NTAKOTA2 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Ρε παιδιά μην ξαναλέμε τα ίδια! Σε EU έκδοση με android 10 που έχω εγώ παίζει κανονικότατα η ηχογράφηση κλήσεων! Ποτέ δεν σταμάτησε να λειτουργεί και με κανένα update! Το επιβεβαιώνει και κάποιος άλλος που έχει redmi note 7! εκτός αν εσείς οι ''άλλοι'' συζητάτε για άλλη συσκευή σε αυτό το νήμα...ή δίνεται βάση σε κάποιο σχόλιο που έγραψε κάποιος του οποίου η εγκαταστάση σε android 10 δεν έκατσε καλά με αποτέλεσμα bug ο οποίος μπορεί να είναι και ο μοναδικός... Και εγώ με EU και android 10 κανονικά παίζει η ηχογράφηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Καλημέρα στο forum. Έβαλα προχθές την 11.0.1 android 10 και είδα σήμερα ότι η αναμονή κλήσεων δεν ενεργοποιείται καθώς και οι ρυθμίσεις προώθησης κλήσεων. Έχει σχέση η rom ή η sim? στην προηγούμενη rom την 11.0.8 δούλευαν. Αν μπορείτε να βοηθήσετε! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με αφορμή το ποστ σου το τσέκαρα, και το έχω και εγώ το ίδιο θέμα! Το έψαξα λίγο και βλέπω ότι η ειδοποίηση κλήσεων παραμένει ενεργή (όπως την είχα). Η προώθηση κλήσεων δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ούτε χειροκίνητα. Για παράδειγμα "καλώντας" το: **21*69ΧΧΧΧΧΧΧΧ# (στη θέση των Χ βάζουμε τα ψηφία του αριθμού) δεν γίνεται προώθηση αλλά και με το ##21# δεν λειτουργεί για ακύρωση προωθήσεων. Και τα δύο εμφανίζουν το μήνυμα: Πληροφορίες παρόχου Προώθηση κλήσεων Πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κώδικας ΜΜΙ.(0) Δεν ξέρω εάν έχει κάποια σημασία, είμαι σε καρτοκινητό της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Επίσης και σε μένα λειτουργεί η ηχογράφηση με android 10 V11.0.1.0.QFGEUXM Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με αφορμή το ποστ σου το τσέκαρα, και το έχω και εγώ το ίδιο θέμα! Το έψαξα λίγο και βλέπω ότι η ειδοποίηση κλήσεων παραμένει ενεργή (όπως την είχα). Η προώθηση κλήσεων δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ούτε χειροκίνητα. Για παράδειγμα "καλώντας" το: **21*69ΧΧΧΧΧΧΧΧ# (στη θέση των Χ βάζουμε τα ψηφία του αριθμού) δεν γίνεται προώθηση αλλά και με το ##21# δεν λειτουργεί για ακύρωση προωθήσεων. Και τα δύο εμφανίζουν το μήνυμα: Πληροφορίες παρόχου Προώθηση κλήσεων Πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κώδικας ΜΜΙ.(0) Δεν ξέρω εάν έχει κάποια σημασία, είμαι σε καρτοκινητό της Cosmote.Με σύνδεση είμαι... αλλά πλέον περιμένω κάνα υpdate μήπως φτιάξει εφόσον δεν θα μπω σε διαδικασία root Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Λειτουργεί κανονικά λέμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Καλησπέρα, έκανα και εγώ με τη σειρά μου την αναβάθμιση. Πριν στο μενού τοποθεσίας είχε επιλογή για σκέτο δορυφόρο ή μέσω δεδομένων. Πλέον έχει αλλάξει εντελώς το μενού και δεν μπορώ να βρω την επιλογή σκέτου δορυφόρου. Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει πλέον και πού βρίσκεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Θυμάται κανείς πως να βγάζεις από την οθόνη κλειδώματος όμως αριστερά τον πάροχο?? Μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ να το βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 To βρήκα τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 To βρήκα τελικά! Με ενδιαφερει . Για πες μου αν μπορεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Είμαι με EU, ακολούθησα τις οδηγίες που διάβασα εδώ (επιλογή χώρας Ελβετία, επανεκκίνηση) και σε λίγο ήρθε μήνυμα για ενημέρωση. Κατέβηκε το αρχείο, επανεκκίνηση και το κινητό λειτουργεί τώρα με Android 10 )10 QKQ1.190910.002) και MIUI Global 11.0.1 Σταθερή (QFGEUXM). Το μόνο που άλλαξε στην αρχική οθόνη είναι το εικονίδιο των Ρυθμίσεων. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Με ενδιαφερει . Για πες μου αν μπορεις??? Ρυθμίσεις, προβολή, εγκοπή κ γραμμη κατάστασης, προβολή παρόχου οταν η συσκευή είναι κλειδωμένη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Γεια χαρά παιδιά Μόλις πέρασα την 11.0.1 και έχω πρόβλημα με το navigon ..κρασαρει και δεν μπαίνει καθόλου μέσα .. το θέμα είναι ότι επειδή είναι εργαλείο δουλειάς το χρειάζομαι .. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Και μένα γενικώς δεν μου κάθισε καλά το update... Πάω να το κάνω φορματ.. Και έλεγα να το αποφύγω.. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Και μένα γενικώς δεν μου κάθισε καλά το update... Πάω να το κάνω φορματ.. Και έλεγα να το αποφύγω.. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις περιπτώσεις αυτές, ναι είναι το format απαραίτητο. Κάνε το, και πες μας εάν είδες βελτίωση, τι προβλήματα είχες; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Γεια χαρά παιδιά Μόλις πέρασα την 11.0.1 και έχω πρόβλημα με το navigon ..κρασαρει και δεν μπαίνει καθόλου μέσα .. το θέμα είναι ότι επειδή είναι εργαλείο δουλειάς το χρειάζομαι .. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο ??Navigon?? αυτό δεν κλείσει η εταιρία του; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Την έχει αγοράσει η Garmin. Πάντως κανένα δεν είναι σαν το iGO. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Εγώ που έκανα factory reset μετά την αναβάθμιση, το κινητό πετάει τωρα. Όχι ότι είχα κανένα θέμα πριν! Επίσης το sygic που χρησιμοποιώ, δεν έχει θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Navigon?? αυτό δεν κλείσει η εταιρία του; Όπως λέει κ ο φιλος πιο κάτω την αγόρασε η garmin. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Την έχει αγοράσει η Garmin. Πάντως κανένα δεν είναι σαν το iGO. Δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια..βολεύτηκα τόσα χρόνια με το navigon με το interface του..θα το δοκιμάσω τότε. Σκέφτηκα μέχρι να πάω κ μια έκδοση πίσω από το 11.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μετά το update σε 10 η Gcam που είχα δεν κάνει πλέον HDR επεξεργασία (μένει κολλημένη). Δοκίμασα νεότερη έκδοση (7.3.018) με το xml "rn7prou7v2vs_main" αλλά δεν είναι καλή, τις βγάζει κουνημενες και άτονες συγκριτικά με την προηγούμενη. Και αρκετά κακές σκοτεινες, τόσο που η ΟΕΜ κάμερα βγάζει καλύτερες. Υπάρχει κάτι ανάλογο με τις επιλογές της πρώτης σελίδας? Διάβασα αρκετά πίσω αλλά δεν βρίσκω κάτι.. Έβαλα προσωρινά την 7.14 του Parrot που δεν παίρνει xml αλλά αν υπάρχει κάτι καλύτερο δεκτές προτάσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και υγεία να έχουμε! ;) Edited August 15, 2020 by mafinnen Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Που πήγε ο διαχωρισμός οθόνης; Τις αναβαθμίσεις μου μέσα. Θέλω να βάλω youtube και να χαζεύω κάνα fb ή κάνα στοίχημα και δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Πάμε σιγά σιγά στην 11.0.3. Με Android 10 και αυτή. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Που πήγε ο διαχωρισμός οθόνης; Τις αναβαθμίσεις μου μέσα. Θέλω να βάλω youtube και να χαζεύω κάνα fb ή κάνα στοίχημα και δε γίνεται. Γίνεται κανονικά σε μένα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Απαντώ στον εαυτό μου..λίγο καλύτερα με Hypercam Raizen 2 και xml ρωσικό.. Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 το κινητο οπως ειπα πανω σε μενα οταν εβαλα το update ειχε τρομερα προβληματα ... λαγκαρισματα κολλήματα και 1002 ... με φορματ και ολα ξανα απο την αρχη κυριολεκτικα ΠΕΤΑΕΙ ..πολυ γρηγορο smooth κτλ ... πραγματικα κινητο του 2019 και πηρε τα πανω του ... ειδικα για 2η συσκευή που το εχω ειναι λουκούμι ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Έχει έρθει αναβάθμιση ΟΤΑ και δεν κατεβαίνει με τίποτα. Ούτε οι ενημερώσεις των εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Έχει έρθει αναβάθμιση ΟΤΑ και δεν κατεβαίνει με τίποτα. Ούτε οι ενημερώσεις των εφαρμογών Κατέβασέ τη, και πέρασέ τη χειροκίνητα. Εάν δε γνωρίζεις τον τρόπο, μπορώ να στον πω. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts