sgatzo Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Αν κρίνω από την προηγούμενη αναβάθμιση, βάλε 2 μήνες από την στιγμή που δόθηκε η άλλη. Οπότε μετά το Πάσχα ή κάπου εκεί Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Αν κρίνω από την προηγούμενη αναβάθμιση, βάλε 2 μήνες από την στιγμή που δόθηκε η άλλη. Οπότε μετά το Πάσχα ή κάπου εκεί Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η άλλη έχει δοθεί πάνω από μήνα. Ας μη λέμε χωρίς να γνωρίζουμε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου για το Android 10. εμένα με ενδιαφέρει να πάρω όσο το δυνατόν γρηγορότερα την 11.0.5.0 για να μπορώ να έχω το wificall που μου είναι χρήσιμο στην δουλειά:mobile: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Η άλλη έχει δοθεί πάνω από μήνα. Ας μη λέμε χωρίς να γνωρίζουμε.Προφανώς δεν θυμάσαι πόσο μετά πήραμε την προηγούμενη... Κι αναγκαστήκαμε και αλλάζαμε χώρες! Συμφωνώ να μην λέμε κάτι χωρίς να γνωρίζουμε πάντως. Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου για το Android 10. εμένα με ενδιαφέρει να πάρω όσο το δυνατόν γρηγορότερα την 11.0.5.0 για να μπορώ να έχω το wificall που μου είναι χρήσιμο στην δουλειά:mobile: Με την 11.0.5 θα έχεις κανονικά Wificall. Τσεκαρισμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς δεν θυμάσαι πόσο μετά πήραμε την προηγούμενη... Κι αναγκαστήκαμε και αλλάζαμε χώρες! Συμφωνώ να μην λέμε κάτι χωρίς να γνωρίζουμε πάντως. Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν είχαν κλείσει λόγο του ιού κάποιες μέρες, τώρα θα την είχαμε πάρει. Για μέχρι τέλη Φλεβάρη ήταν να την πάρουμε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Για Android 10 κάποιο νέο παιδιά; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Καλημέρα σε όλους. Είχα καιρό να επισκεφθώ το νήμα και σήμερα διαβάζω ότι με την V11.0.5.0 διευθετήθηκε το θέμα με το wifi call. Είμαστε απολύτως σίγουροι για αυτό ή να κάτσω στα αυγά μου (10.3.10.0); Να διευκρινίσω ότι είμαι με cosmote. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Καλημέρα σε όλους. Είχα καιρό να επισκεφθώ το νήμα και σήμερα διαβάζω ότι με την V11.0.5.0 διευθετήθηκε το θέμα με το wifi call. Είμαστε απολύτως σίγουροι για αυτό ή να κάτσω στα αυγά μου (10.3.10.0); Να διευκρινίσω ότι είμαι με cosmote. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Αν έχεις την EU να κάτσεις στα αυγά σου γιατί δεν λειτουργεί ακόμη το wifi call σε αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι με PFGMIXM. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Έρχεται το Μάιο η Miui 12 με android 11.... https://technode.gr/2020/02/29/lista-me-tis-syskeyes-pou-tha-laboun-to-neo-miui-12/ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι με PFGMIXM. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Α με αυτή μπορείς να προχωρήσεις τότε στην αναβάθμιση. Όπως λένε τα παιδιά εδώ υποστηρίζει wifi call. Εγώ έχω την EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Ευχαριστώ και πάλι. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Για του λόγου το αληθές....σπίτι με χάλια σήμα δουλεύει ταυτόχρονα και στις δύο κάρτες(Cosmote). Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Μόλις την εγκατεστησα κι επιβεβαιώνω. Μια χαρά το wifi call με την V11.0.5.0. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα! Ποια gcam χρησιμοποιείται αυτή την εποχή; Εγώ έχω μείνει στην hypercam e3. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Κι εγώ με αυτή είμαι αλλά κάποιες φορές έχω την εντύπωση ότι δεν εστιάζει τόσο καλά στις macro φωτογραφίες. Απλά έχω βαρεθει να ασχοληθώ και την έχω αφήσει. Κάποια στιγμή θα γυρίσω στις παλιές gcam. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Λοιπόν όσοι ρωτάτε για gcam κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή από το playstore η οποία βρίσκει την gcam για την συσκευή σας και την εγκαθιστά..............τόσο απλά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.granturismo.gcamator Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 (edited) Λοιπόν όσοι ρωτάτε για gcam κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή από το playstore η οποία βρίσκει την gcam για την συσκευή σας και την εγκαθιστά..............τόσο απλά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.granturismo.gcamator Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο έκανα με την εφαρμογή που λες αλλά τώρα που είναι η εφαρμογή της gcam? δεν την βρίσκω! EDIT ULTRACAM λέγεται; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited March 1, 2020 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 το έκανα με την εφαρμογή που λες αλλά τώρα που είναι η εφαρμογή της gcam? δεν την βρίσκω! EDIT ULTRACAM λέγεται; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Καθώς είσαι στην εφαρμογή και αρχίζει να κατεβάζει το αρχείο πηγαινε στη notification bar και πάτα επάνω για να μπεις στο παράθυρο των λήψεων. Μόλις τελειώσει το κατέβασμα, κανε εγκατάσταση και θα εμφανιστεί το εικονίδιο με τίτλο camera. Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμαστεί σε σχέση με την hypercam e3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Καθώς είσαι στην εφαρμογή και αρχίζει να κατεβάζει το αρχείο πηγαινε στη notification bar και πάτα επάνω για να μπεις στο παράθυρο των λήψεων. Μόλις τελειώσει το κατέβασμα, κανε εγκατάσταση και θα εμφανιστεί το εικονίδιο με τίτλο camera. Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμαστεί σε σχέση με την hypercam e3έγινε ευχαριστώ! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Ξέρει κανείς εάν είναι εύκολο να περάσω την global MI έκδοση στην συσκευή μου αντί της global ΕU που έχω τώρα ή αν θέλει μεγάλη και εξειδικευμένη διαδικασία; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Απ`ότι λένε εδώ , πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader (άρα back up γιατί μάλλον θα σβηστούν όλα) και μετά να φλασάρεις την global. Αν το κατέχεις , ψάξ`το λίγο παραπάνω για σιγουριά και προχώρα. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Σε φίλο μου μόλις ήρθε η eu. Ήρθε και σε σας; Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Σε φίλο μου μόλις ήρθε η eu. Ήρθε και σε σας; Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις ήρθε σε μένα η V11.0.6.0 PFGEUXM. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Αν σου είναι εύκολο, μόλις την περάσεις πες μας αν δουλεύει το WiFi calling Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Αν σου είναι εύκολο, μόλις την περάσεις πες μας αν δουλεύει το WiFi calling Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς δεν θα μπορέσω για το επόμενο 8ωρο να κάνω την αναβάθμιση και μάλλον αύριο το πρωί θα την κάνω, λυπάμαι. :( Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts