Jump to content

Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα κρατάει φίλε μου μην το σκέφτεσαι.. Φοβερό το s7 edge είχα πάρει τηλεφακους samsung κ έκανα ότι κάνουν όλοι τώρα με τις 3 κάμερες άλλο που μετά πήγα. Σε s8 plus s9 plus κ τώρα στο δέκα πλας... Καλώς να έρθεις στην παρέα του δεκαριου αξίζει η μετάβαση

κανει δουλεια ο τηλεφακος?υπαρχει και για το 10?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

κανει δουλεια ο τηλεφακος?υπαρχει και για το 10?

Τι δουλειά να κάνει ο 'τηλεφακός'?

Προφανώς εννοεί τους έξτρα φακούς που κιόλας από πίσω με μανταλάκι, έχει ευρυγωνιους/μακρο/κλλ

Και αφού δεν ξέρει, τους λέει 'τηλεφακους' ολους

Τι δουλειά να κάνει ο 'τηλεφακός'?

Προφανώς εννοεί τους έξτρα φακούς που κιόλας από πίσω με μανταλάκι, έχει ευρυγωνιους/μακρο/κλλ

Και αφού δεν ξέρει, τους λέει 'τηλεφακους' ολους

Επειδή είσαι άσχετος και μπήκες στο νήμα απλά για να την πεις σε κάποιον διάβασε μια ιστοριουλα να μορφωθεις...

Εποχή s7 edge μια κάμερα πίσω όπως σε όλες τις συσκευές η αγαπημένη samsung μας είχε βγάλει τηλεφακους μια ειδική θήκη δερμάτινη που βιδωναν πάνω στη θήκη ένας φακός με ζουμ 2χ κ ένας φακός υπερευρυγωνιος όπως ακριβώς έχει ενσωματωμένους πάνω τώρα το s10 + και το mate 20 pro Κ p30 pro. Αυτά τα πράγματα έκαναν απίστευτη δουλειά όπως κάνουν φυσικά κ τώρα κ είχαν εκατό ευρώ εγώ τα είχα πάρει από παιδί σε φόρουμ..

Δεν είχα βάλει μανταλάκι πάνω άσχετε μου φίλε απτά jumbo κ Lens Cover λέγονται κ κάνουν την δουλειά τηλεφακων ελληνιστί γιατί πολύ απλά ΕΊΝΑΙ ΤΗΛΕΦΑΚΟΙ

πριν μπεις να ειρωνευτεις ψαξου λίγο γιατί εκτίθεσαι.....

Στον φίλο που ρωτάει Το s10 δεν χρειάζεται κάποια τέτοια προσθήκη εκτός κ έβγαζαν απτή σαμι κάποιο πρόσθετο φακό για κάνα φοβερό ζουμ αλλα πολύ δύσκολο..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εξαιρετική δουλειά οι συγκεκριμένοι φακοί του lens cover kit της Samsung, το έχω ακόμα αυτό το πακετάκι στο 7 edge μου ,απλά κουράζει το βιδωνε ξεβιδωνε...
Konakis.

Στον φίλο που ρωτάει Το s10 δεν χρειάζεται κάποια τέτοια προσθήκη εκτός κ έβγαζαν απτή σαμι κάποιο πρόσθετο φακό για κάνα φοβερό ζουμ αλλα πολύ δύσκολο..

ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου

Εδω και 2 μερες εχω πάρει την S-View Flip Cover Μαύρο και πιστευω οτι ειναι πολυ καλή εχω μεινει ευχαριστημενος ,επίσης προστατευει το κινητο ικανοποιητικα.

Εδω και 2 μερες εχω πάρει την S-View Flip Cover Μαύρο και πιστευω οτι ειναι πολυ καλή εχω μεινει ευχαριστημενος ,επίσης προστατευει το κινητο ικανοποιητικα.

την εχω απο την πρωτη μερα που πηρα την συσκευη. νομιζω ειναι η καλυτερη προστασια για το κινητο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια ειναι η καλυτερη προστασια για το κινητο ρε παιδια,πλακα κανουμε τωρα?

Η εν λογω θηκη αν και ομορφη,δεν προστατευει καθολου το κατω μερος της συσκευης,ειναι παρα πολυ λεπτη και αν πεσει το κινητο με την μουρη θα φαει την πτωση η οθονη μιας και δεν εχει καν μαγνητακι.Το μπροστα μερος κυριολεκτικα ειναι σαν ενα φυλλο χαρτι.

Και το κυκλωμα των led στις προηγουμενες θηκες ειχε βγαλει πολλα προβληματα.

Ειναι ομορφη θηκη και ωραια η δυνατοτητα των ειδοποιησεων,αλλα απο προστασια ειναι αστα να πανε.

Η εν λογω θηκη αν και ομορφη,δεν προστατευει καθολου το κατω μερος της συσκευης,ειναι παρα πολυ λεπτη και αν πεσει το κινητο με την μουρη θα φαει την πτωση η οθονη μιας και δεν εχει καν μαγνητακι.Το μπροστα μερος κυριολεκτικα ειναι σαν ενα φυλλο χαρτι.

Ειναι ομορφη θηκη και ωραια η δυνατοτητα των ειδοποιησεων,αλλα απο προστασια ειναι αστα να πανε.

Ο καθένας έχει την αποψή του,κατά τη γνώμη σου δεν προστατευει οπως λες ικανοποιητικά,εμένα κατά την γνώμη μου είναι οκ για την χρήση που του κάνω...απλά είναι τα πράγματα.

Εσυ μην το βγαζεις το κινητο εξω, αστο διπλα στο κρεβατι να μην παθει ποτε τιποτα.

Ακου ρε παιδια, δεν προστατευει λεει η flip το s10

Εσυ μην το βγαζεις το κινητο εξω, αστο διπλα στο κρεβατι να μην παθει ποτε τιποτα.

εννοει απο πτωση και μαλλον δικηο εχει ,για γρατζουνιες ειναι αψογη

Παιδιά στο s7 είχα μια εφαρμογή sabs που έκοβε τις διαφημίσεις. Εδώ έχει κάποια παρόμοια γιατι με σπάσανε τα νεύρα.....
Θοδωρης

Γιατι κατακρίνεις αυτό που σου λεει ρε φιλε??

Επειδη ειναι αντιθετος με την αποψη σου η επειδη κρινει την αγορα σου?

Κ για μενα που δουλευω σε οικοδομή μεσα στη σκόνη, σε μεγαλα υψη κτλ κτλ....

Η flip σου λοιπον ΓΙΑ ΜΕΝΑ, τον οικοδόμο ειναι μια μ.....κια κ μιση.... Εγω γουστάρω CAT θηκες, που κανουν το κινητο μου 33εκ x 25εκ x 12εκ κ ειναι ακριβως οσο ενα γυαλοτουβλο....

Ας μπει τωρα ενας που δουλευει σε γραφειο, κ ας κρινει την δικια μου....

Δηλ. Ελεος ?? Πρεπει να μιλαμε επιθετικα οταν δεν μας αρεσει η άποψη του αλλου ??

Δηλ. Ελεος ?? Πρεπει να μιλαμε επιθετικα οταν δεν μας αρεσει η άποψη του αλλου ??

σχεδόν πάντα γίνεται αυτό...δυστυχώς!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

σχεδόν πάντα γίνεται αυτό...δυστυχώς!

Εδω μεσα αδερφε αυτα που βλεπω, δεν υπαρχουν... Μονο ραντεβου σε τπτ πλατειες δεν δινουν ραντεβου να παιξουν ξυλο...

Ξερεις, όπως το 2000 που ελεγες ποσα ατομα παρεα εχεις να φερω αλλα τοσα ???

Ο Χρίστος κ η Παναγια δηλ.

Κ σκεψου οτι αν τους βρισεις την μανα, ετσι δεν θα κανουν...

Γιατι κατακρίνεις αυτό που σου λεει ρε φιλε??

Επειδη ειναι αντιθετος με την αποψη σου η επειδη κρινει την αγορα σου?

Κ για μενα που δουλευω σε οικοδομή μεσα στη σκόνη, σε μεγαλα υψη κτλ κτλ....

Η flip σου λοιπον ΓΙΑ ΜΕΝΑ, τον οικοδόμο ειναι μια μ.....κια κ μιση.... Εγω γουστάρω CAT θηκες, που κανουν το κινητο μου 33εκ x 25εκ x 12εκ κ ειναι ακριβως οσο ενα γυαλοτουβλο....

Ας μπει τωρα ενας που δουλευει σε γραφειο, κ ας κρινει την δικια μου....

Δεν μιλησα επιθετικα.

Επισης, αν εσυ θες ολακερο μπαουλο, εχεις ολο το δικαιωμα του κοσμου να κανεις οτι θες.

Αλλα το να λεμε οτι η flip θηκη δεν προστατευει, ειναι αστειο.

Μιλαμε πιο πισω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για την S View Flip Cover θηκη της Samsung,οχι για ολες τις flip cover θηκες της αγορας.

Νομιζω ημουν ξεκαθαρος σε αυτο.

Και επισης ημουν ξεκαθαρος στο κομματι της προστασιας τι εννοουσα,αρα δεν μπορω να καταλαβω τα εν λογω σχολια.

Και εγω flip case θηκη εχω(διαφορετικη φυσικα)και παντα flip cases θηκες χρησιμοποιω αλλα η εν λογω S View της Samsung ειναι γεγονος οτι δεν ειναι οτι το καλυτερο απο πλευρας προστασιας.Σε καποια πραγματα υπαρχουν υποκειμενικα κριτηρια(αποψη του καθενος)και υπαρχουν και αντικειμενικα(γεγονοτα που απλα τα αποδεχομαστε).Υποκειμενικο κριτηριο για τον καθε ειναι αν βρισκει την εν λογω θηκη ομορφη ή οχι.Αντικειμενικο ή γεγονος ειναι οτι υπαρχουν αλλες flip case θηκες με καλυτερη προστασια για το κινητο και απο πτωσεις αλλα και στην κατασκευη της ιδιας της θηκης.

Αν θεωρειται δηλαδη κορυφαια η συγκεκριμενη που ακομα και το κατω μερος της συσκευης δεν το προστατευει,η Strada Folio της Otterbox τι πρεπει να θεωρειται?

https://www.skroutz.gr/s/17603255/Otterbox-Strada-Folio-Shadow-Black-Galaxy-S10.html

Το κακό είναι ότι σχεδόν όλοι μας τα βάζουμε σε θήκες βιβλία κ δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε ποτέ μια συσκευή κ χάνεται η ομορφιά της... Εγώ παίρνω πάντα θήκη βιβλίο για τη δουλειά κ τη θάλασσα κ μετά διαφορές τώρα έχω και μια διαφανής για πίσω οικονομική κ δείχνει την ομορφιά του κ αναγκαστικά τα προσέχω όλα σαν τα καμπανακια μου..

50 ευρω για θήκη κ γιατί οχι μια ασφάλεια με 60 ευρώ η 80 για ένα χρόνο;

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εγώ πάντα έπαιρνα flip case θήκη και πάντα της sony αλλά αργότερα που ερχότανε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξω συσκευή καταλάβαινα ότι δεν την ευχαριστήθηκα ποτέ και ότι πάντα έπιανα κάτι που δεν ήταν το κινητό μου.

Απο τότε πάντα θήκη που προστατεύει μόνο την πλάτη και λεπτή αν γίνεται.

Γνωρίζω τις συνέπειες αν μου πέσει αλλά όπως ανέφερε και παραπάνω ο @tresor_jim το προσέχω σαν τα καμπανάκια μου:lol:

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Το κακό είναι ότι σχεδόν όλοι μας τα βάζουμε σε θήκες βιβλία κ δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε ποτέ μια συσκευή κ χάνεται η ομορφιά της... Εγώ παίρνω πάντα θήκη βιβλίο για τη δουλειά κ τη θάλασσα κ μετά διαφορές τώρα έχω και μια διαφανής για πίσω οικονομική κ δείχνει την ομορφιά του κ αναγκαστικά τα προσέχω όλα σαν τα καμπανακια μου..

50 ευρω για θήκη κ γιατί οχι μια ασφάλεια με 60 ευρώ η 80 για ένα χρόνο;

50ευρω για θηκη γιατι προφανως ειναι καλυτερη σαν ποιοτητα απο τις αλλες του κιλου που μπορει να βρει καποιος αν θελει με 5 ευρω.

Επισης εχε υποψη σου οτι η παραπανω S view Flip cover θηκη εχει αρχικη τιμη τα 55ευρω και απο ποιοτητα ειναι κατα πολυ κατωτερη οπως και απο προστασια(μονο για το μπροστα διαφανο πλαστικο με τις ειδοποιησεις αξιζει.

Η Led View για παραδειγμα εχει αρχικη τιμη τα 65ευρω.

Οσο για τις ασφαλειες που λες,προσωπικα δεν προκειται να αγορασω γιατι πολυ απλα δεν καλυπτουν οπως παλια ολη την ζημια σε περιπτωση βλαβης.

Επισης την θηκη την χρησιμοποιεις στην ουσια καθε μερα(και στην μεταπωληση θα προσθεσει αξια),η ασφαλεια αν δεν παθει κατι το κινητο ή αν το πουλησεις.

Τελος δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολη αν καποιος θελει να αγορασει τοσο ακριβες θηκες σε κινητα των 1000ευρω.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάντα έπαιρνα flip case θήκη και πάντα της sony αλλά αργότερα που ερχότανε το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξω συσκευή καταλάβαινα ότι δεν την ευχαριστήθηκα ποτέ και ότι πάντα έπιανα κάτι που δεν ήταν το κινητό μου.

Απο τότε πάντα θήκη που προστατεύει μόνο την πλάτη και λεπτή αν γίνεται.

Γνωρίζω τις συνέπειες αν μου πέσει αλλά όπως ανέφερε και παραπάνω ο @tresor_jim το προσέχω σαν τα καμπανάκια μου:lol:

Το θεμα ομως ειναι οτι αν γινει η στραβη μια φορα και πεσει το κινητο κατω και ραγισει η οθονη,ειναι πανακριβη η επισκευη της(γιαυτο και στην Ελλαδα βλεπουμε ποσο κοσμο να κυκλοφορει με σπασμενες οθονες :P).

Στην περιπτωση του S10 μιλαμε για κοντα 350ευρω η επισκευη της.

[

[

Οσο για τις ασφαλειες που λες,προσωπικα δεν προκειται να αγορασω γιατι πολυ απλα δεν καλυπτουν οπως παλια ολη την ζημια σε περιπτωση βλαβης.

Επισης την θηκη την χρησιμοποιεις στην ουσια καθε μερα(και στην μεταπωληση θα προσθεσει αξια),η ασφαλεια αν δεν παθει κατι το κινητο ή αν το πουλησεις.

Τελος δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολη αν καποιος θελει να αγορασει τοσο ακριβες θηκες σε κινητα των 1000ευρω.

Παντως το Samsung s9plus με την πτωση που έφαγε καμια θηκη δεν το έσωζε η ασφαλεια μου τα πληρωσε ολα 290 ε σε εξουσιοδοτημένο σερβις και μαλιστα μου ειχαν στειλει χαρτι που ελεγε οτι το πλαφον ειναι μεχρι 330 ε ,η αποπληρωμη εγινε σε 7 μερες και μου στοιχησε 33 η 36 ε ,αυτη η ιστορια εχει 2 μηνες

[

Ειχε αναφερθει τις πρωτες μερες κυκλοφοριας για τον Ξηρογιαννοπουλο για τις ασφαλειες κινητων και λεει οτι καλυπτει το 60 ή 70% αν δεν κανω λαθος ενω παλια το καλυπτε κανονικα ολο.

Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα αλλα απο ατομα που ασφαλιζουν τα κινητα βλεπω να γραφουν τελευταια οτι πλεον αρκετοι καλυπτουν μερος της επισκευης για τον πρωτο χρονο μονο και ειναι και ολοκληρη διαδικασια αν γινει η στραβη,αρα συμβιβαζομαι προσωπικα με τις απλες θηκουλες και τζαμακια στην οθονη και ολα μια χαρα.

Σιγουρα θα προτιμουσα να εχω το κινητο χωρις τιποτα αλλα ετσι οπως τα εχουν κανει τοσο ευαισθητα στα παντα,δεν ειναι για πολλα πολλα.

Ειχε αναφερθει τις πρωτες μερες κυκλοφοριας για τον Ξηρογιαννοπουλο για τις ασφαλειες κινητων και λεει οτι καλυπτει το 60 ή 70% αν δεν κανω λαθος ενω παλια το καλυπτε κανονικα ολο.

Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα αλλα απο ατομα που ασφαλιζουν τα κινητα βλεπω να γραφουν τελευταια οτι πλεον αρκετοι καλυπτουν μερος της επισκευης για τον πρωτο χρονο μονο και ειναι και ολοκληρη διαδικασια αν γινει η στραβη,αρα συμβιβαζομαι προσωπικα με τις απλες θηκουλες και τζαμακια στην οθονη και ολα μια χαρα.

Σιγουρα θα προτιμουσα να εχω το κινητο χωρις τιποτα αλλα ετσι οπως τα εχουν κανει τοσο ευαισθητα στα παντα,δεν ειναι για πολλα πολλα.

Ετσι ειναι ο ξηροπουλος ενα μερος μονο τωρα και μαλλον θα το σταματησει γιατι λεει ειναι πολυ βαβούρα για πολυ μικρο κερδος ομως η generali ( εκει το ειχα ) μια χαρα το κανει με 100% αποζημιωση ,για εναν χρονο και οχι παραπανω

Σημερα δοκιμασα στα καταστηματα το S10 και το S10+.Παρολο που το S10+ ειναι πληρεστερη συσκευη,το μικρο αδερφακι ειναι οτι πιο βολικο υπαρχει στο χερι για εναν χρηστη στην καθημερινοτητα του,τοσο σε βαρος αλλα κυριως σε μεγεθος συσκευης και αναλογια οθονης. Μου αρεσε παρα πολυ σε αυτον τον τομεα. Η οθονη δεν μου αρεσε γιατι μου δινει αισθηση μια ανεπαισθητης θολουρας.

Ετσι ειναι ο ξηροπουλος ενα μερος μονο τωρα και μαλλον θα το σταματησει γιατι λεει ειναι πολυ βαβούρα για πολυ μικρο κερδος ομως η generali ( εκει το ειχα ) μια χαρα το κανει με 100% αποζημιωση ,για εναν χρονο και οχι παραπανω

Είχα πάρει εγώ τηλέφωνο δεν. Κάνει πια για κινητά κ απτό Γερμανό ζητούσαν.320 για σπάσιμο οθόνης και 50% για κλοπή

S10+ <3

• The title was changed to Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)