Jump to content

corkala

Members
  • Δημοσιεύσεις

    448
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by corkala

  1. 25 έχω γενέθλια όποτε σας ευχαριςτω για το δώρο!!!!!!
  2. Σε 5S και 5C ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ! αψογη χρηση, απιστευτα smooth και εντυπωσιακα γρηγορο! υ.γ Σε 15 λεπτα στον Καναδα ξεπουλησαν τα παντα! Και στα apple store.
  3. Πανεμορφη φωτο ειληκρινα αλλα εμενα μου θυμιζει Φθινοπωρο... Επισης για του χρονου αν θελετε οι μοντς να βρειτε εναν τροπο για πιο γρηγορη και αμεση ψηφοφορια γιατι απο οτι καταλαβα δεν ηταν πολλες οι ψηφοι!
  4. ουτε προσεβαλα κανεναν, ουτε ειπα δεν μου κανει το νοτε ουτε οτι τα παιρνουν απο σαμσουνγκ ουτε τιποτε τετοιο. Δεχομαι οτι η απαντηση στο χολιο μου ειναι αυτο που εγραψε καποιος να περιμενω το αναλυτικο αρθρο για την συσκευη και οχι απλα ενα σχολιο. τωρα περι πονου για την συσκευη μου που λεει ο αλλος sony xperia εχω οποτε παμε παρακατω.
  5. Πολυ περιεργο ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ της συντακτικης ομαδας να μην εχει κατι να πει αρνητικο. Στο αιφον οταν βγαινει ενα νεο κινητο με καλυτερες επιδοσεις πεφτει κραξιμο οτι δεν υπαρχει λογος να πας απο το 4 στο 4ς ή απο το 4ς στο5 κτλ μιας και δεν παιρνεις κατι σπουδαιο απο αυτο που ηδη εχεις. Αισθητικα μηδεν ως κλασικη σαμσουνγκ αλλα ουτε σχολιο εδω. Περιεργα πραγματα!
  6. Δεν ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο hdmi! Ειναι οθονη HP υπολογιστη, με το κλασικο καλωδιο συνδεσης! θα δοκιμασω παντως!
  7. Σ'ευχαριστω! Το δοκιμασα αλλα μπα... Αλλη λυση εχουμε?
×
×
  • Create New...