manwlis77 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Τότε θα το στείλουν Ingo. Λέω γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 σχετικά με το mi9 μου που εχω στείλει για service επειδη δεν ανοιγε με τιποτα. μετα απο μια βδομάδα το εστειλαν στο δεύτερο μαγαζι τους που ειναι για τα service και θα το δουν αυριο και θα με ενημερώσουν. απορω γιατι δε το πηγαν infoquest θα το φτιαξουν αυτοι? ελεος αν το πήρες απο μι επίσημο προμηθευτή τι σχέση εχει η info? αν ηταν απο Info γιατί ασχολήθηκες με αυτούς και δεν έστειλες κατευθείαν εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 μα εχει το αυτοκόλλητο πισω μαζι με το βιβλιαράκι εγγύησης που λεει επισημη διάθεση infoquest δε το εστειλα επειδη μου ειπαν οτι θα το στείλουν αυτοι. αλλα σημερα εμαθα μετ απο 8 μερες οτι δε το πηγαν ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1238215219676911&id=100004653334036&set=a.107593172739127&source=56&ref=bookmarks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Έκανες λάθος ενέργεια, για προσπάθησε να το διορθώσεις,, πάρε τηλέφωνο, στείλε email. Είπαμε θέλουμε εγγύηση αντιπροσωπείας, Όχι καταστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 τι διαφορα εχει η εγγύηση κατάστηματος. δεν μου εχει ξανατυχει κατι που να ηθελε επισκευή στο παρελθον και δε γνωρίζω. στη τελικη αμα δε μπορούν αυτοι δε θα το στείλουν στην infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 παρε τους τηλεφωνο, και πες τους, ότι θελεις να παει στην αντιπροσωπεια, να επιμείνεις η επισκευή να γινει από την αντιπροσωπεια , όχι από το σερβις που εχουν αυτοι, που σιγουρα δεν είναι εξουσιοδοτημενο ( ;;, να επιμείνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Καλα σου λένε οι προλαλήσαντες αν για κάτι πληρώνουμε παραπάνω είναι για την εγγύηση τη σωστή από την επίσημη εισαγωγική 3 Xiaomi που είχα πάρει από Skroutz και Κίνα και είχαν θέμα στο τελευταίο μόνο να σου πω μου έβαλαν οθόνη χωρίς πολλά πολλά βέβαια το ίδιο το σκρουτζομαγαζο αλλά ήταν ιμιτασιόν όπως φοβόμουν θεοσκότεινή, δεν έβλεπες τίποτα ακόμα και σε εσωτερικά περιβάλλοντα το έδωσα σε γνωστό με συνοπτικές διαδικασίες Μόλις το παρέλαβα χάνοντας βέβαια σημαντικό ποσό χρημάτων ποτέ ξανά από Skroutz η Κίνα δεν παίρνω Xiaomi δεν έχει σχέση με τα Samsung που άμα είναι Ευρωπαϊκό έχεις επίσημη εγγύηση Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 το εστειλαν στην infoquest παιδια. εντομεταξυ πηρα τηλ. στην infoquest για τη πωρεια επισκευής αλλα μου ειπαν οτι πρεπει το ιδιο το κατάστημα να τους καλεσει για να τους πουν την πωρεια επισκευης με το αφμ τους. παιδια αν δε φτιάξει μου κάνουν αντικατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F163678574802 Ωραία θήκη μαλακή τέλεια εφαρμογή Μόνο υπομονή θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F163678574802 Ωραία θήκη μαλακή τέλεια εφαρμογή Μόνο υπομονή θέλειΔεν το εμφανίζει φίλε μου... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 τι διαφορα εχει η εγγύηση κατάστηματος. δεν μου εχει ξανατυχει κατι που να ηθελε επισκευή στο παρελθον και δε γνωρίζω. στη τελικη αμα δε μπορούν αυτοι δε θα το στείλουν στην infoquest? τεαραστια... εγγύηση καταστήματος σημαίνει οτι αν υπάρχει κάποιο θέμα προσπαθούν με δικό τους τοπικό serive (ότι έχουν τέλος πάντων) να την σκαπουλάρουν η να το στείλουν στον δικό τους προμηθευτή (συνήθως στην κίνα) σαν συνέπεια η δεν θα πάρεις ποτέ μια σωστή συσκευή πίσω η διαδικασία θα παρει μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Υπάρχει gcam για το mi9? Κ με τι ρυθμίσεις; σήμερα την πήρε φίλη μου μετά από παρότρυνση μου . Δυνατή συσκευή μου φάνηκε κ σε πολύ καλή τιμή. Με nova launcher το έστησα κ σαν σαμι γιατί δεν της άρεσε το μενού.. Κ δεν μπορώ να καταλάβω για τη γκρίνια. Για το μενού των huawei κ των xiaomi αφού στο Android κανεις ότι γουστάρεις Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Υπάρχει gcam για το mi9? Κ με τι ρυθμίσεις; σήμερα την πήρε φίλη μου μετά από παρότρυνση μου . Δυνατή συσκευή μου φάνηκε κ σε πολύ καλή τιμή. Με nova launcher το έστησα κ σαν σαμι γιατί δεν της άρεσε το μενού.. Κ δεν μπορώ να καταλάβω για τη γκρίνια. Για το μενού των huawei κ των xiaomi αφού στο Android κανεις ότι γουστάρεις Ψάξε λίγο πιο πίσω, υπάρχει link. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Ψάξε λίγο πιο πίσω, υπάρχει link. Έψαξα πολλές σελίδες κάποιο ξεκάθαρο με σωστές ρυθμίσεις δεν ξέρω αν βρήκα γιατί άλλο παιδί έλεγε αυτό είναι καλό άλλο έλεγε όχι δεν είναι κ δεν έχω το κινητό στα χέρια για να κάνω δοκιμή. Σε ευχαριστώ πάντως Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Έψαξα πολλές σελίδες κάποιο ξεκάθαρο με σωστές ρυθμίσεις δεν ξέρω αν βρήκα γιατί άλλο παιδί έλεγε αυτό είναι καλό άλλο έλεγε όχι δεν είναι κ δεν έχω το κινητό στα χέρια για να κάνω δοκιμή. Σε ευχαριστώ πάντως Ρυθμίσεις έχει άπειρες. Το link όμως είναι ένα λίγο πιο πίσω. Κι εγώ το κατέβασα και από ρυθμίσεις πειράζω μόνο την ταχύτητα τη νύχτα ώστε να βγουν λίγο πιο εντυπωσιακές νυχτερινές ακίνητες φώτο. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Αν πατήσεις στο google "xiaomi mi9 google camera" θα σου βγάλει πρώτο πρώτο ένα link από XDA. Μπαίνεις, και κατεβάζεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Το mi9 T είναι mid range συσκευη γιαυτό και πωλείται από τόσο νωρίς σε χαμηλότερη τιμή απτό mi9 αυτό για όσους την ονόμασαν καλύτερη απτό mi9 Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Το mi9 T είναι mid range συσκευη γιαυτό και πωλείται από τόσο νωρίς σε χαμηλότερη τιμή απτό mi9 αυτό για όσους την ονόμασαν καλύτερη απτό mi9 αυτοι που θα το ονομασουν καλυτερο ειναι οι καραβλαχοι του ελληνικου youtube ωστε να πεσει κανα κοκκαλακι η ψυχουλακι να φανε τα καημενα τα παιδια , κ οι καραβλαζοι που θα το παρουν θα πουν οτι ειναι καλυτερο , που ας τους αφησουμε αν πιστευουν οτι οντος ειναι :lol::lol::D ασχετο παιζει καμια ανταλαγη μπλε μι9 ? εχω το μαυρο κ θελω μπλε :):):):) Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που το έδωσα μετά από λίγες μέρες αγοράς και πήρα σήμερα το Sony Xz2.Λιγο με είχε ξενερώσει η μπαταρία στο Mi 9 αλλά μου λείπει είναι η αλήθεια.Οι κάμερες στα μάτια μου δεν συγκρίνονται τουλάχιστον σε εσωτερικό χωρο που έβγαλα μεσημέρι με ανοιχτά παράθυρα.Αξίζει η αγορά του Mi 9 ή του K20 Pro?Σαν μπαταρία το 2ο,σαν κάμερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Παιδιά ποιος χρησιμοποιεί NFC ανέπαφες συναλλαγές alpha wallet η ότι έχει. Στις ρυθμίσεις τι πορτοφόλι έχετε SIM η HCE? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που το έδωσα μετά από λίγες μέρες αγοράς και πήρα σήμερα το Sony Xz2.Λιγο με είχε ξενερώσει η μπαταρία στο Mi 9 αλλά μου λείπει είναι η αλήθεια.Οι κάμερες στα μάτια μου δεν συγκρίνονται τουλάχιστον σε εσωτερικό χωρο που έβγαλα μεσημέρι με ανοιχτά παράθυρα.Αξίζει η αγορά του Mi 9 ή του K20 Pro?Σαν μπαταρία το 2ο,σαν κάμερα;; Σαν κάμερα, αν δε κάνω λάθος πρέπει να υπάρχει διαφορά προς τους τρεις φακούς. Δε θυμάμαι ακριβώς από ποιον Έλληνα Youtuber το άκουσα, του Mi9 είναι λίγο καλύτεροι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Σαν κάμερα, αν δε κάνω λάθος πρέπει να υπάρχει διαφορά προς τους τρεις φακούς. Δε θυμάμαι ακριβώς από ποιον Έλληνα Youtuber το άκουσα, του Mi9 είναι λίγο καλύτεροι. mi9 48 586 12 f2.2 1.0mm 16mp f2.2 1.0mm k20 pro 48 586 8mp f2.4 1.12mm 13mp f 2.4 1.12 mi9t 582 48mp Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.Αρχικα έχω παραγγείλει το Mi9T να του ρίξω μια ματιά και αν δω ότι μου αρέσει θα το κρατήσω.Αλλιως μάλλον πάμε για Mi9 πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.Αρχικα έχω παραγγείλει το Mi9T να του ρίξω μια ματιά και αν δω ότι μου αρέσει θα το κρατήσω.Αλλιως μάλλον πάμε για Mi9 πάλι. αν σε ενδιαφερουν τα specs ακυρωσε παραγγελια :lol: αν δεν σε ενδιαφερουν κρατατο μια χαρα ειναι :) Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 αν σε ενδιαφερουν τα specs ακυρωσε παραγγελια :lol: αν δεν σε ενδιαφερουν κρατατο μια χαρα ειναι :) Τώρα έχει φύγει ήδη και έρχεται...Θα απολαύσω τουλάχιστον το design :lol: και θα το δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts