Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μόνο εμένα που με ενοχλεί είναι ότι δε νιώθω τη δόνηση όπως στα προηγούμενα τηλέφωνα, το έχω είτε στη τσέπη είτε στο τσαντάκι, συνήθως μετά το τρίτο χτύπημα θα καταλάβω ότι χτυπάει κι αυτό λόγω του ringtone. Δε ξέρω αν φταίει η θήκη που το παχαινει, αλλά χλωμό το βλέπω

Sent from my RN7 using Tapatalk

Μαλλον δεν εχεις ευαισθητο ....δεν κρατιεμαι να μην το γραψω.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πλακιτσα............:p

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Γιατί βρε παιδιά έχει led για ειδοποιήσεις;

Και αν ναι που είναι?

Edit.

Αν λέτε αυτό που είναι στην κάτω πλευρά της οθόνης ούτε καν φαίνεται, είναι σαν να μην υπάρχει

εχει ενα μικρο σκατουλακι κατω κατω

εχει ενα μικρο σκατουλακι κατω κατω

Δεν μιλας καλα εσυ.......ακου σκατουλακι......κακουλακι τι λενε φιλε....μην γινεσαι προστυχος......να κρατας ενα επιπεδο...:lol::lol::lol:

Δεν μιλας καλα εσυ.......ακου σκατουλακι......κακουλακι τι λενε φιλε....μην γινεσαι προστυχος......να κρατας ενα επιπεδο...:lol::lol::lol:
Τσ τσ τσ σαν δεν ντρέπομαι :p

Το led notification μόνο ένα χρώμα έχει ?? Γτ σε ότι βίντεο έχω δει μόνο σε άσπρο το βλέπω... Ενώ εγώ που έχω το rn4 έχει καμία 5-6 χρώματα

Το led notification μόνο ένα χρώμα έχει ?? Γτ σε ότι βίντεο έχω δει μόνο σε άσπρο το βλέπω... Ενώ εγώ που έχω το rn4 έχει καμία 5-6 χρώματα

Σε όλα πλέον τα τελευταία χιαομι λευκό είναι και μόνο.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος σε 2 προβλήματα που έχω;

1. Που είναι κρυμμένη η τοποθεσία (Location). Σε δύο πλοηγούς που εγκατέστησα, ζήτησε να ανοίξει το gps, αλλά δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις.

2. Που είναι κρυμμένη η ρύθμιση για τις άγνωστες πηγές. Προσπαθώ να κατεβάσω τις αγορασμένες εφαρμογές Amazon, δεν γίνεται και υποθέτω ότι ίσως να είναι αυτή η αιτία.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος σε 2 προβλήματα που έχω;

1. Που είναι κρυμμένη η τοποθεσία (Location). Σε δύο πλοηγούς που εγκατέστησα, ζήτησε να ανοίξει το gps, αλλά δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις.

2. Που είναι κρυμμένη η ρύθμιση για τις άγνωστες πηγές. Προσπαθώ να κατεβάσω τις αγορασμένες εφαρμογές Amazon, δεν γίνεται και υποθέτω ότι ίσως να είναι αυτή η αιτία.

1.Τοποθεσια/πρόσθετες ρυθμίσεις/απόρρητο /τοποθεσία

2.Προσθετες ρυθμίσεις/απόρρητο/ειδική πρόσβαση/εγκατάσταση αγνώστων εφαρμογών.

1.Τοποθεσια/πρόσθετες ρυθμίσεις/απόρρητο /τοποθεσία

2.Προσθετες ρυθμίσεις/απόρρητο/ειδική πρόσβαση/εγκατάσταση αγνώστων εφαρμογών.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δύο μέρες τώρα προσπαθώ να τα βρω, χωρίς αποτέλεσμα, αλλά τα κατάφερα με τις υποδείξεις σου.

Τελικα δεν είναι αυτή η αιτία για τη μη εγκατάσταση των αγορασμένων εφαρμογών του Amazon (A better camera, Flash light, Navigon, Swepy κλπ)

Καμιά ιδέα για τι φταίει και δεν μπορώ να τις εγκαταστήσω; (ξεκινάει η εγκατάσταση, αλλά τελειώνει και δεν γράφει Open ως συνήθως, αλλά επανέρχεται το Install)

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δύο μέρες τώρα προσπαθώ να τα βρω, χωρίς αποτέλεσμα, αλλά τα κατάφερα με τις υποδείξεις σου.

Τελικα δεν είναι αυτή η αιτία για τη μη εγκατάσταση των αγορασμένων εφαρμογών του Amazon (A better camera, Flash light, Navigon, Swepy κλπ)

Καμιά ιδέα για τι φταίει και δεν μπορώ να τις εγκαταστήσω; (ξεκινάει η εγκατάσταση, αλλά τελειώνει και δεν γράφει Open ως συνήθως, αλλά επανέρχεται το Install)

Κάνε μια επανεκκίνηση του κινητού,μετα πανε στις ρυθμίσεις /εφαρμογές κ ειδοποιήσεις/εμφάνιση όλων των εφαρμογών /google play store /αποθηκευτικός χώρος/διαγραφή κρυφής μνήμης /διαγραφή δεδομένων ,άνοιξε το play store και ξαναδοκίμασε

Επειδή το είχα για ένα φεγγάρι, να πω ότι το κινητό ήταν άψογο απ' όλες τις απόψεις.

Αν κάποιον δεν τον ενοχλούν τα στησίματα, δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν και μια χαρά παίζει και από μόνο του.

Ελληνικη γλώσσα βάζεις κανονικά, playstore βάζεις κανονικά και 4G πιάνεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Τουλάχιστον με cosmote που είχα εγώ.

Μη σας τρομάζει το γεγονός ότι προορίζεται μόνο για τη δική τους αγορά.

Μια χαρά απροβληματιστα παίζει, όπως μια χαρά έπαιζε και το απίστευτο mi note 3.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8

Πες τα χρυσόστομε !!!Έχω δουλέψει κι εγώ για λίγο το mi note 3 και όντως δεν καταλαβαίνεις να έχει πρόβλημα με την έλλειψη της 800άρας...Όμως σε τσεκάρισμα που είχα κάνει παλιά μεταξύ LEECO LeMAX2 vs XIAOMI Mi4c, σε ορεινή διαδρομή που είχε και σημεία με χώμα, είχα δει προβληματάκια στην λήψη του Mi4c που δεν είχε την Β20 δηλ.

Άρα μόνο σε δύσκολα σημεία υπάρχει πρόβλημα στα τηλέφωνα που δεν την υποστηρίζουν.

Ψυχολογικό περισσότερο είναι το θέμα. Αν με ρωτήσεις όμως θα έπαιρνες τηλέφωνο χωρίς την Β20 θα απαντούσα όχι εκτός αν ήταν τρελή ευκαιρία..

Όσο για το redmi 7 note pro είναι τηλεφωνάρα για τα λεφτά που κάνει και ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αφού υπάρχουν πλέον Global ROM

https://mi-globe.com/rom-b...dMi+Note+7+Pro & https://en.miui.com/download-360.html

Τώρα γιατί κάποιοι εδώ μέσα - να μην πω ποιοί-- εξακολουθούν να παραπληροφορούν,να γράφουν ειρωνικά με ύφος ξερόλα υποστηρίζοντας με φανατισμό το τηλέφωνάκι αυτό μόνο αυτοί ξέρουν τους λόγους...

Εμείς οι άλλοι τους φανταζόμαστε :Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !!!

Να το επαναλάβω λοιπόν...όσοι θέλετε το pro πάρτε το άφοβα όχι όμως από τον Αλή Μπαμπά !!! σας περιμένει ο τελώνης!!!

Πες τα χρυσόστομε !!!Έχω δουλέψει κι εγώ για λίγο το mi note 3 και όντως δεν καταλαβαίνεις να έχει πρόβλημα με την έλλειψη της 800άρας...Όμως σε τσεκάρισμα που είχα κάνει παλιά μεταξύ LEECO LeMAX2 vs XIAOMI Mi4c, σε ορεινή διαδρομή που είχε και σημεία με χώμα, είχα δει προβληματάκια στην λήψη του Mi4c που δεν είχε την Β20 δηλ.

Άρα μόνο σε δύσκολα σημεία υπάρχει πρόβλημα στα τηλέφωνα που δεν την υποστηρίζουν.

Ψυχολογικό περισσότερο είναι το θέμα. Αν με ρωτήσεις όμως θα έπαιρνες τηλέφωνο χωρίς την Β20 θα απαντούσα όχι εκτός αν ήταν τρελή ευκαιρία..

Όσο για το redmi 7 note pro είναι τηλεφωνάρα για τα λεφτά που κάνει και ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αφού υπάρχουν πλέον Global ROM

https://mi-globe.com/rom-b...dMi+Note+7+Pro & https://en.miui.com/download-360.html

Τώρα γιατί κάποιοι εδώ μέσα - να μην πω ποιοί-- εξακολουθούν να παραπληροφορούν,να γράφουν ειρωνικά με ύφος ξερόλα υποστηρίζοντας με φανατισμό το τηλέφωνάκι αυτό μόνο αυτοί ξέρουν τους λόγους...

Εμείς οι άλλοι τους φανταζόμαστε :Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !!!

Να το επαναλάβω λοιπόν...όσοι θέλετε το pro πάρτε το άφοβα όχι όμως από τον Αλή Μπαμπά !!! σας περιμένει ο τελώνης!!!

Αυτην την αποψη ειχα και εγω για την 800αρα,οτι δεν εχεις τρομερο θεμα,αλλα δυστηχως οσο περναει ο καιρος και αλλαζουν συνεχεια τις κεραιες του οι εταιριες γινεται ολο και πιο απαραιτητη της 800αρας.

Σε σημειο που να ειναι must πλεον.....ακομα και σε περιοχες μεσα στην Αθηνα.

Επισης σχετικα με το τελωνειο......αστο φιλε ειδα προσφατα και το καπελο που εφαγα απο πασιγνωστο και εδω,μεγαλο Κινεζομαγαζα,και ειχα βαλει και σχετικη ασφαλεια....ακομα τους Κινεζους κανουν με τα επικα mail τους.

470 η συσκευη,κανε τα μαθηματικα σου και πες μου ποσο μου ηρθε η σφαλιαρα.......:mad:

Εννοειται ο καθενας παιρνει το ρισκο που θα ξοδεψει τα χρηματα του.

Αλλα ενας να βγει και μου πει.......παρτο φιλε απο εκει αφοβα.........ακομα δεν.:rolleyes:

Όσο το κράτησα πάντως, πρόλαβα να πάω σε Λίμνη Πλαστήρα και Αγ. Νικολαο Φωκίδος.

Δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε κατά τη διαδρομή, ούτε όταν έφτασα εκεί.

Κι εγώ το φοβόμουν για να είναι ειλικρινής, αλλά τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι έχω κινητό χωρίς 800αρα. Όλα δούλευαν άψογα.

Πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποιες περιοχές στις οποίες ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα, αλλά για εμάς που είμαστε στην Αθήνα, θεωρώ ότι είναι μια χαρά συσκευή.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όσο το κράτησα πάντως, πρόλαβα να πάω σε Λίμνη Πλαστήρα και Αγ. Νικολαο Φωκίδος.

Δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε κατά τη διαδρομή, ούτε όταν έφτασα εκεί.

Κι εγώ το φοβόμουν για να είναι ειλικρινής, αλλά τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι έχω κινητό χωρίς 800αρα. Όλα δούλευαν άψογα.

Πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποιες περιοχές στις οποίες ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα, αλλά για εμάς που είμαστε στην Αθήνα, θεωρώ ότι είναι μια χαρά συσκευή.

Εαν διαβασεις το φορα θα δεις πολλες αναφορες για προβληματικες λήψεις κακο σημα,ειδικα σε πλοηγηση,κτλ τελευταια,που αλλαζουν κεραιες οι εταιριες.Για την Αθηνα αναφερωμαι,και τις διαφορες θα τις σε πλοηγηση στο net οχι σε αυτου καθαυτού κλησεις sms.

Κατα τα αλλα ναι μια χαρα συσκευη ειναι,δεν αντιλεγω.

Και που να πιασεις το κ20προ...με αυτο κινουμε τελευταιες μερες,και δεν εχει την 800αρα...αλλα δεν θα το προτεινα ακομα για αγορα...;)

Εγω παντως με το mi4c που ειχα πριν βλεπω καλυτερο σημα σε ορισμενες περιοχες στην αθηνα με το note 7 τωρα.

Ερωτηση. Οσοι εχουμε την 10,3,2 να κανουμε manual update σε 10,3,3? (ή δεν υπάρχει λογος)

Κάνε μια επανεκκίνηση του κινητού,μετα πανε στις ρυθμίσεις /εφαρμογές κ ειδοποιήσεις/εμφάνιση όλων των εφαρμογών /google play store /αποθηκευτικός χώρος/διαγραφή κρυφής μνήμης /διαγραφή δεδομένων ,άνοιξε το play store και ξαναδοκίμασε

Όπως έχω ξαναγράψει, οι συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είναι στο play store αλλά στο amazon app και είναι αγορασμένες. Εγκατέστησα το amazon app, μπήκα στο λογαριασμό μου, εμφάνισε τις εφαρμογές μου, πατάω install και ξεκινάει η εγκατάσταση και όταν τελειώνει η διαδικασία εμφανίζει πάλι install και η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις αγορασμένες εφαρμογής.

Νόμιζα ότι οφείλεται στο κατέβασμα από άγνωστες πηγές αλλά δεν είναι αυτή η αιτία.

Σκέφτηκα μήπως φταίει ότι είναι εγκατεστημένες και στο προηγούμενο κινητό, το απενεργοποίησα και προσπάθησα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτην την αποψη ειχα και εγω για την 800αρα,οτι δεν εχεις τρομερο θεμα,αλλα δυστηχως οσο περναει ο καιρος και αλλαζουν συνεχεια τις κεραιες του οι εταιριες γινεται ολο και πιο απαραιτητη της 800αρας.

Σε σημειο που να ειναι must πλεον.....ακομα και σε περιοχες μεσα στην Αθηνα.

Συμφωνώ. Μου χει τυχει σε αρκετά μέρη (σπίτια, μαγαζιά, δρόμοι κλπ) στην Αθήνα όπου χωρίς 800αρα αντί 4g είχε edge. Οπότε για μένα είναι must. Δεν αποκλείω να ξαναδοκιμάσω κινητό χωρίς 800αρα αλλά θα ειναι προσωρινό ίσα για δοκιμή.

Θυμάμαι μάλιστα το zenfone 3 zoom που με ειχε πραγματικά ενθουσιάσει με την αυτονομία του (καλύτερο και από mi max 2) το έδωσα επειδή ήμουν με edge στο σπίτι και περιοχή της τότε κοπέλας μου (3 μέρες μετα με χώρισε... ρουφιάνα... ακλαφτο πήγε το κινητό :lol: )

Επιπλέον δεν ειναι μόνο η μπάντα αλλά και η υποστήριξη. Αν θυμάστε το mi note 3 είχε πολύ κακή υποστήριξη στις global roms. Θυμάμαι με το ζόρι πρόλαβα ενα update στους 5 μήνες που το κράτησα.

Όπως έχω ξαναγράψει, οι συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είναι στο play store αλλά στο amazon app και είναι αγορασμένες. Εγκατέστησα το amazon app, μπήκα στο λογαριασμό μου, εμφάνισε τις εφαρμογές μου, πατάω install και ξεκινάει η εγκατάσταση και όταν τελειώνει η διαδικασία εμφανίζει πάλι install και η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις αγορασμένες εφαρμογής.

Νόμιζα ότι οφείλεται στο κατέβασμα από άγνωστες πηγές αλλά δεν είναι αυτή η αιτία.

Σκέφτηκα μήπως φταίει ότι είναι εγκατεστημένες και στο προηγούμενο κινητό, το απενεργοποίησα και προσπάθησα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ωραία δεν το είχα δει το μήνυμα σου ,δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπα πριν με την εφαρμογή της amazon app μήπως τρώει κάποιο σκάλωμα ,δεν ξέρω βέβαια σε πόσες συσκευές σου δίνει το δικαίωμα να τις εγκαταστήσεις η amazon μήπως παίζει και αυτό ρόλο.

Μια υπενθύμιση. Για αγορά από skroutz πέρα του ότι πρέπει να γράφει η συσκευασία global τι άλλο πρέπει να προσέξω ?

Τιποτα αλλο φιλε,εννοειται οτι πρεπει να ειναι σφραγισμενη συσκευασια.Απλα οπως προφανως ξερεις δεν θα εχεις επισημη εγγυηση για 2 χρονια,αλλα οτι εγγυηση σου δωσει το εκαστοτε καταστημα,σαν καταστημα και μονο,που θα κανεις την αγορα.

Αν κ δεν είναι το θέμα μας κ λόγο της εμπειρίας μου με το συγκεκριμένο κινητό mi note 3 κ Huawei θα ήθελα να πω χωρίς την b20 καλό θα ήταν ορισμένα άτομα που έχουν την υπονια να αγοράσουν να μην το κάνουν θα την πατήσουν. Δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα στην Αττική Όσο ποίο πολύ επαρχία.. Αν κ ο Μαραθώνας πιάνει Αττική το 4g δεν έπιανε όπως αγκίστρι ,βόλος σουρπης,ΚΡΉΤΗ σε ορισμένα σημεία, ορεινή Κορινθία Επίδαυρο κ σε άλλα μέρη χωρίς να κουράζω και αυτό τσεκαρισμένο με το κινητό τής γυναίκα μου με LG g2 mini. Καλό είναι να μην επηρεάζουμε άτομα που στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα κινητό χωρίς την b20

Τιποτα αλλο φιλε,εννοειται οτι πρεπει να ειναι σφραγισμενη συσκευασια.Απλα οπως προφανως ξερεις δεν θα εχεις επισημη εγγυηση για 2 χρονια,αλλα οτι εγγυηση σου δωσει το εκαστοτε καταστημα,σαν καταστημα και μονο,που θα κανεις την αγορα.

Ναι , το γνωριζω για την εγγυηση. Ευχαριστω. Κάποια μαγαζια που γραφουν global EU σημαινει κατι διαφορετικο η ειναι το ιδιο.

Ναι , το γνωριζω για την εγγυηση. Ευχαριστω. Κάποια μαγαζια που γραφουν global EU σημαινει κατι διαφορετικο η ειναι το ιδιο.

Καποια μαγαζια γραφουν οτι ναναι,για αυτο καλο θα ειναι να τα αποφυγης...:)

Μην ρωτησεις πια.:rolleyes:

Καποια μαγαζια γραφουν οτι ναναι,για αυτο καλο θα ειναι να τα αποφυγης...:)

Μην ρωτησεις πια.:rolleyes:

παιδια για να περασω την [gcam] πρεπει να το ρουταρω?