα κρατάει καλά αλλά όχι όπως πρώτα, πράγμα λογικό μετά από ένα χρόνο χρήσης και το ui δεν είναι πια τόσο σμουθ όσο στην αρχή ακόμα και με performance mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts