cryptonakias13 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Στο κινητό του public είχε γίνει αναβάθμιση λογισμικου; Δεν το ελεγξα, αλλα δεν νομιζω τα κινητα της βιτρινας να μπαινουν στη διαδικασια να τα αναβαθμιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 (edited) Παντως οι διαφορες ειναι αρκετα μεγαλες θα ελεγα.... Ακομα κ η σκια κατω απ τα γραμματα, λεπτομερεια, το χρωμα, η φωτεινότητα..... Βεβαια ειναι μεγαλο το ζουμ, αλλα εκει θα φανούν οι εντονες διαφορες ! Edited May 30, 2019 by HSP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 ο snadragon 855 εχει sony imx αισθητηρα που ειναι καλυτερος απο isocell Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 ο snadragon 855 εχει sony imx αισθητηρα που ειναι καλυτερος απο isocell νομιζα οτι ισχυει για την μπροστα καμερα αυτο, ισχυει και για πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 νομιζα οτι ισχυει για την μπροστα καμερα αυτο, ισχυει και για πισω? για την selfie ισχύει έχεις δίκιο,οι πίσω είναι ίδιες. Άλλα πράγματα αλλάζουν μεταξύ snap & exynos σχετικά με την κάμερα. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Βρισκομενος ξανα στα puplic σημερα για να παρω ενα στικακι, ειπα να τραβηξω μια συγκριτικη για να δειτε και εσεις τις διαφορες exynos με snapdragon, τις ειχα ξανα συγκρινει τις καμερες , απλα σημερα ειπα να το μοιραστω και μαζι σας , Θελω να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικη αυτη η διαφορα? μιας και τα κινητα φορανε τις ιδιες καμερες πισω και μονο ο επεξεργαστης αλλαζει στην ουσια.. Η φωτογραφιες τραβηχτηκαν στις ιδιες συνθηκες με τον τηλεφακο, το αντικειμενο ηταν ενας ξυλινος πινακας στα 5-6 μετρα περιπου και ειναι τερμα ζουμαρισμενες οι φωτο και στις 2 περιπτωσεις για να φανουν οι λεπτομερειες, το πρωτο πραγμα που εκανα εννοειτε στο κινητο του puplic ηταν να καθαρισω τους φακους γιατι ηταν γεματοι δαχτυλιες. Επισης μου εκανε εντυπωση γιατι στον exynos to iso ειναι στα 64 ενω στον snap. στα 100 και στις 2 φωτο που τραβηξα, ισως γιαυτο η τοση διαφορα? επισης αλλη ερωτηση, γιατι στον snap. το μεγεθος ειναι περιπου 0,8 mb λιγοτερο , ενω ειναι τραβηγμενες στην ιδια αναλυση ? και οι δυο καμερες ειναι στο auto φυσικα. Δεν ειμαι φωτογραφος, απλα λεω αυτα που ειδα και εχω και τις αντιστοιχες αποριες.. Το αριστερο ειναι το exynos Θεωρώ ότι είναι τυχαίο , δείτε τις 2 φώτο που τράβηξα με το κινητό , απανωτά με διαφορά λίγων δευτερολέπτων(Πριν και μετα το καθάρισμα του φακού ) ,* η πρωτη ειναι με ISO 250 και η άλλη με 200** . Η μικρή αυτή** διαφορά στο ISO κάνει τεράστια διαφορά στην φώτο , όπως και ένας πεντακάθαρος φακός . * Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Εσυ επαιξες με iso ομως που ειναι λογικο να υπάρχει διαφορά σε τονικότητα κ ελαχιστη φωτεινοτητα.... Το παλικάρι λεει με Auto ρυθμισεις.... Εχουμε δει γενικα βιντεο που επιβεβαιωνουν την διαφορες στις φωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seattheodore Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Εχει διαφορα ο snap. Εμεινε πισω το τμημα επεξεργαστων της samsung. Παράθεση πριν NOKIA E72, ΝΟΚΙΑ Ν8, LUMIA 1020, Samsung Galaxy S7, S10+ ceramic, τώρα S23 ULTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 (edited) Εσυ επαιξες με iso ομως που ειναι λογικο να υπάρχει διαφορά σε τονικότητα κ ελαχιστη φωτεινοτητα.... Το παλικάρι λεει με Auto ρυθμισεις.... Εχουμε δει γενικα βιντεο που επιβεβαιωνουν την διαφορες στις φωτο!Στο auto είναι και οι 2 φώτο .Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιες φορές παρόλο που είναι η ίδια λήψη ακριβώς, μπορεί να παρει η κάμερα άλλες ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 31, 2019 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Auto.. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Στο auto είναι και οι 2 φώτο .Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιες φορές παρόλο που είναι η ίδια λήψη ακριβώς, μπορεί να παρει η κάμερα άλλες ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι λογικα θεμα ρυθμισεων ειναι και επεξεργασιας εικονας αφου εχουν ιδιους πισω φακους. Το θεμα ειναι οτι απο οσες φωτο και αν τραβηξα και την πρωτη και την δευτερη φορα που βρεθηκα στα puplic ο Snap. παντα εδινε λιγο/πολυ καλυτερα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Ε το έχουμε αναφέρει πολλάκις αυτό το θέμα,έτσι είναι! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 night mode 20190602_230018 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Με Snapseed A2CACE16-9907-4FC8-AE74-5855C1693486 by margaritagr, on Flickr Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Μαγευτική Μαργαρίτα!! Δε ξέρω κατά πόσο έχεις πειράξει τα χρώματα με το Snapseed ή μόνο το brightness/contrast, αλλά γενικά το color reproduction της Sammy είναι ανώτερο από οποιοδήποτε Huawei!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Έχω βάλει ένα φίλτρο που τα έκανε λίγο πιο έντονα , αλλά ναι είναι γνωστή η απόδοση τους στο χρώμα. Εμένα μου αρέσει πολύ πως έχει πιάσει τις λεπτομέρειες στην πέτρα χωρίς να χάσει τα πίσω Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Και μερικές φωτο από την Πάρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Και μια ακόμη φωτο εν ώρα δουλειάς Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 (edited) Λίγες από εμένα Edited July 16, 2019 by bujinkan Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Τηνος; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Τηνος; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝάξος Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Τι έγινε ρε παιδιά... Καλοκαιράκι διακοπές... Που είναι οι φωτός? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Κλικ στις φωτο 5D4A862A-7ECC-40CB-B191-CF46049B2E94 by margaritagr, on Flickr 14A8FE81-21E8-49A2-9535-4D4F8FCEB01B by margaritagr, on Flickr 5C71FEEF-CAE2-432A-A58F-408058421F12 by margaritagr, on Flickr BB4D5792-B8F9-4048-A55F-6581BD4AC355 by margaritagr, on Flickr F861DEEB-DDC5-42E3-BF51-F3CF4144B29D by margaritagr, on Flickr Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoskontop Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Βίντεο σε χαμηλό φωτισμό κάποιος να μας πει εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 (edited) Σοκαρίστηκα, ελπίζω να κάνω κάτι λάθος. Το LG G4 το έχω ρουταρισμένο, με Lineage 16 και μία από τις τελευταίες εκδόσεις της Gcam. Μου έδωσε αυτό το αποτέλεσμα. To S10 μου έδωσε αυτό το αποτέλεσμα... Δεν ανέβασα σωστά τις φωτό και, δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε zoom για να δείτε από κοντά τις τεράστιες διαφορές στην λεπτομέρεια. Ακόμη και έτσι η διαφορά είναι εύκολα αντιλιπτή, αλλά σε πλήρες ζουμ γίνεται τεράστια. Edit: Κάντε ζουμ στη σελίδα με Control και + και θα δείτε... Πιθανότατα κάνω κάτι λάθος, γιατί η φωτό του G4 είναι 10MB, ενώ του S10 μόλις 2. Εντυπώσεις, ιδέες, προτάσεις; Edited August 5, 2019 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts