Jump to content

thanasis987

Members
  • Δημοσιεύσεις

    145
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanasis987

  1. Γνωρίζει κανείς αν κάνει και για igo primo 2.3 του iphone?
  2. Υποστηρίζει 3gs, όλα καλά, κανένα πρόβλημα, και δεν αργεί στο boot
  3. Άσχημα νέα για untethered στο 3GS σύμφωνα με τα tweetts του pod2g Δεν γίνεται σε iPhone 3GS με το νέο bootrom Στο 4S λέει ότι δουλεύει
  4. Σύμφωνα με το twiiter του pod2g το 4αρι του τρέχει untethered στην 5.1!! Αντε να δούμε!!!!
  5. Δοκίμασα την ενεργοποίηση της επιλογής HDR στο 3GS με iOS 5.1 jailbroken (HDR High Dynamic Range είναι ο συνδυασμός πολλαπλών εκθέσεων της ίδιας εικόνας για την ενισχύση όλων των επίπεδων φωτισμού σε μια φωτογραφία) Μόνο ένα bug βρήκα στην αποθήκευση της φωτογραφίας κολλάει, και για να ξεκολλήσει απλώς σέρνω αριστερά και τότε την αποθηκεύει. Χρειαζόμαστε jailbroken iphone 3GS και to iFILE Πηγαίνουμε με το iFILE στο /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/N88AP.plist Κάνουμε ένα αντίγραφο το N88AP.plist για να το έχουμε αν κάτι πάει στραβά (Για να κάνουμε αντίγραφο το N88AP.plist πατάμε πάνω του μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή, έπειτα πατάμε το εικονίδιο κάτω δεξιά και επιλέγουμε Αντιγραφη/Συντόμευση, πάτάμε πάνω δεξιά τέλος, μετά πατάμε ένα αρχείο μέχρι να εμφανιστούν οι επιλογές, δίπλα από το επιλογή όλων έχει ένα βελάκι το πατάμε και μετά πατάμε το επικόληση, για να μετονομάσουμε το νέο αρχείο πατάμε το βελάκι που έχει δεξιά π.χ ως N88AP.bak) Επιλέγουμε το N88AP.plist και πατάμε Προβολέας Property List Επιλέγουμε capabilities και προσθέτουμε (από το + κάτω δεξιά) το hdr-image-capture ως ονομασία και ως πληκτρολόγηση Βoolean και πατάμε δημιουργία. Βρίσκουμε απο την λίστα capabilities το hdr-image-capture και το ενεργοποιούμε. Έξοδος από το iFILE ένα respring και στις επιλογές της καμερας μας έχουμε το HDR κάτω από το πλέγμα!!!!
  6. Δοκίμασα την ενεργοποίηση της επιλογής HDR στο 3GS με iOS 5.1 jailbroken (HDR High Dynamic Range είναι ο συνδυασμός πολλαπλών εκθέσεων της ίδιας εικόνας για την ενισχύση όλων των επίπεδων φωτισμού σε μια φωτογραφία) Πιθανότατα δουλεύει και σε 3G απλώς πειράζετε το αρχείο N82AP.plist αντί του N88AP.plist Μόνο ένα bug βρήκα στην αποθήκευση της φωτογραφίας κολλάει, και για να ξεκολλήσει απλώς σέρνω αριστερά και τότε την αποθηκεύει. Χρειαζόμαστε jailbroken iphone 3GS και to iFILE Πηγαίνουμε με το iFILE στο /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/N88AP.plist Κάνουμε ένα αντίγραφο το N88AP.plist για να το έχουμε αν κάτι πάει στραβά (Για να κάνουμε αντίγραφο το N88AP.plist πατάμε πάνω του μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή, έπειτα πατάμε το εικονίδιο κάτω δεξιά και επιλέγουμε Αντιγραφη/Συντόμευση, πάτάμε πάνω δεξιά τέλος, μετά πατάμε ένα αρχείο μέχρι να εμφανιστούν οι επιλογές, δίπλα από το επιλογή όλων έχει ένα βελάκι το πατάμε και μετά πατάμε το επικόληση, για να μετονομάσουμε το νέο αρχείο πατάμε το βελάκι που έχει δεξιά π.χ ως N88AP.bak) Επιλέγουμε το N88AP.plist και πατάμε Προβολέας Property List Επιλέγουμε capabilities και προσθέτουμε (από το + κάτω δεξιά) το hdr-image-capture ως ονομασία και ως πληκτρολόγηση Βoolean και πατάμε δημιουργία. Βρίσκουμε απο την λίστα capabilities το hdr-image-capture και το ενεργοποιούμε. Έξοδος από το iFILE ένα respring και στις επιλογές της καμερας μας έχουμε το HDR κάτω από το πλέγμα!!!!
×
×
  • Create New...