kossss Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα LG 18αρι (Όχι inverter) απο το 2006 στο σαλόνι και κάθε 5 λεπτά ή και λιγότερο, μπαίνει σε διαδικασία αποψυξης έχοντας στο σε 23 βαθμούς θερμοκρασία με εξω να έχει τώρα 15 βαθμους. Γνωρίζει κανείς κάτι? Μπορώ να κάνω κατι ο ίδιος ή καλύτερα να φωνάξω τεχνικο? Καθαρισμό σε φίλτρα έκανα πρόσφατα! Edited December 15, 2019 by kossss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα LG 18αρι (Όχι inverter) απο το 2006 στο σαλόνι και κάθε 5 λεπτά ή και λιγότερο, μπαίνει σε διαδικασία αποψυξης έχοντας στο σε 23 βαθμούς θερμοκρασία με εξω να έχει τώρα 15 βαθμους. Γνωρίζει κανείς κάτι? Μπορώ να κάνω κατι ο ίδιος ή καλύτερα να φωνάξω τεχνικο? Καθαρισμό σε φίλτρα έκανα πρόσφατα! Φώναξε τεχνικό να το δεί . Μπορεί να του λείπει φρέον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kossss Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Φώναξε τεχνικό να το δεί . Μπορεί να του λείπει φρέον . Σ ευχαριστώ! Ναι αυτό θα κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Το arielli που έβαλα πριν λίγες μέρες ξαφνικά στο ζεστό δε βγάζει ζεστό αέρα... Αλλά χλιαρό.. Μίλησα με eshop θα στείλουν τεχνικό λέει... Απίστευτα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Τι απίστευτα φίλε; arieli πήρες, ίσως να θέλει φρεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Επανέρχομαι.. Δουλεύει όλα οκ ΑΛΛΑ κάνει θόρυβο η εσωτερική μονάδα.. Ήρθε τεχνικός, σπασμένη φτερωτή μου λέει. Φαινεται κιόλας λείπουν πλαστικά.. Μίλησα με e-shop και περιμένω. Αν μου πουν οτιδήποτε τι κάνω; φτιάχνεται κάπως αυτό; η το πετάω και παίρνω άλλο; Καινούριο μηχάνημα ρε ****το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Επανέρχομαι.. Δουλεύει όλα οκ ΑΛΛΑ κάνει θόρυβο η εσωτερική μονάδα.. Ήρθε τεχνικός, σπασμένη φτερωτή μου λέει. Φαινεται κιόλας λείπουν πλαστικά.. Μίλησα με e-shop και περιμένω. Αν μου πουν οτιδήποτε τι κάνω; φτιάχνεται κάπως αυτό; η το πετάω και παίρνω άλλο; Καινούριο μηχάνημα ρε ****το...Δυστυχώς είναι η επιβεβαίωση του ότι πληρώνεις παίρνεις.. Εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση θα πρέπει και να το φτιάξουν. Κρίμα όμως να αντιμετωπίζεις τόσα θέματα σε ένα καινούργιο μηχάνημα. Έχε υπομονή να δεις τι θα σου πουν η πάρε απευθείας τηλ αν έχει εδώ αντιπροσωπεία. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Απορία, για 18000btu θέλουμε ξεχωριστή γραμμή ρεύματος από τον πίνακα ή μπορούμε να πάρουμε και από το καπάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKOKOTS Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 κανονικα ξεχωριστη γραμμη αν δεν υπαρχει θελεις ηλεκρολογο να δει αν συκωνει η γραμμη το φορτιο πριν το βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Μάλιστα, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzop Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Έβαλα 2 Mitsubishi και σώθηκα! Απίστευτη οικονομία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe1326 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Έβαλα 2 Mitsubishi και σώθηκα! Απίστευτη οικονομία! ποια μοντελα αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Απορία, για 18000btu θέλουμε ξεχωριστή γραμμή ρεύματος από τον πίνακα ή μπορούμε να πάρουμε και από το καπάκι; Αν είναι γραμμή 3x1.5 εισαι στο ρίσκο.Για σιγουριά θες δική του γραμμη 3x2.5 και έχεις το κεφάλι σου ησυχο με 16άρα ασφαλεια φυσικά.Για 24αρι δεν το συζητάμε κάν Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Έχω arielli με σπασμένη φτερωτή. Αγορασμένο από eshop. Έφεραν ανταλλακτικό για άλλη φτερωτή και θέλουν να μου χρεώσουν την φτερωτή από ότι κατάλαβα και εννοείται να φέρω δικό μου τεχνικό να τη βάλει. Μιλάμε για κλιματιστικό 3 μηνών. Τι κάνω; πως να κινηθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Έχω arielli με σπασμένη φτερωτή. Αγορασμένο από eshop. Έφεραν ανταλλακτικό για άλλη φτερωτή και θέλουν να μου χρεώσουν την φτερωτή από ότι κατάλαβα και εννοείται να φέρω δικό μου τεχνικό να τη βάλει. Μιλάμε για κλιματιστικό 3 μηνών. Τι κάνω; πως να κινηθώ;η φτερωτή πως έσπασε; μόνη της η κάποιος την έσπασε; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Έτσι ήταν από την αρχή φαντάζομαι γιατί έκανε θόρυβο.. Είχε χάσει τα μπόσικα μου είπε ο τεχνικός.. Το έχουν συναντήσει ξανά μου είπε σε arielli.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Παιδια ξερει κανενας αν στο κλιματιστικο Midea Mission II MB-24N8D0-I ρυθμιζονται και οι καθετες περσιδες από το τηλεκοντρόλ ουτοσωστε να κινουνται αυτόματα? γιατι στο εγχειριδιο ετσι γραφει όπως επισης και στο τηλεκοντρόλ όταν κρατας πατημενο το καταλληλο πληκτρο για δυο δευτερόλεπτα ενεργοποιούνται οι καθετες περσιδες, και ενώ δειχνει ότι πηρε την εντολη το κλιματιστικο οι περσιδες είναι σταθερες…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9192 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 fujitsu μονο οτι καλυτερο υπαρχει και daikin Παράθεση p30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Καλησπέρα σε όλους ,επειδή ψάχνω για 2 9ρια για το σπίτι έχει κάποιος άποψη για το HISENSE MINI APPLE PIE 9000 BTU/h ;Για την ποιότητα ,την αξιοπιστία της εταιρίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutOfSpecsGR Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Πηρα στη Black friday 2 12αρια Morris απο 429 στα 289...δεν ξερω σε βαθος χρονου αλλα προς το παρον φαινονται πολυ ποιοτικα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο θεμα αποδοσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Καλησπέρα παιδιά,έχω στο υπνοδωμάτιο ένα Toyotomi Izuru 9000 BTU εξαετίας περίπου. Ημουν ευχαριστημένος μέχρι πριν χθες. Είχα να το δουλέψω από πέρυσι το καλοκαιρι είχα καθαρισει φιλτρα κλπ, εκτός πρίζας .Το βάζω σήμερα να δουλέψει ... μου ρίχνει την ασφάλεια. Το ξανανοίγω και έχω δουλεύει δεν βγάζει παγωμένο αέρα και αναβοσβήνουν τα λεντ υποδεικνύοντας βλάβη. Θα πάρω τεχνικό αλλά θα ήθελα μια γνώμη του την μπορεί να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Korak42 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Καλησπέρα παιδιά,έχω στο υπνοδωμάτιο ένα Toyotomi Izuru 9000 BTU εξαετίας περίπου. Ημουν ευχαριστημένος μέχρι πριν χθες. Είχα να το δουλέψω από πέρυσι το καλοκαιρι είχα καθαρισει φιλτρα κλπ, εκτός πρίζας .Το βάζω σήμερα να δουλέψει ... μου ρίχνει την ασφάλεια. Το ξανανοίγω και έχω δουλεύει δεν βγάζει παγωμένο αέρα και αναβοσβήνουν τα λεντ υποδεικνύοντας βλάβη. Θα πάρω τεχνικό αλλά θα ήθελα μια γνώμη του την μπορεί να φταίει. Δες αν δουλεύει ο ανεμιστήρας στην εξωτερική μονάδα μπορεί να έκανε βραχυκύκλωμα και να έχει καεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Αυτά που λένε τώρα για τον ιό να προσέχουμε τα κλιματιστικά,αφορούν τα επαγγελματικά η και το οικιακά;φτάνει μόνο η ετήσια συντήρηση η πρέπει να προσέξουμε κάτι επιπλέον; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 @korak42 Δεν δουλεύει μάλλον έχει κάει.. ξέρετε πάνω κάτω πόσο θα μου έρθει η λυπητερή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Korak42 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 @korak42 Δεν δουλεύει μάλλον έχει κάει.. ξέρετε πάνω κάτω πόσο θα μου έρθει η λυπητερή ? Όχι δεν ξέρω τιμή δυστυχώς Πάντος αν είναι τελικά ο ανεμιστήρας σίγουρα είναι πιο φτηνός από τον συμπιεστή ο τεχνικός θα σου πει δεν τον γλιτώνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts