Jump to content

OutOfSpecsGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by OutOfSpecsGR

  1. Καλησπέρα σε ολους, Μια ερώτηση παιδιά...πήρα το τηλέφωνο από τον ξάδερφό μου ο οποίος το είχε αγοράσει από το επίσημο site. Προφανώς η απόδειξη υπάρχει κανονικότητα αφού υπάρχει και ηλεκτρονικά αλλά το πρόβλημα είναι ότι στη μετακόμιση που έκανε στην Αθήνα, του έχασαν μια κούτα που είχε τις περισσότερες συσκευασίες που κρατουσε από πράγματα που είχε αγοράσει(κάρτες γραφικών, επεξεργαστές κλπ κλπ). Μέσα σε αυτή την κούτα υπήρχε και η συσκευασία του κινητού η οποία προφανώς πλέον δεν υπάρχει(φορτιστής,θήκη κλπ εφόσον χρησιμοποιούνταν εννοείται υπάρχουν κανονικα). Υπάρχει περίπτωση μέσω επίσημης αντιπροσωπείας με την απόδειξη να μας δώσουν άλλο κουτί? Αν όχι υπάρχει περίπτωση να βρούμε κουτί οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την απόδειξη και ταυτότητα?
  2. Νομίζω γνωρίζω την αγγελία που λες, την είχα δει λίγα λεπτά αφού την είχε βάλει και το είχαμε κλεισει το τηλέφωνο υποθετικά...γενικά μου τα έλεγε λίγο περίεργα, δεν προχωρήσαμε τελικά στη συναλλαγή...το αναφέρω απλά να έχεις λιγάκι το νου σου δε λέω κάτι με σιγουριά και δε ξέρω κιόλας αν μιλάμε σίγουρα για την ίδια αγγελία!
  3. Καλημέρα...θα μπορούσες να μου πεις ποια ultra slim έχεις βάλει?
  4. Παρήγγειλα το tempered glass της Mocolo με την υγρή κόλλα. Ελπίζω να μη βγεί μάπα και να μη γίνει και καμια ζημιά με την τοποθέτηση. Για την πλάτη τώρα θα περιμένω λιγάκι γιατί με το χαμό που γίνεται στις μεταφορικές αποκλείεται να ξεμπερδέψω.:)
  5. Μιά χαρά!! Οκ θα μιλήσω μαζί τους. Το μόνο που δε βρίσκω εδώ Ελλάδα είναι προστασία για την πλάτη.
  6. Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα, Απο χθές ευτυχής κάτοχος ενός nebula blue στα 8/256. Το κινητό είναι απίστευτο σε όλα του και μέχρι τώρα είμαι απίστευτα ικανοποιημένος. Το μόνο το οποίο μου λείπει αυτή τη στιγμή είναι ένα καλό tempered glass και μια καλη θηκούλα (δε θέλω να είναι χοντρή, σίγουρα όχι διάφανη και όσο γίνεται να μην αλλοιώνει τα edges του κινητού). Έχω διαβάσει το forum αλλά αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση εννοείται καλοδεχούμενη...επίσης ψάχνω και προστασία πλάτης αν υπάρχει κάτι απο Ελλάδα καλοδεχούμενο και αυτό. Εάν κάποιο μέλος έχει κάτι απο τα παραπάνω και δε τα χρειάζεται ενδιαφέρομαι να του τα αγοράσω εγώ άμεσα γιατί τώρα με μεταφορικές κλπ. είναι ζόρικα τα πράγματα.
  7. Απο αθλητικα μου αρεσουν μονο Nike και Adidas...σε casual προτιμω Converse
  8. Αραια και που μπορει να πιω ενα Monster λευκο που μου αρεσει πολυ...δεν εθιζομαι γενικα οποτε μπορει να πιω ενα σημερα και ενα σε κανα 3μηνο παλι :P
  9. To 90% των αγορων μου γινονται διαδικτυακα...το κακο ειναι οι μεγαλες καθυστερησεις που υπαρχουν την τελευταια περιοδο λογω ιου.
  10. Η κατασταση με τις κουριερ αυτη την περιοδο ειναι τραγικη (οχι οτι φταινε κι αυτοι δηλαδη)...και παραλαβη να πας να κανεις απο το καταστημα πρεπει να εχεις μιση μερα τουλαχιστον ελευθερη
  11. Πηρα στη Black friday 2 12αρια Morris απο 429 στα 289...δεν ξερω σε βαθος χρονου αλλα προς το παρον φαινονται πολυ ποιοτικα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο θεμα αποδοσης
  12. Κυριως Σκλαβενιτη λογω του οτι ειναι διπλα:p
  13. Πολυ παγωμενη fischer σε γυαλινο μπουκαλι ή επισης πολυ παγωμενη Corona:)
  14. Απο elpedison μεχρι στιγμη ευχαριστημενος....Ιδωμεν :p
  15. To Volvo είναι σαφώς καλύτερη επιλογη
×
×
  • Create New...