Johny-B Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΛΗΜΑΤΙΣΥΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΝ( ΣΤΑ ΕΠΩΝΙΜΑ).ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ : PANASONIC FUTZITSU DIKIN ANTE KAI TA MITSUBICHI (OXI TA HAVE). EINAI BEBAIA ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ LG (ΠΟΥ ΕΧΩ 2 ART COOL) EINAI MAΠΑ ΜΟΝΟ DISINE EXOYN ,ΑΠΟΔΟΣΗ 60-70% ΑΠΟ ΤΑ PANASONIC.:!: ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑ SAMSUNG ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΕΔΩ !!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ SERVICE ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ SERVISE ONE TOY FOYRLI. Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαίους χαρακτήρες γιατί: α) Απαγορεύεται από τους Όρους Χρήσης & Πρόσβασης β) Είναι σαν να φωνάζεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletiadis Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 εγω παλι που το εψαξα περιση πριν αγορασω είδα ότι δεν υπάρχει μεγαλη διαφορα στην κατανάλωση ανάμεσα σε Α και Β κατηγορίας. και ακομα μεχρι και Δ. αν θυμάμαι καλά 600 ήταν το ενα 640 το άλλο. τζαμπα δίνουμε ένα σκασμό λεφτά να παρουμε τα inverter? Παράθεση πουλάω την παλιά-μικρή μου συλλογή: nokia: 3210, 5110, 5140, 5210, 6110, 6111, 6150, 7360, 8850 ericsson: T18, A2618s, R380s sony ericsson: Z200, K700i, W300i, T650i, F500, K300i siemens: M45i, M55, S35i, A55, SL55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 εγω παλι που το εψαξα περιση πριν αγορασω είδα ότι δεν υπάρχει μεγαλη διαφορα στην κατανάλωση ανάμεσα σε Α και Β κατηγορίας. και ακομα μεχρι και Δ. αν θυμάμαι καλά 600 ήταν το ενα 640 το άλλο. τζαμπα δίνουμε ένα σκασμό λεφτά να παρουμε τα inverter? Ναι αλλα το ινβέρτερ αποδιδει πολυ καλυτερα και ειδικα στην θερμανση σε σχεση με τα απλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sstroke Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Πιο απο τα δυο inverter θα προτημουσατε??? κλιματιστικο Α(inverter) 12000btu τα χαρακτηριστικα του ειναι... αποδοστη ψυξης 3,8kw(max) αποδοση θερμανσης 4,8 kw (max) EER ΨΥΞΗ 3,37 COP θερμανση 3,7 καταναλωση ψυξη 0,94Α καταναλωση θερμανσης (δεν εχω στοιχεια) κλιματιστικο Β (inverter)12000btu αποδοστη ψυξης 3,40kw(max) αποδοση θερμανσης 4,0 kw (max) EER ΨΥΞΗ 3.80 COP θερμανση 4.12 καταναλωση ψυξη 0,90Α καταναλωση θερμανσης 0.97A λογικα θα μου πειτε να προτιμησω το Β κλιματιστικο αφου εχει μεγαλυτερο ΕΕR kai cop.....ναι...αλλα το Α εχει μεγαλυτερη αποδοση ψυξης και θερμανσης. μηπωςς τελικα μεγλυτερο ρολο εχει η αποδωση του καθε μοντελου και οχι οι συντελεστες eer kai cop??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Ποια μάρκα είναι το καθένα; Εγώ από κει θα αποφάσιζα. Και ασφαλώς από την τιμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris3344 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 καλημερα σε ολους. Θελω να ρωτησω για ενα κλιματιστικο 9000 bt το οποιο θα μπει σε ενα δωματιο με νεογεννητα. Αν γνωριζεται κατι για να ειναι και πιο σωστο παρακαλω να μου πειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Τα νουμερο 1 κλιματιστικα ειναι τα MITSUBISHI! Και δεν ειναι αποψη ειναι πραγματικοτητα.. Ολα τα αλλα απλα παλευουν λογω καλων τιμων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 καλημερα σε ολους. Θελω να ρωτησω για ενα κλιματιστικο 9000 bt το οποιο θα μπει σε ενα δωματιο με νεογεννητα. Αν γνωριζεται κατι για να ειναι και πιο σωστο παρακαλω να μου πειτε Ο παιδίατρος συμφωνεί με το να μπει κλιματιστικό στο δωμάτιο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 καλημερα σε ολους. Θελω να ρωτησω για ενα κλιματιστικο 9000 bt το οποιο θα μπει σε ενα δωματιο με νεογεννητα. Αν γνωριζεται κατι για να ειναι και πιο σωστο παρακαλω να μου πειτε Καλο θα ειναι να εχει επιπλεον φιλτρα ενεργου ανθρακα...;) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris3344 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Καλο θα ειναι να εχει επιπλεον φιλτρα ενεργου ανθρακα...;) Δεν το εχω προσεξει αυτο. Αναφερεται ή πρεπει να ρωτησω εγω. Καμια εταιριας φανταζομαι οι επωνυμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Δεν το εχω προσεξει αυτο. Αναφερεται ή πρεπει να ρωτησω εγω. Καμια εταιριας φανταζομαι οι επωνυμες Mitsubishi - Samsung συνηθως εχουν... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris8 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 daikin ururu με με εισαγωγη φρεσκου αερα απο το περιβαλλον ειναι οτι καλυτερο για καθαρο αερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 http://www.toshiba-aircon.gr/prod_R_SUPERDAISEKAI.htm Το καλύτερο και οικονομικότερο split παγκοσμίως...έχει βραβευθεί από όσο γνωρίζω τα τελευταία 2 χρόνια συνεχόμενα...http://www.toshiba-aircon.gr/news_09_1.htm Το νέο μοντέλο έχει 5,5 COP Ελπίζω να σας βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnyboring Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Για 14 τμ δωμάτιο τι λέτε ποιό από αυτά: TOYOTOMI A/C TOYOTOMI GAN A128 FW-M Τοίχου 427.00€ PANASONIC A/C PANASONIC CS-PW9GKE Τοίχου 474.00€ GENERAL A/C GENERAL ASH-9USBCW Tοίχου 455.00€ FUJITSU A/C FUJITSU ASY-9USBCW Τοίχου 503.00€ Lg A/C LG K09AH Τοίχου 424.00€ οι τιμές είναι ενδεικτικές . Σκέφτομαι περισσότερο το Toyotomi και μετά τα υπόλοιπα. Όλα είναι 9.000btu χωρίς inverter (μόνο για ψύξη θα το χρησιμοποιώ κανένα μήνα το χρόνο όχι περισσότερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 http://www.toshiba-aircon.gr/prod_R_SUPERDAISEKAI.htm Το καλύτερο και οικονομικότερο split παγκοσμίως...έχει βραβευθεί από όσο γνωρίζω τα τελευταία 2 χρόνια συνεχόμενα...http://www.toshiba-aircon.gr/news_09_1.htm Το νέο μοντέλο έχει 5,5 COP Ελπίζω να σας βοήθησα Ξερουμε χωρα κατασκευης΄; Ιαπωνια η κινα; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Ξερουμε χωρα κατασκευης΄; Ιαπωνια η κινα; Στο λίνκ που αναφέρει το βραβείο που έχει πάρει σαν το καλύτερο και πιο οικονομικό split αναγράφει JAPAN...όλα τα TOSHIBA DAISEIKAI είναι made in japan:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Καλησπερα παιδια.Μηπως ξερει κανεις για τα AUX?Εχω ακουσει καλα λογια ,μηπως εχει κανεις προσωπικη εμπειρια? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Για σας παιδιά ενδιαφέρομαι να πάρω ένα κλιματιστικό για ένα μικρό δυαράκι 46 τετραγωνικά και χρειάζομαι τα φώτα σας .Πιστεύω ότι ένα 12 με καλύπτει και έχω κάνει μια έρευνα .Καταρχάς διαθέτω μέχρι και 500 ευρώ, παραπάνω δεν δίνω, διότι το σπίτι το νοικιάζω και δεν ξέρω με τα τι θα κάνω με το κλιματιστικό. Τα καλύτερα που έχω βρει σε σχέσει χαρακτηριστικών τιμή είναι αυτά τα δυο Samsung http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=17836&catId=222&la=1 520 ή 18Χ άτοκες http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=17842&catId=222&la=1 433 ή 472 με 18 δόσεις Έχω δυνατότητα για αγορά μετρητής αλλά άμα είναι οι δόσεις άτοκες δεν λέω όχι .Samsung έχει και ένας φίλος μου εδώ και δύο χρόνια και είναι πολύ ευχαριστημένος .Σώστε με παίδες γιατί ψήνομαι!!!!!!!! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Για σας παιδιά ενδιαφέρομαι να πάρω ένα κλιματιστικό για ένα μικρό δυαράκι 46 τετραγωνικά και χρειάζομαι τα φώτα σας .Πιστεύω ότι ένα 12 με καλύπτει και έχω κάνει μια έρευνα .Καταρχάς διαθέτω μέχρι και 500 ευρώ, παραπάνω δεν δίνω, διότι το σπίτι το νοικιάζω και δεν ξέρω με τα τι θα κάνω με το κλιματιστικό. Τα καλύτερα που έχω βρει σε σχέσει χαρακτηριστικών τιμή είναι αυτά τα δυο Samsung http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=17836&catId=222&la=1 520 ή 18Χ άτοκες http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=17842&catId=222&la=1 433 ή 472 με 18 δόσεις Έχω δυνατότητα για αγορά μετρητής αλλά άμα είναι οι δόσεις άτοκες δεν λέω όχι .Samsung έχει και ένας φίλος μου εδώ και δύο χρόνια και είναι πολύ ευχαριστημένος .Σώστε με παίδες γιατί ψήνομαι!!!!!!!! Η κατανάλωση σε ρεύμα δεν σε απασχολεί? :confused: Αν λοιπόν σε απασχολεί και θέλεις να κάνεις πιο γρήγορα απόσβεση της αγοράς σου..κινήσου σε κάτι πιο επώνυμο και ας είναι και λίγο ακριβότερο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Γιατί τι έχει η κατανάλωση του πρώτου; Από ότι βλέπω είναι ενεργειακής κλάσης Α, άρα μια χαρά. Επίσης, τι θες να πεις σε κάτι πιο επώνυμο; Η Samsung δεν νομίζω να είναι τυχαία, εκτός αν θες να πεις σε ένα όνομα με περισσότερο κύρος στα κλιματιστικά, διαφορετικά δεν μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου. Πάντως το πρώτο μου φαίνεται μια χαρά. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Για οικονομικά τα επέλεξα όπως και για αθόρυβα .Έχουν και ένα σύστημα το οποίο ρίχνει τις στροφές τις εξωτερικής μονάδας όταν πιάσει την θερμοκρασία που πρέπει κάτι σαν το inverter .Γιατί λες ότι δεν είναι οικονομικό? Ποιο με προτείνεις εσύ? ps. Για τα general τη γνώμη έχετε? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Γιατί τι έχει η κατανάλωση του πρώτου; Από ότι βλέπω είναι ενεργειακής κλάσης Α, άρα μια χαρά. Η ενεργειακή κλάση φίλε μου δεν καθορίζει την κατανάλωση ενός μηχανήματος αλλά το COP & EER(όπου cop=ψύξη,eer=Θέρμανση) Επίσης, τι θες να πεις σε κάτι πιο επώνυμο; Η Samsung δεν νομίζω να είναι τυχαία, εκτός αν θες να πεις σε ένα όνομα με περισσότερο κύρος στα κλιματιστικά, διαφορετικά δεν μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου. Στον κλιματισμό οι επώνυμες εταιρείες είναι άλλες οι οποίες είναι και made in Japan(Βλ.Toshiba-Daikin-Mitcubishi κ.α) Πάντως το πρώτο μου φαίνεται μια χαρά. Ελπίζω να σε κάλυψα... Για οικονομικά τα επέλεξα όπως και για αθόρυβα .Έχουν και ένα σύστημα το οποίο ρίχνει τις στροφές τις εξωτερικής μονάδας όταν πιάσει την θερμοκρασία που πρέπει κάτι σαν το inverter .Γιατί λες ότι δεν είναι οικονομικό? Ποιο με προτείνεις εσύ? ps. Για τα general τη γνώμη έχετε? Όπως προείπα..ρίξε μια ματιά τις καταναλώσεις των μηχανημάτων σε COP & EER Επίσης να αποφύγεις να αγοράσεις απλό και όχι inverter...τα απλά πλέον κλιματιστικά τείνουν να αποσύρονται..λόγω του ότι είναι ενεργοβόρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Για inverter χρειάζομαι όμως 700 ευρώ είναι πολλά τα λεφτά .Με 3 μήνες τον χρόνο που θα το ανάβω πότε θα κάνω απόσβεση? + ότι το σπίτι το νοικιάζω..... COP & EER ποιες είναι καλές τιμές ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 COP & EER ποιες είναι καλές τιμές ? Καλή τιμή σε COP είναι πάνω από 4 και πάνω από 5 είναι κορυφαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Αυτό εδώ πως σας φαίνεται? http://www.aposto.gr/full_product.php?prod_id=UE12JKE 520 ευρώ ,inverter Αλλά με παραξενεύει που το φέρνει μόνο ένας..... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts