karagalexk Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Καλησπέρα. Λίγη βοήθεια αν κάποιος ξέρει. Εγκατέστησα την νέα έκδοση του launcher, com.miui.home_ALPHA-4.16.0.1457-01131743-41601457_minAPI23(arm64-v8a,armeabi-v7a,x86,x86_64)(nodpi)_apkmirror.com, η οποία ενεργοποιεί το συρτάρι εφαρμογών. Η έκδοση που έχω είναι 11.0.6. Ο νέος launcher κράσαρε και δεν εμφανίζει τίποτα παρά μόνο αν θέλω να σταλεί αναφορά σφάλματος στο ΜΙ για ανάλυση! Το κινητό δουλεύει με την έννοια ότι δέχομαι τηλεφωνήματα, αλλά δεν έχω πρόσβαση σε τίποτα! Γνωρίζει κανένας πως μπορώ να επαναφέρω την έκδοση του launcher που είχα ή πως θα επαναφέρω σε λειτουργία το κινητό μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ρυθμίσεις από το συρτάρι ειδοποιήσεων. εφαρμογές. Βρες το system launcher και έχει επιλογή για απεγκατάσταση ενημερώσεων Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Σε ευχαριστώ πολύ! Στην Ελληνική έκδοση φαίνεται μόνο το λεκτικό "Απεγκατάσταση" και δεν το ρίσκαρα. Μοιάζει να πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για το συρτάρι εφαρμογών στην Global. Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Σε ευχαριστώ πολύ! Στην Ελληνική έκδοση φαίνεται μόνο το λεκτικό "Απεγκατάσταση" και δεν το ρίσκαρα. Μοιάζει να πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για το συρτάρι εφαρμογών στην Global.Ναι δεν έχει βγει ακόμα το συρτάρι Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Όλοι με global είστε στην 11.0.4??? Εγώ με την 11.0.3. είμαι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Όλοι με global είστε στην 11.0.4??? Εγώ με την 11.0.3. είμαι ....Δεν έχει δωθεί ακόμα σε όλους Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω κάποια εφαρμογή απ'το να συνδέεται στο ίντερνετ? Μιλάω για το πληκτρολόγιο Touch Pal που είχα χρόνια συνδρομή κι εγώ και η γυναίκα μου αλλά δυστυχώς το έχουν αφαιρέσει από το play store και μέσω site δε βγάζεις άκρη Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω κάποια εφαρμογή απ'το να συνδέεται στο ίντερνετ? Μιλάω για το πληκτρολόγιο Touch Pal που είχα χρόνια συνδρομή κι εγώ και η γυναίκα μου αλλά δυστυχώς το έχουν αφαιρέσει από το play store και μέσω site δε βγάζεις άκρη Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπήγαινε ρυθμίσεις - σύνδεση και κοινοποίηση - χρήση δεδομένων. βρίσκεις την εφαρμογή και ρυθμίζεις αν θες να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 πήγαινε ρυθμίσεις - σύνδεση και κοινοποίηση - χρήση δεδομένων. βρίσκεις την εφαρμογή και ρυθμίζεις αν θες να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ.Κι όμως πόσες φορές είχα μπει στην εφαρμογή να τα κάνω μέσω αυτής απενεργοποίηση κι όμως σκάλωνα Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Έβαλα το apk που είχα κάνει extract απ την εφαρμογή που πλήρωνα συνδρομή, κατέβασα και τα δεδομένα της ελληνικής γλώσσας και πριν προλάβει να αρχίσει τις βλακείες με τα spam που έχει η free version τα έκανα απενεργοποίηση και μέχρι τώρα δουλεύει ρολόι Επανέφερα και το backup απ τη storage που είχα κρατήσει με τις λέξεις και ηρέμησα Χρόνια βλέπεις χρήστης του touch pal δύσκολη η συνήθεια και να κόψεις τις ευκολίες του!! :) Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Στο κινητό είχα custom rom, μετά από φλασαρισμα official rom, δείχνει στο play protect: συσκευή μη πιστοποιημένη. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Στο κινητό είχα custom rom, μετά από φλασαρισμα official rom, δείχνει στο play protect: συσκευή μη πιστοποιημένη. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό; Μηπως στο βγαζει επειδη ειναι root ή ξεκλειδωτος bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Μου κάνει εντύπωση που δεν ήρθε σε όλους ακόμα η 11.0.7. Επίσης, δε την έχουν ανεβάσει στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Για κάποιο λόγο την πήραν άρον άρον πίσω. Σε εμένα μου ήρθε ειδοποίηση αλλά όταν πήγα να την εγκαταστήσω, δεν υπήρχε πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboyagr Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Καλησπέρα, δεν φορτιζει η γρήγορη φόρτιση, η κανονική φόρτιση δουλεύει αλλά αργεί πάρα πολύ και η ασύρματη μια χαρά φορτιζει γρήγορα, μέχρι 900 ma πάει η γρήγορη φόρτιση όταν είναι όμως με quick charge φορτιστή δηλαδή το δικό του εάν βάλω άλλο φορτιστή που δεν είναι quick charge πηγαίνει 1500 ma, έχει συμβεί σε κανέναν? Μάλλον καηκε το κύκλωμα Γρηγόρης φόρτισης, έκανα hard reset και ξανά εγκατέστησα τη global από αρχή αλλά πάλι τα ίδια κάνει, μην στείλει ποτέ κανείς στη volte tel στη Θεσσαλονίκη για επισκευή διότι είναι μεγάλοι βλακες, έστειλα εκεί το κινητό μου λένε ότι το έφτιαξαν με χρέωσαν με 25 ευρώ συν ΦΠΑ και 4.34 ευρώ για καθαρισμό usb λένε και δεν έφτιαξαν τίποτα, ενώ έχω εγγύηση δεν τη δεχόταν επειδή δε το πήρα από αυτούς, εννοείται πήρα πίσω όλα τα χρήματα, μακριά από αυτούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Δωκιμασες άλλον qc φορτιστή και κατάλληλο καλώδιο? Προφανος δωκιμασμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Καλησπέρα. Όταν πατάω επιλογή PRO στην κάμερα με πετάει έξω. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα? Έχω κάνει και επαναφορά και τα ίδια. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Το πρόβλημα είναι από την τελευταία ενημέρωση..σε όλους μας το κάνει...ελπίζω με μελλοντική ενημέρωση να φτιαχτεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Ήρθε update στον launcher. Έχουμε συρτάρι εφαρμογών πλέον. Βασικά, περίπου σα τον Poco έχει γίνει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Από ότι έχω καταλάβει μόνο η EU εχει θεματακια η GLOBAL ρολλαρει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Παίδες τι ενημέρωση ασφαλείας έχετε, είμαι με την 11.0.3 global στον Νοέμβριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 @bill64 Τα ίδια ver11.0.6 security patch 2019-11-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Παίδες τι ενημέρωση ασφαλείας έχετε, είμαι με την 11.0.3 global στον Νοέμβριο... Την ίδια ακριβώς έχω και εγώ ..... 11.0.3 Global ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 11.0.7 Δεκεμβρίου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε αναβάθμιση. Είναι σχεδόν έτοιμη. Λόγω κορονοϊού είχε κλείσει το τμήμα dev της xiaomi Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε αναβάθμιση. Είναι σχεδόν έτοιμη. Λόγω κορονοϊού είχε κλείσει το τμήμα dev της xiaomi Sent from my MI 9 using Tapatalk Τα ίδια λεγανε κ για το Α3 . Ότι κ καλά γι'αυτό δεν ήρθε η αναβάθμιση. Δύσκολο να το πιστέψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Ελπίζω να μην αφαιρεθεί ο dialer της Xiaomi για χάρη του native της Google όπως λένε Με συνέπεια να βγάλουν και το call recorder Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts