Jump to content

Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σίγουρα ο snapdragon έχει και αυτός τα καλά του αλλά και με τον exynos μια χαρά τα πάει το κινητό !! :p

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

οτι η μπαταρια του τρεχει σαν νερακι ακομα και σε stand bay. στο snapdragon εκτος του οτι θα εχεις ενα συν 30% περιπου στην μπαταρια, ειναι πιο δροσερος απο τον exynos και κανει πολυ καλη διαχειριση σε stand bay. υπαρχουν αναφορες μελων εδω στο νημα για 9 ωρες οθονης με τον snapdragon 855, και κανεις δεν ξεχναει ποτε οτι με τον exynos σου στερει το ραδιο. και οπως βλεπεις το s20 το απλο παει απατο με τον exynos, και να δουμε τι ψαρια θα πιασει το s20 fe με το s20 fe 5g που εχει snapdragon. ( Οι αναφορές δείχνουν ότι οι πωλήσεις Samsung Galaxy S20 είναι περίπου 50% χαμηλότερες από αυτές της σειράς Samsung Galaxy S10 όταν συγκρίνετε τις πρώτες επτά εβδομάδες πωλήσεων για τις δύο σειρές. Το χειρότερο είναι ότι οι πωλήσεις Galaxy S10 ήταν ήδη πιο αδύναμες από τις πωλήσεις της σειράς Samsung Galaxy S9, κάτι που θα έπρεπε να λέει κάτι στη Samsung. ). ναι εχω samsung, θελω ομως να εχω και την επιλογη εγω του επεξεργαστη, εφοσον αποφασιζει να βγαζει 2 εκδοσεις. η iphone εχει παγκοσμια εγγυηση για τα προιοντα της, η samsung ομως το s10 με τον snapdragon ουτε μπαταρια δεν του αλλαζει στην ευρωπη και ουτε το αναγνωριζει, να την χαιρετε την πολιτικη της.

Μιλαω για ίδια χρηση κατα 95% ...

S6+ : 5 - 5.30 ωρες

S7 edge : 5.30 - 6 ωρες

s9 + : 6.30 - 7 ωρες

S10 lite : 10.00 - 10.30 ωρες σταθερα

Τα τελευταία 8 χρόνια παιζω μονο σε samsung αφου ξεκινήσα απο το S3.

Samsung θα παιρνω μονο με SD πλεον.

Οτι κ να λεμε... Εχουν μεγαλη διαφορα οι 2 επεξεργαστες....

Στο 8ωρο τώρα είμαι με wifi ανοιχτό κ wifi call, σημερα 2 γραμμές κ εχω 3% στο 8ωρο...

Μην σχολιασω τις προηγούμενες συσκευές...

Αλλιως σκεφτομαι να το γυρισω σε xiaomi mi που εφτιαξε κ παρα πολυ το κομματι καμερας και σκοτωνει τα παντα το λειτουργικό....

Ειναι λιγο ιδιοτροπο αλλα μπροστά στα αλλα....

Edited by HSP

Έκανα και εγώ τώρα το update του Νοεμβρίου όντως το κινητό είναι πιο γρήγορο και η κάμερα έχει βελτιωθεί εξαιρετικά ειδικά σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού τώρα για μπαταρία δεν ξέρω ακόμη σε δύο μέρες θα Γνωρίζω τι και πώς..στα 230 mb το update.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στηρίζουμε τη Σαμυ με τις επιλογές της για Exynos. Θέλεις να εισαι τίμια; Δώσε και τα 2 κινητα με διαφορετικές τιμές και άσε τον καταναλωτη να αποφασίσει.

Ο Εχυνος ειναι ενεργοβόρος και μη αποδοτικός. Το κινητό ζεσταίνεται για πλάκα και με το παραμικρό εν αντιθέσει με τους Snap.

Προσωπικά δεν ειμαι ικανοποιημένος με τη διάρκεια της μπαταρίας και οχι δεν θα κάνω μαγικά και τροποποιήσεις για να με βγάλει 1 μέρα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στηρίζουμε τη Σαμυ με τις επιλογές της για Exynos. Θέλεις να εισαι τίμια; Δώσε και τα 2 κινητα με διαφορετικές τιμές και άσε τον καταναλωτη να αποφασίσει.

Ο Εχυνος ειναι ενεργοβόρος και μη αποδοτικός. Το κινητό ζεσταίνεται για πλάκα και με το παραμικρό εν αντιθέσει με τους Snap.

Προσωπικά δεν ειμαι ικανοποιημένος με τη διάρκεια της μπαταρίας και οχι δεν θα κάνω μαγικά και τροποποιήσεις για να με βγάλει 1 μέρα.

να την στηριξεις οταν δειχνει οτι παει κατι να κανει. ειναι αδιανοητο να βγαζει το S20 FE και με exynos και με snap στην ευρωπη εστω και αν ειναι το 5G, και να μην παρεχει τεχνικη υποστηριξη στην ευρωπη τα μοντελα S8, S9, S10 με snap , εδω ουτε ο θεος δεν την υποστηριζει. θελεις να βγαλεις exynos για την ευρωπη, βγαλτο, αλλα μην στερεις σε καποιον να το φερει απο εξω με snap κοβωντας την υποστηριξη, αυτο ειναι προμελετημενο εγκλημα. αν θελεις να λεγεσε σοβαρη εταιρεια, δωσε και σε αυτα παγκοσμια εγγυηση οπως κανει και η apple, εστω και για ενα χρονο, μονο τοτε θα εχεις κανει ενα βημα μπροστα, τωρα εισαι ενα βημα παντα πισω.

Σε τι τιμή πιστεύετε θα παίξει black friday;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Πιο πολλές πιθανότητες έχει να παίξει το S20 προσφορά και όχι το S10

+1.000 συμφωνώ! Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξει προσφορά και για τις δύο σειρές με διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης.

Konakis.

Εγώ απλά ενημερώνω και όποιος ενδιαφέρεται, γιατί βλέπω ότι ψάχνετε προσφορές....

Υπάρχει στο σκρουτζ το S10+ με 1.0 TB μνήμη και 12GB Ram στα 797€....

Εγώ απλά ενημερώνω και όποιος ενδιαφέρεται, γιατί βλέπω ότι ψάχνετε προσφορές....

Υπάρχει στο σκρουτζ το S10+ με 1.0 TB μνήμη και 12GB Ram στα 797€....

Καλύτερα να πας στο S20 5G με τα 12gb σε αυτά τα λεφτά! Θεωρώ ότι για όλα τα S10 ή τιμή κρατάει πολύ πάνω! Και αυτό ειμαι ίσως γιατί θα πάρει 3 updates συν τις μικροδιαφορες που έχουν με τα S20!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Αναβαθμιση Νοεμβριου ποιοι εχουν παρει; Ποιας χωρας firmware εχουν; To "Γαλλικο" δικο μου, συνηθως επαιρνε απο τα πρωτα. Τωρα τιποτα...

εμενα ειναι απο Πολωνια.εδω και 10 μερες εχω παρει update Νοεμβριου. :up:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έχω πάρει και εγώ εδώ και λίγες μέρες.. Για να δούμε τι θα δούμε περί αυτονομίας..

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Κάπου καπου παρατηρώ ένα πράσινο λαμπάκι να αναβοσβήνει δίπλα από την κάμερα, τι είναι αυτό πάλι;

• 3 weeks later...

IΚαλησπερα παιδιά τα φώτα σας.

Η σύζυγος έχει το s9 plus η εγγύηση τελειωσε τον Αύγουστο που μας πέρασε. Είναι όντως σε άριστη κατάσταση το κινητό. Η μπαταρια εχει φυσιολογική φθορά. Το βράδυ τελειωνε τη μέρα με 30% .

Βρήκα να το πουλησω και να αγοράσω ένα s10 5 μηνών από public με ασφάλεια, εγγύηση 19 μήνες ακόμα και ολοκαίνουριο εξωτερικά. Θα βάλω 200 ευρώ από τη τσέπη μου. Αξίζει η μεταβαση; η μπαταρια τι λεει;

Edit....Υπαρχει και η επιλογή ενός s10 plus αλλα με 9 μήνες υπόλοιπο εγγύησης.

Κάποια βοήθεια στην επιλογη;

Προφανώς το s10 plus είναι καλύτερο από το s9 αλλα τα έξτρα του s9 είναι το μεγάλο δέλεαρ.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Edited by miltos74

Μιας και απάντηση δεν βλέπω να παίρνεις θα σου πω εγώ την άποψη μου, είχα το s9+ και τώρα το s10, από το s9+ μου λείπει μόνο η μπαταρία του, τίποτε άλλο, αν δεν σε πειράζει το βάρος πας σε s10+ , διαφορικά πήγαινε στο s10

Εχω γράψει αναλυτικό review στο σκρουτζ ειχα κ το s9 plus. Αξίζει η μεταβαση σε s10 plus πήγαινε πάτα στο σκρουτζ στις πιο χρήσιμες αξιολογήσεις κ θα διαβάσεις μια έκθεση που εχω γράψει... Επιτέλους πήρε κ ενα update που οταν σερφαρεις δείχνει σε ολη την οθόνη κ δεν κόβει εκει στις καμερες

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• 3 weeks later...
Καλησπέρα παρέα και χρόνια πολλά. Φίλος πήρε το S10 και ήθελα να ρωτήσω για τζαμί. Έχετε να προτείνετε κάτι;
Samsung Galaxy S10e

• The title was changed to Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)