Nikos4p Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Καλησπέρα έχω το redmi note7 με MIUI 11 και την έκδοση 11.0.5.0 PFGMIXM stable και ενώ βλέπω την επιλογή για always on display και την έχω ενεργή δεν βρίσκω τις επιλογές για διαμόρφωση του. Ξέρει κανείς γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Καλησπέρα έχω το redmi note7 με MIUI 11 και την έκδοση 11.0.5.0 PFGMIXM stable και ενώ βλέπω την επιλογή για always on display και την έχω ενεργή δεν βρίσκω τις επιλογές για διαμόρφωση του. Ξέρει κανείς γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει always on display στο rn7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Υπάρχει always on display στο rn7;Έτσι λέει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Έτσι λέει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μου το βγάζει εμένα αυτό.μηπως έχεις βάλει άλλη ρομ;δε ξέρω και από αυτά.ή άλλο launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Δεν μου το βγάζει εμένα αυτό.μηπως έχεις βάλει άλλη ρομ;δε ξέρω και από αυτά.ή άλλο launcher;Όχι απλά πας επιλογές προγραμματιστών τέρμα κάτω έχει μια επιλογή για ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI και το ξετικαρεις και σου το εμφανίζει. Αλλά δεν βρίσκω επιλογές για να βάλω κάποιο ρολόι για να βλέπω στην οθόνη Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Όχι απλά πας επιλογές προγραμματιστών τέρμα κάτω έχει μια επιλογή για ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI και το ξετικαρεις και σου το εμφανίζει. Αλλά δεν βρίσκω επιλογές για να βάλω κάποιο ρολόι για να βλέπω στην οθόνη Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το γνωρίζω.αλλα απ' ότι είχα διαβάσει το rn7 δεν έχει την οθόνη για always on display Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Δεν το γνωρίζω.αλλα απ' ότι είχα διαβάσει το rn7 δεν έχει την οθόνη για always on displayΓιατί τότε αν βάλεις μια εξωτερική εφαρμογή δουλεύει; Και θα μου πεις τότε αφού βρίσκεις εξωτερική εφαρμογή γιατί δεν το βάζεις να ξεμπερδευεις; Απλά πιστεύω ότι αν η εφαρμογή είναι η μαμά δουλεύει καλύτερα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Γιατί τότε αν βάλεις μια εξωτερική εφαρμογή δουλεύει; Και θα μου πεις τότε αφού βρίσκεις εξωτερική εφαρμογή γιατί δεν το βάζεις να ξεμπερδευεις; Απλά πιστεύω ότι αν η εφαρμογή είναι η μαμά δουλεύει καλύτερα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μακάρι να ισχύει.μετραει σαν ρύθμιση.ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 (edited) Γιατί τότε αν βάλεις μια εξωτερική εφαρμογή δουλεύει; Και θα μου πεις τότε αφού βρίσκεις εξωτερική εφαρμογή γιατί δεν το βάζεις να ξεμπερδευεις; Απλά πιστεύω ότι αν η εφαρμογή είναι η μαμά δουλεύει καλύτερα προφανώς δεν γνωρίζεις τα διαφορετικά είδη οθονών και τι φοράει το τηλέφωνό σου το always on display(πχ μόνιμο ρολόι στην οθόνη κλειδώματος) έχει νόημα μόνο σε κινητά με amoled οθόνες όπου όλο το φόντο εκτός πχ απ το ρολόι είναι ουσιαστικά απενεργοποιημένο αφού τα pixels όταν δείχνουν μαύρο είναι off και δεν υπάρχει κατανάλωση. Αντίθετα, στις IPS που έχει και το RN7 υπάρχει από πίσω backlight που φωτίζει ακριβώς το ίδιο ακόμη αν κι εσύ έχεις επιλέξει μαύρο. δλδ θα βλέπεις ένα αχνό ρολόι και η κατανάλωση θα είναι σαν να έχεις συνέχεια ανοικτή την οθόνη σε λευκό. είμαι σίγουρος ότι οι σχετικές εφαρμογές στο play store το αναφέρονται ξεκάθαρα σε amoled γι αυτό και κανονικά δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση στο RN7 Edited March 23, 2020 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Ανεξάρτητα από τη χρησιμότητα ή όχι αυτής της δυνατότητας (always on display), την έχω στο RN7 από τότε που το ενεργοποίησα ως προγραμματιστής, αλλά ουδέποτε ασχολήθηκα με το θέμα αυτό Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Χαιρετώ την παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Η κόρη μου έχει το Redmi note 7 αγορασμένο από Γερμανό τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει μείνει patches Αυγούστου 2019.!! Είναι λογικό αυτό; Έχει επίσης την GLOBAL MIUI σταθερή έκδοση 10.3.6.0. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ουπς...μόλις το "σκάλισα" λιγάκι παραπάνω και τώρα μου έβγαλε ενημέρωση την σταθερή 996Μ Φεβρουάριο μήνα. Αυτή είναι η τελευταία αναβάθμιση με patches Φεβρουαριου να υποθέσω έτσι; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μόλις βγήκε αυτή στον έλεγχο για update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μόλις βγήκε αυτή στον έλεγχο για update Την έκανα μόλις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Εμένα βγήκε μόνη της ειδοποίηση για την 11.0.7.0, αλλά έχω γίνει λίγο επιφυλακτικός :) Θα περιμένω επιβεβαίωση ότι δεν χαλάει τίποτα, και μετά βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Ήρθε και σε μένα, όλα οκ! Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Όποιος την πέρασε να μας πει τι δουλεύει τι όχι ,τι χάλασε ,τι έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Όποιος την πέρασε να μας πει τι δουλεύει τι όχι ,τι χάλασε ,τι έφτιαξε. Βλέπω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Πάλι μου την πήραν πίσω, όπως είχαν κάνει και με την 11.0.6.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Αυτό που παρατήρησα με την 11.0.7 είναι ότι μαζέψανε λίγο την οθόνη ή είναι ιδέα μου;η γραμμή κατάστασης επειδή έχω μαύρο tempered φαίνεται καλύτερα από πρίν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Το WiFi calling της Cosmote λειτουργεί με την 11.0.7; Δοκίμασε κανείς; Τώρα που είμαστε σπίτι συνέχεια μόνο με αυτό μπορώ να μιλάω... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Μόλις βγήκε αυτή στον έλεγχο για update Πώς γίνεται να σου έβγαλε την 11.0.7.0 σε EU την στιγμή που και εγώ έχω EU αλλα μέχρι 11.0.6.0 μου έχει έρθει..συνήθως αυτές οι μικροδιαφορές στις εκδόσεις έχουν να κάνουν απο MI σε EU. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Πώς γίνεται να σου έβγαλε την 11.0.7.0 σε EU την στιγμή που και εγώ έχω EU αλλα μέχρι 11.0.6.0 μου έχει έρθει..συνήθως αυτές οι μικροδιαφορές στις εκδόσεις έχουν να κάνουν απο MI σε EU. Κάποιες φορές ισχύει αυτό που λες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η 11.0.7.0 ήταν EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Το WiFi calling της Cosmote λειτουργεί με την 11.0.7; Δοκίμασε κανείς; Τώρα που είμαστε σπίτι συνέχεια μόνο με αυτό μπορώ να μιλάω... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην πέρασα και λειτουργεί και το vowifi και το volte με cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Οποιος δε του εχει ερθει ας παει στο γκρουπ της MIUI update στο telegram να την παρει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Η 11.0.7 είναι EU, όπου βέβαια δεν υποστηρίζει VoWifi με Vodafone. Κατά τ' άλλα δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερο.. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts