georgefocus Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Στην πλοήγηση όταν δεν είσαι συνδεδεμένος με δεδομένα δε σου βγάζει φωνητικές οδηγίες.....απλά κάνει έναν ήχο για υπενθύμιση σε αλλαγή πορείας.. Πως μπορούμε να το κάνουμε να έχει φωνητικές οδηγίες και χωρίς δεδομενα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 On 4/2/2022 at 10:16 ΜΜ, georgefocus said: Στην πλοήγηση όταν δεν είσαι συνδεδεμένος με δεδομένα δε σου βγάζει φωνητικές οδηγίες.....απλά κάνει έναν ήχο για υπενθύμιση σε αλλαγή πορείας.. Πως μπορούμε να το κάνουμε να έχει φωνητικές οδηγίες και χωρίς δεδομενα ; κάνοντας download στο τηλέφωνο την περιοχή που σε ενδιαφέρει... (μενού / χάρτες χωρίς σύνδεση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Το έχω κάνει αυτό. Εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 παιδιά σβήστηκε το εικονίδιο (και η εφαρμογή μάλλον) του τηλεφώνου αυτή η πράσινη δηλ με το τηλεφωνάκι μέσα που ήταν πως μπορώ να την ξαναβάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 1 hour ago, freemind11 said: παιδιά σβήστηκε το εικονίδιο (και η εφαρμογή μάλλον) του τηλεφώνου αυτή η πράσινη δηλ με το τηλεφωνάκι μέσα που ήταν πως μπορώ να την ξαναβάλω; Μπες στο link που δίνω, κατέβασε και εγκατέστησε την πιο πρόσφατη εφαρμογή Xiaomi Contacts and Dialer https://www.apkmirror.com/?s=dialer&post_type=app_release&searchtype=apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. February 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2022 Καλημέρα και από μένα Εχω ενα θεματακι και εγώ, όταν έχω ανοιχτό το wifi και ανοίγω και το Bluetooth για να συνδέσω ακουστικά , το wifi κάνει συνεχώς σύνδεση-αποσυνδεση!Με έχει σπάσει τα νεύρα.Εχει κάποιος το ίδιο θέμα? Υπάρχει καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2022 6 ώρες πριν, skouf26 said: Καλημέρα και από μένα Εχω ενα θεματακι και εγώ, όταν έχω ανοιχτό το wifi και ανοίγω και το Bluetooth για να συνδέσω ακουστικά , το wifi κάνει συνεχώς σύνδεση-αποσυνδεση!Με έχει σπάσει τα νεύρα.Εχει κάποιος το ίδιο θέμα? Υπάρχει καμία λύση? Εάν έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιείς WiFi 5GHz, προτίμησέ το. Ενίοτε η ταυτόχρονη χρήση BT και WiFi 2.4GHz είναι προβληματική, επειδή είναι σε κοντινές συχνότητες. Τούτου λεχθέντος, εγώ στο RN7 δεν έχω παρατηρήσει αντίστοιχο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. February 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2022 12 ώρες πριν, skouf26 said: Καλημέρα και από μένα Εχω ενα θεματακι και εγώ, όταν έχω ανοιχτό το wifi και ανοίγω και το Bluetooth για να συνδέσω ακουστικά , το wifi κάνει συνεχώς σύνδεση-αποσυνδεση!Με έχει σπάσει τα νεύρα.Εχει κάποιος το ίδιο θέμα? Υπάρχει καμία λύση? δες κατ αρχήν αν το κάνει παντού ή με συγκεκριμένη σύνδεση/modem δοκίμασε αν μπορείς να αλλάξεις κανάλι στο wifi προφανώς και δεν είναι θέμα του RN7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 11 ώρες πριν, minast said: Εάν έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιείς WiFi 5GHz, προτίμησέ το. Ενίοτε η ταυτόχρονη χρήση BT και WiFi 2.4GHz είναι προβληματική, επειδή είναι σε κοντινές συχνότητες. Τούτου λεχθέντος, εγώ στο RN7 δεν έχω παρατηρήσει αντίστοιχο πρόβλημα. Ωραία, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 On 14/2/2022 at 6:27 ΠΜ, skouf26 said: Ωραία, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω... Σαν να έχει στρώσει τώρα, ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 Παιδιά θέλω να αλλάξω το κινητό. Θέλω όμως να έχω την δυνατότητα εγγραφής της συνομιλίας. Τι προτείνετε; Από την στιγμή που όλα τα τηλέφωνα πλέον δεν έχουν αυτή την δυνατότητα; Δεν θα ήθελα να κατεβάσω κάποια εφαρμογή αν αυτή δεν κάνει αυτόματα την εγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. February 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2022 11 ώρες πριν, Alexref said: Παιδιά θέλω να αλλάξω το κινητό. Θέλω όμως να έχω την δυνατότητα εγγραφής της συνομιλίας. Τι προτείνετε; Από την στιγμή που όλα τα τηλέφωνα πλέον δεν έχουν αυτή την δυνατότητα; Δεν θα ήθελα να κατεβάσω κάποια εφαρμογή αν αυτή δεν κάνει αυτόματα την εγγραφή. παίρνεις όποιο xiaomi θέλεις (αρκεί να κυκλοφορεί και στην Κίνα, έστω με άλλη ονομασία) και βάζεις την "ευρωπαική" ή την "ελληνική" rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 21 ώρες πριν, Alexref said: Παιδιά θέλω να αλλάξω το κινητό. Θέλω όμως να έχω την δυνατότητα εγγραφής της συνομιλίας. Τι προτείνετε; Από την στιγμή που όλα τα τηλέφωνα πλέον δεν έχουν αυτή την δυνατότητα; Δεν θα ήθελα να κατεβάσω κάποια εφαρμογή αν αυτή δεν κάνει αυτόματα την εγγραφή. Και εγώ γιαυτό δεν παίρνω άλλο κινητό. Τη χρειάζομαι την εγγραφή συνομιλίας οπωσδήποτε στη δουλειά μου που είμαι όλο στο δρόμο και δεν χρειάζεται να κρατώ σημειώσεις. Πολλοί φίλοι πάντως έχουν βάλει την εφαρμογη Cube Call Recorder ACR σε διάφορα κινητά που έχουν και δουλεύει η εγγραφή μια χαρά και με αυτόματη εγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 On 23/2/2022 at 9:39 ΠΜ, imaginos said: Και εγώ γιαυτό δεν παίρνω άλλο κινητό. Τη χρειάζομαι την εγγραφή συνομιλίας οπωσδήποτε στη δουλειά μου που είμαι όλο στο δρόμο και δεν χρειάζεται να κρατώ σημειώσεις. Πολλοί φίλοι πάντως έχουν βάλει την εφαρμογη Cube Call Recorder ACR σε διάφορα κινητά που έχουν και δουλεύει η εγγραφή μια χαρά και με αυτόματη εγγραφή. Στη δική μου συσκευή καμία από τις παραπάνω δεν κάνει εγγραφή. Τις έχω δοκιμάσει. Μόνο της Xiaomi ο caller έχει έγγραφη. Δυστυχώς από το 7άρι και μετά είναι όλα στο Google. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 4 minutes ago, evris2013 said: Στη δική μου συσκευή καμία από τις παραπάνω δεν κάνει εγγραφή. Τις έχω δοκιμάσει. Μόνο της Xiaomi ο caller έχει έγγραφη. Δυστυχώς από το 7άρι και μετά είναι όλα στο Google. Το δικό μου που είναι note 7 κάνει κανονικά εγγραφή. Από τα 8 και πάνω δεν έκαναν εξ όσων γνωρίζω. Έχω και ένα Blackview a80pro με android 10 που κάνει και αυτό εγγραφή και με το μαμά caller και με το Cube και έχει και την ευρωπαική rom. Και όπως έγραψα το είχαμε συζητήσει και με φίλους που έχουν διάφορα κινητά και σε όλους το Cube έγγραφε κανονικά, τώρα τι να πω δε ξέρω. Στα Xiaomi όπως έχω διαβάσει εάν βάλεις κινέζικη ή ελληνική dev rom ;έχουν σίγουρα εγγραφή. Μία λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τον dialer της Xiaomi από εδώ... https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc-2/contacts-and-dialer-xiaomi/contacts-and-dialer-xiaomi-12-3-2-7-release/#downloads Δεν ξέρω εάν κάνει δεκτή την εγκατάσταση αλλά αν την κάνει θα έχεις εγγραφή κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 9 minutes ago, imaginos said: Το δικό μου που είναι note 7 κάνει κανονικά εγγραφή. Από τα 8 και πάνω δεν έκαναν εξ όσων γνωρίζω. Έχω και ένα Blackview a80pro με android 10 που κάνει και αυτό εγγραφή και με το μαμά caller και με το Cube και έχει και την ευρωπαική rom. Και όπως έγραψα το είχαμε συζητήσει και με φίλους που έχουν διάφορα κινητά και σε όλους το Cube έγγραφε κανονικά, τώρα τι να πω δε ξέρω. Στα Xiaomi όπως έχω διαβάσει εάν βάλεις κινέζικη ή ελληνική dev rom ;έχουν σίγουρα εγγραφή. Μία λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τον dialer της Xiaomi από εδώ... https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc-2/contacts-and-dialer-xiaomi/contacts-and-dialer-xiaomi-12-3-2-7-release/#downloads Δεν ξέρω εάν κάνει δεκτή την εγκατάσταση αλλά αν την κάνει θα έχεις εγγραφή κλήσεων. Το έχω κάνει κι αυτό. Ενώ κατεβαίνει κανονικά και εγκαθίσταται κανονικά στο κινητό, όταν πατάς να ανοίξει η εφαρμογή σε πετάει. Πολύ απλά δεν ανοίγει. Πάντως και η Samsung έχει αυτόματη εγγραφή κλήσεων που έχω δει (S20+). Για αυτό σκέφτομαι όταν θα τα παίξει η συσκευή μου να πάω σε Samsung. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fommof Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Δεν βγαίνει άκρη με 3rd party call recording apps. Σε άλλους λειτουργει, σε άλλους λειτουργεί με προβλήματα, σε άλλους λειτουργεί μεχρι να σταματήσει να λειτουργεί και όλα αυτά ανά συσκευή και έκδοση Android (σε ότι 3rd app σου προτεινεται, κάνε έναν κόπο και ρίχνε μια ματια στα reviews και θα καταλάβεις για τι πραγμα μιλάω). Εδώ και χρόνια οι περιορισμοι είναι σε επίπεδο λειτουργικου. Κράτα το κινητό σου να τελειώνει η υπόθεση να κάνεις την δουλειά σου. Αν υπήρχε ασφαλής και σίγουρη λύση από 3rd party apps θα είχαμε όσοι χρειαζόμαστε αυτο το feature τελευταίας γενιάς κινητα χωρίς καμία αναστολή. Αλλιώς πάρε ότι θέλεις και παίξε με custom roms αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό (και το λέω αυτό γιατί κάποιοι απο εμάς δεν θέλουμε να μπλέξουμε με custom roms για λόγους που έχω αναφέρει σε προηγούμενο post). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makman_e34 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 Πολυ καλησπερα σας. Εχω το Redmi NOTE 7 και ηρθε η ωρα της αλλαγης. Πριν το αλλαξω ομως, θελω να του αλλαξω την Rom. Ψαχνοντας, δεν βρηκα κατι σχετικο (προφανως δεν εψαξα σωστα). Εχετε κατι υπ οψην ? Σας ευχαριστω πολυ. Παράθεση Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 40 minutes ago, makman_e34 said: Πολυ καλησπερα σας. Εχω το Redmi NOTE 7 και ηρθε η ωρα της αλλαγης. Πριν το αλλαξω ομως, θελω να του αλλαξω την Rom. Ψαχνοντας, δεν βρηκα κατι σχετικο (προφανως δεν εψαξα σωστα). Εχετε κατι υπ οψην ? Σας ευχαριστω πολυ. δεκάδες είναι οι rom για το RN7, official και unofficial... μήπως να εξηγούσες λίγο καλύτερα τι θέλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makman_e34 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 26 minutes ago, xnikos said: δεκάδες είναι οι rom για το RN7, official και unofficial... μήπως να εξηγούσες λίγο καλύτερα τι θέλεις? Θελω να το φλασαρω για καλυτερη αποδοση. Ηδη εχει μπουκωσει, οποτε πριν το Hard reset, ειπα να λλαξω Rom. Δεν γνωρισω τον τροπο (αν και ειχα φλασαρει παλιοτερα αλλο κινητο), ουτε ποια ειναι η καλυτερη Rom. Οποτε, οποιαδηποτε πληροφορια, καλοδεχουμενη. Παράθεση Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 10 minutes ago, makman_e34 said: Θελω να το φλασαρω για καλυτερη αποδοση. Ηδη εχει μπουκωσει, οποτε πριν το Hard reset, ειπα να λλαξω Rom. Δεν γνωρισω τον τροπο (αν και ειχα φλασαρει παλιοτερα αλλο κινητο), ουτε ποια ειναι η καλυτερη Rom. Οποτε, οποιαδηποτε πληροφορια, καλοδεχουμενη. το hard reset είναι ουσιαστικά προαπαιτούμενο για να αλλάξεις rom, εκτός κι αν αναβαθμίσεις απλά, που μάλλον δεν θα σου λύσει τα όποια προβλήματα. εγώ θα σου σύστηνα πάντως ένα hard reset και μετά αναβάθμιση στην τελευταία (ΑΝ υπάρχει) οτιδήποτε άλλο προυποθέτει κάποιες γνώσεις και λίγο διάβασμα... *τα παραπάνω με την υπόθεση ότι έχεις official, μιας και δεν μας λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makman_e34 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 3 ώρες πριν, xnikos said: το hard reset είναι ουσιαστικά προαπαιτούμενο για να αλλάξεις rom, εκτός κι αν αναβαθμίσεις απλά, που μάλλον δεν θα σου λύσει τα όποια προβλήματα. εγώ θα σου σύστηνα πάντως ένα hard reset και μετά αναβάθμιση στην τελευταία (ΑΝ υπάρχει) οτιδήποτε άλλο προυποθέτει κάποιες γνώσεις και λίγο διάβασμα... *τα παραπάνω με την υπόθεση ότι έχεις official, μιας και δεν μας λες... Ζηταω ειλικρινα συγνωμη για τις μισες πληροφοριες. Θεωρησα (κακως) πως εννοειται πως εχω official (12.5.1) Προσπαθω να βρω τα απαιτουμενα βηματα, ωστε να δω αν μπορω να τα καταφερω. Με το διαβασμα, δεν εχω θεμα. Παράθεση Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 17 ώρες πριν, makman_e34 said: Ζηταω ειλικρινα συγνωμη για τις μισες πληροφοριες. Θεωρησα (κακως) πως εννοειται πως εχω official (12.5.1) Προσπαθω να βρω τα απαιτουμενα βηματα, ωστε να δω αν μπορω να τα καταφερω. Με το διαβασμα, δεν εχω θεμα. αν έχεις πρόβλημα με συγκεκριμένες εφαρμογές δοκίμασε με διαγραφή των δεδομένων τους. Αλλιώς πάρε backup στο cloud της Xiaomi ή της Google μέσα απ' τις ρυθμίσεις και κάνε hard reset. αν έχεις πραγματικά διάθεση να ασχοληθείς για αναβαθμισμένη rom, ξεκίνα με τους οδηγούς από εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/60-Διάφοροι-Οδηγοί/ απ την άλλη, στο πρώτο μνμ λες ότι θες να το αλλάξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perrygogas Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 Γεια σας, έχω ένα παράξενο πρόβλημα. Από τον Νοέμβριο το κινητό δεν καταγράφει με τον Recorder τις κλήσεις μου πράγμα που είναι πολύ απαραίτητο για την δουλειά μου. Αυτό έγινε αφού με κάποιο τρόπου -προφανώς από λάθος δικό μου κάτι θα πάτησα- εξαφανίστηκε από κάτω το εικονίδιο των κλήσεων, ο dialer της Xiaomi. Μη μπορώντας να το ξαναβρώ πουθενά για να το βάλω, έβαλα το dialer της Google αλλά πλέον δεν μπορώ να ηχογραφήσω τις συνομιλίες. Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει. Το ερώτημα είναι -πλην της επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις- τι άλλο μπορώ να κάνω? Δηλαδή, πού θα βρω να επαναφέρω τον βασικό dialer της Xiaomi που έκανε και αυτόματα την ηχογράφηση μέσω του Recorder? Πηγαίνοντας στα apps στα settings: Δεν μπορώ να αναγνωρίσω ποιος είναι ο dialer Δεν υπάρχει τρόπος -ή δεν τον βρήκα εγώ- να βγάλεις το shortcut της εφαρμογής στην επιφάνεια (screen) αν δεν είναι ήδη εκεί. Τι μπορώ να κάνω? ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc-2/contacts-and-dialer-xiaomi/contacts-and-dialer-xiaomi-12-3-2-7-release/#downloadsΠριν φθάσεις να κάνεις επαναφορά, γιατί πολύ απλά δεν κάνεις εγκατάσταση τον dialer της Xiaomi;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts