Vangelakis4 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Καλήσπερα σε ολους.Ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξει προσοψεις το Κ750?Εστω και σαν ανταλλακτικα.Ξερω οτι ειναι πολυπλοκο να αλλαξει αλλα για μενα δεν ειναι προβλημα.Ευχαριδτω... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Pedes i need help. den katalamvenw pos mporw na dw to firmware me ton pio katw tropo >*<<*<* Pia koumpia antistixoun ? thanks in advance Τα >*< κλπ, ειναι η κινηση που πρεπει να κανεις στο joystick. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Pedes i need help. den katalamvenw pos mporw na dw to firmware me ton pio katw tropo >*<<*<* Pia koumpia antistixoun ? thanks in advance Σε κατάσταση αναμονής, με ξεκλείδωτο πληκτρολόγιο, πάτα: (με το joystick) δεξιά, αστεράκι, αριστερά, αριστερά, αστεράκι, αριστερά, αστεράκι Ύστερα πάνε πληροφ. υπηρεσ.--> πληροφ. λογισμ. (το λέει πάνω-πάνω) :) -------------------------------------------------------------- Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο: Πού ακριβώς λέει την ημερομηνία κατασκευής του κινητού μου; :O Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiteman Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Thanks Ilias Παράθεση It’s nice to be important but it’s more important to be nice. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Καλήσπερα σε ολους.Ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξει προσοψεις το Κ750?Εστω και σαν ανταλλακτικα.Ξερω οτι ειναι πολυπλοκο να αλλαξει αλλα για μενα δεν ειναι προβλημα.Ευχαριδτω... Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δες εδώ, ακόμα μπορείς να βάλεις πρόσοψη από W800, οι Πακιστανοί δεν έχουν βγάλει ακόμα προσόψεις, περιμένω μήπως και πετυχω καμία!:hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Και εγω αυτο θελω.Να βαλω την προσοψη απο το W800.Αυριο φευγω Βουλγαρια και απο οτι μου ειπαν εκει εχουν πολλες προσοψεις.Σε ευχαριστω πολυ.... :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Paides, ksanarotao bas kai kserei kaneis pragmatika na mou apadhsei. Poia einai h megisth analysh video pou borei na paiksei to kinhtaki? Borei na xrhsimopoihsei olh thn othoni (full screen) sthn anaparagogh video? @migel, Thamks gia ta links! Telika sto k750i.net vriskei kaneis ola ta programmatakia pou xreiazetai! Καλησπέρα. Παρακαλώ , και ναι είναι αρκετά καλό site to k750i.net . Τώρα όσο για τα βιντεάκια έχω 3-4 τα οποία τα παίζει φούλ . Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Βρήκα εναν οδηγό για να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα βιντεάκια , γραμμένο από τον privateer ( Moderator ) insomnia . K750i - Video Guide -------------------------------------------------------------------------------- Μετά από ένα μήνα εμπειρίας με το εξαιρετικό Κ750i και αρκετές δοκιμές στο πως να φτιάξω όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας videos χωρίς σπασίματα στην αναπαραγωγή τους κατέληξα στα εξής συμπεράσματα. Όπως γνωρίζουμε το Κ750 παίζει 3gp και mp4 αρχεία. Tα 3gp αρχεία έχουν χαμηλό bit rate με αποτέλεσμα τα βιντεακια μας να έχουν κακή ποιότητα. Για αυτό θα ασχοληθούμε με το mp4 format το οποίο αν και πιάνει περισσότερο χώρο σε αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. 1ο βήμα μας είναι να κατεβάσουμε ένα πρόγραμμα που να μπορεί να μετατρέψει τα βιντεάκια μας (από οποιαδήποτε format) σε mp4. Εγώ έχω καταλήξει στο ImTOO 3GPP Video Converter . Απλό στην χρήση και με πολλές επιλογές. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν: Αφού κάνουμε add το video που θέλουμε, το επιλέγουμε, πηγαίνουμε κάτω στο profile και διαλέγουμε MPEG-4 video format (*.mp4). Επόμενο βήμα μας είναι να πάμε στην δεξιά στήλη και να βάλουμε τις ρυθμίσεις που θέλουμε για το video μας. Μερικές τις αφήνουμε στο auto. Αυτές που χρειάζονται αλλαγή είναι οι εξής: Video Video size: Εδώ η επιλογή είναι μονόδρομος. Το Κ750 υποστηρίζει βιντεάκια μόνο σε ανάλυση 176χ144. Μπορεί τα τελευταία σε fullscreen να τα τρέξει σε 176χ220 αλλά αν δοκιμάσετε να τρέξετε videos που φτιάχτηκαν στην ανάλυση αυτή θα δείτε μόνο μια μαύρη οθόνη Bit rate: Εδώ μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορες τιμές. Εγώ συνήθως βάζω τιμές μεταξύ 200-220 και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ σπασίματα. Σε βιντεο που δεν έχουν γρήγορες σκηνές μπορείτε να ανεβάσετε την τιμή αυτή ακόμα πιο πάνω. Πάντως τα 200 kbits είναι συνήθως μια καλή επιλογή. Frame rate: Βάζουμε τα μισά από ότι μας λέει το Imtoo για το αρχικό μας βίντεο. Αν δηλαδή αυτό τρέχει στα 30 fps επιλέγουμε 15fps. Επειδή σε κάποια videos το ImTOO δεν δείχνει τα frames μπορείτε για αυτή την δουλειά να χρησιμοποιήσετε το Fraps Audio Bit rate: Με μια τιμή στα 24 kbits είστε καλά. Sample rate: 22050 Ηz Channels: Mono Αν φτιάχνετε κάποιο videoclip και σας ενδιαφέρει ο ήχος να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος, μπορείτε να επιλέξετε 32/44100/Stereo, αλλά ίσως χρειαστεί να κατεβάσετε λίγο το bit rate του video γιατί πάντα θα πρέπει να υπολογίζεται ότι το συνολικό bit rate (audio+video) δεν πρέπει να ανέβει πολύ ψηλά. Γενικά καλό θα είναι το συνολικό Bit rate (Audio+Video) να μην υπερβαίνει τα 250 kbits γιατί τότε αρχίζουν τα σπασίματα. Βέβαια αυτό εξαρτάται όπως είπαμε και από το τι video φτιάχνετε. Οπότε feel free to experiment http://briefcase.pathfinder.gr/download/privateer2004/7783/463058/0/1.JPG Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoretsi Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Άντε και σας έχω ευχάριστα νέα. Μόλις παρέλαβα το Vodafone live ---> Davinci ---> Real SE k750 τηλεφωνάκι μου που επισκευάστικε δωρεάν και στα πλαίσια της εγγύησης άπο εξουσιοδοτημένο Sony Ericsson κατάστημα !!! Για την ιστορία αναφέρω ότι είχα την εκδοση Davinci R1L και ένα χαλασμένο joystick από το άπειρο gaming :D :D :D :D Το μόνο που μου ζητήθηκε ήταν το "κόκκινο" τιμολόγιο. Αυτό επιβεβαιώνει περίτρανα την άποψη μου οτι η εγγύηση ισχύει 2 χρόνια για τα υλικά και δεν έχει να κανει με μετατροπές στο software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Otan to kinito den exei mpataria ka8oloy, katw apo to mavro kapaki twn iperi8rwn anavosvinei ena kokkino lampaki ? Kai an exei mpataria anavosvinei allo xrwma? Peite moy... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Otan to kinito den exei mpataria ka8oloy, katw apo to mavro kapaki twn iperi8rwn anavosvinei ena kokkino lampaki ? Kai an exei mpataria anavosvinei allo xrwma? Peite moy...Οχι φιλε μου οταν εχει μπαταρια δεν αναβοσβυνει τιποτα μονο οταν δεν εχεις μπαταρια αναβοσβυνει ενα κοκκινο λαμπακι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Poly kalo migel! Kati tetoia epsaxna! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Άντε και σας έχω ευχάριστα νέα. Μόλις παρέλαβα το Vodafone live ---> Davinci ---> Real SE k750 τηλεφωνάκι μου που επισκευάστικε δωρεάν και στα πλαίσια της εγγύησης άπο εξουσιοδοτημένο Sony Ericsson κατάστημα !!! Για την ιστορία αναφέρω ότι είχα την εκδοση Davinci R1L και ένα χαλασμένο joystick από το άπειρο gaming :D :D :D :D Το μόνο που μου ζητήθηκε ήταν το "κόκκινο" τιμολόγιο. Αυτό επιβεβαιώνει περίτρανα την άποψη μου οτι η εγγύηση ισχύει 2 χρόνια για τα υλικά και δεν έχει να κανει με μετατροπές στο software Isws na epeses se kalo texniko .................... P na min ipe oti egine i metaropi ston proistameno tou k etsi dn s akirwsan tin egkiisi. Isws na min to prosexan kan Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Paides, ksanarotao bas kai kserei kaneis pragmatika na mou apadhsei. Poia einai h megisth analysh video pou borei na paiksei to kinhtaki? Borei na xrhsimopoihsei olh thn othoni (full screen) sthn anaparagogh video? @migel, Thamks gia ta links! Telika sto k750i.net vriskei kaneis ola ta programmatakia pou xreiazetai! To whιte Balance φταιει. Αν το βάλεις σε λάμπα φθορισμού δεν την κιτρινίζει. Όλες πάντως οι φωτογραφικές έχουν κάποιο χαρακτηριστικό χρώμα. Άλλες τίνουν στο κίτρινο, άλλες στο μπλε. Είναι ανάλογα τι προτιμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Μπράβο ρε Migel! Πολύ καλό! Άσχετο: Κάποιος, πριν από κάμποσο καιρό έψαχνε για τρόπο να αποθηκεύει φωτογραφίες στο τφ και να τις κλειδώνει με password. Έπεσα πάνω σε αυτό: http://www.getjar.com/products/1717/MyPhoto . Όποιος ήταν ο ενδιαφερόμενος ας το κοιτάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 paidia an deite edw leei oti polane to d750i 364 eurw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 egw vrika kai mia leptomeria pou den einai kai poly simantiki opios thelei na pezei me fakelous epidei apo to tilefono den exei epilogh na kaneis fakelo mesa se enan alo fakelo mporis na to kaneis apo to pc mpeneis sti karta mnimis apo to pc me to usb pas stous fakelous kai kaneis New folder mesa se enan alo fakelo kai etsi kaneis ossous thes mesa se enan fakelo alous fakelous!! opios endiaferetai.kai ystera sto kinito tous vlepeis kanonika :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Φίλοι μου αγόρασα την Memory Stick PRO Duo 512 και θέλω να αντιγράψω τα δεδομένα που είχα από την 64mb κάρτα στην 512. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό ; Την 512 την διαμόρφωσα, το πρόβλημα μου είναι πως γίνεται η μεταφορά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Φίλοι μου αγόρασα την Memory Stick PRO Duo 512 και θέλω να αντιγράψω τα δεδομένα που είχα από την 64mb κάρτα στην 512. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό ; Την 512 την διαμόρφωσα, το πρόβλημα μου είναι πως γίνεται η μεταφορά. Ευχαριστώ. Aplo:Pairneis ena card reader kai kaneis thn antigrafh sto pc sou kai meta sthn allh karta :) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_IOAN Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 guys ξερει κανεις (ή μπορει να κανει εκτιμηση) πότε αναμένεται πτωση της τιμης του κινητου στα καταστηματα βοδιαφον? Αξίζει να περιμένω για μια πτωση της τιμής (συμβαινει συχνα στα SE); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Άντε και σας έχω ευχάριστα νέα. Μόλις παρέλαβα το Vodafone live ---> Davinci ---> Real SE k750 τηλεφωνάκι μου που επισκευάστικε δωρεάν και στα πλαίσια της εγγύησης άπο εξουσιοδοτημένο Sony Ericsson κατάστημα !!! Για την ιστορία αναφέρω ότι είχα την εκδοση Davinci R1L και ένα χαλασμένο joystick από το άπειρο gaming :D :D :D :D Το μόνο που μου ζητήθηκε ήταν το "κόκκινο" τιμολόγιο. Αυτό επιβεβαιώνει περίτρανα την άποψη μου οτι η εγγύηση ισχύει 2 χρόνια για τα υλικά και δεν έχει να κανει με μετατροπές στο software Mhpws na mas eleges kai poio katasthma einai ayto na xeroume? :) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Aplo:Pairneis ena card reader kai kaneis thn antigrafh sto pc sou kai meta sthn allh karta :) και αν δεν έχω card reader ;, μπορώ να κάνω την μεταφορά των δεδομένων με το PC που βλέπει την κάρτα του κινητού σαν εξωτερικό φλασάκι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 και αν δεν έχω card reader ;, μπορώ να κάνω την μεταφορά των δεδομένων με το PC που βλέπει την κάρτα του κινητού σαν εξωτερικό φλασάκι ; Πολύ απλά αντέγραψε στο pc σου όλα τα δεδομένα που θες απο την 64 κάρτα με το καλώδιο, και μετά βάλε την 512 και αντέγραψε τα σε αυτην απο το pc. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Πολύ απλά αντέγραψε στο pc σου όλα τα δεδομένα που θες απο την 64 κάρτα με το καλώδιο, και μετά βάλε την 512 και αντέγραψε τα σε αυτην απο το pc. ;) Ευχαριστώ για την βοήθεια ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5zax Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Ρυθμισεις MMS για vodafone ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts