super_f Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 (edited) Καλησπερα το εκανα σημερα με το δικο μου account αυτο που εχω στο s10 μου και δουλευε. Παλια δεν το εκανα τωρα ομως το εκανα και οντως δουλευει εχω premium youtube. Ο λογος που εβαλα το Link ειναι για να δειξω οτι οντως δουλευει ακομα και μετα απο 11 μηνες για οποιο θελει να κανει την συνδρομη μπορει. Ο πρώτος μήνας είναι έτσι κι αλλιώς δωρεάν. Μήπως μπερδεύεσαι μ' αυτό? edit: όντως ισχύει ακόμα. Αν πας μέσα από την εφαρμογή στο λογαριασμό σου, βγάζει ακόμα την προωθητική ενέργεια. Edited January 27, 2020 by super_f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Που το ξέθαψες αυτό;; Μπα μακάρι να έπαιρνα.... Δόξα τω Θεω δεν έχω παράπονο.. Τα buds ήταν δώρο της σαμι παρότι κάποιοι τότε δεν με πίστευαν ότι δέχτηκε να μ τα δώσουν ενώ δεν είχα κάνει προπαραγγελια... .. Το κινητό με δόσεις... Αφου πούλησα το s9plus κ με μείωση φόρου κ με εκπτωτικο κουπόνι Γερμανού.. Τώρα τα ρίχνω σε φωτογραφική κ σε φακούς... Μάλλον τρολαρες για το οικονομικό αααν έχεις όλες αυτές τις συσκευές στην κατοχή σου οπότε εσύ πρέπει να παίρνεις 3000 το μήνα... Κ μακάρι να παίρνεις κ να τα χαίρεσαι Άλλο πράμα οι φωτογραφικές μηχανές , άλλη αίσθηση άλλα Όλα! Το κυριότερο όπως έχει γίνει πια το πράμα είναι του σου αρέσει να κρατάς όταν φωτογραφίζεις ...."πρόσεχε" όμως γιατί κι αυτό το "άθλημα" είναι σαν τρύπιος κουβάς όταν αρχίζεις να αλλάζεις φακούς ;) * έχω 5 dslr εκ των οποίων οι δύο είναι πραγματικοί δεινόσαυροι χα,χα, χα ...την έκφραση την είδα σε γειτονικό site Και πέθανα στο γέλιο. Πρόκειται για Fx format 1 κιλό πάει μόνο το σώμα Nikon D700 ...the Legend (σκέφτομαι να πάρω και μια τρίτη) όλες οι σημερινές είναι μπιχλιμπίδια μπροστά της...12 σούπερ Mpixel σε μεγάλο αισθητήρα 36×24 mm. Η 750 & η 500 από crop έχουν μείνει στο ράφι...αισίως έφτασα τα 12 φακουδάκια ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Ο πρώτος μήνας είναι έτσι κι αλλιώς δωρεάν. Μήπως μπερδεύεσαι μ' αυτό? edit: όντως ισχύει ακόμα. Αν πας μέσα από την εφαρμογή στο λογαριασμό σου, βγάζει ακόμα την προωθητική ενέργεια. Καλημερα ακριβως γι αυτο το βρηκα και εβαλα το link. Δες και φωτο: Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καλησπέρα... Είμαι σχεδόν στα πάντα, εκτός από την μπαταρία ίσως, κομπλέ με το s10+. Με έχει πιάσει αυτή η φάση που θες να αλλάξεις συσκευή χωρίς λόγο... Έχει κάποιος άποψη από huawei p30 pro? Είχα δοκιμάσει πέρυσι το P20 pro δεν το μπόρεσα ούτε 2 εβδομάδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καλησπέρα... Είμαι σχεδόν στα πάντα, εκτός από την μπαταρία ίσως, κομπλέ με το s10+. Με έχει πιάσει αυτή η φάση που θες να αλλάξεις συσκευή χωρίς λόγο... Έχει κάποιος άποψη από huawei p30 pro? Είχα δοκιμάσει πέρυσι το P20 pro δεν το μπόρεσα ούτε 2 εβδομάδες... Γιατί με την μπαταρία τι πρόβλημα έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καλησπέρα... Είμαι σχεδόν στα πάντα, εκτός από την μπαταρία ίσως, κομπλέ με το s10+. Με έχει πιάσει αυτή η φάση που θες να αλλάξεις συσκευή χωρίς λόγο... Έχει κάποιος άποψη από huawei p30 pro? Είχα δοκιμάσει πέρυσι το P20 pro δεν το μπόρεσα ούτε 2 εβδομάδες... Την ιδια "βλακεια" εχω και εγω Χαχαχα Ειχα p30 pro Μπαταρια καμια σχεση Οσο και να το σκαλιζεις δεν μασαει πουθενα Απλα το s10 plus μου αρεσε ενα κλικ περισσοτερο επειδη εχει πιο πλατια οθονη και λιγοτερo curved. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Ο πρώτος μήνας είναι έτσι κι αλλιώς δωρεάν. Μήπως μπερδεύεσαι μ' αυτό? edit: όντως ισχύει ακόμα. Αν πας μέσα από την εφαρμογή στο λογαριασμό σου, βγάζει ακόμα την προωθητική ενέργεια. Ναι ισχύει, το έκανα όταν ήρθε το YouTube Premium στην Ελλάδα και είχα premium μέχρι τον Νοέμβριο δωρεάν. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καλησπέρα... Είμαι σχεδόν στα πάντα, εκτός από την μπαταρία ίσως, κομπλέ με το s10+. Με έχει πιάσει αυτή η φάση που θες να αλλάξεις συσκευή χωρίς λόγο... Έχει κάποιος άποψη από huawei p30 pro? Είχα δοκιμάσει πέρυσι το P20 pro δεν το μπόρεσα ούτε 2 εβδομάδες...Τα ίδια και εγώ έκανα τη μετάβαση από το 10 στο p30 pro Μπαταρία με το σαμσουγκ έβγαζα 1 μέρα περίπου με 4 ώρες κάτι με το π30 βγάζω μιάμιση με 5 συν ώρες Επίσης η σούπερ γρήγορη φορτιση του π30 λύνει χέρια... Έχεις πχ 23% το βάζεις στην πρίζα και σε 10 λεπτα έχεις πάει 60%. Παλια ούτε εγώ μπορέσω ανά συνηθίσω το mate 10 τώρα έφτιαξε πολύ το ui και συνηθίζεται εύκολα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Γιατί με την μπαταρία τι πρόβλημα έχεις? Μου κρατάει οριακά μια μέρα με 3:20 οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Μου κρατάει οριακά μια μέρα με 3:20 οθόνη...Με το S10e πιανω 7ωρες SOT και πανω... Με τροποποιησεις φυσικα... Μπες στο νημα του S9 και διαβασσ τον οδηγο ρυθμισεων του S-Wind Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 (edited) Μου κρατάει οριακά μια μέρα με 3:20 οθόνη... Με S10+;;; Κάτι πηγαίνει στραβά τότε. Εγώ δεν έχω καταφέρει ποτέ να το κλείσω από μπαταρία σε μια μέρα και δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσω στο 50% με λιγότερο από 3 ώρες SOT. Χωρίς υπερβολή, έχω σταματήσει να σκέφτομαι την μπαταρία. Δεν μπαίνω πλέον καν να δω χρόνους, νιώθω σιγουριά. Περίεργοι αυτοί οι χρόνοι που λες. Μήπως να έκανες καμιά επαναφορά εργοστασιακών και μετά τον γνωστό οδηγό; Edited January 29, 2020 by super_f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Με S10+;;; Κάτι πηγαίνει στραβά τότε. Εγώ δεν έχω καταφέρει ποτέ να το κλείσω από μπαταρία σε μια μέρα και δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσω στο 50% με λιγότερο από 3 ώρες SOT. Χωρίς υπερβολή, έχει σταματήσει να σκέφτομαι την μπαταρία. Δεν μπαίνω πλέον καν να δω χρόνους, νιώθω σιγουριά. Περίεργοι αυτοί οι χρόνοι που λες. Μήπως να έκανες καμιά επαναφορά εργοστασιακών και μετά τον γνωστό οδηγό; Λες να μπω στην διαδικασία αυτή? Η αλήθεια σοβαρή επαναφορά δεν έχω κάνει ποτέ.. Και ας πέρασα στο 10αρι Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Καλησπέρα... Εγώ τρώγομαι να το δώσω και να πάω σε note 10 plus....Η θα κάνω βλακεία... Καλά είμαι με το s10 plus....;; Έχουν αρκετές διαφορές...;?; Δεν το έψαξα γι αυτό... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Καλησπέρα... Εγώ τρώγομαι να το δώσω και να πάω σε note 10 plus....Η θα κάνω βλακεία... Καλά είμαι με το s10 plus....;; Έχουν αρκετές διαφορές...;?; Δεν το έψαξα γι αυτό... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ μόνη διαφορά είναι το πενάκι, λίγο πιο γρήγορος επεξεργαστής, 4gb παραπάνω ραμ και το ufc 3.0. May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Καλησπέρα... Εγώ τρώγομαι να το δώσω και να πάω σε note 10 plus....Η θα κάνω βλακεία... Καλά είμαι με το s10 plus....;; Έχουν αρκετές διαφορές...;?; Δεν το έψαξα γι αυτό... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τί να σου πω η σειρά note δεν με βόλεψε καθόλου προσωπικά... Πιο βαριά πιο χοντρή συσκευή στο χέρι.. Όποτε δοκίμασα πάλι πίσω στα S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Καλημέρα σε όλους.. Επειδή μου γεμίζει συνέχεια η εσωτερική μνήμη πως καθαρίζω μαζικά την μνήμη cache? Πρέπει να το κάνω με κλειστή τη συσκευή να μπει στο ρομποτακι;; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Καλησπέρα θέλω μια μικρή βοήθεια γιατί ψάχνω ψάχνω και δεν μπορώ να βρω που είναι η ρύθμιση στο κινητό έχω συνδέσει 1 ζευγάρι ασύρματα ακουστικά όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούω τον ήχο κλήσης και από το τηλέφωνο και από τα ακουστικά γίνετε να το ακούω μόνο από τα ακουστικά??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Όποιος ενδιαφέρεται τα apks του good lock αναβαθμίστηκαν και δουλεύουν και πάλι κανονικά στο Android 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Όποιος ενδιαφέρεται τα apks του good lock αναβαθμίστηκαν και δουλεύουν και πάλι κανονικά στο Android 10.Προσοχή μόνο με το task changer γιατί η εφαρμογή της Πειραιώς δεν μου δούλευε κα έπρεπε να το απενεργοποιήσω Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Προσοχή μόνο με το task changer γιατί η εφαρμογή της Πειραιώς δεν μου δούλευε κα έπρεπε να το απενεργοποιήσω Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάνε ένα restart στο τηλέφωνο και ξαναδοκίμασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RealMakka Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Καλησπέρα, από το μεσημέρι προσπαθώ να ανοίξω ένα mms με μια εικόνα αλλά δεν βρίσκω άκρη.. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; μου λέει μέγεθος αρχείο, παταω να κάνω λήψη αλλά μετά δεν μπορώ να βρω την φωτογραφία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Καλησπέρα, από το μεσημέρι προσπαθώ να ανοίξω ένα mms με μια εικόνα αλλά δεν βρίσκω άκρη.. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; μου λέει μέγεθος αρχείο, παταω να κάνω λήψη αλλά μετά δεν μπορώ να βρω την φωτογραφία.. MMS;;; Που το θυμήθηκες;;; Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είσαι με data για να το λάβεις και όχι με WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Όποιος ενδιαφέρεται τα apks του good lock αναβαθμίστηκαν και δουλεύουν και πάλι κανονικά στο Android 10.Παραμενουν ομως region locked, ετσι; Δεν ειναι διαθεσιμα μεσω του Galaxy Store.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Παραμενουν ομως region locked, ετσι; Δεν ειναι διαθεσιμα μεσω του Galaxy Store.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι δυστυχώς παραμένουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 (edited) Ήρθε και το update Φεβρουαρίου Edited February 7, 2020 by cookieman Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts