Jump to content

s5zax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About s5zax

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 30

s5zax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους! Μολις σημερα το πρωι αγορασα και εγω το 5800. Αρκετα καλο το τηλεφωνο, πανω κατω οπως το περιμενα. Ομως εχω ενα αρκετα σημαντικο προβλημα. Η συσκευη κολλαει του θανατα. Δεν υπαρχει στιγμη που να το παρω στα χερια μου και να μην πεταξει ασπρη οθονη με τα χερακια και να επαννεκινησει απο την αρχη. Τελευταιο τερτιπι ειναι με το που με καλουνε και το σηκωνω να σβηνει μονο του! Περασα το τελευταιο λογισμικο απο την εφαρμογη της Nokia, εκανα format, εκανα ξανα format την καρτα μνημης αλλαξα sim αλλα παλι τα ιδια. Καμια ιδεα πρωτου παρω τον δρομο για το κοντινο Nokia shop? Eυχαριστω!
  2. Βρηκα στο internet ενα προγραμα που λεγεται SMS Journal! Το ανοιγεις και οριζεις που εχεις αποθηκευμενο τον φακελο Mail! Πατας οκ και σου εμφανιζει τα μηνυματα! Αλλα τα εμφανιζει με χτυπημενους χαρακτηρες... το προγραμμα εδω: http://www.karsten-seiferlin.de/html/body_sms_journal.html
  3. To αρχειο index εκανε φτερα και αυτο μαλλον ηταν το προβλημα που ξεκινησε απο την μη αλλαγη την μνημης σε χρηση πριν την πρωτη αντιγραφη! τα μηνηματα σωθηκαν τελικα μεσω υπολογιστη με ενα προγραμματακι αλλα με μερικους χαρακτηρες χτυπημενους λογω enconding (διωρθωνεται ομως γιατι καταλαβαινεις την λεξη μιας κ οι κοινοι χαρακτηρες ελληνικων αγγλικων απεικονιζονται κανονικα)! Ευχαριστω ολους!!
  4. ρε συ μπορω να τα μεταφερω αλλα να τα διαβασει το symbian δεν μπορει....gianpithio εκανα και αυτο που ειπες καλε μου φιλε αλλα παλι τπτ...μαλλον κατι δεν εγινε σωστα κατα την πρωτη αντιγραφη
  5. ενδιαφερον...θα το δοκιμασω!!! Ευχαριστω φιλε!
  6. η μνημη σε χρηση ηταν οκ...εκανα καμια 10αρια φορες κ αυτο που ειπες αλα παλι τπτ!
  7. οχι το βλαμενο δεν το κανει.....εκει δεν δειχνει τπτ....
  8. Παμε παλι γιατι σε μπερδεψα!!!! Πριν το format Aντιγραφη του φακελου mail απο την μνημη του τηλεφωνου στην καρτα μνημης formating...........end of format μετα το Format αντιγραφη τον περιεχομενων του φακελου mail απο την καρτα μνημης και επικολληση στην μνημη του κινητου στον φακελο mail που δημιουργησε το λειτουργικο μετα το φορματ! αλλα στα μηνυματα δεν βγαζει τπτ τωρα... λες κανα αρχειο να μην αντιγραφικε πριν το fortmat?
  9. Παιδια καλησπερα! Εχω καποιο προβλημα με το 6600. Σημερα και αφου μου ειχε βγαλει την πιστη με τα κολληματα του το κινητο αποφασισα να του κανω ενα format. Στα μηνυματα και συγκεκριμανα στο "Οι φακελοι μου" ειχα 2 φακελους και για να μην τους χασω εκανα copy ολοκληρο τον φακελο mail με το handy file στην καρτα μνημης ωστε μετα το format να τον επαναφερω στην αρχικη του θεση (c:\system\). Τωρα το συστημα δεν αναγνωριζει μαλλον οτι εκει υπαρχουν μηνυματα και δεν τα εμαφανιζει καθολου...τι γινεται? τα κλαιω τα μηνυματα ή υπαρχει τροπος να σωθουνε? Ο στοκος δεν εκανα ενα search πρωτα για καποιο προγραμα....
  10. Ρυθμισεις MMS για vodafone ξερουμε?
  11. kalispera! pos mporo na allakso ta eikoniadia apo ena thema pou einai se morfi .sis?euxaristo
  12. Ψαχνω για καποιο προγραμμα που να διαγραφει περιττα αρχεια απο παλαιοτερες εγκαταστασεις και για καποιο καλο freeware antivirus. Οποια βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω!
  13. Πηγα το 6600 για να μου αλλαξουν οθονη επειδη ειχε πολλα καμμενα pixels. Ολα οκ και συμφωνησαν να την αλλαξουν στην εγγυηση. Το προβλημα ειναι πως περιμενω 7 βδομαδες για να την παραλαβουν..ξερει κανεις αν υπαρχει ελλειψη στο συγκεκριμενο ανταλλακτικο??
×
×
  • Create New...