tommybertsen Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Μόνο security patch. Δοκίμασα την 12 σήμερα. Έρχονται ωραίες αλλαγές Sent from my MI 9 using Tapatalk Ακόμη δεν βγήκε καλά καλά η 11, βγάζουν και 12; Η μπαταρία με την 11, σε εμένα τουλάχιστον, είναι δραματικά χειρότερη. Θα δοκιμάσω soon και με επαναφορά, αλλά αν μου λες για 12... :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μόνο security patch. Δοκίμασα την 12 σήμερα. Έρχονται ωραίες αλλαγές Sent from my MI 9 using TapatalkΕίναι τόσο καλή όσο λένε; Περίπου τα ίδια έλεγαν και για την 11. Πες μας εντυπώσεις. Ακόμη δεν βγήκε καλά καλά η 11, βγάζουν και 12; Η μπαταρία με την 11, σε εμένα τουλάχιστον, είναι δραματικά χειρότερη. Θα δοκιμάσω soon και με επαναφορά, αλλά αν μου λες για 12... :lol:Εάν μου έβαζες την MIUI10 με την 11 θα σου έλεγα ότι προτιμώ την 10 με τις προσθήκες τις 11. Η δική μου άποψη για την εγρήγορση της Xiaomi στη νέα έκδοση είναι: 1) Η 11 δεν ρολλάρει καλά σε συσκευές μεσαίας και χαμηλής κατηγορίας smartphones. Ίσως διορθώσουν τα bugs στην 12 μια και καλή. 2) Θέλει να κλείσει σιγά σιγά τη ψαλίδα της Android έκδοσης με το skin της (MIUI). Μη ξεχνάμε η Google τέλος Αυγούστου δίνει στα Pixel την νέα έκδοση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Πιο σβέλτο. Εμφάνιση σαν iPhone. Πολλά καινούργια χαρακτηριστικά ιδιαίτερα στην ασφάλεια. Το θέμα είναι τι θα δώσουν στην global Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μία ιδέα για το τι φέρνει η καινούργια έκδοση της Miui ή 12 Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Τι ταχύτητες download έχετε με το mi9 γιατί στο δικό μου νομίζω ότι είναι πολύ χαμηλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Data or Wi-Fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ναι ξέχασα να πω. Για data μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ναι ξέχασα να πω. Για data μιλάω 4g+ wind κατεβάζω με 55Μbps περίπου Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Το μεγαλυτερο που εχω πιασει καλοκαιρι με cosmote Πειραια αυγουστο 169mps και vodafone 157 Πειραια παλι αυγουστο για downoload με το Mi9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 4g+ wind κατεβάζω με 55Μbps περίπου Αυτό εννοώ εγω με 4g+ στην cosmote είτε σε frog και what's up δεν έχω δει ποτέ πανω από 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ορισμένα wallpapers είναι πολύ ωραία από την MIUI 12: https://androidfilehost.com/?fid=4349826312261785056 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) Αυτό εννοώ εγω με 4g+ στην cosmote είτε σε frog και what's up δεν έχω δει ποτέ πανω από 15 Όλα μετρημένα στο ίδιο σημείο; Frog & whatsup τι ταχύτητες θεωρητικά παρέχουν; Έχεις επικοινωνήσει μαζί τους; Edited April 29, 2020 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 (edited) Αυτό εννοώ εγω με 4g+ στην cosmote είτε σε frog και what's up δεν έχω δει ποτέ πανω από 15με το frog η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω δει είναι 134 down 53 upload σε επαρχιακή πόλη.συνήθως παίζει από 30-60 Edited April 30, 2020 by nasos_79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Όλα μετρημένα στο ίδιο σημείο; Frog & whatsup τι ταχύτητες θεωρητικά παρέχουν; Έχεις επικοινωνήσει μαζί τους; Ευχαριστώ για την βοήθεια. Όντως έκανα τις μετρήσεις σε συγκεκριμένα σημεία (σπίτι δουλειά κλπ) και σε όλα προφανώς είχε θέμα με το σήμα. Χθες που έκανα μετρήσεις σε τυχαία σημεία έπιασα μέχρι 90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις θέμα... Αν κυμαίνεται 39 έως 60 κ πιάνεις 90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις θέμα... Αν κυμαίνεται 39 έως 60 κ πιάνεις 90 Φοβόμουν μήπως έχει θέμα το κινητό. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω τις ταχύτητες αυτές στους χώρους που θέλω. Οπότε είναι θέμα σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Ας γράψω και εγώ μετά από καιρό... Το εχω ήδη αρκετούς μήνες και σε γενικές γραμμές θα πω ναι καλή συσκευή όμως όχι για ναυαρχίδα μιας μάρκας. Και αυτό γιατί βλέπω δις λειτουργίες που δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Δακτυλικό ...απαράδεκτο , εφαρμογές που δεν ανταποκρίνονται σωστά όπως π.χ gmail , messenger οι οποίες όποτε θέλουν στέλνουν ειδοποιήσεις και όποτε όχι, η εφαρμογή του καιρού στην αρχική οθόνη δείχνει ότι ναναι είτε σε ώρα είτε σε βαθμούς καιρού , ήδη άρχισε να δείχνε ότι ναναι και η εφαρμογή aquawhether και άλλες ψιλό βλακείες γενικότερα. Είπαμε καλο, όμορφο ναι γρήγορο αλλά για ναυαρχίδα όπως oneplus 7 και βάλε είναι πίσω νομίζω. Για κάμερα δεν συζητώ γιατί πια όλα καλές βγάζουν. Παραμένω όμως εδώ και με όλα αυτά. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Ας γράψω και εγώ μετά από καιρό... Το εχω ήδη αρκετούς μήνες και σε γενικές γραμμές θα πω ναι καλή συσκευή όμως όχι για ναυαρχίδα μιας μάρκας. Και αυτό γιατί βλέπω δις λειτουργίες που δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Δακτυλικό ...απαράδεκτο , εφαρμογές που δεν ανταποκρίνονται σωστά όπως π.χ gmail , messenger οι οποίες όποτε θέλουν στέλνουν ειδοποιήσεις και όποτε όχι, η εφαρμογή του καιρού στην αρχική οθόνη δείχνει ότι ναναι είτε σε ώρα είτε σε βαθμούς καιρού , ήδη άρχισε να δείχνε ότι ναναι και η εφαρμογή aquawhether και άλλες ψιλό βλακείες γενικότερα. Είπαμε καλο, όμορφο ναι γρήγορο αλλά για ναυαρχίδα όπως oneplus 7 και βάλε είναι πίσω νομίζω. Για κάμερα δεν συζητώ γιατί πια όλα καλές βγάζουν. Παραμένω όμως εδώ και με όλα αυτά. Sent from my iPad using Tapatalk Φίλε, επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε μερικά μαζί σου. Σίγουρα από μια ναυαρχίδα δεν περιμένεις να αδειάζει νεράκι η μπαταρία και με βαριά χρήση να κρατάει 6 ώρες. Αλλά τα θέματα για gmail που γράφεις και γενικότερα για ειδοποιήσεις, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Απλώς βάζεις στις ρυθμίσεις ενέργειας την εφαρμογή που θες να εξαιρέσεις μια φορά. Δε λέω καλό θα ήταν να μην χρειάζονταν καν, αλλά έτσι είναι το MIUI. Το δακτυλικό πάει σφαίρα. Σχεδόν ποτέ δεν με απογοητεύει σε απόκριση, και αν δεν ξεκλειδώσει θα φταίω εγώ που θα έχω αστοχήσει :) Επίσης η εφαρμογή του καιρού για μένα είναι διακοσμητική, αν θέλω να δω πρόβλεψη μπαίνω okairos.gr και όλα μπόμπα. Ξαναλέω, πως η μπαταρία του είναι κακή (για μένα) αλλά με τη γρήγορη φόρτιση και ειδικά την ασύρματη, πλέον δε με απασχολεί τόσο. Τέλος νομίζω πως και η κάμερα το βράδυ είναι λίγο χαλιά, αλλά όχι και τόση απογοήτευση. Δεν είμαι Xiaomi fan boy, ούτε Apple ούτε και Samsung. Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή και να ξαναπεράσει το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Και εγώ κάτοχος εδω και 9,5 μηνες πιστευω ότι το κινητο ειναι value for money τωρα για τις εφαρμογες που λεει ο φιλος νομιζω οτι ισως φταει η εξοικονομηση ενεργειας. Απο εκει και περα και σε μενα η μπαταρια ειναι γυρω στις 6 ωρες sot το μονο σπαστικο ειναι επειδη δεν το εχω πειραξει root δεν εχω περασει adblocker και ακομα και στον chrome παρολο που ειναι εχω ενεργοποιημενες τις απαγορευσεις για τις διαφημισεις πεταει σε ορισμενα ελληνικα site ιδιως ειδησεογραφικα. Η καμερά τους για μενα ειναι ικανοποιητικη επειδη δεν με ενδιαφερει το βιντεο 60fps, όντως το βραδυ οι φωτο δεν ειναι καλες αλλα αμα βαλεις gcam βελτιωνονται πολυ. Με gcam βελτιωνεται παρα πολυ ηη selfie καμια σχεση με την μαμα.Συγκρινοντας το με Redmi note 6 pro(3/32) της δουλειας ειναι η μερα με την νυχτα και τα κολληματα που εχει λογω μνημης ώρες ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Πάνω κάτω και εγώ το ίδιο...Πότε δεν είχα θέμα σε ειδοποιήσεις και εφαρμογές...Ο καιρός σε όλα τα κινητά έχω δει ότι παίρνει δεδομένα από το AccuWeather που τουλάχιστον στην δική μου περιοχή δεν τα πάει καλά άρα χρεισιμοποιώ άλλη εφαρμογή που τραβάει δεδομένα από άλλον πάροχο...Το δαχτυλικό αποτύπωμα,πάει σφαίρα(έχω περάσει δύο φορές το ίδιο δάχτυλο στις ρυθμίσεις)Για την κάμερα τι να πω...Με gcam έκανα πλάκα σε κινητό αξίας 1000€+...Όπως και με την ταχύτητα...Το μόνο αρνητικό το μέγεθος της μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ας γράψω και εγώ μετά από καιρό... η εφαρμογή του καιρού στην αρχική οθόνη δείχνει ότι ναναι είτε σε ώρα είτε σε βαθμούς καιρού , Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με το widget Ρολόι, που δείχνει την ώρα και τον καιρό. Η ώρα δεν ενημερώνεται αν το έχω αφήσει σε άλλη καρτέλα και όχι στην καρτέλα που είναι το widget. Ξέρει κάποιος πως το λύνουμε αυτό? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Μήπως να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής καιρού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ξέχασα να γράψω πως στην αρχη είχα δαχτυλικο αποτυπωμα ηταν πολυ γρηγορο όταν εβαλα την Nillkin Amazing H+ Pro μεμβρανη κατευθειαν το αποτυπωμα σταματησε να λειτουργει σωστα για αυτο το απενεργοποιησα, αρα δεν φταιει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Πάνω κάτω και εγώ το ίδιο...Πότε δεν είχα θέμα σε ειδοποιήσεις και εφαρμογές...Ο καιρός σε όλα τα κινητά έχω δει ότι παίρνει δεδομένα από το AccuWeather που τουλάχιστον στην δική μου περιοχή δεν τα πάει καλά άρα χρεισιμοποιώ άλλη εφαρμογή που τραβάει δεδομένα από άλλον πάροχο...Το δαχτυλικό αποτύπωμα,πάει σφαίρα(έχω περάσει δύο φορές το ίδιο δάχτυλο στις ρυθμίσεις)Για την κάμερα τι να πω...Με gcam έκανα πλάκα σε κινητό αξίας 1000€+...Όπως και με την ταχύτητα...Το μόνο αρνητικό το μέγεθος της μπαταρίας... Οπότε και το αντίστοιχο κινητό των 1000€ με Gcam περασμένη, θα κάνει πλάκα στο δικό σου. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ξέχασα να γράψω πως στην αρχη είχα δαχτυλικο αποτυπωμα ηταν πολυ γρηγορο όταν εβαλα την Nillkin Amazing H+ Pro μεμβρανη κατευθειαν το αποτυπωμα σταματησε να λειτουργει σωστα για αυτο το απενεργοποιησα, αρα δεν φταιει το κινητο. Εχω το ιδιο tempered glass και το μονο που εκανα ηταν να περασω τα δαχτυλικα απο την αρχη και δουλευει ρολοι!! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts