harrissot Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Holey Light. Δοκιμασμένη και σίγουρη. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.holeylight Μου εκανε εντύπωση οτι ακόμα ειναι σε τεστ...και όχι επίσημο release! Θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Έχει να κάνει ενημέρωση από τον Απρίλιο, έχει σελίδα στο xda, , όπου ρωτούσαν,, μήπως έπαθε τίποτα. 5 φορές το πέρασα, δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει. Την aod την άνοιγα, μετά από 2 ώρες έκλεινε από μόνη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Έχει να κάνει ενημέρωση από τον Απρίλιο, έχει σελίδα στο xda, , όπου ρωτούσαν,, μήπως έπαθε τίποτα. 5 φορές το πέρασα, δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει. Την aod την άνοιγα, μετά από 2 ώρες έκλεινε από μόνη της. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xander.android.notifybuddy&hl=el Υπαρχει και αυτη η εφαρμογη για ειδοποιησεις Δε φωτιζει το δαχτυλίδι γυρω απο τις καμερες αλλα εμφανιζει μια κουκκιδα σαν λεντ επανω αριστερα της οθονης. Μπορεις να επιλεξεις χρωμα αναλογα της εφαρμογης Α και για να δουλεψει θελει υποχρεωτικα την aod κλειστη Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Κατέβασα την εφαρμογή. Δεν μπορώ στις ρυθμίσεις. πχ στο user επιλέγω κλπ. Στο system δεν μπορώ να βρω τι να τικαρω, ούτε το μενού ρυθμίσεων, πχ για επιλογή gmail. (Οι κλήσεις λέει ότι δεν υποστηρίζεται,). Μια υποδείξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/themes/app-amoled-notification-light-t3943715/post79810512#post79810512 Η σελίδα από τον προγραμματιστή στο xda. Στο user επιλέγω τις εφαρμογές. Στο system τι επιλέγω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xander.android.notifybuddy&hl=el Υπαρχει και αυτη η εφαρμογη για ειδοποιησεις Δε φωτιζει το δαχτυλίδι γυρω απο τις καμερες αλλα εμφανιζει μια κουκκιδα σαν λεντ επανω αριστερα της οθονης. Μπορεις να επιλεξεις χρωμα αναλογα της εφαρμογης Α και για να δουλεψει θελει υποχρεωτικα την aod κλειστη Ενώ ανάβει το "led", δεν μου ξεκλειδώνει αμέσως από μαύρη οθόνη με δακτυλικο. Θέλει διπλό ταπ να ανοίξει η οθόνη και μετά ξεκλείδωνει. Τι έχω κάνει λάθος? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Ενώ ανάβει το "led", δεν μου ξεκλειδώνει αμέσως από μαύρη οθόνη με δακτυλικο. Θέλει διπλό ταπ να ανοίξει η οθόνη και μετά ξεκλείδωνει. Τι έχω κάνει λάθος? Στο user επιλέγω τις εφαρμογές. Στο system τι επιλέγω ; σε μενα δεν αναβει ουτε το led. νομιζω λεει στο xda διπλο ταπ,, δεν κανεις λαθος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Note: On successfully selecting a color for an app the text in which the App name is written should change to that color Thats it. Don't enable the LED for the "Phone App" as it will interfere when an incoming call is coming! Will fix this soon Note: To turn off the LED and to unlock phone double tap anywhere on the screen or use power button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Στο user επιλέγω τις εφαρμογές. Στο system τι επιλέγω ; σε μενα δεν αναβει ουτε το led. νομιζω λεει στο xda διπλο ταπ,, δεν κανεις λαθος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Note: On successfully selecting a color for an app the text in which the App name is written should change to that color Thats it. Don't enable the LED for the "Phone App" as it will interfere when an incoming call is coming! Will fix this soon Note: To turn off the LED and to unlock phone double tap anywhere on the screen or use power button. Οταν ανοιξεις την εφαρμογη και κανεις μονο ταπ στην εφαρμογη που θες να βαλεις λεντ και σου ανοιγει ο κυκλος με τη χρωματικη παλετα Επιλεγεις το χρωμα σου πατας οκ και σου χρωματιζει το ονομα της εφαρμογης με το χρωμα σου Αν εξαιρεσουμε το διπλο ταπ για ξεκλειδωμα και μη υποστηριξης ακομα της native εφαρμογης τηλεφωνου για τις αναπαντητες , κατα τα αλλα δουλευει αψεγαδιαστα Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Σημερα παρελαβα ευρωπαικο, και λεω να κανω μια συγκριση με το δικο μου που φοραει Snapdragon socket. Γενικα μεχρι τωρα δεν εχω διαδιαφορα ουτε σε οθονη ουτε σε εμβελεια σηματος, ενω μενει να δω καμερες και μπαταρια. Για καμερα λεω να κανω ενα συγκριτικο το βραδυ κυριως ενω μπαταρια θα του δωσω 1 μηνα καθως το δικο μου ειναι στα φορτε του τωρα ενω το αλλο δεν εχει καμια φορτιση και δεν εχει στρωσει ουτε εχει ρυθμιστει πληρως. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Οταν ανοιξεις την εφαρμογη και κανεις μονο ταπ στην εφαρμογη που θες να βαλεις λεντ και σου ανοιγει ο κυκλος με τη χρωματικη παλετα Επιλεγεις το χρωμα σου πατας οκ και σου χρωματιζει το ονομα της εφαρμογης με το χρωμα σου Αν εξαιρεσουμε το διπλο ταπ για ξεκλειδωμα και μη υποστηριξης ακομα της native εφαρμογης τηλεφωνου για τις αναπαντητες , κατα τα αλλα δουλευει αψεγαδιαστα Σε μένα δεν ανάβει ούτε το led. Αλλά έχω και εφαρμογές, πχ screen lock κλπ πίστευω ότι οι ρυθμίσεις είναι σωστές http://imgur.com/E8aHpSg ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και έχω original case, flip cover, και αναγνώριση προσώπου,, αποτύπωμα όχι, λόγω dome,, Μόλις ανοίξω το κάλυμμα ξεκλειδώνει. Δεν φαίνεται το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Σημερα παρελαβα ευρωπαικο, και λεω να κανω μια συγκριση με το δικο μου που φοραει Snapdragon socket. Γενικα μεχρι τωρα δεν εχω διαδιαφορα ουτε σε οθονη ουτε σε εμβελεια σηματος, ενω μενει να δω καμερες και μπαταρια. Για καμερα λεω να κανω ενα συγκριτικο το βραδυ κυριως ενω μπαταρια θα του δωσω 1 μηνα καθως το δικο μου ειναι στα φορτε του τωρα ενω το αλλο δεν εχει καμια φορτιση και δεν εχει στρωσει ουτε εχει ρυθμιστει πληρως. Καλός τα δέχτηκες. Από που αν επιτρέπεται; Περιμένω να δω την σύγκριση στις φωτογραφίες γιατί με ενδιαφέρουν πρωτίστως στα κινητά μου αλλά δεν είχα βρει τρόπο να το προμηθευτό από κάπου χωρίς τελωνείο. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Μπορεί κάποιος να μου την ρύθμιση, για να μην έχω το φωτεινό κάδρο στο Gmail, και στο aquamail http://imgur.com/Y8ZH6JM Και το notify boddy δεν δουλεύει , ούτε σε αυτό το κινητό, ούτε σε mi 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 (edited) Λυθηκε το προβλημα Edited July 23, 2019 by The_Kostas Deleted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Καλός τα δέχτηκες. Από που αν επιτρέπεται; Περιμένω να δω την σύγκριση στις φωτογραφίες γιατί με ενδιαφέρουν πρωτίστως στα κινητά μου αλλά δεν είχα βρει τρόπο να το προμηθευτό από κάπου χωρίς τελωνείο. Από καραβασιλη πήρα το ευρωπαϊκό, το άλλο το είχα μερικούς μήνες. Αύριο θα τα λιώσω μαζί στη σύγκριση και θα βάλω δείγματα. Δε νομίζω να έχουν διαφορά Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Από καραβασιλη πήρα το ευρωπαϊκό, το άλλο το είχα μερικούς μήνες. Αύριο θα τα λιώσω μαζί στη σύγκριση και θα βάλω δείγματα. Δε νομίζω να έχουν διαφορά Αναμένουμε ξεφυσώντας και με έξω τη γλώσσα! :p Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο η αυτονομία μπαταρίας παρά οι φωτογραφίες και η ταχύτητα επεξεργαστή. Όσο για το FM... αυτό μου λείπει από την εποχή του S2!!! Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Βρε παίδες μπορείτε να μου πείτε αν η κατανάλωση της μπαταρίας σας είναι τόσο χάλια όσο η δικιά μου στα screenshots? 10-15 μέρες φτάνω το 3ωρο οθόνης μετά βίας. Δεν έχω βάλει περίεργες εφαρμογές. Όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Έχω κάνει wipe cache από το recovery. Έχω μπει στο beta program των Google Play Services και πάλι τα ίδια χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Βρε παίδες μπορείτε να μου πείτε αν η κατανάλωση της μπαταρίας σας είναι τόσο χάλια όσο η δικιά μου στα screenshots? 10-15 μέρες φτάνω το 3ωρο οθόνης μετά βίας. Δεν έχω βάλει περίεργες εφαρμογές. Όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Έχω κάνει wipe cache από το recovery. Έχω μπει στο beta program των Google Play Services και πάλι τα ίδια χάλια. Βλέπω πως είσαι συνδεμένος με μια bluetooth συσκευή. Στην περίπτωση μου, ακόμη και συνδεμένος με συσκευή που υποστηρίζει bluetooth 5.0 η κατανάλωση της μπαταρίας είναι στην τάξη των 50% σε σχέση να μην το έχω συνδεμένο με καμία συσκευή. Δυστυχώς, βλεπω τις ίδιες καταναλώσεις σε μπαταρία με σύνδεση bluetooth από την εποχή του S7 edge... Δοκίμασε μια μέρα να μην συνδεθείς με bluetooth και θα δεις τρελές διαφορές στην κατανάλωση και στην SOT οθόνης. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Βλέπω πως είσαι συνδεμένος με μια bluetooth συσκευή. Στην περίπτωση μου, ακόμη και συνδεμένος με συσκευή που υποστηρίζει bluetooth 5.0 η κατανάλωση της μπαταρίας είναι στην τάξη των 50% σε σχέση να μην το έχω συνδεμένο με καμία συσκευή. Δυστυχώς, βλεπω τις ίδιες καταναλώσεις σε μπαταρία με σύνδεση bluetooth από την εποχή του S7 edge... Δοκίμασε μια μέρα να μην συνδεθείς με bluetooth και θα δεις τρελές διαφορές στην κατανάλωση και στην SOT οθόνης. Εγω πάντως με Galaxy watch όσο το είχα συνέχεια πάνω δεν έβλεπα διαφορά στην κατανάλωση, ελάχιστη ίσως. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Αναμένουμε ξεφυσώντας και με έξω τη γλώσσα! :p Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο η αυτονομία μπαταρίας παρά οι φωτογραφίες και η ταχύτητα επεξεργαστή. Όσο για το FM... αυτό μου λείπει από την εποχή του S2!!! Χεχε, όταν θα έχω άποψη θα γράψω, πάντως τα πρώτα δείγματα άριστα σε μπαταρία, καμία διαφορά κατά το στήσιμο σε σχέση με το snapdragon.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Βλέπω πως είσαι συνδεμένος με μια bluetooth συσκευή. Στην περίπτωση μου, ακόμη και συνδεμένος με συσκευή που υποστηρίζει bluetooth 5.0 η κατανάλωση της μπαταρίας είναι στην τάξη των 50% σε σχέση να μην το έχω συνδεμένο με καμία συσκευή. Δυστυχώς, βλεπω τις ίδιες καταναλώσεις σε μπαταρία με σύνδεση bluetooth από την εποχή του S7 edge... Δοκίμασε μια μέρα να μην συνδεθείς με bluetooth και θα δεις τρελές διαφορές στην κατανάλωση και στην SOT οθόνης.Σίγουρα δεν είναι το bluetooth. Αντιθέτως ποτέ δεν είχα θέμα σε καμία συσκευή με κατανάλωση από το μπλε δόντι. Είμαι 8 μήνες με το Galaxy Watch συνδεδεμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Παιδια που βλέπουμε ποιας χωρας ειναι το τηλέφωνό μας;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Παιδια που βλέπουμε ποιας χωρας ειναι το τηλέφωνό μας;; https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Μπορεί κάποιος να μου την ρύθμιση, για να μην έχω το φωτεινό κάδρο στο Gmail, και στο aquamail http://imgur.com/Y8ZH6JM Και στο dialer δείχνει φωτεινό κάδρο, με χρώματα που εναλλάσσονται, πχ μωβ κλπ. Αν ξέρει ένας τι πρέπει να ρυθμίσω , για να αποφύγω το factory reset, παρακλήση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο σε ένα suzuki swift 2015 αλλά μου βγάζει error μέσω USB. δεν το αναγνωρίζει... ενώ το iPhone μια χαρά.. έχει βρει κανείς καμια λύση γιατί βλέπω το προβλημα ειναι γενικά στο android από ένα γρήγορο ψάξιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Να το συνδέσεις ως τι με usb; Ως μέσο αποθήκευσης; Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts