billias7 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Σε ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Εγώ δεν έχω καταλάβει αν τελικά έχω μετά την αναβάθμιση VoWIFI και VoLTE. Δεν υπάρχει ως ένδειξη. Δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση και στο ιστορικό κλήσεων δεν αναφέρεται όπως πριν η κλήση αν πραγματοποιήθηκε μέσω κινητης, μέσω VoLTE ή μέσω VoWIFI. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση από εμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Εγώ δεν έχω καταλάβει αν τελικά έχω μετά την αναβάθμιση VoWIFI και VoLTE. Δεν υπάρχει ως ένδειξη. Δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση και στο ιστορικό κλήσεων δεν αναφέρεται όπως πριν η κλήση αν πραγματοποιήθηκε μέσω κινητης, μέσω VoLTE ή μέσω VoWIFI. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση από εμένα;Ναι έχει πρόβλημα και θέλει χειροκίνητα ενεργοποίηση στην 11. Θα φτιαχτεί *#*#volte#*#* *#*#vowifi#*#* στον dialer Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Στο official site ανέβασαν την v11.0 .2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Ναι έχει πρόβλημα και θέλει χειροκίνητα ενεργοποίηση στην 11. Θα φτιαχτεί *#*#volte#*#* *#*#vowifi#*#* στον dialer Sent from my MI 9 using Tapatalk Δηλαδή άμα τα βάλω αυτά στον dialer θα δουλέψουν; Είναι καίριο για μένα γιατί στη δουλειά δεν υπάρχει κάλυψη σήματος και δουλεύει υποχρεωτικά μέσω VoWIFI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Ναι έχει πρόβλημα και θέλει χειροκίνητα ενεργοποίηση στην 11. Θα φτιαχτεί *#*#volte#*#* *#*#vowifi#*#* στον dialer Sent from my MI 9 using Tapatalk Το έκανα όπως γράφεις και δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Το έκανα όπως γράφεις και δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Αυτό λειτουργεί μόνο στη Vodafone? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Μετά την αναβάθμιση έχω πρόβλημα να συγχρονίσω το Google calendar με την εφαρμογή ημερολογίου που χρησιμοποιώ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; έχει και κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 https://postimg.cc/tY0H5qVr Αυτήν είναι η τελευταία Ρομ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Αυτό λειτουργεί μόνο στη Vodafone? Εγώ το ήθελα για cosmote. Και είναι μια χαρά. Μάλιστα στην κλήση γράφει και HD πλέον. Η δεύτερη κάρτα μου είναι wind. Σε αυτή δεν υπήρχε καν η δυνατότητα ενεργοποίησης. Τώρα εμφανίστηκε και σε αυτή η δυνατότητα ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης VoLTE και VoWIFI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Ναι έχει πρόβλημα και θέλει χειροκίνητα ενεργοποίηση στην 11. Θα φτιαχτεί *#*#volte#*#* *#*#vowifi#*#* στον dialer Sent from my MI 9 using TapatalkΜα πως βάζεις γράμματα στον dialer?? Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) Μα πως βάζεις γράμματα στον dialer?? Sent from my MI 9 using Tapatalk VoWIFI: *#*#869434#*#* VoLTE: *#*#86583#*#* Edited November 5, 2019 by p4709 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 p4709 Ωραία έβγαλε was enabled αλλά δεν βλέπω το εικονίδιο, πρέπει να έχω και τα data ανοικτά?? Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) p4709 Ωραία έβγαλε was enabled αλλά δεν βλέπω το εικονίδιο, πρέπει να έχω και τα data ανοικτά?? Sent from my MI 9 using Tapatalk Έκανα επανεκκίνηση και όλα σε λειτουργία μετά στο δικό μου. Όμως μου έγραψε check is disabled. Όχι enable Edited November 5, 2019 by p4709 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 p4709 Ωραία έβγαλε was enabled αλλά δεν βλέπω το εικονίδιο, πρέπει να έχω και τα data ανοικτά?? Sent from my MI 9 using Tapatalk πρέπει να σου πει check is disabled... Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Παιδιά με τι dialer είναι το mi9? Google ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Έχει παρατηρήσει κάνεις ότι κατά την διάρκεια μια κλήσης... γινεται ότι να ναι?? αλλάζει η οθόνη κλήσης, ανάβει οπότε θέλει κλπ? ξέρει κανείς καμιά λύση? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Παιδιά με τι dialer είναι το mi9? Google ? Όχι. Της Xiaomi. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Μόνο το 9t pro μαμησαν Και έβαλαν Google dialer Κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Μόνο το 9t pro μαμησαν Και έβαλαν Google dialer ΚρίμαΚαι όχι μόνο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Μόνο το 9t pro μαμησαν Και έβαλαν Google dialer Κρίμα Δεν έχω βάλει ακόμα την MIUI 11, για την MIUI 10 αναφέρω. Μέγα αρνητικό εάν έχουν σκοπό να το αλλάξουν διότι έτσι χάνουμε τον stock call recorder που είναι εκπληκτικά βολικός. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 το VoLTE και το VoWiFi μπαίνουν μόνα τους σε "λειτουργία"; δλδ είσαι σε wifi και αποφασίζει το κινητό να στείλει τις κλήσεις από εκεί; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Κατέβασα την ενημέρωση αλλά δεν την έκανα απευθείας γιατί δεν είχα μπαταρία. Τώρα ούτε το αρχείο βρίσκω ούτε μου βγάζει επιλογή να την κατεβάσω εκ νέου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Ξέρει κανείς γιατί δεν στέλνονται μηνύματα από την εγκατάσταση της 11 και μετά; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 που είναι εκπληκτικά βολικός. και τερμα παρανομος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts