tengai Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 On 10/12/2022 at 5:32 ΜΜ, physikos said: Έχει μερικές μέρες που παρατηρώ ότι κάνει πολύ περισσότερο χρόνο να πάει από το 10% στο 100% η μπαταρία. Αρχίζει να με εγκαταλείπει; Μπορώ να κάνω κάτι πέρα από αλλαγή; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λογικο ειναι μετα απο 3-4 χρονια που το εχουμε .Μην αφηνεις ομως την μπαταρια να φτανει στο 10% και ουτε στο 100% .προσωπικα το φορτιζω ολα αυτα τα χρονια απο 20% μεχρι 90-95%. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 Προσωπικά όλα τα χρόνια φορτίζω τις συσκευές όπως να ναι, καθώς θέλω ανά πάσα ώρα και στιγμή να ΜΗ ξεμεινω... Και φαντάσου... Κανένα απ' τα τηλέφωνα τόσα χρόνια δεν έχει τραγικό θέμα με τη μπαταρία. Αυτό που θέλω να πω είναι φορτιστε όπως γουστάρετε ώστε να χαρείτε τη συσκευή σας. Στο θέμα μας τωρα. Μάλλον η μπαταρία το λέει το ποίημα.οποτε ή αλλαγή μπαταρίας ή τηλεφώνου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 Υπάρχει κάποιος τρόπος (software) να την τσεκαρω;Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 Gsm battery stats Κάπως ετσι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 Αλλαγή μπαταρίας σε κατάστημα στην Ομόνοια. Κάθισα μπροστά και έβλεπα. 12 ευρώ. άλλωστε καινούργιες original όπου σας λένε δεν υπάρχουν. Το τηλέφωνο το κρατάω για δεύτερο και χρησιμοποιώ το wifi σε κάποιες φάσεις. Μην δίνεται 45 ευρώ για μπαταρία στα διάφορα επισκευαστικά κέντρα. Για αντιπροσωπεία δεν το συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 Στη λίστα των κλήσεων δε μου δείχνει τα ονόματα αλλά μόνο τους αριθμούς.... Να βγάλω την κάρτα sim και να την βάλω πάλΙ;; On 1/8/2022 at 3:06 ΜΜ, p_k said: Θα βρεις σίγουρα αξιόλογες συσκευές, καλό είναι όμως να πάρεις 5g συσκευή πλέον. ΝFC σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 Έχει μερικές μέρες που παρατηρώ ότι κάνει πολύ περισσότερο χρόνο να πάει από το 10% στο 100% η μπαταρία.Αρχίζει να με εγκαταλείπει; Μπορώ να κάνω κάτι πέρα από αλλαγή;Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά ήταν πρόβλημα του καλωδίου. Αντικατάσταση και ο χρόνος φόρτισης μειώθηκε στα φυσιολογικά.Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Η διπλότυπη εφαρμογή του what's up όταν την πατάω εδώ και περίπου ένα μήνα μου γράφει, something went wrong. check that google play is enabled on your device and that you are using an up-to-date version before opening the app. και κλείνει, η μη διπλότυπη δουλεύει κανονικά. Ξέρει κανείς τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 6 ώρες πριν, jpil said: Η διπλότυπη εφαρμογή του what's up όταν την πατάω εδώ και περίπου ένα μήνα μου γράφει, something went wrong. check that google play is enabled on your device and that you are using an up-to-date version before opening the app. και κλείνει, η μη διπλότυπη δουλεύει κανονικά. Ξέρει κανείς τι φταίει; Εμένα οι αντίστοιχες My Cosmote δεν έχουν θέμα. Δοκίμασες clear cache στην εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 3 ώρες πριν, minast said: Εμένα οι αντίστοιχες My Cosmote δεν έχουν θέμα. Δοκίμασες clear cache στην εφαρμογή; Ναι το δοκίμασα, την απεγκατεστησα κιόλας αλλά κάνει τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Όταν άνοιγα email και μέσα είχε pdf με ρωτούσε με ποιο πρόγραμμα να το ανοίξω.Κάποια στιγμή επέλεξα με ποιο θα το ανοίγει χωρίς να με ρωτάει κάθε φορά.Πως μπορώ να πάω να το ξε-επιλεξω? Που είναι αυτή η ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 3 ώρες πριν, takpanos said: Όταν άνοιγα email και μέσα είχε pdf με ρωτούσε με ποιο πρόγραμμα να το ανοίξω. Κάποια στιγμή επέλεξα με ποιο θα το ανοίγει χωρίς να με ρωτάει κάθε φορά. Πως μπορώ να πάω να το ξε-επιλεξω? Που είναι αυτή η ρύθμιση? Ψάξε στις ρυθμίσεις στις εφαρμογές, στις 3 τελίτσες πάνω δεξιά για τις προεπιλεγμένες εφαρμογές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 (edited) Κάτι συμβαίνει με τις ειδοποιήσεις του gmail Καμία ειδοποίηση πλέον δεν έρχεται για τα εισερχόμενα....μέσω των ρυθμίσεων πήγα στις ειδοποιήσεις εφαρμογών και στην εφαρμογή gmail είναι όλα τσεκαρισμένα μπλε. Τι άλλο πρέπει να κοιτάξω;; Edited June 19, 2023 by georgefocus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 8 ώρες πριν, georgefocus said: Κάτι συμβαίνει με τις ειδοποιήσεις του gmail Καμία ειδοποίηση πλέον δεν έρχεται για τα εισερχόμενα....μέσω των ρυθμίσεων πήγα στις ειδοποιήσεις εφαρμογών και στην εφαρμογή gmail είναι όλα τσεκαρισμένα μπλε. Τι άλλο πρέπει να κοιτάξω;; πάτα παρατεταμένα το εικονίδιο του gmail/πληροφορίες/εξοικονόμηση μπαταρίας/χωρίς περιορισμούς τσέκαρε το "αυτόματη έναρξη" αν υπάρχει στην οθόνη πρόσφατων εφαρμογών εξαίρεσαι το επίσης από κλείσιμο (με το λουκετάκι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Μιας και οι "κινεζικες - based" έχουν σταματήσει στο Android11, πέρασα την Pixel Experience. Μου κακοφαίνεται, κάποιες δυνατότητες λείπουν ενώ τις έχει το MIUI, δεν έχει την παραμετροποίηση του ΜIUI. Αλλά κατα τα άλλα πάει νεράκι και είναι και Android13! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 από που την κατέβασες? δουλεύουν όλα σωστά? οι "κινεζικες - based" έχουν σταματήσει στο Android 10 αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 Ναι, εκ παραδρομής έγραψα Α11. Και οι global & eu & china σε Α10 έμειναν. Από εδώ την κατέβασα https://get.pixelexperience.org/lavender, την Plus edition εχτές το ξεκλείδωσα, και ξεκλείδωσε αμέσως ο bootloader, χωρίς την καθυστέρηση της εβδομάδας που έχει συνήθως, μιας και είναι εδώ και καιρό EOL συσκευή. Ακολούθησα τις οδηγίες εδώ: https://wiki.pixelexperience.org/devices/lavender/install/ νεράκι και αυτές.... σε 10 λεπτάκια από μαμά MIUI ήμουν σε Α13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 https://projectelixiros.com/device/lavenderΑφού μπήκες στο τριπακι φίλε δοκίμασε και την elixir για μένα είναι από τις καλύτερες aosp rom και παρά πολύ παραμετροποίηση. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Kαλημερα. Το δικό μου, δεν το δουλεύω, αλλά το φορτιζα τακτικά. Θέλω να το δώσω, το έκανα επαναφορά σε εργοστασιακα δεδομένα, και έκανα λήψη του τελευταίου πακέτου λογισμικού, για να είμαι σίγουρος, ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το software, και θα κλειδώσω και τον bootloader. Αν το θέλει κάποιος, προσωπικό μήνυμα,, μετά το μεσημέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Θέλω να ρωτήσω το εξής: μετά από επανεκκίνηση του κινητού, η σύνδεση με το wifi , καθυστερεί πολύ, μπορεί και ένα λεπτό. Κάποια γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Πόσο να πουλιέται σαν μεταχειρισμένο τώρα που κοντεύει 5 χρόνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου On 4/4/2024 at 2:59 ΠΜ, takpanos said: Πόσο να πουλιέται σαν μεταχειρισμένο τώρα που κοντεύει 5 χρόνια? Κανονικά πάει για ανακύκλωση. Αν το δώσεις 40 ευρώ θα πρέπει να είσαι απόλυτα ευχαριστημένος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου On 4/4/2024 at 2:59 ΠΜ, takpanos said: Πόσο να πουλιέται σαν μεταχειρισμένο τώρα που κοντεύει 5 χρόνια? Τον ΙΑΝ 24 παρόπλισα το δικό μου που αγόρασα το 2019, αλλά το κρατάω σαν 2ο αφού είναι ακόμα λειτουργικό. 1 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου On 6/4/2024 at 10:46 ΠΜ, makap said: Τον ΙΑΝ 24 παρόπλισα το δικό μου που αγόρασα το 2019, αλλά το κρατάω σαν 2ο αφού είναι ακόμα λειτουργικό. Και τι αγόρασες? Εγώ βαρέθηκα τις διαφημίσεις στο xiaomi και τις λίγες ενημερώσεις και λέω μήπως πάω προς samsung a54 ή a55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 43 minutes ago, takpanos said: Και τι αγόρασες? Εγώ βαρέθηκα τις διαφημίσεις στο xiaomi και τις λίγες ενημερώσεις και λέω μήπως πάω προς samsung a54 ή a55 δλδ το έχεις 5 χρόνια και είσαι ακόμη με διαφημίσεις??? 2 λεπτά υπόθεση είναι να τις ξεφορτωθείς όλες για πάντα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts