Nikos_96 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Φυσικά το καθάρισα με κανένα αποτέλεσμα. Όταν το είπα όλοι οι έξυπνοι έπεσαν να με φάνε που κατηγόρησα το υπέρ κινητό τους... Είναι απλά προβληματικό τηλέφωνο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην κατηγορείς και ξοφλάς το κινητό με την μία:confused: Για κάνε τις δοκιμές σου..καμιά φορά και το VoLTE μπορεί να κάνει την ζημιά του αντί για καλύτερα..απενεργοποίησέ το και κάνε κλήση να δείς Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Φυσικά το καθάρισα με κανένα αποτέλεσμα. Όταν το είπα όλοι οι έξυπνοι έπεσαν να με φάνε που κατηγόρησα το υπέρ κινητό τους... Είναι απλά προβληματικό τηλέφωνο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι ρε φίλε κ προβληματικό τηλέφωνο.. Που να είχες κανένα LG G4. Το κινητό είναι πολύ καλό. Για δοκίμασε αυτό που λέει κ ο Νίκος πιο πάνω. Το έχω ένα χρόνο, ίσως να είναι η μόνη συσκευή που δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Κ δεν είμαι κολλημένος με εταιρίες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 παιδια με το ηχειο εχω και εγω θεμα ...το καθαρισα οπως ειπατε (ειχε οντως σκονη) αλλα η ενταση οταν μιλαω παραμενει χαμηλωμένη ! το εχω σαν 2η συσκευη οποτε δεν καιγομαι και πολυ αλλα ισχυει αυτο που λεει ο φιλος πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ε, όχι και προβληματικό αυτό το κινητό. Ακόμη και να δεχτούμε ότι σε δύο περιπτώσεις δεν απέδωσε το καθάρισμα της σκόνης, δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε προβληματικό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Τίμιο τηλέφωνο όπως τα περισσότερα της xiaomi. Χθες πέρασα κι εγώ την 10αρα στην κυρά και το τηλεφωνακι παραμένει αστέρι! Μου φάνηκε πιο σμουθ για να πω την αλήθεια και το μέγεθός του μια χαρά έχοντας συνηθίσει τώρα τελευταία με τις 6,7". Μόλις πάρει και την 12 θα κλείσει λογικά και σε θέμα εμφάνισης, άντε κάνα security update σε κάνα εξάμηνο και τέλος....της μικρής μου επίσης το xiaomi redmi 5 plus μετά από 2μιση Χρόνια λειτουργίας παραμένει επίσης μια τίμια συσκευή αν δεν έχει κάποιος ιδιαίτερες απαιτήσεις από θέμα κάμερας,πρόκειται για το 4/64 μοντέλο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Παιδιά, εσείς που έχετε πρόβλημα, ποια έκδοση έχετε; Εγω με ευρωπαϊκή Rom, αγορασμένο από Ελλάδα, δεν έχω πρόβλημα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Παιδιά, εσείς που έχετε πρόβλημα, ποια έκδοση έχετε; Εγω με ευρωπαϊκή Rom, αγορασμένο από Ελλάδα, δεν έχω πρόβλημα. Sent from my iPad using Tapatalk Σωστός..μπορεί να είναι και θέμα Rom..και εγώ με EU κανένα πρόβλημα:cool: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Παιδιά, εσείς που έχετε πρόβλημα, ποια έκδοση έχετε; Εγω με ευρωπαϊκή Rom, αγορασμένο από Ελλάδα, δεν έχω πρόβλημα. Sent from my iPad using Tapatalk πως μπορουμε να το τσεκαρουμε αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 πως μπορουμε να το τσεκαρουμε αυτο ? Κ μένα με EU είναι. Στην έκδοση miui θα λέει 11.0.1.0(QFGEUXM). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 πως μπορουμε να το τσεκαρουμε αυτο ? Ρυθμίσεις-->Σχετικά με το τηλέφωνο-->Έκδοση MIUI..ή θα λέει QFGEUXM ή στην θέση του EU θα έχει το MI Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Τον τελευταίο καιρό διαπιστώνει αδυναμία πολλές φορές σε σύνδεση σε αποθηκευμένο WiFi δίκτυο αυτόματα από τα δεδομένα. Για να συνδεθώ πρ΄πειε να το κάνω χειροκίνητα με αποτέλεσμα αν ξεχαστώ καταναλώνω δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 μήπως έχει πέσει κανενός το μάτι πότε παίρνουμε MIUI 12 και εμείς;:shifty::confused: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 ξέρει κανένας εάν το κινητό μπορεί να λαμβάνει /στέλνει rcs μηνύματα; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Τίμιο τηλέφωνο όπως τα περισσότερα της xiaomi. Χθες πέρασα κι εγώ την 10αρα στην κυρά και το τηλεφωνακι παραμένει αστέρι! Μου φάνηκε πιο σμουθ για να πω την αλήθεια και το μέγεθός του μια χαρά έχοντας συνηθίσει τώρα τελευταία με τις 6,7". Μόλις πάρει και την 12 θα κλείσει λογικά και σε θέμα εμφάνισης, άντε κάνα security update σε κάνα εξάμηνο και τέλος....της μικρής μου επίσης το xiaomi redmi 5 plus μετά από 2μιση Χρόνια λειτουργίας παραμένει επίσης μια τίμια συσκευή αν δεν έχει κάποιος ιδιαίτερες απαιτήσεις από θέμα κάμερας,πρόκειται για το 4/64 μοντέλο. Εμένα η γυναίκα μου με το Νοτε5, 2,5 χρόνια το έχει,Σλυλαραπας!!! Όλη μέρα στα χέρια των παιδιών,2 φορές την ημέρα φόρτιση,του πίνουν το αίμα στα παιχνίδια,τούμπες αμέτρητες,... λειτουργεί day one... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Καλησπέρα στο forum. Σε προηγούμενα ποστ είχα αναφέρει κάποια προβλήματα βάζοντας την 11.0.1. Αναμονή κλήσεων...κ.λ.π Ξαφνικά εχθές μπλοκάρει το κινητό και με βγάζει στο recovery έχοντας 2 επιλογές να επιλέξω: reboot to system και wipe data. Επιλέγοντας reboot to system φόρτωνε το λογισμικό....άνοιγε το τηλ και ξανά reboot μόνο του και ξανά πάλι τα ίδια... Τέλος, επέλεξα wipe all data και επανήλθε κανονικά διορθώνοντας και τα προηγούμενα προβλήματα που είχα. Ελπίζω να μείνει έτσι μέχρι να πάρουμε την 12. :) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Έχει προσέξει κανείς ότι μετά την αναβάθμιση android 10, όταν πας στην μπαταρία δε μπορείς να δεις όπως παλιά τον χρόνο από την τελευταία φόρτιση. Το μετράει πάντα ένα εικοσιτετράωρο πριν. Εγώ δηλαδή που βγάζω μιάμιση με δύο μέρες πλέον δε το βλέπω στις ρυθμίσεις.... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Έχει προσέξει κανείς ότι μετά την αναβάθμιση android 10, όταν πας στην μπαταρία δε μπορείς να δεις όπως παλιά τον χρόνο από την τελευταία φόρτιση. Το μετράει πάντα ένα εικοσιτετράωρο πριν. Εγώ δηλαδή που βγάζω μιάμιση με δύο μέρες πλέον δε το βλέπω στις ρυθμίσεις.... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φυσικά μπορείς, είναι το "ενεργό" και "αναμονή" μαζί. https://ibb.co/wWxB6Ft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 (edited) φυσικά μπορείς, είναι το "ενεργό" και "αναμονή" μαζί. https://ibb.co/wWxB6FtΝαι το σκέφτηκα και αυτό. Αλλά αν προσέξεις στο διάγραμμα σου δεν ξεκινάει από το 100%. Εγώ κάθε φορά που το πετυχαίνω το διάγραμμα ξεκινάει από 80% περίπου. Άραγε ο χρόνος αναμονής και ενεργής συσκευής είναι αξιόπιστος όταν το διάγραμμα από πάνω λέει αλλά?? Επίσης το χω προσέξει ενώ το χω μιάμιση μέρα στα χέρια μου δίνει πχ 22 ώρες αναμονή και 3 ώρες ενεργό. Δηλαδή σύνολο 25 ώρες αντί για 36... Δε βγάζουν νόημα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 30, 2020 by kotsitb Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Ναι το σκέφτηκα και αυτό. Αλλά αν προσέξεις στο διάγραμμα σου δεν ξεκινάει από το 100%. Εγώ κάθε φορά που το πετυχαίνω το διάγραμμα ξεκινάει από 80% περίπου. Άραγε ο χρόνος αναμονής και ενεργής συσκευής είναι αξιόπιστος όταν το διάγραμμα από πάνω λέει αλλά?? Επίσης το χω προσέξει ενώ το χω μιάμιση μέρα στα χέρια μου δίνει πχ 22 ώρες αναμονή και 3 ώρες ενεργό. Δηλαδή σύνολο 25 ώρες αντί για 36... Δε βγάζουν νόημα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το διάγραμμα δεν ξεκινά από 100% γιατί δεν το φορτισα μέχρι το 100%... εμένα πάντως απλό μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 το διάγραμμα δεν ξεκινά από 100% γιατί δεν το φορτισα μέχρι το 100%... εμένα πάντως απλό μου φαίνεταιΔοκίμασε να το φορτίσεις στο εκατό να δούμε. Εμένα πάντως ότι να ναι λέει!! Επίσης όταν πριν την αναβάθμιση το φορτιζα με fast charger στην μπαταρία έβγαζε 2 κεραυνούς. Τώρα βγάζει έναν και νομίζω κάνει ίδια ώρα με τον απλό φορτιστή..... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Εγώ πάντως απο την στιγμή που πέρασα την 10αρα έχω συνεχής αποσυνδέσεις στο adnroid auto. Ενώ πριν ήταν άψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Πέρασα την 10αρα έκδοση Android και βλέπω ο Opera browser σε μερικές ιστοσελίδες κρασαρει και δεν αποκρίνεται. Με τη προηγούμενη έκδοση android 9 δεν είχε κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Εγώ πάντως απο την στιγμή που πέρασα την 10αρα έχω συνεχής αποσυνδέσεις στο adnroid auto. Ενώ πριν ήταν άψογο! Πέρασα την 10αρα έκδοση Android και βλέπω ο Opera browser σε μερικές ιστοσελίδες κρασαρει και δεν αποκρίνεται. Με τη προηγούμενη έκδοση android 9 δεν είχε κανένα θέμα Όπως λέει κ πιο πίσω ο @xnikos, αν υπάρξει κάπου πρόβλημα διαγράφεις τα data της εφαρμογής που έχει πρόβλημα. Εμένα μετά από factory reset το κινητό δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα! Πάει σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Όπως λέει κ πιο πίσω ο @xnikos, αν υπάρξει κάπου πρόβλημα διαγράφεις τα data της εφαρμογής που έχει πρόβλημα. Εμένα μετά από factory reset το κινητό δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα! Πάει σφαίρα! Θα το κάνω και θα το ξαναδοκιμάσω.. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Καλημέρα κ καλό μήνα! Υπάρχει τρόπος όταν λαμβάνουμε κάποιο μειλ, να χτυπάει απευθείας το κινητό? Στο LG G4 που είχα παλιά, με το που λάμβανα κάποιο μειλ χτυπούσε ειδοποίηση.. Σε αυτό, όταν κάνει συγχρονισμό το κινητό ή άμα έχω ανοιχτή την οθόνη θα χτυπήσει.. Είναι κάπως εκνευριστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts