thp87 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Από Γερμανό ο έλεγχος έγινε σε 5 λεπτά .... απλά για πληροφόρηση. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Την led θήκη έχω και εγώ, με τζάμι dome, αλλά δεν δουλεύει το αποτύπωμα. Ποιο tempered glass έχεις ? Το αποτύπωμα δουλεύει ? Έχω ένα τζάμι των 10 ευρώ κ έχει σαν μια μικρή τρύπα αλλά είναι απλά πιο λεπτό το τζάμι εκεί κ δουλευει οκ ούτε έχει ξεκολλήσει. Λιγάκι σκόνη έχει μαζέψει σε μια μεριά. Καλύπτει κ τις μπροστινες κάμερες το τζάμι.. Αλλά τώρα με τη θήκη μόλις ανοίγω το καπάκι ανοίγει κατευθείαν με το πρόσωπο οπότε είναι σούπερ έτσι.. Αλλά κ το αποτύπωμα μια χαρά το δουλεύω.. Η θήκη σε εμενα βλέπω το καπάκι πως ανοίγει αν γυρίσεις το κινητό θα ήθελα να είχε κάνα μικρό μαγνητακι εκεί. Οπότε δεν ξέρω αν πέσει με τη μούρη αν προστάτευεται όπως λέει ο wolf. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Από Γερμανό ο έλεγχος έγινε σε 5 λεπτά .... απλά για πληροφόρηση. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Προφανώς, όταν στο πουλάει 300 ευρώ πιο ακριβά λογικό δεν είναι ? Με 3 κινητά έχει βγάλει το μηνιατικο του υπαλλήλου... Ώρες ώρες ρε παίδες χάνουμε το μέτρο, θέλετε δηλαδή και να πάρετε σε τιμή χαμηλή και να κάνετε τη δουλειά σας σε 5 λεπτά που αυτό προφανώς έχει και κόστος... Σε όποιον βιάζεται λοιπόν ας πάει στο Γερμανό, εγώ θα περιμένω και 5 και 15 μερες αν ειναι να κερδίσω τόσα λεφτά.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Να προσθεσω μονο σε κατι που ειχε γραφτει πιο πισω οτι σημερα ειδα ηρθε στο δικο μου Ελληνικο S10+ το τελευταιο update που περιμεναμε εδω και μερες,δεν ξερω αν αναφερθηκε πιο πισω αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Εδώ στο plus δεν αναφέρθηκε το νέο update σε Γερμανό ήρθε κανονικά.. Ωραίες οι 2 προσθήκες που παρατήρησα στην κάμερα. Για κάτι άλλο δεν έχω δει.. Αντε να έρθει και μια πιο γρήγορη φόρτιση για μια ώρα ανάγκης Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Προφανώς, όταν στο πουλάει 300 ευρώ πιο ακριβά λογικό δεν είναι ? Με 3 κινητά έχει βγάλει το μηνιατικο του υπαλλήλου... Ώρες ώρες ρε παίδες χάνουμε το μέτρο, θέλετε δηλαδή και να πάρετε σε τιμή χαμηλή και να κάνετε τη δουλειά σας σε 5 λεπτά που αυτό προφανώς έχει και κόστος... Σε όποιον βιάζεται λοιπόν ας πάει στο Γερμανό, εγώ θα περιμένω και 5 και 15 μερες αν ειναι να κερδίσω τόσα λεφτά..Και στο τέλος σου λένε ξέχασες ένα έγγραφο, ήταν λάθος κτλ και φτου από την αρχή ως που σου σπάνε τα νεύρα και πας είτε στην αλυσίδα είτε αγοράζεις από αυτούς χωρίς αφαίρεση ΦΠΑ. Συγνώμη αλλά δεν χρειάζεται κανένας έλεγχος ούτε 200 έντυπα για να κοπεί τιμολόγιο. 2 χαρτιά είναι αντίγραφο του taxis πρόσφατο να φαίνεται ότι υπάρχει επιχείρηση και φωτοτυπία ταυτότητας. Τι προσωπικό χρειάζεται για να το δει αυτό; και 100 συσκευές με τιμολόγιο να πουλάνε την ημέρα με 2 υπαλλήλους στο 3ωρο τα έχουν ελέγξει. Απλά δεν θέλουν να κάνουν αυτήν τη διαδικασία. Επίσης πότε δεν είναι ξεκάθαρη η τιμή που θα αγοράσεις μιας και σου λέει τιμή προσφοράς αλλά αν είναι για τιμολόγιο χάνετε ένα ποσοστό έκπτωσης κτλ. Επισης Νίκο οι αλυσίδες πουλάνε στην τιμή λιανικής της εκάστοτε εταιρίας δεν βάζουν τιμή από το κεφάλι τους. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Εγώ βλέπω ότι ο έλεγχος διαρκεί 4 έως 7 εργάσιμες για να σου εγκρίνει τιμολόγιο.. Το κινητό έλεγε ότι είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.. Για το ιδιο μαγαζί μιλάμε ? Κοιτούσα τα σχόλια στο σκρουτζ και καταλαβαίνω ότι θέλει 30 ημέρες. Στους όρους όντως λέει 4-7 ημέρες. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάποια στιγμή πρόσφατα. https://www.skroutz.gr/m/5189/Trackstore Edited June 12, 2019 by skoupas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Και στο τέλος σου λένε ξέχασες ένα έγγραφο, ήταν λάθος κτλ και φτου από την αρχή ως που σου σπάνε τα νεύρα και πας είτε στην αλυσίδα είτε αγοράζεις από αυτούς χωρίς αφαίρεση ΦΠΑ. Συγνώμη αλλά δεν χρειάζεται κανένας έλεγχος ούτε 200 έντυπα για να κοπεί τιμολόγιο. 2 χαρτιά είναι αντίγραφο του taxis πρόσφατο να φαίνεται ότι υπάρχει επιχείρηση και φωτοτυπία ταυτότητας. Τι προσωπικό χρειάζεται για να το δει αυτό; και 100 συσκευές με τιμολόγιο να πουλάνε την ημέρα με 2 υπαλλήλους στο 3ωρο τα έχουν ελέγξει. Απλά δεν θέλουν να κάνουν αυτήν τη διαδικασία. Επίσης πότε δεν είναι ξεκάθαρη η τιμή που θα αγοράσεις μιας και σου λέει τιμή προσφοράς αλλά αν είναι για τιμολόγιο χάνετε ένα ποσοστό έκπτωσης κτλ. Επισης Νίκο οι αλυσίδες πουλάνε στην τιμή λιανικής της εκάστοτε εταιρίας δεν βάζουν τιμή από το κεφάλι τους. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Κοιτούσα τα σχόλια στο σκρουτζ και καταλαβαίνω ότι θέλει 30 ημέρες. Στους όρους όντως λέει 4-7 ημέρες. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάποια στιγμή πρόσφατα. https://www.skroutz.gr/m/5189/Trackstore παιδες εγω ειπα τι γραφει το site, τωρα αν κανουν 1 μηνα οκ δεν το ξερω. απο εκει και περα δε διαφωνω οτι δε θελουν να πουλησουν χωρις φπα, ειναι ξεκαθαρο, αλλα τι να κανουμε τωρα, οταν οι αλυσιδες σε λιγο θα εχουν διπλασια τιμη, τι θα κανεις? θα περιμενεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Απλά έχει χαθεί το μέτρο. Προτιμώ να το παίρνω κάθε χρόνο (S9,S9,S10) από αλυσίδα και να δίνω 50-100 ευρώ παραπάνω (όταν το παίρνεις τις πρώτες μέρες με κουπόνι κτλ τόσο είναι η διαφορά) παρά να τα δίνω στην μαύρη αγορά! Η τιμή που πουλάνε οι αλυσίδες και ο κάθε επίσημος μεταπωλητής ορίζεται από την Samsung Hellas ακόμα και οι προσφορές που βγάζουν με κουπονάκια απόσυρση κτλ είναι πάλι από την Samsung Hellas. Καθόλου τυχαίος ο νόμος για το ΦΠΑ σε κινητά και τάμπλετ. Εκεί όπου όλοι τα είχαν άμεσα διαθέσιμα ξαφνικά κατόπιν παραγγελίας σε 20-30 μέρες. Και να ξεκαθαρίσουμε πως ο έλεγχος είναι πολύ απλός, πραγματικά 5 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Απλά έχει χαθεί το μέτρο. Προτιμώ να το παίρνω κάθε χρόνο (S9,S9,S10) από αλυσίδα και να δίνω 50-100 ευρώ παραπάνω (όταν το παίρνεις τις πρώτες μέρες με κουπόνι κτλ τόσο είναι η διαφορά) παρά να τα δίνω στην μαύρη αγορά! Η τιμή που πουλάνε οι αλυσίδες και ο κάθε επίσημος μεταπωλητής ορίζεται από την Samsung Hellas ακόμα και οι προσφορές που βγάζουν με κουπονάκια απόσυρση κτλ είναι πάλι από την Samsung Hellas. Καθόλου τυχαίος ο νόμος για το ΦΠΑ σε κινητά και τάμπλετ. Εκεί όπου όλοι τα είχαν άμεσα διαθέσιμα ξαφνικά κατόπιν παραγγελίας σε 20-30 μέρες. Και να ξεκαθαρίσουμε πως ο έλεγχος είναι πολύ απλός, πραγματικά 5 λεπτά.Παράλληλη αγορά θες να πεις,όχι μαύρη,είναι 2 έννοιες διαφορετικές. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Παράλληλη αγορά θες να πεις,όχι μαύρη,είναι 2 έννοιες διαφορετικές. Μαύρη θέλω να πω. Η παράλληλη κόβει τιμολόγια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Μαύρη θέλω να πω. Η παράλληλη κόβει τιμολόγια ... Σωστός οκ! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Αγορά με τιμολόγιο από trackstore κάνουμε ελεύθερα Συγγνώμη παιδιά είχα ξεχάσει το ερωτηματικό..έχει κάνεις εμπειρία;; δε φοβάμαι τόσο το χρόνο, όσο την απάτη. Όσο να ναι, φοβάμαι να κάνω κατάθεση χωρίς να έχω κάτι στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Μια ερωτηση, πρακτικα τι διαφορα εχει το s10+ απο το το s10 στις σελφοκαμερες? ρωταω γιατι στο s10+ οι φακοι καταλαμβανουν διπλασιο χωρο στην οθονη.. υπαρχει καμια ουσιωδης διαφορα, η ειναι κυριως εφε? Η δεξια τρυπα επισης ειναι αισθητηρας η φακος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Συγγνώμη παιδιά είχα ξεχάσει το ερωτηματικό..έχει κάνεις εμπειρία;; δε φοβάμαι τόσο το χρόνο, όσο την απάτη. Όσο να ναι, φοβάμαι να κάνω κατάθεση χωρίς να έχω κάτι στα χέρια μου. Εκανα παραγγελια σημερα απο DRELE, πληρωμη με πιστωτικη 6 δοσεις και συνολο 717 ευρω Εχει παρα πολλες αξιολογησεις το συγκεκριμενο 1181 για την ακριβεια και εχει επιλογη για αγορα με τιμολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Μια ερωτηση, πρακτικα τι διαφορα εχει το s10+ απο το το s10 στις σελφοκαμερες? ρωταω γιατι στο s10+ οι φακοι καταλαμβανουν διπλασιο χωρο στην οθονη.. υπαρχει καμια ουσιωδης διαφορα, η ειναι κυριως εφε? Η δεξια τρυπα επισης ειναι αισθητηρας η φακος? Έχω την εντύπωση πως είναι αισθητήρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Απλά έχει χαθεί το μέτρο. Προτιμώ να το παίρνω κάθε χρόνο (S9,S9,S10) από αλυσίδα και να δίνω 50-100 ευρώ παραπάνω (όταν το παίρνεις τις πρώτες μέρες με κουπόνι κτλ τόσο είναι η διαφορά) παρά να τα δίνω στην μαύρη αγορά! Η τιμή που πουλάνε οι αλυσίδες και ο κάθε επίσημος μεταπωλητής ορίζεται από την Samsung Hellas ακόμα και οι προσφορές που βγάζουν με κουπονάκια απόσυρση κτλ είναι πάλι από την Samsung Hellas. Καθόλου τυχαίος ο νόμος για το ΦΠΑ σε κινητά και τάμπλετ. Εκεί όπου όλοι τα είχαν άμεσα διαθέσιμα ξαφνικά κατόπιν παραγγελίας σε 20-30 μέρες. Και να ξεκαθαρίσουμε πως ο έλεγχος είναι πολύ απλός, πραγματικά 5 λεπτά. Μαύρη αγορά? Η μαύρη αγορά κόβει νόμιμες αποδείξεις? Όσο για τα τιμολόγια υπάρχουν καταστήματα που η διαδικασία από την παραγγελία μέχρι το unboxing στην επαρχία γίνετε σε 3 εργάσιμες ημέρες. (όταν το προϊόν είναι διαθέσιμο). Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Μαύρη αγορά? Η μαύρη αγορά κόβει νόμιμες αποδείξεις? Όσο για τα τιμολόγια υπάρχουν καταστήματα που η διαδικασία από την παραγγελία μέχρι το unboxing στην επαρχία γίνετε σε 3 εργάσιμες ημέρες. (όταν το προϊόν είναι διαθέσιμο). Νόμιμες αποδείξεις αλλά δεν θέλουν να κόβουν τιμολόγια ... μμμ κάτι δεν κολλάει με τις ''νόμιμες'' αποδείξεις ... μπορώ να αναλύσω πολλές ''νόμιμες'' μεθόδους αλλά δεν είναι αυτή η ουσία και θα μου πάρει αρκετή ώρα. Προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις .. πολύ λίγες. Οι μισές αρνητικές κριτικές έχουν να κάνουν με την άρνηση τιμολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Εθισμος το one ui. Ενα 24ωρο αντεξα με το oneplus 7 pro. Κι ενω αναγνωρισα (για τα δικα μου δεδομενα) την τεχνικη ανωτεροτητα του oneplus 7 pro, η "επιγευση" στο τελος της ημερας απο τη χρηση των oneplus 7 pro, s10+ γερνει υπερ του δευτερου. Οπερ κι εγενετο να καταστω κατοχος για 3η φορα του s10+ (ελλειψει note 10 - ειναι ακομα 3 μηνες μακρια το ατιμο)... Πισω στο κορεατικο μαντρι, once again... Στα του κινητου. Αυτη τη φορα εχω εκδοση COS (απο cosmote). Με δικτυο vodafone, δεν ειναι ενεργη η ρυθμιση wifi calling. Αραγε, μπορω να αποφυγω το να φλασαρω EUR ή VOD rom, αν βαλω μια cosmote sim (με ενεργη την υπηρεσια) στο κινητο - εχω τύχη να ενεργοποιηθει η σχετικη ρυθμιση ή παω καρφι για odin? Γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Απλά έχει χαθεί το μέτρο. Προτιμώ να το παίρνω κάθε χρόνο (S9,S9,S10) από αλυσίδα και να δίνω 50-100 ευρώ παραπάνω (όταν το παίρνεις τις πρώτες μέρες με κουπόνι κτλ τόσο είναι η διαφορά) παρά να τα δίνω στην μαύρη αγορά! Η τιμή που πουλάνε οι αλυσίδες και ο κάθε επίσημος μεταπωλητής ορίζεται από την Samsung Hellas ακόμα και οι προσφορές που βγάζουν με κουπονάκια απόσυρση κτλ είναι πάλι από την Samsung Hellas. Καθόλου τυχαίος ο νόμος για το ΦΠΑ σε κινητά και τάμπλετ. Εκεί όπου όλοι τα είχαν άμεσα διαθέσιμα ξαφνικά κατόπιν παραγγελίας σε 20-30 μέρες. Και να ξεκαθαρίσουμε πως ο έλεγχος είναι πολύ απλός, πραγματικά 5 λεπτά. Κοίτα, day 1 προφανώς είναι το ίδιο και προφανώς μιλάς για αυτούς τους λίγους που τα σκάνε.. Εγώ όπως και οι πολλοί δε δίνουμε πολλά όμως, θέλουμε να δίνουμε πιο λογικά πόσα που είναι τα 500 και 600 ευρω ( που και αυτά πολλά είναι) . Όμως άλλο να δωσεις 1100 day one μείον φπα μείον απόσυρση που σημαίνει ότι βάζεις από την τσέπη σου κάνα 300αρι και άλλο να πουλήσεις το παλιό σου 450 πχ και και από τα 650 που έχει τώρα σκρουτζ να κερδίσεις και φπα, δηλαδή να σου βγει 100 ευρώ το κινητό... Μιλάμε για μεγάλη διαφορά που σε βάθος χρόνου μαζεύεται ποσό. Από εκεί και πέρα προφανώς και γίνεται παιχνίδι με το ΦΠΑ από τα μαγαζιά του σκρουτζ αλλά γιαυτό είναι φθηνά. Αν προτιμάς να έχει 1000 ευρώ όλο το χρόνο οκ, εγώ δεν το προτιμώ.. Θεωρώ δηλαδή το ίδιο αλητεία να μην κατεβάζουν τις τιμές με την κλοπή του ΦΠΑ.. Απλα ο πρώτος σε γδερνει ενώ ο 2ος βάζει στην τσέπη ένα μέρος του ΦΠΑ.. Αν τώρα βάλεις στο παιχνίδι και τα πανάκριβα συμβόλαια που έχουμε στην Ελλάδα, που σου δίνουν ψεύτο επιδοτήσεις στις πανάκριβες τιμές των αλυσίδων, τότε αυτό το κάνει ακόμα πιο εκνευριστικό... Τέλος. Πέρα από 3 μεγάλες αλυσίδες που έχουν βιτρίνα, οι παροχοι ειδικά στην επαρχία δεν σου παρέχουν καμία ευκολία κλπ οπότε γιατί να μπεις στη διαδικασία αυτή ? Μην είμαστε λοιπόν απόλυτοι..προσωπικά θα ήθελα μια τιμή κοντά σε αυτές του σκρουτζ από αλυσίδες και δεν εινα τυχαίο ότι πλέον οι αλυσίδες κάνουν συχνά προσφορές ενώ κάποτε δεν έκαναν τίποτα. Τέλος, επειδή λες για την samsung hellas και ότι αυτή δίνει τις τιμές, προφανώς αλλά γιατί το λες σα να είναι τίποτα θεοί ? Εινα απλά αντιπροσωπία που δεν προσφέρει και σχεδόν τίποτα σε εμάς, το σέρβις είναι ανεξάρτητο ενώ αυτοί καμία βοήθεια σε υποστήριξη προβλημάτων sw που κατά καιρούς ζητάμε. Αντιθέτως κανένας σεβασμός στην τσέπη του καταναλωτή και την κατάσταση που επικρατεί Edited June 12, 2019 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Απλά έχει χαθεί το μέτρο. Προτιμώ να το παίρνω κάθε χρόνο (S9,S9,S10) από αλυσίδα και να δίνω 50-100 ευρώ παραπάνω (όταν το παίρνεις τις πρώτες μέρες με κουπόνι κτλ τόσο είναι η διαφορά) παρά να τα δίνω στην μαύρη αγορά! Η τιμή που πουλάνε οι αλυσίδες και ο κάθε επίσημος μεταπωλητής ορίζεται από την Samsung Hellas ακόμα και οι προσφορές που βγάζουν με κουπονάκια απόσυρση κτλ είναι πάλι από την Samsung Hellas. Καθόλου τυχαίος ο νόμος για το ΦΠΑ σε κινητά και τάμπλετ. Εκεί όπου όλοι τα είχαν άμεσα διαθέσιμα ξαφνικά κατόπιν παραγγελίας σε 20-30 μέρες. Και να ξεκαθαρίσουμε πως ο έλεγχος είναι πολύ απλός, πραγματικά 5 λεπτά. Mediamarkt Γερμανιας S10+ 128gb 949ευρω(χωρις καποια εκπτωση) https://www.mediamarkt.de/de/product/_samsung-galaxy-s10-128-gb-prism-black-dual-sim-2541723.html Mediamarkt Ελλαδας S10+ 128gb 1039ευρω(χωρις εκπτωση) https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-galaxy-s10-plus-128gb-black-1221051.html Ενα 100ρικο κοντα πανω στην Ελλαδα το S10+ στην υγεια των κοροιδων. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/samsung-galaxy-s10-plus-ds-128gb-ds-white-g975 Εδώ με κουπόνι βέβαια ,939€ Απαράδεκτα υψηλές τιμές στα επίσημα κανάλια όπως και να το κάνεις και δω και Γερμανία AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO Edited June 12, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Mediamarkt Γερμανιας S10+ 128gb 949ευρω(χωρις καποια εκπτωση) https://www.mediamarkt.de/de/product/_samsung-galaxy-s10-128-gb-prism-black-dual-sim-2541723.html Mediamarkt Ελλαδας S10+ 128gb 1039ευρω(χωρις εκπτωση) https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-galaxy-s10-plus-128gb-black-1221051.html Ενα 100ρικο κοντα πανω στην Ελλαδα το S10+ στην υγεια των κοροιδων. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. ΦΠΑ Γερμανίας 19% Ελλάδα 24% Αυτό μεταφράζετε σε καθαρές αξίες σε Γερμανία 797 ευρώ και Ελλάδα 837 ευρώ ... από 100ρικο τελικά η διαφορά είναι μόλις 40 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Τρεχουν κουπονια 100 ευρω ή επιστροφες 20% εδω οποτε βγαινει τα ιδια νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Κοίτα, day 1 προφανώς είναι το ίδιο και προφανώς μιλάς για αυτούς τους λίγους που τα σκάνε.. Εγώ όπως και οι πολλοί δε δίνουμε πολλά όμως, θέλουμε να δίνουμε πιο λογικά πόσα που είναι τα 500 και 600 ευρω ( που και αυτά πολλά είναι) . Όμως άλλο να δωσεις 1100 day one μείον φπα μείον απόσυρση που σημαίνει ότι βάζεις από την τσέπη σου κάνα 300αρι και άλλο να πουλήσεις το παλιό σου 450 πχ και και από τα 650 που έχει τώρα σκρουτζ να κερδίσεις και φπα, δηλαδή να σου βγει 100 ευρώ το κινητό... Μιλάμε για μεγάλη διαφορά που σε βάθος χρόνου μαζεύεται ποσό. Από εκεί και πέρα προφανώς και γίνεται παιχνίδι με το ΦΠΑ από τα μαγαζιά του σκρουτζ αλλά γιαυτό είναι φθηνά. Αν προτιμάς να έχει 1000 ευρώ όλο το χρόνο οκ, εγώ δεν το προτιμώ.. Θεωρώ δηλαδή το ίδιο αλητεία να μην κατεβάζουν τις τιμές με την κλοπή του ΦΠΑ.. Απλα ο πρώτος σε γδερνει ενώ ο 2ος βάζει στην τσέπη ένα μέρος του ΦΠΑ.. Αν τώρα βάλεις στο παιχνίδι και τα πανάκριβα συμβόλαια που έχουμε στην Ελλάδα, που σου δίνουν ψεύτο επιδοτήσεις στις πανάκριβες τιμές των αλυσίδων, τότε αυτό το κάνει ακόμα πιο εκνευριστικό... Τέλος. Πέρα από 3 μεγάλες αλυσίδες που έχουν βιτρίνα, οι παροχοι ειδικά στην επαρχία δεν σου παρέχουν καμία ευκολία κλπ οπότε γιατί να μπεις στη διαδικασία αυτή ? Μην είμαστε λοιπόν απόλυτοι..προσωπικά θα ήθελα μια τιμή κοντά σε αυτές του σκρουτζ από αλυσίδες και δεν εινα τυχαίο ότι πλέον οι αλυσίδες κάνουν συχνά προσφορές ενώ κάποτε δεν έκαναν τίποτα. Τέλος, επειδή λες για την samsung hellas και ότι αυτή δίνει τις τιμές, προφανώς αλλά γιατί το λες σα να είναι τίποτα θεοί ? Εινα απλά αντιπροσωπία που δεν προσφέρει και σχεδόν τίποτα σε εμάς, το σέρβις είναι ανεξάρτητο ενώ αυτοί καμία βοήθεια σε υποστήριξη προβλημάτων sw που κατά καιρούς ζητάμε. Αντιθέτως κανένας σεβασμός στην τσέπη του καταναλωτή και την κατάσταση που επικρατεί Καταρχήν να μιλάμε με σωστά νούμερα γιατί δίνουμε λάθος εντυπώσεις. Το κινητό έχει (αν μιλάς για s10+) έχει 1039 και όχι 1100. Άρα δεν είναι 300 από την τσέπη μου. Φέτος μάλιστα έδωσα 400 το παλιό. Πήρα S10, κουπόνι 150 ευρώ, μείον φπα (τιμολόγιο) μου βγήκε 236 ευρώ και άμα βάλουμε και galaxy buds (δώρο) αξίας 120-130 ευρώ ... Επίσης οι αλυσίδες μπορείς να λες πως με γδέρνουν αλλά τα σκρουτζομάγαζα γδέρνουν το κράτος και μετά αυτό γδέρνει εμένα για να του βγουν οι αριθμοί! Άρα πάλι θα τα δώσεις με άλλο τρόπο (που είπαμε η διαφορά είναι σχεδόν μηδαμινή για τους πρώτους 2 μήνες). Επίσης στην εξίσωση έβαλες skroutz και τιμολόγιο μαζί ... που για αυτό τον λόγο ανοίχτηκε αυτή η συζήτηση. Τέλος δουλεύω στο χονδρικό εμπόριο πολλά χρόνια και γνωρίζω πως δουλεύουν οι αντιπροσωπίες και τι κανόνες επιβάλουν (σε όλους τους κλάδους). Ακόμα και να σε κόψουν μπορούν αν σκοτώνεις τιμές. Αν νομίζεις πως οι αλυσίδες αγοράζουν με 500 και πουλάνε με 1000 κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Τα περιθώρια κέρδους είναι μικρά σε αυτά τα είδη. Δεν είμαι στον κλάδο της τεχνολογίας προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Edited June 12, 2019 by thp87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts